Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah sağlıksız beslenmekten ölmem sabah kahvaltı ettim. Öğlen 12 buçukta misafirim geldi, 3 buçukta gitti. Evde elektrik kaçağı oldu, eşim kaçağı bulana kadar hop oturup hop kalktık. Sonra da koştur koştur kursa gittik. Akşam yemeği yiyemedim yine yulaf yiyorum ama nasıl yiyorum

Sabah 08.30
1 bardak süt
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
8 zeytin

Öğlen 14.00
2 çatal ağlayan kek
Sade Türk kahvesi

Akşam 21.30
1 bardak süt, 2 kaşık yulaf ezmesinden oluşan lapa

Su 1 buçuk litre
6.720 adım

Ayyy geçmiş olsun.
Yarın daha düzenli olur inşallah.

Herkese iyi aksamlar :)
Sabah :
kibrit kutusu kadar peynir
Yagda pismis bitane yumurta tuzsuz
5 tane zeytin
2 dilim ekmek

Ara ogun: turk kahvesi orta sekerli

Oglen :
3 yemek kasigi pilav yanina 5 yemek kasigi taze fasulye ekmek yemedim

Ara ogun: bitane mandalina yedim

Aksam:
Sehriye corbasi
3 yemek kasigi pilav yanina 1 yemek kasigi kavurma
Ekmek yemedim

Ara ogun: yarim ayva yedim :)

Birde bugun 1 saat yuruyus yaptim

Ben 2 öğün besleniyorum.
Sabah 10-11 gibi öğlen 3-4 gibi.
Başka yok çok acıkırsam 1 muz kuru kayısı eklerim o kadar.
Çok afedersin ben öğle yazısını görünce 12-1 gibi bi saat sandım. O yüzden şok oldum. Yoksa ben de 2 öğün beslenmeye çalışıyorum. Sadece benim akşam yemeğim 6yla 6 buçuk arasında oluyo. Gerçi artık revize etmem gerek. Haftada 3 gün o saatlerde evde olamıcam. Ama ben gece acıkmaktan acayip korkuyorum ya. Yani baya ciddi ciddi fobim var

Herkesin bünyesine göre farklılık gösteriyo bu diyet şeysi :) ama sağlıklı beslenme hemen hemen aynı uygulanan bi durum. Bence; sağlıklı beslenme denen konuda yasak kavramı olamaz. Herşeyden yenebilir. Ama ölçü ve zaman kavramı önemli diye düşünüyorum. Senin yerinde olsam yumurta tok tutacağı için ekmek yemezdim. Yumurtayı da teflon ya da granit tavada yapar yağ eklemezdim. Kahveyi sade içerdim. Ne pilavı olduğunu bilmiyorum ama çok canım çekmedikçe pirinç pilavı yemiyorum ben. Pilav tercih ölçün bence ideal ama belki tek öğün tüketseydin daha güzel olurdu. Bunlar da benim nacizane tavsiyelerim belki bi fikir olur

2-3 gün zor oluyor.
Allahım sabah olsa da karnım doysa diyorsun
Ama alışıyorsun ya

Bugunku menum
Sabah: 08:00_ yulafli, yogurtlu, findikli sekersiz kurabiye, 1 avuc cherry domates.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve, icine 1 tk hindistan cevizi yagi
12:30 _ ordek butu, 2 yk kadar haslanmis makarna, yarim porsiyon firibda karnibahar, 1 tabak havuc rendesi ustune 1yk kabak cekirdegi yagi.
14:00_ 1 fincan sutlu kahve
16:30_ 1 bardak portakal suyu
19:00_ firinda ordek butu, 1 kase yogurt, 1 dilim peynir, dilim ekmek

Su: 3lt

Bu menuye bir de emzirme kisa surede gider kilolarin canim. Afiyet olsun

Afiyet olsun canim.

Afiyet olsun canim. Corba var acaba pilav olmasaymiymis dedim ama 2 yk ve aksam kh yememissin onun icin guzel olmmus

Tesekkur ederim canim Pirinc pilavi severim ben karbonhidrati pilavla aldigim icin ekmek yemedim sadece taze fasulye yeseydim ekmek yerdim yaninda dengelemek icin :)
Ben kahveyi sade icemiyorum eger yaninda bi kucuk dilim bitter cikolata yersem sade yaparim tek icersem orta sekerli iciyorum tadi dengelemek icin :) yumurtayida haftanin 1 gunu tereyagli bakir tavamda yaparim cok leziz oluyor diger gunler haslama yerim haslama yumurta daha tok tutuyor beni ozamanda 1 dilim ekmekle peynir yiyorum yaninda :) bugun tereyagli yumurta yeme gunumdu hergun yapmiyorum bunu
Bazen sabahlari erken kalkamadigimda kahvaltiyi atlarim ara ogun yaparim birde :)

Canim suyunu aksatma. Suyun icine salatalik nane filan atip da dene. Aksama en azindan salata yeseydin canim. Aksam az olmus.

Tuh canim ya son gunlerde aksilikler ust uste. O yuzden de duzenli yemek yiyemiyirsun tabiki. Dikkat et canim aman hasta olma vitaminsiz kalma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…