Selamlar
Menümü yazayım
Sabah,
3 yemek kaşığı menemen 1 kaşık yoğurt 4 zeytin 2 bardak su
Akşam yemeği yemedin mi
Öğlen,
Tavuk yemeği yoğurt 3 kaşık bulgur pilavı.
1 adet muz
2 sade nescafe
İşte bu kadar. Bugün 4 bardak su içtim.
3-4 gündür resmen su içemiyorum.
Ağzım kilit oldu. İlginç
Ayyy geçmiş olsun.İnşallah sağlıksız beslenmekten ölmemsabah kahvaltı ettim. Öğlen 12 buçukta misafirim geldi, 3 buçukta gitti. Evde elektrik kaçağı oldu, eşim kaçağı bulana kadar hop oturup hop kalktık. Sonra da koştur koştur kursa gittik. Akşam yemeği yiyemedim yine yulaf yiyorum ama nasıl yiyorum
Inşallah...Ayyy geçmiş olsun.
Yarın daha düzenli olur inşallah.
Çok afedersin ben öğle yazısını görünce 12-1 gibi bi saat sandım. O yüzden şok oldum. Yoksa ben de 2 öğün beslenmeye çalışıyorum. Sadece benim akşam yemeğim 6yla 6 buçuk arasında oluyo. Gerçi artık revize etmem gerek. Haftada 3 gün o saatlerde evde olamıcam. Ama ben gece acıkmaktan acayip korkuyorum ya. Yani baya ciddi ciddi fobim varBen 2 öğün besleniyorum.
Sabah 10-11 gibi öğlen 3-4 gibi.
Başka yok çok acıkırsam 1 muz kuru kayısı eklerim o kadar.
Herkesin bünyesine göre farklılık gösteriyo bu diyet şeysi :) ama sağlıklı beslenme hemen hemen aynı uygulanan bi durum. Bence; sağlıklı beslenme denen konuda yasak kavramı olamaz. Herşeyden yenebilir. Ama ölçü ve zaman kavramı önemli diye düşünüyorum. Senin yerinde olsam yumurta tok tutacağı için ekmek yemezdim. Yumurtayı da teflon ya da granit tavada yapar yağ eklemezdim. Kahveyi sade içerdim. Ne pilavı olduğunu bilmiyorum ama çok canım çekmedikçe pirinç pilavı yemiyorum ben. Pilav tercih ölçün bence ideal ama belki tek öğün tüketseydin daha güzel olurdu. Bunlar da benim nacizane tavsiyelerim belki bi fikir olurHerkese iyi aksamlar :)
Sabah :
kibrit kutusu kadar peynir
Yagda pismis bitane yumurta tuzsuz
5 tane zeytin
2 dilim ekmek
Ara ogun: turk kahvesi orta sekerli
Oglen :
3 yemek kasigi pilav yanina 5 yemek kasigi taze fasulye ekmek yemedim
Ara ogun: bitane mandalina yedim
Aksam:
Sehriye corbasi
3 yemek kasigi pilav yanina 1 yemek kasigi kavurma
Ekmek yemedim
Ara ogun: yarim ayva yedim :)
Birde bugun 1 saat yuruyus yaptim
2-3 gün zor oluyor.Çok afedersin ben öğle yazısını görünce 12-1 gibi bi saat sandım. O yüzden şok oldum. Yoksa ben de 2 öğün beslenmeye çalışıyorum. Sadece benim akşam yemeğim 6yla 6 buçuk arasında oluyo. Gerçi artık revize etmem gerek. Haftada 3 gün o saatlerde evde olamıcam. Ama ben gece acıkmaktan acayip korkuyorum ya. Yani baya ciddi ciddi fobim var
Bugün girmiş aslında siteye@semurcan gelmezse ne yapayım? @tuzsuz_ruh
Bu menuye bir de emzirme kisa surede gider kilolarin canim. Afiyet olsunSabah: iki haşlanmış yumurta, 3 dilim kaşar peyniri ve 3 zeytin
Ara öğün: piko5 kırmızı meyveli (94 kalori)
Öğlen:4 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı,1 kase kabak çorbası
Ara öğün: dibek kahvesi
Akşam: tavuk sote 4 kaşık kadar ve 1 kase kabak çorbası
Aktivite olarak yaklaşık 5 bin adım, ev işleri, çocuk bakımı ve emzirme
Afiyet olsun canim.Herkese iyi akşamlar
Menüm
Sabah
1tam 1 beyaz yumurtadan lorlu omlet
2yk lordan yağsız tost
Roka
5 zeytin
Öğlen
5yk maş fasülyesi
3yk bulgur pilavı
Salata
Ayran
Ara
Elma
Sütlü duble türk kahvesi
2 kare bitter
Akşam
Fırın tavuk (çok lezzetli olmuştu ondan bir miktar vicdan azabı çekiyorum)
Salata
Ayran
Ara olarak 2 yk yoğurt ve keten tohumum var ama yermiyim bilmiyorum geç yedim biraz yemeği
Suyu 2 ye tamamlarım
3 yeşil
10500 adım
Kolay gelsin kaptanimKızlar iyi akşamlar üç gün sanırım zeytine başladık tam gün yarın belli olacak @klbk33 bu Cuma olamazsam sen ayarlaman gerekiyor listeyi kuzum zeytin toplamaya başladık bahçeden
Afiyet olsun canim. Corba var acaba pilav olmasaymiymis dedim ama 2 yk ve aksam kh yememissin onun icin guzel olmmusSelamlar herkese yeni eklenen arkadaşlar hoşgeldiniz benim bugün götürdüklerim
Sabah 8:15 bir bardak yoğurt içine 1 yk chia
Ara yapmaya fırsat olmadı
Öğle12:00 1 kepce tarhana çorbası 4 kaşık nohut + 2 kaşık pirinç pilavı
Ara saat 15:00 25 gr antep fıstığı ezmesi (95 kalori filan )
Akşam 19:00 2 kaşık fasulye + mantar graten 4 -5 kaşık + 3 kornison turşu
2000 cc su
5500 adım
Farkındayım aslında yaz sebzeleri şu sıra hep hormonlu kış sebzeleriyle yapılan salata da pek memnun etmiyor beni yiyesim gelmiyorBence menüne biraz salata eklemelisin
Tesekkur ederim canimHerkesin bünyesine göre farklılık gösteriyo bu diyet şeysi :) ama sağlıklı beslenme hemen hemen aynı uygulanan bi durum. Bence; sağlıklı beslenme denen konuda yasak kavramı olamaz. Herşeyden yenebilir. Ama ölçü ve zaman kavramı önemli diye düşünüyorum. Senin yerinde olsam yumurta tok tutacağı için ekmek yemezdim. Yumurtayı da teflon ya da granit tavada yapar yağ eklemezdim. Kahveyi sade içerdim. Ne pilavı olduğunu bilmiyorum ama çok canım çekmedikçe pirinç pilavı yemiyorum ben. Pilav tercih ölçün bence ideal ama belki tek öğün tüketseydin daha güzel olurdu. Bunlar da benim nacizane tavsiyelerim belki bi fikir olur
Canim suyunu aksatma. Suyun icine salatalik nane filan atip da dene. Aksama en azindan salata yeseydin canim. Aksam az olmus.Selamlar
Menümü yazayım
Sabah,
3 yemek kaşığı menemen 1 kaşık yoğurt 4 zeytin 2 bardak su
Öğlen,
Tavuk yemeği yoğurt 3 kaşık bulgur pilavı.
1 adet muz
2 sade nescafe
İşte bu kadar. Bugün 4 bardak su içtim.
3-4 gündür resmen su içemiyorum.
Ağzım kilit oldu. İlginç
Tuh canim ya son gunlerde aksilikler ust uste. O yuzden de duzenli yemek yiyemiyirsun tabiki. Dikkat et canim aman hasta olma vitaminsiz kalma.İnşallah sağlıksız beslenmekten ölmemsabah kahvaltı ettim. Öğlen 12 buçukta misafirim geldi, 3 buçukta gitti. Evde elektrik kaçağı oldu, eşim kaçağı bulana kadar hop oturup hop kalktık. Sonra da koştur koştur kursa gittik. Akşam yemeği yiyemedim yine yulaf yiyorum ama nasıl yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?