Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim aksama hem sehriye corbasi hem pilav biraz fazla karbonhidrat olmus. Ya corba ya da pilav olsa daha iyi olurdu. Afiyet olsun
Evet corbayi 2 yemek kasigi kadar yedim sehriye corbasini cok seviorum annemlerdeydim aksam gorunce dayanamadim :) aklim kalmasin diye azicik yedim yinede :))

Anladım... Dediğim gibi herkesin düzeni farklı o yüzden bişey de diyemiyorum aslına bakarsan

Tuh canim ya son gunlerde aksilikler ust uste. O yuzden de duzenli yemek yiyemiyirsun tabiki. Dikkat et canim aman hasta olma vitaminsiz kalma.
Evet tek derdim hasta olmak. Havalar soğudu bi de tutarsız beslenirken pilim bitivericek diye ödüm kopuyo. Bakalım, bugün daha dengeli olmaya çalışıcam...

Asansör kullanmiyorum 3. kata merdivenle inip cikiyorum calistigim icin yuruMEk hayal benm icin

Günaydınlar.
2 gecedir benimkiler ağlama uyumama isteği.
Evelsi gece 3 saat uyudum.
Bugün 2.5 saat felan uyumuşum.
Zombi gibiyim.
Çocukları dışarı çıkaracağım bugün alışveriş felan.
Ayy uykusuzluk zor bir gün beni bekler

İki küçük çocukla tek başına nasıl alış veriş yapıyorsun? Eşin yardımcı olmuyor mu?

merhaba canım ben tüp bebek nedeni ile ara vermiştim şuanda tüp bebek sürecim uzadı aranıza yeniden katılmak istiyorum kabul ederseniz

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, iki zeytin, 3 dilim kaşar
Ara öğün: 1 elma
Öğlen: tavuk döner lavaş dürüm küçük ayran
Ara öğün: 1 kuru incir ve dibek kahvesi
Akşam: 1 kase kabak çorbası, 1 biber dolması,salata (havuç,turp,marul,soğan)

Sanırım DeryaOnDiet emziriyordu.. Nane ve maydanozun çok fazla tüketilmesi önerilmiyor emzirirken.. Sanırım sütü azaltıyormuş.. Aman! Kaş yaparken göz çıkarmyalım..
Canim ben 1 sene emzirdim bebegimi. Maydanozu da naneyi de tukettim ama hic azalma olmamisti sutumde. Az su icmek sutu azaltir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…