- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
Tesekkur ederimÖğlen bence salatan eksik
Onun dışında gayet dengeli ve sağlıklı
Evet corbayi 2 yemek kasigi kadar yedim sehriye corbasini cok seviorum annemlerdeydim aksam gorunce dayanamadim :) aklim kalmasin diye azicik yedim yinede :))Canim aksama hem sehriye corbasi hem pilav biraz fazla karbonhidrat olmus. Ya corba ya da pilav olsa daha iyi olurdu. Afiyet olsun
Kisin ozellikle cok cabuk acikiyorum havalar sogudugu icin kisin bu sekilde beslenirsem fazla acikmiyorum ama yazin daha az yiyorum acikmiyorum hic :)canim aslinda cok diyet menusu degil ama guzel bi beslenme tarzi olmus ,herseyden azar azar
Anladım... Dediğim gibi herkesin düzeni farklı o yüzden bişey de diyemiyorum aslına bakarsanTesekkur ederim canimPirinc pilavi severim ben karbonhidrati pilavla aldigim icin ekmek yemedim sadece taze fasulye yeseydim ekmek yerdim yaninda dengelemek icin :)
Ben kahveyi sade icemiyorum eger yaninda bi kucuk dilim bitter cikolata yersem sade yaparim tek icersem orta sekerli iciyorum tadi dengelemek icin :) yumurtayida haftanin 1 gunu tereyagli bakir tavamda yaparim cok leziz oluyor diger gunler haslama yerim haslama yumurta daha tok tutuyor beni ozamanda 1 dilim ekmekle peynir yiyorum yaninda :) bugun tereyagli yumurta yeme gunumdu hergun yapmiyorum bunu
Bazen sabahlari erken kalkamadigimda kahvaltiyi atlarim ara ogun yaparim birde :)
Evet evet o benim! Kahvaltı hayalleriyle uyuyakalıyorum2-3 gün zor oluyor.
Allahım sabah olsa da karnım doysa diyorsun
Ama alışıyorsun ya
Evet tek derdim hasta olmak. Havalar soğudu bi de tutarsız beslenirken pilim bitivericek diye ödüm kopuyo. Bakalım, bugün daha dengeli olmaya çalışıcam...Tuh canim ya son gunlerde aksilikler ust uste. O yuzden de duzenli yemek yiyemiyirsun tabiki. Dikkat et canim aman hasta olma vitaminsiz kalma.
Inşallah inşallah... Akşam yemeğimi artık saat 5e çekicem haftanın ilk 3 günü. O zaman normale döner...Canim aksam cok gec saatte olmus. Ve oglen birsey yok neredeyse. Umarim yarindan sonra hersey yolunda gider ve duzenli beslenmene donersin.
İki küçük çocukla tek başına nasıl alış veriş yapıyorsun? Eşin yardımcı olmuyor mu?Günaydınlar.
2 gecedir benimkiler ağlama uyumama isteği.
Evelsi gece 3 saat uyudum.
Bugün 2.5 saat felan uyumuşum.
Zombi gibiyim.
Çocukları dışarı çıkaracağım bugün alışveriş felan.
Ayy uykusuzluk zor bir gün beni bekler
Ne iş yapıyorsunuzAsansör kullanmiyorum 3. kata merdivenle inip cikiyorum calistigim icin yuruMEk hayal benm icin
İki türlü de kabul.yeter ki hareket edin..günaydın kızlar. adımları sadece spor yaparken mi sayacağız gün içinde her adımı sayacak cihaz? ben tam anlamadım bu işi:)
Masa başı bi işiniz var galiba ben öğretmenim şu sıra süt iznim olduğu için öğlene kadar çalışıyorum günlük ortalama 5 bin kadar adım yürüyorum okul içerisinde , eve dönüşteAsansör kullanmiyorum 3. kata merdivenle inip cikiyorum calistigim icin yuruMEk hayal benm icin
Evet malesefMasa başı bi işiniz var galiba ben öğretmenim şu sıra süt iznim olduğu için öğlene kadar çalışıyorum günlük ortalama 5 bin kadar adım yürüyorum okul içerisinde , eve dönüşte
apple saglık bu normal kendisinde varprogramın adı ne acaba?
Malesef gelen ya dolmadan gidiyor ya listeye girince gidiyor bu eşleştirme görevi artık @eymosumcum da eleştirmeleri yapacak her hafta cuma günü yada cumartesi eşleştirme sonucunu açıklayacak ilk üçe ödül ve takım madalyası sonunculara ceza verecek birde görev verelim bakalım eymoş hanıma toparlasın artik
Canim ben 1 sene emzirdim bebegimi. Maydanozu da naneyi de tukettim ama hic azalma olmamisti sutumde. Az su icmek sutu azaltir.SanırımDeryaOnDiet emziriyordu.. Nane ve maydanozun çok fazla tüketilmesi önerilmiyor emzirirken.. Sanırım sütü azaltıyormuş.. Aman! Kaş yaparken göz çıkarmyalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?