Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İki küçük çocukla tek başına nasıl alış veriş yapıyorsun? Eşin yardımcı olmuyor mu?
İşte tam da karşılıklı anlayış dediğim şey bu
Eşim gece 10’da geliyor bazen malesef benim alışveriş yapmam gerekiyor.
Zaten bu sayede yürüyüş yapmış oluyorum.
İkiz arabası kaktırmaktan kollarım fena kas yaptı

Allah yardımcın olsun.zaten böyle giderse zayıflarsın.. Tek hatan var. Yemek bulamayınca abur cubur karbonhidrat yemek öğün atlamak.. Ben gidemiyorum pazara alış verişe. Yanımda biri olmalı. Çocuklar durmuyor hep. Perişan olup dönüyorum. Bravo sana.. İlerde rahat edeceksin.

Canım avatarını görünce bebişin küçük sandım :) ayrıca menülerin de biraz baştan savma gibi (umarım kızmazsın ) bebişinin küçük olmasına veriyordum
Avatardaki benim kizim ama simdi 2 yasina girdi buyudu.
Daha cok dikkat etmem lazim haklisin. Bu beni ikinci gelisim kadinlar kulubune ilk defasinda daha iyiydim verdim baya 79dan 65e dustum. Ama simdi bilmiyorum ya motive olamiyorum. Biraz saglik sorunum var ayagimda sorun var ustube basnak yasak. Ondan mi bilemedim. Bir turlu menu oturtamadim motive olamadim.

Harpy sizin kafaniza takilan yada sorun olarak gordugunuz nedir acaba yasimla kilomu merak ettiricek?
Öncelikle yanlış anlamayın kesinlikle size yardımcı olmak amacıyla yazıyorum bunları. Siz yine doğru olara bildiğinizi yapmaya devam edin.
20li yaşların başında olsanız ya da vermeniz gereken sadece 2-3 kilo olsa belki bu söylediğiniz işe yarayabilir. Çünkü yaş küçükken bildiğiniz gibi metabolizma da daha hızlı olur ve miktarı azaltıp hareketi arttırdığınız gibi gider kilolar. Ama yaş 30lara gelince metabolizma yavaşlamaya başlar malesef. Ve vermek istediğiniz kilo 10kilo falansa (kaç kilo vereceğiniz bilmiyorum misal olarak yazdım) uzun vadede İstediğiniz verimi alamayabilirsiniz ve motivasyon kaybı olabilir. Dengeli bir menü oluşturmak için çaba sarfetmeniz daha sağlıklı olmanızı da sağlar. Yine de karar sizin

sabah:
1 yumurta, yeşillik, peynir,zeytin,1 çk tahin-pekmez,2 ceviz,2dilim ekmek

ara:1 küçük poğaça tam bugdaylı, 1 mandalina

akşam: 2 parça tavuk göğsü ve fırında sebze kızartma. yoğurt,salata.

spor: 4700 adım

su:2lt civarı

Bu benim 3. Gelişim müzmin tombişim ben.. İlkinde 82den 63e, 2.de 95den 74e düştüm. Şimdi tekrar 78le geri döndüm kürkçü dükkanım benim..
Eğer ayağın rahatsızsa menülerin böyle olması gayet normal yemek yapmak için kalkamazsın ki çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede iyleşirsin. Ayrıca motivasyonunu düşüren egzersiz yapamamaksa sana oturarak yapabileceğin bazı egzersiz videoları gönderebilirim. Spor herzaman benim diyet yapmama yardımcı olmuştur.

Tesekkur ederim motivasyon tabiki onemli haklisiniz ama sevmedigim sekilde beslenmeye calisirsam cok cabuk pes ediyorum denedim bunu hani soyle duzenli bi diyet listesinden ziyade istedigimi yesem azar azar hani o sekilde de hizli olmasa da olur yinede zayiflayamam mi

Umarım

Salı menü
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir
Öğle yoğurtlu pancar 1 dilim ekmek
Ara 1 elma
Akşam 5 köfte salata ayran
Bugün menü
Sabah 1 dilim yumurtalı tte 1 dilim peynir domates salatalık 1 tk bal
Öğle 1 elma 1 muz 8 fındık
Ara 1 dilim ekmek 1 kaşık lor domates
Akşam karnabahar yemeği salata 1 dilim çavdar ekmeği
Su 2 lt

İyi geceler kızlar bugünkü menü
Sabah 8:15 çeyrek simit + 3,4 dilim domates salatalık , bir kaşık peynir
Ara:1 tane kuru kayısı
Öğle 12:00 1 kepçe mercimek çorbası 2 yk patates yemeği + 2 yk bulgur pilavı + 3 kaşık yoğurt
Ara: 16:00 1 kase yoğurt içine haşlanmış lahana
Akşam 19:00 4-5 kaşık eli soğan yahnisi + salata
2000 cc su
6600 adım.

Sabah 1 dilimden az ekmek
Menemen çok az
Zeytin 6-7 tane
Çay

Öğle 2 Browni kurabiye

Akşam 2 kaşık kısır
2 biber turşusu
Çay

1 buçuk litre su
Spor yok

K klbk33 kelebenk spor yürüyüş yapamıyorum yaklaşık iki haftadır hastayım. Evden çıkmadım desem yeridir. Maruzatımı bildiriyorum.

kizlar menum

09.00 2 kasarli yumurta,20 badem,10 zeytin,1 tatli kasigi lor,yarim greyfurt

13.30 4-5 kasik kabak yemegi,3 kasik yogurt

16.00 10 badem

18.00 kasarli mantar

2 litre su

Oo masallah. Umarim o arti yukselis kilolari dogumlar nedeniyledir . Oyleyse yine gider o kilolar.
Esim ne yaparsa onu yiyorum canim. Cok da birsey soylemek istemiyorum esime. Adam yazik ise mi gitsin, cocuk mu baksin, yemek bulasik camasir utu bir de ustune benim soforlugumu yapiyor.
Ama benim de hatam var tabi ayaktayken yedigim gibi yiyorum. Diyet listem var aslinda benzer kiloda 65te gitmistim ama yapamiyorum. Baslamam lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…