Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah haslanmis yumurta ve 1 dilim ekmege surulmus cilek receli acik sekersiz cay
Ara ogunumu yarim ayva yiyerek gecistirdim sonrasi yuruyus
Oglen yemegim 4 yemek kasigi sebzeli makarna yanina 2 yemek kasigi yogurt yedim
Ara ogunumu diger yarim ayvayi yiyerek tamamladim :)
Aksam yemegimi de sadece mercimek corbasi ve 2 dilim ekmekle tamamladim
En son ki ara ogunumu daha yapmadim kestane pisiriyorum simdi kac tane yiyebilirim sade kahvenin yaninda acaba :) ben 5 tane yemeyi planliyorum ama sizce nekdar yiyebilirim

Son düzenleme:
Menun cok guzel canim. Hem doyurucu hem duzenli. Diyetisyen menusuydu degil mi? Ve kac kilosun? Yani kac kilo icin bu menuyu verdi merak ettim de.

Adimin da menun de gayet guzel canim.

Selam canım menün çok dengeli gelmedi bana ayrıca çok az. Sabah 1 öğlen 2 akşam 3 dlm ekmek yemiş oldun 6 dlm ekmek çok fazla.. Onların yerine daha çok sebze ve protein almalısın.

Canim ben 1 sene emzirdim bebegimi. Maydanozu da naneyi de tukettim ama hic azalma olmamisti sutumde. Az su icmek sutu azaltir.
Canım avatarını görünce bebişin küçük sandım :) ayrıca menülerin de biraz baştan savma gibi (umarım kızmazsın ) bebişinin küçük olmasına veriyordum

Selam canım menün çok dengeli gelmedi bana ayrıca çok az. Sabah 1 öğlen 2 akşam 3 dlm ekmek yemiş oldun 6 dlm ekmek çok fazla.. Onların yerine daha çok sebze ve protein almalısın.
Oglen yemedim ekmek canimm yanlis olmasin orda ekmek yedigimide yazmamisim kontrol ettim simdi acaba ekmek yazmismiyim diye makarna yedigim icin ekmek yemedim oglen 1 dilim ekmek aksam 2 dilim ekmekle gunde toplam 3 dilim ekmek yemis oldum birde sabah haslanmis yumurta beni tok tutuyor baya yaninda peynir zeytin yemek gelmiyor icimden eger yiycekcem yumurta yememem gerekiyor.

Menüm
Sabah:
2 haşlanmış yumurta.. Yine dayanamayıp 2. Sarıyı da yedim
Kıvırcık
5 zeytin
3yk lor
1 dlm denge

Ara:
Mini protein bar
Proteinli süt

Öğlen
Tonbalıklı salata
Yoğurt
2 dlm ekmek denge

Ara
Sütten duble türk kahvesi

Akşam
Mantar çorbası
5yk nohut yemeği
1 bdk ayran
Turşu salata

Ara
2 yk yoğurt 1 tk keten tohumu

2 yeşil
İnanılmaz bol su
10 dk eliptik
10 dk %15 eğimli yürüyüş bandı
50 dk tüm vücut çalışması
Onların dışında da 1500 adım

Sebzeli makarna dediğin normal makarna değil mi geçen gün de buna benzer bi olay olmuştu normal makarnaysa 2yk sı 1 dlm ekmek oluyor ve sen 4 yk yediğine göre 2 dlm ekmeğe denk geliyor. Ayrıca çorbayı da ekmekten sayıyoruz 1 kase çorba 1 dlm..

Merhabalar menümü vereyim kızlar
Sabah
1 yumurta omlet 2 çeri domates 1 tel peynir 1 minik salatalık
Öğle
Tavuk sote bir kepçe mercimek çorbası salata
Ara bir dilim tahinli kek çay
Akşam 3 parça kızarmış kadar rnabahar bir kepçe Tarhan çorbası salata
Şekersiz Türk kahvesi

Allah allah ozaman biz hic bisey yemiyelim hersey ekmek sayiliyorsa sebzeli makarna domatesli biberli makarna oluyor

Ayrıca kestane de ekmek yerine geçiyor yanlış hatırlamıyorsam 1 bdk dolusu 1 dlm ama sen yine de internetten ekmek değişim tablosu kestane diye arat..

Aaaaa kek yemiş bi de kızartma yemiş

Sebze cok sevmiyorum canim ya damak zevkime de uymuyo genelde sevdigim seyleri yiyorum azar azar her insanin damak zevki ve bunyesi de bir olmuyor maalesef onemli olan dozunda tuketmek herseyi icim de kalmaz aklim da boylelikle
Dostum sana sormak istediğim 2 soru var yanlış anlamazsan;
1. kaç yaşındasın?
2. Kaçkilosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…