Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun kilo verme işi zaten zor ve özen isteyen bişey birde hastalık gelince üstüne... On rağmen spor yapmışsın yine.İnşallah çabuk atlatırsın
Korkma

Kaptan bana yeni arkadaşları korkutma demişti
Hem korkma diyor hem elinde sopa var he İyiki kaptan korkutma demiş demese ne olacak bilemedim:))

Her pazartesi böyle oluyor ondan diyorum tabi benim hatam eşim evde olunca yeme içme düzensiz oluyor haftasonları :) boyum 163
Ha bak işte dediğim gibi birazda sanki ,hafta sonu oluyor evet maalesefGerçi sanki bana hep haftasonu sankiKızlar aranızda kilo aldırmadan süt yapacak bir menü varmı.Açlık hissetmesemde bazen yemek zorunda kalıyorum buda çok rahatsız edici birşey .Bazı anneleri görüyorum nasıl zayıf "nası çıktı o çocuk ,nasıl verdin arkadaş o kiloyu ,acaba emziriyormu"deli sorularBende emzirip zayıf olan annelerden olmak istiyorum.

@BamfirADB Hoşgeldiniz

Ay çok üzüldüm çok geçmiş olsun dış gebelik çok tehlikelide bir durum Allahta yine iğneyle falan düşmüş.Kürtaja falan gerek kalmamış.3kere kürtaj olmak zorunda kalan biri olarak söylüyorum aman aman

Boğaz ağrısına ne iyi gelir kızlar sol tarafı iptal yutkunamıyorum :/
Canım benim çok sık olur ben olips kullanıyorum anında ağrıyı kesiyor. Ayrıça nar kabuğunu kes elmayı (yarım elma)küçük küçük doğra ığlamurun içine koy ha birde içine tarçın 2-3 karanfil koy kaynat .Elmaları yenecek ısıya ulaşınca ye ıhlamuru da yanında iç.Çok geçmiş olsun bu arada bu menüyle nasıl ayakta duruyorsun,çok azmı ne

Merhabalar kızlar.Bugünkü menüm,
Sabah : 1 küçük zeytinli poğaça(evde yapımı avuç içi kadar) +1 elma
Öğlen : 1 tereyağlı yumurta + 1dilim hindi füme + yarım simit
Ara öğün yarım bardak ev yapımı erik elma suyu + yarım aşure (kaptanım aşureyi azaltım nasıl daha iyicene mi)
Akşam :1 tabak kurufasülye + 4 y.k piriç pilavı +1 tane büyüğünden salatalık turşusu+çeyrek elma turşusu
Su şuan 2.5 odu ama 3ü bulurum

Ben sizin menülerinize çok şaşırıyorum sabah neredeyse hiç bişey yok öğlen. Kızarmış akşam şarap neyse bi bardaktan bişi olmaz da.. Şaşkınım
Sabah canım genelde bişey istemiyor.
Sabahın köründe çocuklar peşinde uğraş.
Sonra kahvaltı yapmak işkence gibi geliyor.
Yemek olarak şunu söyleyebilirim.
Pek yemek bilmem. Yani hiç denecek kadar az.
Kolay ne varsa hızlı olacak. Onu yapar geçerim.
Mesela yarın ben yapacağımı hiç bilmiyorum.
Alkol hergün kullandığım bişey de değil. Haftadan haftaya çocuklar az erken uyuduysa.
Bayram niyetine

Hoşbuldum

Bugun ku menum
Sabah 9 civar
1 tane c.hurmasi,1tane mandalina ,5siyah zeytin,1bard@k süt
Ogle 1 civar
Bir kase yogurtlu kabak,yesillik
Ara
Biraz tarhana ve 10 civari kabuklu cigfistik
Aksam 6
2yk bulgur pilavi,cacik,haslanmis tavuk baget,yesillik
2 litre yakinsu

Yuruyus

K klbk33

Ben menunu cok begendim canim. Afiyet olsun

Bugunku menum
Sabah: 09:00_ 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 3 ceviz, 1 fincan sutlu kahve.
11:30 _ 3 ceviz, 1 fincan sutlu kahve
13:30 _ 1 tabak karisik salata icine 1 yk kabak cekirdegi yagi, 200gr kadar firinda hindi
15:00_ 1 avuc uzum, 1 bardak karisik sebze suyu
18:00 _ 4 yk yogurt, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 1 elma.

Su: 2.5 lt

Afiyet olsun canim. Galiba listene tam uyuyorsun ne guzel.

Selammm
Bugün
Sabah-öğle 1 yumurtadan yulaflı lorlu omlet
1 bardak süt
Yarım dilim ekmek

Ara 1 elma

Akşam 3 yemek kaşığı barbunya yemeği
1 kase yeşil salata

1 buçuk litre su
Kilo vermek icin galiba benim de senin gibi dikkat etmen lazim da ah yapabilsem. Bana gore az olmus ama ben de cok yiyorum sonuc ortada.
Afiyet olsun canim.

Afiyet olsun canim.

Nar yok ama kalanlar var deneyeceğim teşekkür ederim canım.
Ben sabahları çok geç kalkıyorum. Hatta sabah olmuyor artık öyle söyleyim o yüzden az görünüyor yoksa aç durmuyorum :)

Kız rakibemmm az olmuş öz olmuş geçmiş olsun bu arada
Şu yulaf ve yumurta acaip tok tutuyo

Gecmis olsun canim. Eczanede tuzlu suyla burun temizleme setleri var. Burundaki akinti temizlenince bogaz da ragatliyor.
Burnum akmıyor ama tıkanıyor fısfıs la yaşıyorum. Onuda deneyim canım saol
Kilo vermek icin galiba benim de senin gibi dikkat etmen lazim da ah yapabilsem. Bana gore az olmus ama ben de cok yiyorum sonuc ortada.
Afiyet olsun canim.
Sen kilo veriyorsun zaten canım hareketsizlik olmasına rağmen iyisin normal yani. Sağlığın iyi olsun da kilo verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…