Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel, afiyet olsun..

Güzel, adımların süper :)

Bu grup hala aktif mi ben pek anlayamadım bende katılmak istiyorum ..
72.4 kg dayım 1 yılda 13 kilo aldim boyum 167

Tabi aktif.. Kalıcı olacaksanız buyurun tabi..

İnsan annesinin evinde rahat eder, ben "ne yicem" düşüncesinden stres oluyorum. Sağolsun dinleneyim diye bana da yemek yaptırmıyo, dayıyo kalori bombalarını

Afiyet olsun..
Ben de öyleyim, o yüzden perşembeleri gitmemeye çalışırım :)

13 kasım menü.

Sabah
1 elma

Öğlen
Yarım tabak karabuğday
1 köfte
1 küçük kase yoğurt

Akşam
Ciğer kavurma
Salata
Yarım dilim çavdar ekmek

Su 1 litre
2 gündür spor yapamıyorum, bugün daha iyiyim ev işlerini bitirip dışarı çıkacağım yürüyüş için..

Sagol canim.

Canim cok kh olmus. Bir etli salata veya yemek olsaymis keske. Afiyet olsun. Mesela sbah sandvic cay tamam. Ama oglen yarim gozleme ayran ve domates olsaymis.

Afiyet olsun canim. Daha iyi hissetmene cok sevindim

Off kötü olmuş. Çok geçmiş olsun. Dinlen iyice. İnşallah ameliyatsız hallolur. Hayırlısı olsun

Cok gecmis olsun canm,rabbim sifa versin,hakkinds hayirlisi

Cok tesekkurler kizlar amin
Oyle oldu canim ya doktorum yuzde 95 koruma garantisi var demisti yuzdw 5 beni buldu insallah gerek kalmaz operasyona cuma kontrolum var bakalim
Cok tesekkurler amin
İgne oldum canim ama dustu mu bilmiyorum cuma kontrolum var dun gunduz daha iyiydim ayaga kalkaniliyodum agrisiz ama dun aksamdan beri cok fenayim kalkamiyorum kramplardan kasik agrisindan hele tuvalete gitmek ölüm
Papillon_ düşmemiş henüz iğne vurulmuşsun ama rahat ol düşer.Benimki zaten tüp bebekten kaynaklanan bir durumdu.Tüp alma olayı da her zaman olacak birşey değil.
İnsallah canim sana da cok gecmis olsun 3 kurtaj dile kolay cok zor evet igneyle duserse insallah gerek kalmiycak

Afiyet olsun canim. Menun gayet guzel. Yakinda cocuklar da kalkip seninle ziplar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…