Bende ilk gün menümü yazayım
Sabah bir kase köz biberli yulaf ezmesi
Ara 15 fındık 3 çevik
Öğlen zeytinyağlı havuçlu kabak ,bir bardak ayran ,bir dilim tam buğday ekmek
Akşam haşlanmış brokoli ve karnabaharın üzerine sarımsaklı yoğurt ve kavrulmuş kıyma,bir dilim tam buğday ekmek
Yarım küp şekerli türk kahvesi
100 jumping dediğinizden(çocuklar ben zıplarken anlamsızca bana bakıp çok eğlendiler bu arada)
2.5 lt su
Güzel, adımların süper :)İyi geceler kızlar
Menümü yazayım ben de
Sabah: 1 elma, 3 yk yulaf ezmesi, 1 bardak süt, tarçın ve 2 ceviz
Ara: 10 fındık ve yeşil çay
Öğle: 2 yumurtalı omlet ve salata
Ara: 2 mandalina, sade acitivia ve yarım protein bar
Akşam: 1 tabak fırında sebze (karnabahar, brokoli, patlıcan ve kabak)
Ara: 1 kivi ve yeşil çay
Su:3l
Spor: 45 dk zumba
Eki Görüntüle 2205685
Bu grup hala aktif mi ben pek anlayamadım bende katılmak istiyorum ..
72.4 kg dayım 1 yılda 13 kilo aldim boyum 167
09.30
Yumurtalı, kapya biberli soğan kavurma
1 yemek kaşığı lor peynir
3 siyah zeytin
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 tutam dereotu
1 tatlı kaşığı bal
15.30
1 yeşil elma
18.30
Yarım kâse ezogelin çorbası
4 çatal patates yemeğinin patatesi
3 kaşık semizotu
2 kaşık yoğurt
Yarım kâseden biraz fazla aşure
21.00
1 bardak ekinezyalı kış çayı
23.00
2 bardak siyah çay
2 litre su
Mari Winsor
30 sn plank
İnsan annesinin evinde rahat eder, ben "ne yicem" düşüncesinden stres oluyorum. Sağolsun dinleneyim diye bana da yemek yaptırmıyo, dayıyo kalori bombalarını
Hoşgeldin canım tabiki aktif ilk sayfadaki formu doldururmusun rica etsemBu grup hala aktif mi ben pek anlayamadım bende katılmak istiyorum ..
72.4 kg dayım 1 yılda 13 kilo aldim boyum 167
Sagol canim.Nar yok ama kalanlar var deneyeceğim teşekkür ederim canım.
Ben sabahları çok geç kalkıyorum. Hatta sabah olmuyor artık öyle söyleyimo yüzden az görünüyor yoksa aç durmuyorum :)
Şu yulaf ve yumurta acaip tok tutuyo
Burnum akmıyor ama tıkanıyor fısfıs la yaşıyorum. Onuda deneyim canım saol
Sen kilo veriyorsun zaten canım hareketsizlik olmasına rağmen iyisin normal yani. Sağlığın iyi olsun da kilo verilir.
Canim cok kh olmus. Bir etli salata veya yemek olsaymis keske. Afiyet olsun. Mesela sbah sandvic cay tamam. Ama oglen yarim gozleme ayran ve domates olsaymis.İyi akşamlar kızlar
Bugün ki menüm
Sabah
1 çeyrek sandviç + 1 az şekerli çay
Ara öğün mini pankek 2 adet
Öğle
1 adet gözleme + 1 şekersiz çay
Ara öğün
1 avuç fındık içi + 3 mini pankek
Akşam
1 küçük tost + 1 az şekerli çay
Hergun bugun yemeyim diyorum su ekmegi yine de yiyorum. Bakalim bugun de deniycem yememeyi canim.Afiyt olsun canm menun guzel ekmek harici,belliki ekmegi birakamiyorsun
Afiyet olsun canim. Daha iyi hissetmene cok sevindim13 kasım menü.
Sabah
1 elma
Öğlen
Yarım tabak karabuğday
1 köfte
1 küçük kase yoğurt
Akşam
Ciğer kavurma
Salata
Yarım dilim çavdar ekmek
Su 1 litre
2 gündür spor yapamıyorum, bugün daha iyiyim ev işlerini bitirip dışarı çıkacağım yürüyüş için..
Off kötü olmuş. Çok geçmiş olsun. Dinlen iyice. İnşallah ameliyatsız hallolur. Hayırlısı olsun
Cok gecmis olsun canm,rabbim sifa versin,hakkinds hayirlisi
Cok tesekkurler kizlar aminAkşam buharda pişmiş az yağlı brokoli yemiştim yazmayı unutmuşum..
Tarçın çok fydalı oluyor o konuda yeşil çayına yoğurduna atabilirsin. Ben regl öncesi o sıkıntıyı yaşıyorum tarçın çözüm oluyor.. Birde beyaz ekmek ve onun gibi basit şekerler bu hissi körükler.. Bir de meyvenin yanında mutlaka protein al yoksa seni acıktırır.. Mesela süt.
Çok geçmiş olsun inşallah kendi düşer
Oyle oldu canim ya doktorum yuzde 95 koruma garantisi var demisti yuzdw 5 beni bulduGeçmiş olsun canım ama spiral kesin çözüm değil benden demesi ki canlı örnek sensin nasip değilmiş diyelim geçmiş olsun korkma inşallah gerek kalmaz öyle bir operasyona Allah yardımcın olsun her zaman beklerim buradayız
Cok tesekkurler aminAfiyet olsun canım.. Turşu olmasa daha iyi, ödem yapmasın..
Afiyet olsun..
Sende de turşu var, kilo aldıracağından değil de ani artı olabilir ödem yüzünden..
Meyve, çekirdek fazla bana göre..
Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun..
İgne oldum canim ama dustu mu bilmiyorum cuma kontrolum var dun gunduz daha iyiydim ayaga kalkaniliyodum agrisiz ama dun aksamdan beri cok fenayim kalkamiyorum kramplardan kasik agrisindan hele tuvalete gitmek ölümGeçmiş olsun kilo verme işi zaten zor ve özen isteyen bişey birde hastalık gelince üstüne... On rağmen spor yapmışsın yine.İnşallah çabuk atlatırsın
Hem korkma diyor hem elinde sopa var heİyiki kaptan korkutma demiş demese ne olacak bilemedim :))
Ha bak işte dediğim gibi birazda sanki ,hafta sonu oluyor evet maalesefGerçi sanki bana hep haftasonu sanki Kızlar aranızda kilo aldırmadan süt yapacak bir menü varmı.Açlık hissetmesemde bazen yemek zorunda kalıyorum buda çok rahatsız edici birşey .Bazı anneleri görüyorum nasıl zayıf "nası çıktı o çocuk ,nasıl verdin arkadaş o kiloyu ,acaba emziriyormu"deli sorularBende emzirip zayıf olan annelerden olmak istiyorum.
@BamfirADB Hoşgeldiniz
Ay çok üzüldüm çok geçmiş olsun dış gebelik çok tehlikelide bir durum Allahta yine iğneyle falan düşmüş.Kürtaja falan gerek kalmamış.3kere kürtaj olmak zorunda kalan biri olarak söylüyorum aman aman
İnsallah canim sana da cok gecmis olsun 3 kurtaj dile kolay cok zorPapillon_ düşmemiş henüz iğne vurulmuşsun ama rahat ol düşer.Benimki zaten tüp bebekten kaynaklanan bir durumdu.Tüp alma olayı da her zaman olacak birşey değil.
evet çoğunlukla çünkü nasıl olması gerektiğini henüz kavrayamadımMenü karbonhidrat olmus genelde mi bu sekilde besleniyorsunuz
Canm cok karbonhitratli,sandvic ,pankek,tost uzak dur canm kilolarini eksiltmez
Öğünlerine biraz daha protein ve sebze eklemelisin bence
saribaykus
Ben yaptım bir ara, şimdi yapmıyorum yapmaya cesaret de edemedim açıkcası :)
Zor biraz ama çok etkili diyetle beraber olunca..
Canim cok kh olmus. Bir etli salata veya yemek olsaymis keske. Afiyet olsun. Mesela sbah sandvic cay tamam. Ama oglen yarim gozleme ayran ve domates olsaymis.
Afiyet olsun canim. Daha iyi hissetmene cok sevindim
Günaydın kızlar
videosu filan var mı canım internette çok fazla bir bilgi bulamadım
Afiyet olsun canim. Menun gayet guzel. Yakinda cocuklar da kalkip seninle ziplarBende ilk gün menümü yazayım
Sabah bir kase köz biberli yulaf ezmesi
Ara 15 fındık 3 ceviz
Öğlen zeytinyağlı havuçlu kabak ,bir bardak ayran ,bir dilim tam buğday ekmek
Akşam haşlanmış brokoli ve karnabaharın üzerine sarımsaklı yoğurt ve kavrulmuş kıyma,bir dilim tam buğday ekmek
Yarım küp şekerli türk kahvesi
100 jumping dediğinizden(çocuklar ben zıplarken anlamsızca bana bakıp çok eğlendiler bu arada)
2.5 lt su
Sagol canim. Dogru sebze az oldu.Ben beğendim menünü canım. Dengeli olmuş. Belki sadece akşama biraz sebze ekleyebilirmişsin
Eskiden youtube da vardı ama şimdi bulamadım.. Keşke o zaman indirseymişim..
Burdan bakabilirsin canım..
Bu ilk level, toplam 3 level, her biri 10 gün yapılıyor 1 ay boyunca..
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?