tamam cnm teşekkür ederim inşallah yapmayı düşünüyorum
Afiyet olsun canim. Galiba listene tam uyuyorsun ne guzel.
Bende ilk gün menümü yazayım
Sabah bir kase köz biberli yulaf ezmesi
Ara 15 fındık 3 ceviz
Öğlen zeytinyağlı havuçlu kabak ,bir bardak ayran ,bir dilim tam buğday ekmek
Akşam haşlanmış brokoli ve karnabaharın üzerine sarımsaklı yoğurt ve kavrulmuş kıyma,bir dilim tam buğday ekmek
Yarım küp şekerli türk kahvesi
100 jumping dediğinizden(çocuklar ben zıplarken anlamsızca bana bakıp çok eğlendiler bu arada)
2.5 lt su
09.30
Yumurtalı, kapya biberli soğan kavurma
1 yemek kaşığı lor peynir
3 siyah zeytin
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 tutam dereotu
1 tatlı kaşığı bal
15.30
1 yeşil elma
18.30
Yarım kâse ezogelin çorbası
4 çatal patates yemeğinin patatesi
3 kaşık semizotu
2 kaşık yoğurt
Yarım kâseden biraz fazla aşure
21.00
1 bardak ekinezyalı kış çayı
23.00
2 bardak siyah çay
2 litre su
Mari Winsor
30 sn plank
İnsan annesinin evinde rahat eder, ben "ne yicem" düşüncesinden stres oluyorum. Sağolsun dinleneyim diye bana da yemek yaptırmıyo, dayıyo kalori bombalarını
GünaydııııınGünaydın kızlar
Cal8stigin icin boyle yemek zo4unda kaliyorsun sanirim, yanina kurukayisi ve cerez alabilirsin salata ,sebzeli yemek,protein tuketeb8rsen fa6dasini gorursun canm,peki ne yiyebilirim mesela :)
son 2 haftam işten ayrılıyorum evde daha rahat diyet yapabileceğim sanırım
Cal8stigin icin boyle yemek zo4unda kaliyorsun sanirim, yanina kurukayisi ve cerez alabilirsin salata ,sebzeli yemek,protein tuketeb8rsen fa6dasini gorursun canm,
En güzeli :) benim dönüş pazartesi olucak o yüzden gerginim biraz. Bugün de tartıyı görünce moralim bozuldu. Ölüm diyetine başlıcam yakındaGüzel, afiyet olsun..
Güzel, adımların süper :)
Tabi aktif.. Kalıcı olacaksanız buyurun tabi..
Afiyet olsun..
Ben de öyleyim, o yüzden perşembeleri gitmemeye çalışırım :)
Bugün salatayı denicem. Zira akşam yemekte oturtma varYaaani uymaya çalışıyorum.. Her öğün yeşillik ve ekmek sayılarına tam uyuyorum.. Diğerleri bazen biraz kayabiliyor ama napim. Biraz daha veriyim tekrar gidicem çok sıkıldım bu menüden
İlk gün için menün gayet iyi ama araya meyve ve süt eklemelisin... Yatmadan 1-2 saat önce 2 kaşık yoğurt yersen gece ataklarını da engeller.. Hem kalsiyuma da çok ihtiyacı var bu dönemde..
Spor kısmına emzirmeyi de yazarsan insanlar menünü ona göre değerlendirsin :)
Yerim ben o çocukları
Bu arada minik bebişle yapılacak karın egzersizleri oluyor onunla da çok eğlenirdi kuzucuk dur ben sana atim
Mari winsor ne yaaa yeni bişey mi kaçırdım
Canım her zaman salatan olsun onun yanına az bişi yemekten al.. Çabuk doyarsın daha az kalori almış olursun
Günaydııııın
Çalışırken sağlık beslenmek ayrı bi efor gerektiriyo. Hele ki düzene oturtana kadar yaşanan sancılı süreç çok zor oluyo. Allah kolaylık versin...evet canım çalıştığım için mecburi bu şekilde yiyiyorum yine de en hafifini seçmeye çalışıyorum tabi ki evdeyken daha rahat sebze , protein ağırlıklı beslenebilirim
yine de işi bırakana kadar elimden geleni yapmaya çalışıyorum :)
Çalışırken sağlık beslenmek ayrı bi efor gerektiriyo. Hele ki düzene oturtana kadar yaşanan sancılı süreç çok zor oluyo. Allah kolaylık versin...
En güzeli :) benim dönüş pazartesi olucak o yüzden gerginim biraz. Bugün de tartıyı görünce moralim bozuldu. Ölüm diyetine başlıcam yakında
Kanaman var mı gülümCok tesekkurler kizlar amin
Oyle oldu canim ya doktorum yuzde 95 koruma garantisi var demisti yuzdw 5 beni bulduinsallah gerek kalmaz operasyona cuma kontrolum var bakalim
Cok tesekkurler amin
İgne oldum canim ama dustu mu bilmiyorum cuma kontrolum var dun gunduz daha iyiydim ayaga kalkaniliyodum agrisiz ama dun aksamdan beri cok fenayim kalkamiyorum kramplardan kasik agrisindan hele tuvalete gitmek ölüm
İnsallah canim sana da cok gecmis olsun 3 kurtaj dile kolay cok zorevet igneyle duserse insallah gerek kalmiycak
Kızarmış olması dışında güzel menün içme konusunda bişey diyemiyorum sadece ricam Cumartesi ya da Pazar olması Cuma öncesi çok tercih etme derimSelamlar dün menümü yazamadım.
Sabah,1 yumurta 2 zeytin 1 kaşık közlenmiş patlıcan 1 bardak çay.
Öğlen kızarmış 2 tavuk butu salata.
1 litre su.
Akşam 1 bardak şarap
Afiyet olsun akşamı daha bi beğendimMenüm
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
Kıvırcık
1 bdk sütten kahve
5 zeytin
1 dlm ekemk
Öğlen
8 yk mercimekli bulgur pilavı
Salata yağ yerine yarım avokado
Ayran
Ara
1 bdk sütten kahve
Akşam
Karnabahar
Etli çorba
Salata
2 yk yoğurt
Ara yoğurt +keten tohumu
Belki bir de elma yerim
8700 adım
Bol su
2 yeşil
Sevindim canım aç kalmayın lütfenKaptanım dün öyle oldu ama bugün düzeldi...
Salata ye bol bol şimdi tam yeşillik zamanı yoğurt hurma çiğ kuruyemiş incir tabi hepsi kararındaGeçmiş olsun kilo verme işi zaten zor ve özen isteyen bişey birde hastalık gelince üstüne... On rağmen spor yapmışsın yine.İnşallah çabuk atlatırsın
Hem korkma diyor hem elinde sopa var heİyiki kaptan korkutma demiş demese ne olacak bilemedim :))
Ha bak işte dediğim gibi birazda sanki ,hafta sonu oluyor evet maalesefGerçi sanki bana hep haftasonu sanki Kızlar aranızda kilo aldırmadan süt yapacak bir menü varmı.Açlık hissetmesemde bazen yemek zorunda kalıyorum buda çok rahatsız edici birşey .Bazı anneleri görüyorum nasıl zayıf "nası çıktı o çocuk ,nasıl verdin arkadaş o kiloyu ,acaba emziriyormu"deli sorularBende emzirip zayıf olan annelerden olmak istiyorum.
@BamfirADB Hoşgeldiniz
Ay çok üzüldüm çok geçmiş olsun dış gebelik çok tehlikelide bir durum Allahta yine iğneyle falan düşmüş.Kürtaja falan gerek kalmamış.3kere kürtaj olmak zorunda kalan biri olarak söylüyorum aman aman
GüzelllllSelammm
Bugün
Sabah-öğle 1 yumurtadan yulaflı lorlu omlet
1 bardak süt
Yarım dilim ekmek
Ara 1 elma
Akşam 3 yemek kaşığı barbunya yemeği
1 kase yeşil salata
1 buçuk litre su
Aşure azalmış ama yine karbon dolu menü pirinç kuru fasulye simit poğaçaMerhabalar kızlar.Bugünkü menüm,
Sabah : 1 küçük zeytinli poğaça(evde yapımı avuç içi kadar) +1 elma
Öğlen : 1 tereyağlı yumurta + 1dilim hindi füme + yarım simit
Ara öğün yarım bardak ev yapımı erik elma suyu + yarım aşure (kaptanım aşureyi azaltım nasıl daha iyicene mi)
Akşam :1 tabak kurufasülye + 4 y.k piriç pilavı +1 tane büyüğünden salatalık turşusu+çeyrek elma turşusu
Su şuan 2.5 odu ama 3ü bulurum
Canım birer mil yaparak başla ondan sonra atlayabilirsen biraz ip atla gazı ısınmışken nasıl yağ yakar@tuzsuz_ruh ben ne cahil kalmışım ya neler çıkmış leslie yok jumping Jacks. Leslie yi bu hafta sonu deneyeceğim ha bide cuma günüde yapacam inşallah niyetim o.Teşekkürler
Ne istersen sor buraya tarif edecek biri çıkar özellikle sebze ve kızarmamış et yemekleriSabah canım genelde bişey istemiyor.
Sabahın köründe çocuklar peşinde uğraş.
Sonra kahvaltı yapmak işkence gibi geliyor.
Yemek olarak şunu söyleyebilirim.
Pek yemek bilmem. Yani hiç denecek kadar az.
Kolay ne varsa hızlı olacak. Onu yapar geçerim.
Mesela yarın ben yapacağımı hiç bilmiyorum.
Alkol hergün kullandığım bişey de değil. Haftadan haftaya çocuklar az erken uyuduysa.
Bayram niyetine
Herşey kararında güzellllBugun ku menum
Sabah 9 civar
1 tane c.hurmasi,1tane mandalina ,5siyah zeytin,1bard@k süt
Ogle 1 civar
Bir kase yogurtlu kabak,yesillik
Ara
Biraz tarhana ve 10 civari kabuklu cigfistik
Aksam 6
2yk bulgur pilavi,cacik,haslanmis tavuk baget,yesillik
2 litre yakinsu
Yuruyus
Eki Görüntüle 2205662 @klbk33
Akşam niye böyle bi brokoli haşlasan ekmek niyetine daha iyi olmaz mı yani eşin haşlasa beş dakika uğraşmazBugunku menum
Sabah: 09:00_ 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 3 ceviz, 1 fincan sutlu kahve.
11:30 _ 3 ceviz, 1 fincan sutlu kahve
13:30 _ 1 tabak karisik salata icine 1 yk kabak cekirdegi yagi, 200gr kadar firinda hindi
15:00_ 1 avuc uzum, 1 bardak karisik sebze suyu
18:00 _ 4 yk yogurt, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 1 elma.
Su: 2.5 lt
beğendim menünü diyette olsan aynı menü olsa yine beğenirdim süperKizlar diyette degilim ama menü vereyim,
Sabah
Yarim yufkadan ıspanaklı gözleme
Cay
Ara
Karisik meyve tabağı (elma,portakal,mandalina,muz vs vs azar azar)
Ara
Kahve
uc hurma
Aksam
Z.yagli pırasa
İki kornişon tursu
Su 3 litre
Sporlar
20 dk zumba- 60 dk tempolu yuruyus- leslie 3 mil
Abowwwwww bu menü neeeee salata al yanına akşamdan iki sebze haşla yada fırına sür koy saklama kabına götür bu. Şekilde bağırsk hiç çalışmaz hep kuru şeyler varİyi akşamlar kızlar
Bugün ki menüm
Sabah
1 çeyrek sandviç + 1 az şekerli çay
Ara öğün mini pankek 2 adet
Öğle
1 adet gözleme + 1 şekersiz çay
Ara öğün
1 avuç fındık içi + 3 mini pankek
Akşam
1 küçük tost + 1 az şekerli çay
Bak ne güzel söylemiş aferin sana oldun sen oldunnnnnnCanm cok karbonhitratli,sandvic ,pankek,tost uzak dur canm kilolarini eksiltmez
Çok güzel beğendim gerçekten ilk güne göre süperBende ilk gün menümü yazayım
Sabah bir kase köz biberli yulaf ezmesi
Ara 15 fındık 3 ceviz
Öğlen zeytinyağlı havuçlu kabak ,bir bardak ayran ,bir dilim tam buğday ekmek
Akşam haşlanmış brokoli ve karnabaharın üzerine sarımsaklı yoğurt ve kavrulmuş kıyma,bir dilim tam buğday ekmek
Yarım küp şekerli türk kahvesi
100 jumping dediğinizden(çocuklar ben zıplarken anlamsızca bana bakıp çok eğlendiler bu arada)
2.5 lt su
Afiyet şeker olsun süper ötesi bayıldım menüyeİyi geceler kızlar
Menümü yazayım ben de
Sabah: 1 elma, 3 yk yulaf ezmesi, 1 bardak süt, tarçın ve 2 ceviz
Ara: 10 fındık ve yeşil çay
Öğle: 2 yumurtalı omlet ve salata
Ara: 2 mandalina, sade acitivia ve yarım protein bar
Akşam: 1 tabak fırında sebze (karnabahar, brokoli, patlıcan ve kabak)
Ara: 1 kivi ve yeşil çay
Su:3l
Spor: 45 dk zumba
Eki Görüntüle 2205685
Bu menüyü görmesek daha iyi dimi hele gramlarla boğuşan ve çok az kalmış biri için09.30
Yumurtalı, kapya biberli soğan kavurma
1 yemek kaşığı lor peynir
3 siyah zeytin
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 tutam dereotu
1 tatlı kaşığı bal
15.30
1 yeşil elma
18.30
Yarım kâse ezogelin çorbası
4 çatal patates yemeğinin patatesi
3 kaşık semizotu
2 kaşık yoğurt
Yarım kâseden biraz fazla aşure
21.00
1 bardak ekinezyalı kış çayı
23.00
2 bardak siyah çay
2 litre su
Mari Winsor
30 sn plank
Söyleyebilirsin ben dikkat ediyorum uygun olmazsa yiyemem anne bana göre de bişey yapalım yada bir salata yapayım canım çekti deİnsan annesinin evinde rahat eder, ben "ne yicem" düşüncesinden stres oluyorum. Sağolsun dinleneyim diye bana da yemek yaptırmıyo, dayıyo kalori bombalarını
afiyet olsun cano akıvser menüsü olmuş13 kasım menü.
Sabah
1 elma
Öğlen
Yarım tabak karabuğday
1 köfte
1 küçük kase yoğurt
Akşam
Ciğer kavurma
Salata
Yarım dilim çavdar ekmek
Su 1 litre
2 gündür spor yapamıyorum, bugün daha iyiyim ev işlerini bitirip dışarı çıkacağım yürüyüş için..
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine sıcak tut sırtınıSlm kızlar dün hastanelik oldum.dün sırtım ve göğsümë bi ağrı girdi üşütmüşüm iğne vuruluyorum ama daha düzelemedim eşim de yok bu ay ne zor yalnızlık. ev çocuk bide hastalık olunca çok zorlandım.
Slm kızlar dün hastanelik oldum.dün sırtım ve göğsümë bi ağrı girdi üşütmüşüm iğne vuruluyorum ama daha düzelemedim eşim de yok bu ay ne zor yalnızlık. ev çocuk bide hastalık olunca çok zorlandım.
Sağol canım :)Kızarmış olması dışında güzel menün içme konusunda bişey diyemiyorum sadece ricam Cumartesi ya da Pazar olması Cuma öncesi çok tercih etme derim
Afiyet olsun akşamı daha bi beğendim
Sevindim canım aç kalmayın lütfen
Salata ye bol bol şimdi tam yeşillik zamanı yoğurt hurma çiğ kuruyemiş incir tabi hepsi kararında
Güzelllll
Aşure azalmış ama yine karbon dolu menü pirinç kuru fasulye simit poğaça
Canım birer mil yaparak başla ondan sonra atlayabilirsen biraz ip atla gazı ısınmışken nasıl yağ yakar
Ne istersen sor buraya tarif edecek biri çıkar özellikle sebze ve kızarmamış et yemekleri
Herşey kararında güzellll
Akşam niye böyle bi brokoli haşlasan ekmek niyetine daha iyi olmaz mı yani eşin haşlasa beş dakika uğraşmaz
beğendim menünü diyette olsan aynı menü olsa yine beğenirdim süper
Abowwwwww bu menü neeeee salata al yanına akşamdan iki sebze haşla yada fırına sür koy saklama kabına götür bu. Şekilde bağırsk hiç çalışmaz hep kuru şeyler var
Bak ne güzel söylemiş aferin sana oldun sen oldunnnnnn
Çok güzel beğendim gerçekten ilk güne göre süper
Afiyet şeker olsun süper ötesi bayıldım menüye
Bu menüyü görmesek daha iyi dimi hele gramlarla boğuşan ve çok az kalmış biri için
Söyleyebilirsin ben dikkat ediyorum uygun olmazsa yiyemem anne bana göre de bişey yapalım yada bir salata yapayım canım çekti de
afiyet olsun cano akıvser menüsü olmuş
Geçmiş olsunSlm kızlar dün hastanelik oldum.dün sırtım ve göğsümë bi ağrı girdi üşütmüşüm iğne vuruluyorum ama daha düzelemedim eşim de yok bu ay ne zor yalnızlık. ev çocuk bide hastalık olunca çok zorlandım.
Çok teşekkür ederim :)Kızarmış olması dışında güzel menün içme konusunda bişey diyemiyorum sadece ricam Cumartesi ya da Pazar olması Cuma öncesi çok tercih etme derim
Afiyet olsun akşamı daha bi beğendim
Sevindim canım aç kalmayın lütfen
Salata ye bol bol şimdi tam yeşillik zamanı yoğurt hurma çiğ kuruyemiş incir tabi hepsi kararında
Güzelllll
Aşure azalmış ama yine karbon dolu menü pirinç kuru fasulye simit poğaça
Canım birer mil yaparak başla ondan sonra atlayabilirsen biraz ip atla gazı ısınmışken nasıl yağ yakar
Ne istersen sor buraya tarif edecek biri çıkar özellikle sebze ve kızarmamış et yemekleri
Herşey kararında güzellll
Akşam niye böyle bi brokoli haşlasan ekmek niyetine daha iyi olmaz mı yani eşin haşlasa beş dakika uğraşmaz
beğendim menünü diyette olsan aynı menü olsa yine beğenirdim süper
Abowwwwww bu menü neeeee salata al yanına akşamdan iki sebze haşla yada fırına sür koy saklama kabına götür bu. Şekilde bağırsk hiç çalışmaz hep kuru şeyler var
Bak ne güzel söylemiş aferin sana oldun sen oldunnnnnn
Çok güzel beğendim gerçekten ilk güne göre süper
Afiyet şeker olsun süper ötesi bayıldım menüye
Bu menüyü görmesek daha iyi dimi hele gramlarla boğuşan ve çok az kalmış biri için
Söyleyebilirsin ben dikkat ediyorum uygun olmazsa yiyemem anne bana göre de bişey yapalım yada bir salata yapayım canım çekti de
afiyet olsun cano akıvser menüsü olmuş
Bu menü daha süperÇok teşekkür ederim :)
Bugün tartıda 66.900 gr gördüm nasıl sevindim anlatamam :)
Dünkü menümü yazayım.
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 ceviz 3 fındık 1 bardak çay
Öğlen 1 çupra bol salata.
2 litre su.
Atom çayı diye bişey vermiş annem bide onu içtim.
20 dakika egzersiz.
Dün ne yiyeceğim diye kara kara düşünürken eşim balık getirdi bende çok sevindim :))Bu menü daha süper
Maşallah düşünceli eşin var bak Allah bozmasınDün ne yiyeceğim diye kara kara düşünürken eşim balık getirdi bende çok sevindim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?