Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim kizimda hic sevmiyor kresten eve donmeyi. Haklilar tabiki ama anne baba da butun gun iste yorulunca zor olur tabiki. Bizde esim birakip oluyor kresten ve genelde parka ugrarlar gelmeen ama dedigin gibi sonra da eve gitmek istemiyor cocuk.

Aynen 3.5 yaşında oldu ve her şeye hayır diyor, inanılmaz sorular soruyor beynim sulanıyor bazen.. Oğlum da 8 yaşında o daha detaylı daha bilinçli sorular soruyor.. Akşam zombiye dönüyorum.. Yatma saati yemek saati eve dönüşler hep kriz..
Geçenlerde kızım ben pilavım diye ağlıyordu tamam dedim en sonunda ne diyim..

Allah razi olsun Allah arkadasiniza da sifa versin

Yaaa çok tatlı yaa... Pilavsa onu yiyemeyiz diyet doneminde lahana olsun da bolca yiyin tatlisi

Aynen pırasa brokoli bişey olsa bari neler neler var daha bir bilseniz.. Sitkom çıkar bizim evden..

Abim beni karanlıkta unuttu..
Kardeşim benim nefesimi alıyo

Akıl sağlığımı zor tutuyorum
Supermis ya. Ayy benim bir cocugum var boyle gorunce diyorum ilerde uzulur kardesim yok diye

I inkpin olur inşallah
Harpy 4 çocukben 2 çocukla böyleyim
Efsun64 çok geçmiş olsun allah şifanı versin. Niye çıkıyor nbu hastalık. Sebebi bulunabiliyor mu?
kaju sabahları limonlu su sütünü azaltır. Bırak tarçınlı suya süte geç.
Saksi_Degilim_Ben mezuniyetin için çoook tebrik ederim. Sende çıtır oldun

Cogunlukla genetik
Ama gecmeyen tedavi edilmeyen bogaz iltihabi bir de cok icine atan insanlarda olabiliyormus suan aklima gelen sebepler bunlar

Afiyet olsun..

Sizde aşure nasıl ki, yani tatlı falan mı oluyor ?
Genel olarak güzel menün..
evet canım baya tatlı aşure ama anneme tadını azaltırdım o çok tatlı yapıyordu.Bizde her hafta 1-2 tatlı yapılır halimi siz düşünün yine de tutuyorum kendimi.

dünkü menün çok güzelmiş canım afiyet olsun
bende hiç yok ya nasıl bir his hiç bilmiyorum , birkaç kere pozitif i gördük sonra kaybettik
Canım Allah en uygun zaman nasip etsin inşallah bak benimde öyle oldu bir kere ama tutunuyor olması bile + bir durum .Olduğunda bütün bu yaşadıklarını unutacaksın emin ol geçmen gereken bir dönem bu dönem güzel kilo vermen için sana zaman tanınmış biran önce ver kilolarını çünkü çok kilo alınabilir ben hiç alacağımı sanmazdım 20 kiloyla doğuma girdim.

Smile Forever benim -0,7 ben yanlış yazmışım hatta burada bir arkadaş uyarmış ona dikkat çekmek istedim (0.1 0.1 dir dimi ama) ya K klbk33 patron şuan sütümde bir eksilme hissetmedim içeyim beee valla çok işe yarıyor,herkese tavsiye edrim feci etkili haaa,ayrıca bu egzersizler yerine yürüyüş yapabilir miyim ben sazaryanim ve karın üstü yatmaya cesaret edemiyorum belki abartıyorumdur ama oramda tuhaf bir his var.Ama hareket ediyorum.

Neyi canim anlayamadim kacirdim. Kilo mu yanlis yazildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…