Benim kizimda hic sevmiyor kresten eve donmeyi. Haklilar tabiki ama anne baba da butun gun iste yorulunca zor olur tabiki. Bizde esim birakip oluyor kresten ve genelde parka ugrarlar gelmeen ama dedigin gibi sonra da eve gitmek istemiyor cocuk.
Allah razi olsun Allah arkadasiniza da sifa versinYok canım öğretmen değilim ama 2 çocuk olunca 4 tane de öğretmen olunca bayağı bi iş çıktı bana.. Bileklik talkmayı denedim ama pek iyi gelmedi sanki.. Zaten doktor da aynı şeyi söyledi tedaviden teşhise gidelim dedi.. inşallah saçma bişeyler çıkmazparmağımdaki ağrı bayağı azaldı ama bileğim ve omuzum devam ediyor..
Benim diyetisyenim çiklatayı yağdan sayıyor. Eğer yersen yağlı tohumlrı biraz azalt diyor..
Çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin.. Benim bi arkadaşımın aynı rahatsızlığı var çok zor gerçekten..
Aynen 3.5 yaşında oldu ve her şeye hayır diyor, inanılmaz sorular soruyorbeynim sulanıyor bazen.. Oğlum da 8 yaşında o daha detaylı daha bilinçli sorular soruyor.. Akşam zombiye dönüyorum.. Yatma saati yemek saati eve dönüşler hep kriz..
Geçenlerde kızım ben pilavım diye ağlıyordutamam dedim en sonunda ne diyim..
Yaaa çok tatlı yaa... Pilavsa onu yiyemeyiz diyet doneminde lahana olsun da bolca yiyin tatlisiAynen 3.5 yaşında oldu ve her şeye hayır diyor, inanılmaz sorular soruyorbeynim sulanıyor bazen.. Oğlum da 8 yaşında o daha detaylı daha bilinçli sorular soruyor.. Akşam zombiye dönüyorum.. Yatma saati yemek saati eve dönüşler hep kriz..
Geçenlerde kızım ben pilavım diye ağlıyordutamam dedim en sonunda ne diyim..
Yaaa çok tatlı yaa... Pilavsa onu yiyemeyiz diyet doneminde lahana olsun da bolca yiyin tatlisi
Aynen pırasa brokoli bişey olsa bari
Supermis ya. Ayy benim bir cocugum var boyle gorunce diyorum ilerde uzulur kardesim yok diyeAynen pırasa brokoli bişey olsa barineler neler var daha bir bilseniz.. Sitkom çıkar bizim evden..
Abim beni karanlıkta unuttu..
Kardeşim benim nefesimi alıyo
Akıl sağlığımı zor tutuyorum
Supermis ya. Ayy benim bir cocugum var boyle gorunce diyorum ilerde uzulur kardesim yok diye
Cogunlukla genetikI inkpin olur inşallah
Harpy 4 çocuk ben 2 çocukla böyleyim
Efsun64 çok geçmiş olsun allah şifanı versin. Niye çıkıyor nbu hastalık. Sebebi bulunabiliyor mu?
kaju sabahları limonlu su sütünü azaltır. Bırak tarçınlı suya süte geç.
Saksi_Degilim_Ben mezuniyetin için çoook tebrik ederim. Sende çıtır oldun
Canim insallah hayirlisiysa sizin icin en iyi zamanda olsun.bende hiç yok ya nasıl bir his hiç bilmiyorum , birkaç kere pozitif i gördük sonra kaybettik
Mezuniyetin hayirli olsun canim. Ben de gecen sene aralikta mezun olunca cok sevinmistir. Ins seneye yine olurum. Tebrikleer. Super bir kiloyla mezun oldun umarim hic kilo almazsin
Teşekkür ederim canımMezuniyetin hayirli olsun canim. Ben de gecen sene aralikta mezun olunca cok sevinmistir. Ins seneye yine olurum. Tebrikleer. Super bir kiloyla mezun oldun umarim hic kilo almazsin
geçmiş olsun arkadaşım Allah yardımcın olsun,hoşgeldinAllah razi olsun pek iyi sayilmam dogum yaptim dogumdan sonra iyice artti kortizonla yasiyorum romatoid artrit yani iltihapli romatizmam var genetikinsanin yasam kalitesini o kadar etkiliyorki cok zor
Hosbuldum canim Allah razi olsun :)geçmiş olsun arkadaşım Allah yardımcın olsun,hoşgeldin
evet canım baya tatlı aşure ama anneme tadını azaltırdım o çok tatlı yapıyordu.Bizde her hafta 1-2 tatlı yapılır halimi siz düşünün yine de tutuyorum kendimi.Afiyet olsun..
Sizde aşure nasıl ki, yani tatlı falan mı oluyor ?
Genel olarak güzel menün..
dünkü menün çok güzelmiş canım afiyet olsunGünaydın kIzlar kilo verenleri tebrik ediyorum kilo alanların ise bu hafta kendilerini toparlayacaklarina eminim. Benim dünkü menü
Sabah 11:00 3 kaşık patates salatası +yarım kibrrit kutusu peynir + 1 bardak filtre kahve 5 zeytin
Ara 15:00 1 bardak sütlü kahve + 1 küçük yerli muz
Akşam 18:30 4 kaşık kapuska + 3 kaşık yoğurt + 2 kornison turşu
Yarım mandalina + çeyrek elma
1500.cc su
2500 adım
50 dakika plates
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Canım Allah en uygun zaman nasip etsin inşallah bak benimde öyle oldu bir kere ama tutunuyor olması bile + bir durum .Olduğunda bütün bu yaşadıklarını unutacaksın emin ol geçmen gereken bir dönem bu dönem güzel kilo vermen için sana zaman tanınmış biran önce ver kilolarını çünkü çok kilo alınabilir ben hiç alacağımı sanmazdım 20 kiloyla doğuma girdimbende hiç yok ya nasıl bir his hiç bilmiyorum , birkaç kere pozitif i gördük sonra kaybettik
Neyi canim anlayamadim kacirdim. Kilo mu yanlis yazildiSmile Forever benim -0,7 ben yanlış yazmışım hatta burada bir arkadaş uyarmış ona dikkat çekmek istedim (0.1 0.1 dir dimi ama ) ya K klbk33 patron şuan sütümde bir eksilme hissetmedim içeyim beee valla çok işe yarıyor,herkese tavsiye edrim feci etkili haaa,ayrıca bu egzersizler yerine yürüyüş yapabilir miyim ben sazaryanim ve karın üstü yatmaya cesaret edemiyorum belki abartıyorumdur ama oramda tuhaf bir his var.Ama hareket ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?