Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bana çok yetersiz bir beslenme gibi geldi açıkçası.

Menünü çok beğendim. Çok dengeli. Afiyet olsun

Akşama salata ekleyebilirsin. Onun dışında beğendiğim menülerden oldu bugün

Günaydııınnnnn :)
Gayet enerjik, kilo vermeye odaklı bir şekilde uyandım bu sabah da çok şükür :)
Kahvaltı yapıldı, şu ana kadarki ev işleri bitti, öğle için yemek de koydum, giyindim kuşandım yürüyüşe gidiyorumm :)
Siz nasılsınız, napıyorsunuzzz??
Geçmişi okudum, menülere daha sonra bakacağım vaktim yok çünkü..
Tartıya son 2 gün, dikkat edin lütfen, eksiyle gelmeyene ceza var

Bende egeliyim. Hiç duymamıştım.
Yerine başka spor yapmak var. Açıklamasını yaz ama.
Ceza veriyom diye herkes kaçıyor kaaptancım. Nolacak böyle.

Menün çok iyi. İşi bildiğin belli oluyor

Ayyy kaptişim beni utandırıyorsunuz :) hiç gitmesem mi diyetisyene şımardım iyice

Öğlen ve akşama salata eklemeliydin kaptişim. Onun dışında da biraz yağlı tohum eksiğin var kaptişim biliyorsun faydalı yağlar çok önemli özellikle omega 3 içerenler..

Günaydın herkese.. Benim spor yapmamam için özel bir çalışma yapılıyor bence.. Elim iyileşti şimdi de kızım hasta gece hiç uyumadım 5 ten 7ye kadar sadece ateşi var gibi bugün doktora gideriz muhtemelen

Afiyet oklsun cnaim. Menu gayet guzel sadece oglene veya aksama biraz salata ekleseydin super olurdu. Tamamdir bundan sonra etiketleme yapacagim

Gunaydin kizlar pazartesi gunu burda cyber Monday vardi o yuzden kiyafetini begendigim bir magaza yuzde 30 indirim yapti herseyde. 6 7 parca kiyafet aldim ayy ne zamandir hastayim evdeyim ya alisverise bile cikamiyorum, insallah bunlar biraz moral olacak bana. bedenleri naisl olacak bakalim merak ciindeyim, 38 ve 40 karisik aldim. Bedeni olmayanini artik esim magazaya geri verecek. Hastalik yuzunden kis alisverisi bile yapamamistim.

Afiyet olsun..

Güzel..
Sen diyetisyene gidiyordun değil mi ?

Geçmiş olsun canım..

Güle güle kullan canım..

İnşaAllah .
Boyun kaç?
Ben 62 kiloda 40 giyebiliyorum en küçük
Himm ben 65 ksuurum boy 160. ama elbiselerimin cogunlugu 38. hatta 2 tane 36 bile var 40 beden cok nadir var dolabimda sadece esnemeyen kumastan olanlar. Ama uzun zamandir spor hak getire o yuzden simdi aldiklarimda 2 tanesini 40 beden siparis verdim bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…