nasıl neeeeeIsırık için cezan 5dk ısınma hareketi sonrası 20 squat
Yapınca yanına ceza yaz ve beni etiketle
benim adamda çıktı anamla kadını izliyorumÇocuklarla oynamaktan sıkıldım. Biri yazsa da vakit geçse diyorum yaa. Çok sıkıldım bugün. Eşim yokken evde vakit geçmiyor
Bende egeliyim. Hiç duymamıştım.nasıl neeeeegerçekmisin patron. squat yerine yerde bacak hareketi yapsam daha önceden squat yapıyordum yeminliyim yapmamaya.Bende bacak kalınlaşması yaptı.Ben 4 yıl ciddi sporla uğraştım.Bazı hareketleri yapmam gerektiğini farkettim benim yapıma uymuyor bide çok squat yapmışım eski halime dönecem diye canım çıktı sadece pilates yardımcı oldu bu konuda.
benim adamda çıktı anamla kadını izliyorumoğlanıda emzirip yatırdım,biran önce gelseler iyi olur koktum senden ben bence daha fazla yazmıyam bi ceza daha almayam
pancar oyu pancarın otlarını haşlayıp bol soğanda kavuruyorsun güzel oluyor eşim egeli öylelikle öğrendim bende,tabi benimki kattiyen yemezde
Menün çok iyi. İşi bildiğin belli oluyorMenüm
Sabah
1 yumurtadan omlet
1 dlm ekmek
1 bdktan sütlü kahve
Yeşillik
Ara
2 ceviz
Öğlen
Bi parça balık
Salata
1 dlm ekemk
Ara
Sütten kahve
1 elma
Akşam
Tavuk
3 yk pirinç pilavı
Salata
Yarım kase yoğurt
Ara olur mu bilmem belki biraz yoğurt yerim
Spor
6200 adım
Bol su
2 yeşil
@tuzsuz_ruh K klbk33
Afiyet olsun canım bol yeşillikli omegalı proteinli güzel bir menü olmuş,başarılıMenüm
Sabah
1 yumurtadan omlet
1 dlm ekmek
1 bdktan sütlü kahve
Yeşillik
Ara
2 ceviz
Öğlen
Bi parça balık
Salata
1 dlm ekemk
Ara
Sütten kahve
1 elma
Akşam
Tavuk
3 yk pirinç pilavı
Salata
Yarım kase yoğurt
Ara olur mu bilmem belki biraz yoğurt yerim
Spor
6200 adım
Bol su
2 yeşil
@tuzsuz_ruh K klbk33
K klbk33 patron yaptım cezamı 40şar tane duvarda dik şekilde durup öne doğru hızlı hızlı bacak açıp kapama (parmak ucu ileri gösterek şekilde) sonra 40şar tane yana doğru sonra 40şar tane arkaya doğru.Uygunmudur kaptancazım.Kaçmayız kaçmayız kaptanım her türlü zorluğu göze alıp geldik buraya,demirden korkan trene biner mi. iyice saçmaladım geyiğe bağladım haaaa
Anlatmakla bitecek gibi değil zaten d&r var mı orda yada internetten indir tibbi sülük diye bir kitap var bende alıcamCanim benim bebegim erken dogumdu o yuzden ilk baslarda emzirme uzmanina gittik bir sure. Beslenmemi de gozden gecirmisti ve gunde 1 fincan kahveye iznim vardi sabah saatinde icmek sartiyla aklinda olsun
ahaa bir sulukcu daha ciktidoktor anlata anlata bitiremedi bana sulukleri kendisi yapiyor zaten klinikte
SülüklerAnlatmakla bitecek gibi değil zaten d&r var mı orda yada internetten indir tibbi sülük diye bir kitap var bende alıcam
Kelebek stopSülükler
Yaradan sebepsiz yaratmıyor
uyumuyolar
Bende yatacağım. Şükür bebeler uyudu. Sporları ilk sayfaya koyabilme imkanın var mıKelebek stopmesajlarını gördüm stop korkma cıss yemedim stop spor niyetine mutfağı temizledim stop daha ancak oturdum stop uykum var stop yarın menümü yazarım stop squat şahane stop bebeleri öp benim için stop
Okudum baya nettende. Randevu aldik cumaya gidiyorum. Once muayene ona gore karar vereceklermis bakalim ozon terapisi mu iyi gelir yoksa suluk muAnlatmakla bitecek gibi değil zaten d&r var mı orda yada internetten indir tibbi sülük diye bir kitap var bende alıcam
Menulerin ne kadar guzellesti canim masallah. Sadece aksama yogurt ve/veya et ekleseydin iyi olurdu. Afiyet olsun canimKızlar benim menüm
Saat 7.30 : 1 bardak limonlu ılık su
Saat 9.30 : 1 buçuk ev yapımı kraker + 1 kibritten hallice peynir + 1 çeri domat + 3 tane roka
Saat 12.00 : 200ml süt+1 tatlı kaşığı bal
Saat 16.00 : 2 kaşık pancar otu kavurması + 1 yumurta +yarım dilim ekşi mayalı ekmek
Saat 18.00 : 2 kaşık kereviz + bir dilim ekşi maya ekmeğin yarısının 1/3+ yeni yapılan kurabiyeden 1 ısırık.(siyez diye biraz daha rahat içim )
3lt su + 1.5 saat tempolu yürüyüş
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Rabbim şifa versin sana tez zamanda.Okudum baya nettende. Randevu aldik cumaya gidiyorum. Once muayene ona gore karar vereceklermis bakalim ozon terapisi mu iyi gelir yoksa suluk mu
Ay nen. Kesinlikle tatlıAh ahh şu yanımızda yiyenler olmasaaa :)
Eskiden babam, kardeşlerim birşeyler yiyordu akşamları, evlenince daha rahat olurum dedim ama nerdeeee onlardan beteri var şu an :))
Ama ona da bakmıyor, yanımızda yiyen olmasa bile akşam birşeyler atıştırma isteği oluyor.. Ben çoğu zaman tatlı istiyorum mesela..
İnan ölüm diyetine girmememe şaşıyorum. Bakalım şimdi çarşamba ve perşembe benim için çok önemli. Bu 2 gün daha kötü bile olabilir ama inat ettim.selam kızlar menülerinizi çok beğendim.
@Konus dinliyorum çok az besleniyorsun herkes aynı şeyi söylemiş ama hakkaten kas kaybı yaşarsan toparlamak çok uzun zaman oluyor kas kitlesi azalınca metabolizma hızı da düşüyor efor kapasitesi de düşüyor canım dikkat et.
DeryaOnDiet afiyet olsun canım menülerini ben beğeniyorum .
Harpy dostum çok iyi besleniyorsun takipteyim.
@AKovser ödem olmuş olabilir ben de bu gün güne ödemle başladım mens günü yaklaşıyor herhalde ondan olmalı. form çayı ne zaman içsem ishal olduğum için ben pek sevmiyorum .
dtcf sen de az besleniyorsun aslında ama yine de iyi bence gecen hafta yaşadıklarını düşününce hak veriyorum sana .
O mantarlı brokolili omlet 2 porsiyon daha olsa yerim öyle bişey. Ve sorma. Eşim mesaiye kaldı bu gece. Börek istedi. Gece gece ıspanaklı börek yaptım. Bu nasıl bi imtihan...Ben her gece öyle içim dışıma çıkıyor neden çözemedim ,heralde emzirmekten oluyor.
ben diyordum bu kız ne ne çok kahve içiyor. Bunu bildiğim iyi oldu ama şuan içemem çocuk emdiği için süte geçiyor çünkü kafein.Canım bu arada bende internetten getirtmiştim sülüklerimi internette o dönem çok araştırmıştım 7 yıl oldu yaptıralı.
Ben menünü kurabiyeler olmasa güzel derdim.Ama biraz kaçamak yapılmış.Afiyet olsun,o kaçamaklar yavaş yavaş azaltılıyor.Ben başta çok kaçamak yapıordum şimdi kısmen daha iyiyim.
Kız menün süper olmuş heleki sabah kahvaltısı mantarlı omlet olayı beni benden aldı.
detox ayran çorbası ne bilmiyorum ama nasılsa yanında ekmek yada başka birşey yok hafif ,afiyet olsun canım
doyana kadar yiyonmu kız
o kocalar anneler var yaBak benim annem dün yeni bir kurabiye ve çikolatalı pudding yapmış.Naapim nerelere gidem.sabah dedğin gibi çok rahat oluyoruz kendi başımıza kahvaltıyı yaparken.
çok beğendim çok güzelmiş
hoş geldin canım takipteyiz canım.
evet pide yemişsin ama yarım yani.Normalde kaç yersin,1 ise yine azaltmış oluyorsun.Ha yok normalde de yarım yiyorsan o zaman fazla tabi.Bunun dışında bence menün güzel
afiyet olsun canım çorbadan başka bir şey yok akşam heralde sabahta biraz az sankim, helal olsun ayakta kalıyorsun valla.Beni hemen sarsıyor az yiyince sabah özellikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?