Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Isırık için cezan 5dk ısınma hareketi sonrası 20 squat
Yapınca yanına ceza yaz ve beni etiketle
nasıl neeeee gerçekmisin patron. squat yerine yerde bacak hareketi yapsam daha önceden squat yapıyordum yeminliyim yapmamaya.Bende bacak kalınlaşması yaptı.Ben 4 yıl ciddi sporla uğraştım.Bazı hareketleri yapmam gerektiğini farkettim benim yapıma uymuyor bide çok squat yapmışım eski halime dönecem diye canım çıktı sadece pilates yardımcı oldu bu konuda.
Çocuklarla oynamaktan sıkıldım. Biri yazsa da vakit geçse diyorum yaa. Çok sıkıldım bugün. Eşim yokken evde vakit geçmiyor
benim adamda çıktı anamla kadını izliyorumoğlanıda emzirip yatırdım,biran önce gelseler iyi olur koktum senden ben bence daha fazla yazmıyam bi ceza daha almayam
pancar oyu pancarın otlarını haşlayıp bol soğanda kavuruyorsun güzel oluyor eşim egeli öylelikle öğrendim bende,tabi benimki kattiyen yemezde

Menüm

Sabah
1 yumurtadan omlet
1 dlm ekmek
1 bdktan sütlü kahve
Yeşillik

Ara
2 ceviz

Öğlen
Bi parça balık
Salata
1 dlm ekemk

Ara
Sütten kahve
1 elma

Akşam
Tavuk
3 yk pirinç pilavı
Salata
Yarım kase yoğurt

Ara olur mu bilmem belki biraz yoğurt yerim

Spor
6200 adım

Bol su
2 yeşil
@tuzsuz_ruh K klbk33

Bende egeliyim. Hiç duymamıştım.
Yerine başka spor yapmak var. Açıklamasını yaz ama.
Ceza veriyom diye herkes kaçıyor kaaptancım. Nolacak böyle.
Menün çok iyi. İşi bildiğin belli oluyor

K klbk33 patron yaptım cezamı 40şar tane duvarda dik şekilde durup öne doğru hızlı hızlı bacak açıp kapama (parmak ucu ileri gösterek şekilde) sonra 40şar tane yana doğru sonra 40şar tane arkaya doğru.Uygunmudur kaptancazım.Kaçmayız kaçmayız kaptanım her türlü zorluğu göze alıp geldik buraya,demirden korkan trene biner mi.iyice saçmaladım geyiğe bağladım haaaa

Afiyet olsun canım bol yeşillikli omegalı proteinli güzel bir menü olmuş,başarılı

bunu kutlamalıyız cancağızım

bakalım başka kaçamak yapan var mı?

Anlatmakla bitecek gibi değil zaten d&r var mı orda yada internetten indir tibbi sülük diye bir kitap var bende alıcam

Sülükler
Yaradan sebepsiz yaratmıyor

uyumuyolar
Kelebek stop mesajlarını gördüm stop korkma cıss yemedim stop spor niyetine mutfağı temizledim stop daha ancak oturdum stop uykum var stop yarın menümü yazarım stop squat şahane stop bebeleri öp benim için stop

Bende yatacağım. Şükür bebeler uyudu. Sporları ilk sayfaya koyabilme imkanın var mı
Güncelleme yaptım

Anlatmakla bitecek gibi değil zaten d&r var mı orda yada internetten indir tibbi sülük diye bir kitap var bende alıcam
Okudum baya nettende. Randevu aldik cumaya gidiyorum. Once muayene ona gore karar vereceklermis bakalim ozon terapisi mu iyi gelir yoksa suluk mu

Menulerin ne kadar guzellesti canim masallah. Sadece aksama yogurt ve/veya et ekleseydin iyi olurdu. Afiyet olsun canim

İçimden geldi menü yazıyorum
Sabah 8: şekersiz çay, 1kk b.peynir, yarım domates, 7zeytin, bol yeşillik, 1h.yumurta, 1d.ekmek, 2çay kaş bal
Öğle 12: yarım kase mercimek çorbası, 1/2 lahmacun, 2tatlı
Akşam 6: 1pors et haşlama, yoğurt, 1d.tb ekmeği
Su 3lt
Spor
50 dk yürüyüş ( 5035 adım) = 50 puan
30 dk ev işi = 10 puan
Toplam 60 puan

@tuzsuz_ruh K klbk33

Tabloda 1000 adım yürüyüşü 10 puan yapmak lazım kaptan

Bundan sonra menüleri böyle puanlı ve etiketli yapalım arkadaşlar. Yarışmalar için lazım. Eskisi gibi liste işine mi girsek tuzsuzum sence?

Ben yine uyuyamadım yaa.

Uyuyamayıp gündüz zombi gibi geziyorum.

Ay nen. Kesinlikle tatlı

İnan ölüm diyetine girmememe şaşıyorum. Bakalım şimdi çarşamba ve perşembe benim için çok önemli. Bu 2 gün daha kötü bile olabilir ama inat ettim.

O mantarlı brokolili omlet 2 porsiyon daha olsa yerim öyle bişey. Ve sorma. Eşim mesaiye kaldı bu gece. Börek istedi. Gece gece ıspanaklı börek yaptım. Bu nasıl bi imtihan...

10.00
1 dilim tam buğday ekmeği
Yarım avokado
1 tane yağsız pişmiş tavada yumurta
8 siyah zeytin
1 kibrit kutusu kadar süzme peynir
Dereotu
1 bardak süt

Ara-öğle 14.00
Bir kase light yoğurt

17.30
Barbunya pilaki

2 lt su
Spor yok
8500 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…