- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
O gün yapılmayacak değil mi sülük konusunda karar verirlerse çünkü gitmeden bir kaç bişey söyleyeceğim sanaOkudum baya nettende. Randevu aldik cumaya gidiyorum. Once muayene ona gore karar vereceklermis bakalim ozon terapisi mu iyi gelir yoksa suluk mu
Muayene sonrasi karar verecekmis kaptanim cuma gunu. Ya ozon ya suluk ya da ikisi birden. Karar verdikten sonra ilk seans cuma gunu yapilabilirmis tedavi odalarinin uygunluk durumuna gore. Simdilik sadece visite icin rezervasyon yaptirdik.O gün yapılmayacak değil mi sülük konusunda karar verirlerse çünkü gitmeden bir kaç bişey söyleyeceğim sana
Ceza istediğine emin misin?
Menünü sporlarını görelim bakaalım o zaman.
İçimden de kimseye ceza vermek gelmiyor.
Ne yarışması düzenleyelim. Squatı seversin sen. Sınır 100 iyi mi? Cezası 200 squuat yapmak
vay hayın yardımcı vayyyyyy hemen kaptanı açık ettin haaaaaaa@tuzsuz_ruh hani menü haniii
Sporlu kaçamaksız en az 2lt su olan bir menü görmemiz lazım. Değil mi kızlar
iyi bari bende arada içeyim geçende içtim vicdanen rahatsız oldum şöyle gönül rahatlığıyla içeyim ya sağolasın.Canım sana hatta o kadar bilgi atabilirimki ama burası yeri değil hepsini o dönemde araştırıp araştırıp kopyalayıp dosyaya yapıştırmıştım ama gerçekten mucizevi hayvanlar.Ben 40 tane falan kullandım bacak ağrım kesilmişti şükür.Ancak hiç ağrı yapmıyor demelerine çokta inanma yanisivrisinek sokmasından fazla tabiki acısı
olurmu canım benim önemli değil inan bende arada unutuyorum yada yazdım diyorum ama aklımda cevap verip es geçiyorum yetişemiyorum.Hiç alınmam ben,teşekkür ederim canım beğendiğine sevindim
Hiç vakit kaybetmiyorsun valla kaptanım,"bincem sırtına vurcam kırbacı, vurcam kırbacı" der gibi oldu
valla menü yıkılıyorrrrrrrrKızlar benim menüm
Saat 7.30 : 1 bardak limonlu ılık su
Saat 9.30 : 1 buçuk ev yapımı kraker + 1 kibritten hallice peynir + 1 çeri domat + 3 tane roka
Saat 12.00 : 200ml süt+1 tatlı kaşığı bal
Saat 16.00 : 2 kaşık pancar otu kavurması + 1 yumurta +yarım dilim ekşi mayalı ekmek
Saat 18.00 : 2 kaşık kereviz + bir dilim ekşi maya ekmeğin yarısının 1/3+ yeni yapılan kurabiyeden 1 ısırık.(siyez diye biraz daha rahat içim )
3lt su + 1.5 saat tempolu yürüyüş
K klbk33 @tuzsuz_ruh
kız ben akşam bişey yemem sen bilmiyomusun sade çayyy
valla çok güzel olur dene tavsiye ederim benPancar otu kavurması güzel mi? İlk defa duyuyorum. Menün güzel.
cancağzım sevilmeyecek gibi değil zaten bende bilmiyordum bu kadar faydalarını ama karşıma çıkaranlardan Allah razı olsun faydası çok bakarsan tiksinebilecek bir hayvan ama migren ağrılarına kadar faydası varAynı yollardan ben de geçtim canım yaa.. Bana burası iyi geliyor o konuda. Sen de kendine iyi gelen bişey bulursun mutlaka.. ben de kendimi değersiz bulduğum zamanlarda salıyorum.. Sendine önemli biri olduğunu hatırlat :)
Ciddi mi teşekkür ederim..
Muz sarı olursa hatta siyah noktalı olursa çok daha faydalı oluyormjş siye duymuştum..
Senden dinleye dinleye sevdim şu hayvanları yemin ederim
Yapar benim kaptişim..
tetikte beklemiş resmen bak yaaaaaaaUzun alıntıyı görünce kaptan geeldi sandım bir an... Menü ver dedim yyaa.. Tetikte brkler gibi oldu
Her şey senin için kaptişim
2 dilim ekmek 3 kaşık pirinç dengeli olmuş afiyet olsunMenüm
Sabah
1 yumurtadan omlet
1 dlm ekmek
1 bdktan sütlü kahve
Yeşillik
Ara
2 ceviz
Öğlen
Bi parça balık
Salata
1 dlm ekemk
Ara
Sütten kahve
1 elma
Akşam
Tavuk
3 yk pirinç pilavı
Salata
Yarım kase yoğurt
Ara olur mu bilmem belki biraz yoğurt yerim
Spor
6200 adım
Bol su
2 yeşil
@tuzsuz_ruh K klbk33
kaçmak yok kaçmak yok listeyi hazırlayayım ben spora devam kış geldi nasılsa akşamlar yıl gibiBende egeliyim. Hiç duymamıştım.
Yerine başka spor yapmak var. Açıklamasını yaz ama.
Ceza veriyom diye herkes kaçıyor kaaptancım. Nolacak böyle.
Menün çok iyi. İşi bildiğin belli oluyor
yürrüüüüü beeeeeeee canımmmmmmK klbk33 patron yaptım cezamı 40şar tane duvarda dik şekilde durup öne doğru hızlı hızlı bacak açıp kapama (parmak ucu ileri gösterek şekilde) sonra 40şar tane yana doğru sonra 40şar tane arkaya doğru.Uygunmudur kaptancazım.Kaçmayız kaçmayız kaptanım her türlü zorluğu göze alıp geldik buraya,demirden korkan trene biner mi. iyice saçmaladım geyiğe bağladım haaaa
hazırlayayım canım iyi olurİçimden geldi menü yazıyorum
Sabah 8: şekersiz çay, 1kk b.peynir, yarım domates, 7zeytin, bol yeşillik, 1h.yumurta, 1d.ekmek, 2çay kaş bal
Öğle 12: yarım kase mercimek çorbası, 1/2 lahmacun, 2tatlı
Akşam 6: 1pors et haşlama, yoğurt, 1d.tb ekmeği
Su 3lt
Spor
50 dk yürüyüş ( 5035 adım) = 50 puan
30 dk ev işi = 10 puan
Toplam 60 puan
@tuzsuz_ruh K klbk33
Tabloda 1000 adım yürüyüşü 10 puan yapmak lazım kaptan
Bundan sonra menüleri böyle puanlı ve etiketli yapalım arkadaşlar. Yarışmalar için lazım. Eskisi gibi liste işine mi girsek tuzsuzum sence?
Ben yine uyuyamadım yaa.
Uyuyamayıp gündüz zombi gibi geziyorum.
bu daha iyiTabloda düzeltme
Eki Görüntüle 2209979
kafanı rahatlatırmısın lütfen bu şekilde olmazİnan ölüm diyetine girmememe şaşıyorum. Bakalım şimdi çarşamba ve perşembe benim için çok önemli. Bu 2 gün daha kötü bile olabilir ama inat ettim.
akşam bi salata niye yok yetersiz10.00
1 dilim tam buğday ekmeği
Yarım avokado
1 tane yağsız pişmiş tavada yumurta
8 siyah zeytin
1 kibrit kutusu kadar süzme peynir
Dereotu
1 bardak süt
Ara-öğle 14.00
Bir kase light yoğurt
17.30
Barbunya pilaki
2 lt su
Spor yok
8500 adım
çok güzell afiyet olsun özellikle akşam yemeğiMenü:
Sabah:
Sütlü kahve, 1 muz ve 90 kcal protein bar
Öğle:
1 kase mercimek çorbası ve salata
Ara: sütlü kahve, meyveli yoğurt ve 2 grissini
Akşam: 4 yk dana kavurma ve haşlanmış brokoli
Ara: 1 mandalina ve yeşil çay
Su:3l
Spor: 45 dk yoga
Eki Görüntüle 2210015
K klbk33
bana da gel iş yapmaya yetiştiremiyorum hiç bişeyiGünaydııınnnnn :)
Gayet enerjik, kilo vermeye odaklı bir şekilde uyandım bu sabah da çok şükür :)
Kahvaltı yapıldı, şu ana kadarki ev işleri bitti, öğle için yemek de koydum, giyindim kuşandım yürüyüşe gidiyorumm :)
Siz nasılsınız, napıyorsunuzzz??
Geçmişi okudum, menülere daha sonra bakacağım vaktim yok çünkü..
Tartıya son 2 gün, dikkat edin lütfen, eksiyle gelmeyene ceza var
geçmiş olsun kuşum inşallah hemen iyileşirGünaydın herkese.. Benim spor yapmamam için özel bir çalışma yapılıyor bence.. Elim iyileşti şimdi de kızım hastagece hiç uyumadım 5 ten 7ye kadar sadece ateşi var gibi bugün doktora gideriz muhtemelen
ohhh güle güle kullan hadi inşallah moral olsun sana bol bolGunaydin kizlar pazartesi gunu burda cyber Monday vardi o yuzden kiyafetini begendigim bir magaza yuzde 30 indirim yapti herseyde. 6 7 parca kiyafet aldim ayy ne zamandir hastayim evdeyim ya alisverise bile cikamiyorum, insallah bunlar biraz moral olacak bana. bedenleri naisl olacak bakalim merak ciindeyim, 38 ve 40 karisik aldim. Bedeni olmayanini artik esim magazaya geri verecek. Hastalik yuzunden kis alisverisi bile yapamamistim.
karıncaya mı bağladın cancağzımmmEvettt
Yürüyüş yapıldı;
Öğlen yemeği yiyildi;
Sofra toplandı, mutfak toparlandı..
Şimdi de tembellik zamanı
Biraz dinleneyim yine iş başına döneceğim..
Himm ben 65 ksuurum boy 160. ama elbiselerimin cogunlugu 38. hatta 2 tane 36 bile var40 beden cok nadir var dolabimda sadece esnemeyen kumastan olanlar. Ama uzun zamandir spor hak getire o yuzden simdi aldiklarimda 2 tanesini 40 beden siparis verdim bakalim.
vay hayın yardımcı vayyyyyy hemen kaptanı açık ettin haaaaaaa
valla menü yıkılıyorrrrrrrr
valla çok güzel olur dene tavsiye ederim ben
cancağzım sevilmeyecek gibi değil zaten bende bilmiyordum bu kadar faydalarını ama karşıma çıkaranlardan Allah razı olsun faydası çok bakarsan tiksinebilecek bir hayvan ama migren ağrılarına kadar faydası var
tetikte beklemiş resmen bak yaaaaaaa
2 dilim ekmek 3 kaşık pirinç dengeli olmuş afiyet olsun
kaçmak yok kaçmak yok listeyi hazırlayayım ben spora devam kış geldi nasılsa akşamlar yıl gibi
yürrüüüüü beeeeeeee canımmmmmm
hazırlayayım canım iyi olur
bu daha iyi
kafanı rahatlatırmısın lütfen bu şekilde olmaz
akşam bi salata niye yok yetersiz
çok güzell afiyet olsun özellikle akşam yemeği
bana da gel iş yapmaya yetiştiremiyorum hiç bişeyi
geçmiş olsun kuşum inşallah hemen iyileşir
ohhh güle güle kullan hadi inşallah moral olsun sana bol bol
karıncaya mı bağladın cancağzımmm
28 KASIM SPOR LİSTESİ
@tuzsuz_ruh :
K klbk33 :
DeryaOnDiet :
dtcf :
Dahlia_ :
Sibal57 :
tomrs :
stitch :
matilda34 :
@hega8286 :
I inkpin :
glsmhmt :
selinbs :
Harpy :
kaju :
BamfirADB :
saribaykus :
@Konus dinliyorum :
evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır
spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir
spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir
spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden
Eki Görüntüle 2209979
not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen
listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz
@Konus dinliyorum bu listede seni etiketleyemiyorum
menümü vereyim zira birileri dört gözle bekliyor K klbk33
dün sabah bir bardak su
peynir zeytin bir dilim ekmek çayla kahvaltı sonra kursa gittim
öğle 1 bucukta 4 kaşık barbunya bir kaşık pilav yanında yoğurt
akşam 7 gibi bir orta boy levrek tavada yağsız pişmiş yanında salata
su 2 litre yanında bir kaç bardak çay
spor 2 saat ev temizliği
Bende seniSeviyorum bu listeyiii
Emeğine sağlık canım
Tohum derken neler olabilir? Hiç bilmem tahumları.Ayyy kaptişimbeni utandırıyorsunuz :) hiç gitmesem mi diyetisyene şımardım iyice
Öğlen ve akşama salata eklemeliydin kaptişim. Onun dışında da biraz yağlı tohum eksiğin var kaptişim biliyorsun faydalı yağlar çok önemli özellikle omega 3 içerenler..
Aminamin canim, tum sifa bekleyenlere
Teşekkür ederim.Afiyet oklsun cnaim. Menu gayet guzel sadece oglene veya aksama biraz salata ekleseydin super olurdu. Tamamdir bundan sonra etiketleme yapacagim
İyi günlerde kullan canımGunaydin kizlar pazartesi gunu burda cyber Monday vardi o yuzden kiyafetini begendigim bir magaza yuzde 30 indirim yapti herseyde. 6 7 parca kiyafet aldim ayy ne zamandir hastayim evdeyim ya alisverise bile cikamiyorum, insallah bunlar biraz moral olacak bana. bedenleri naisl olacak bakalim merak ciindeyim, 38 ve 40 karisik aldim. Bedeni olmayanini artik esim magazaya geri verecek. Hastalik yuzunden kis alisverisi bile yapamamistim.
Tabiki gireceksinSagol canim, bekliyorum bakalim bir gelsin. 4 gune gelir yaziyordu bugun ikinci gunmerakla bekliyorum insalalh o bedenlerin icine girebilirim
vay hayın yardımcı vayyyyyy hemen kaptanı açık ettin haaaaaaa
valla menü yıkılıyorrrrrrrr
valla çok güzel olur dene tavsiye ederim ben
cancağzım sevilmeyecek gibi değil zaten bende bilmiyordum bu kadar faydalarını ama karşıma çıkaranlardan Allah razı olsun faydası çok bakarsan tiksinebilecek bir hayvan ama migren ağrılarına kadar faydası var
tetikte beklemiş resmen bak yaaaaaaa
2 dilim ekmek 3 kaşık pirinç dengeli olmuş afiyet olsun
kaçmak yok kaçmak yok listeyi hazırlayayım ben spora devam kış geldi nasılsa akşamlar yıl gibi
yürrüüüüü beeeeeeee canımmmmmm
hazırlayayım canım iyi olur
bu daha iyi
kafanı rahatlatırmısın lütfen bu şekilde olmaz
akşam bi salata niye yok yetersiz
çok güzell afiyet olsun özellikle akşam yemeği
bana da gel iş yapmaya yetiştiremiyorum hiç bişeyi
geçmiş olsun kuşum inşallah hemen iyileşir
ohhh güle güle kullan hadi inşallah moral olsun sana bol bol
karıncaya mı bağladın cancağzımmm
Ben ne yemek yapsam acaba?Akşama ne yemek yapsam acaba?
Elinde elmayla düşünen emojii
Ve beklediğim liste geldi28 KASIM SPOR LİSTESİ
@tuzsuz_ruh :
K klbk33 :
DeryaOnDiet :
dtcf :
Dahlia_ :
Sibal57 :
tomrs :
stitch :
matilda34 :
@hega8286 :
I inkpin :
glsmhmt :
selinbs :
Harpy :
kaju :
BamfirADB :
saribaykus :
@Konus dinliyorum :
evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır
spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir
spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir
spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden
Eki Görüntüle 2209979
listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz
Menün harika. Afiyet olsun.menümü vereyim zira birileri dört gözle bekliyor K klbk33
dün sabah bir bardak su
spor 2 saat ev temizliği
Bende seni
Tohum derken neler olabilir? Hiç bilmem tahumları.
Şımar tabi hakkın
Amin
Teşekkür ederim.
İyi günlerde kullan canım
Tabiki gireceksin
yemeği deneyeceğim.
İkinci liste daha güzel oldu. Herkesin toplam puanını hesaplaması lazım ve ya genel listeye eklemesi lazım ya da menü altına listeleyip puanları toplayıp bizi etiketlemesi lazım.
Ben ne yemek yapsam acaba?
Ve beklediğim liste geldi
Menün harika. Afiyet olsun.
Spora ev işi de ekledim aradan çıksın ev de. Artık bende yazacağım menülerimi.
Eşime ısırgan otlu börek kendime salataListenin en can alan kısmı ev işiii
Kendime karabuğday yapıcam sanırım..
Eşime ne yapsam diye düşünüyorum
Ayrı ayrı yemek yapınca zor oluyor..
Karabuğday hem hafif hem doyurucu, eşim de sevmiyor maalesef..
Aşgumm bu liste varya puan listesi o resim gibi görünmüyor yaaaa deli oldum bide ben Excel Den hiç anlamıyorum ilk sayfayı düzenlemem lazım ama nasıl yapıcamBende seni
Tohum derken neler olabilir? Hiç bilmem tahumları.
Şımar tabi hakkın
Amin
Teşekkür ederim.
İyi günlerde kullan canım
Tabiki gireceksin
yemeği deneyeceğim.
İkinci liste daha güzel oldu. Herkesin toplam puanını hesaplaması lazım ve ya genel listeye eklemesi lazım ya da menü altına listeleyip puanları toplayıp bizi etiketlemesi lazım.
Ben ne yemek yapsam acaba?
Ve beklediğim liste geldi
Menün harika. Afiyet olsun.
Spora ev işi de ekledim aradan çıksın ev de. Artık bende yazacağım menülerimi.
:) himm dolapta ne var bak bakalim ona gore birseyler hazirlarsin. Bugun benim balik gunum, varsa sen de yap bir balik salata missAkşama ne yemek yapsam acaba?
Elinde elmayla düşünen emojii
Eşime ısırgan otlu börek kendime salata
:) himm dolapta ne var bak bakalim ona gore birseyler hazirlarsin. Bugun benim balik gunum, varsa sen de yap bir balik salata miss
Sagol kaptanim. Aslinda yattigim yerden yapabilecegim harejetler var bayadir yaopmiyordum. Bana da iyi gelir yaparim bolgesel hareketler mekik filan. Ayak kullanmadan yapilabilecekleri.28 KASIM SPOR LİSTESİ
@tuzsuz_ruh :
K klbk33 :
DeryaOnDiet :
dtcf :
Dahlia_ :
Sibal57 :
tomrs :
stitch :
matilda34 :
@hega8286 :
I inkpin :
glsmhmt :
selinbs :
Harpy :
kaju :
BamfirADB :
saribaykus :
@Konus dinliyorum :
Eki Görüntüle 2209979
valla ben halimden memnunum severim sebzeyi yapmak zor geliyor bana Cuma da lahmacun sipariş etti beyefendiBizim de midemize ancak sebze ot
Menu super kaptanim. Boyle devam edersen cumaya senden de guzel eksi gorecegiz. Afiyet olsunmenümü vereyim zira birileri dört gözle bekliyor K klbk33
dün sabah bir bardak su
spor 2 saat ev temizliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?