Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Okudum baya nettende. Randevu aldik cumaya gidiyorum. Once muayene ona gore karar vereceklermis bakalim ozon terapisi mu iyi gelir yoksa suluk mu
O gün yapılmayacak değil mi sülük konusunda karar verirlerse çünkü gitmeden bir kaç bişey söyleyeceğim sana

O gün yapılmayacak değil mi sülük konusunda karar verirlerse çünkü gitmeden bir kaç bişey söyleyeceğim sana
Muayene sonrasi karar verecekmis kaptanim cuma gunu. Ya ozon ya suluk ya da ikisi birden. Karar verdikten sonra ilk seans cuma gunu yapilabilirmis tedavi odalarinin uygunluk durumuna gore. Simdilik sadece visite icin rezervasyon yaptirdik.

@tuzsuz_ruh hani menü haniii
Sporlu kaçamaksız en az 2lt su olan bir menü görmemiz lazım. Değil mi kızlar
vay hayın yardımcı vayyyyyy hemen kaptanı açık ettin haaaaaaa

valla menü yıkılıyorrrrrrrr
kız ben akşam bişey yemem sen bilmiyomusun sade çayyy
Pancar otu kavurması güzel mi? İlk defa duyuyorum. Menün güzel.
valla çok güzel olur dene tavsiye ederim ben
cancağzım sevilmeyecek gibi değil zaten bende bilmiyordum bu kadar faydalarını ama karşıma çıkaranlardan Allah razı olsun faydası çok bakarsan tiksinebilecek bir hayvan ama migren ağrılarına kadar faydası var
Uzun alıntıyı görünce kaptan geeldi sandım bir an... Menü ver dedim yyaa.. Tetikte brkler gibi oldu
Her şey senin için kaptişim
tetikte beklemiş resmen bak yaaaaaaa
2 dilim ekmek 3 kaşık pirinç dengeli olmuş afiyet olsun
Bende egeliyim. Hiç duymamıştım.
Yerine başka spor yapmak var. Açıklamasını yaz ama.
Ceza veriyom diye herkes kaçıyor kaaptancım. Nolacak böyle.

Menün çok iyi. İşi bildiğin belli oluyor
kaçmak yok kaçmak yok listeyi hazırlayayım ben spora devam kış geldi nasılsa akşamlar yıl gibi
yürrüüüüü beeeeeeee canımmmmmm

hazırlayayım canım iyi olur
bu daha iyi
İnan ölüm diyetine girmememe şaşıyorum. Bakalım şimdi çarşamba ve perşembe benim için çok önemli. Bu 2 gün daha kötü bile olabilir ama inat ettim.
kafanı rahatlatırmısın lütfen bu şekilde olmaz
akşam bi salata niye yok yetersiz
çok güzell afiyet olsun özellikle akşam yemeği
bana da gel iş yapmaya yetiştiremiyorum hiç bişeyi
geçmiş olsun kuşum inşallah hemen iyileşir
ohhh güle güle kullan hadi inşallah moral olsun sana bol bol
Evettt
Yürüyüş yapıldı;
Öğlen yemeği yiyildi;
Sofra toplandı, mutfak toparlandı..
Şimdi de tembellik zamanı
Biraz dinleneyim yine iş başına döneceğim..
karıncaya mı bağladın cancağzımmm

O zaman olur İnşaAllah canım merak etme..

Sana da geleyim kaptanımm, pek hızlı iş yapan değilim, bugüne özel bu enerji nedense :)
Bir tek çamaşırlar kaldı toplanıp ütü yapılacak ona tembelliğim tuttu

28 KASIM SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

dtcf :

Dahlia_ :

Sibal57 :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :

BamfirADB :

saribaykus :

@Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2209979

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

@Konus dinliyorum bu listede seni etiketleyemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
menümü vereyim zira birileri dört gözle bekliyor K klbk33

dün sabah bir bardak su
peynir zeytin bir dilim ekmek çayla kahvaltı sonra kursa gittim

öğle 1 bucukta 4 kaşık barbunya bir kaşık pilav yanında yoğurt

akşam 7 gibi bir orta boy levrek tavada yağsız pişmiş yanında salata

su 2 litre yanında bir kaç bardak çay
spor 2 saat ev temizliği

Eline sağlık canım..

Afiyet olsun canım, gayet güzel...

Seviyorum bu listeyiii
Emeğine sağlık canım
Bende seni
Tohum derken neler olabilir? Hiç bilmem tahumları.
Şımar tabi hakkın
amin canim, tum sifa bekleyenlere
Amin
Afiyet oklsun cnaim. Menu gayet guzel sadece oglene veya aksama biraz salata ekleseydin super olurdu. Tamamdir bundan sonra etiketleme yapacagim
Teşekkür ederim.
İyi günlerde kullan canım
Sagol canim, bekliyorum bakalim bir gelsin. 4 gune gelir yaziyordu bugun ikinci gun merakla bekliyorum insalalh o bedenlerin icine girebilirim
Tabiki gireceksin
yemeği deneyeceğim.
İkinci liste daha güzel oldu. Herkesin toplam puanını hesaplaması lazım ve ya genel listeye eklemesi lazım ya da menü altına listeleyip puanları toplayıp bizi etiketlemesi lazım.
Akşama ne yemek yapsam acaba?
Elinde elmayla düşünen emojii
Ben ne yemek yapsam acaba?
Ve beklediğim liste geldi
Menün harika. Afiyet olsun.
Spora ev işi de ekledim aradan çıksın ev de. Artık bende yazacağım menülerimi.

Listenin en can alan kısmı ev işiii

Kendime karabuğday yapıcam sanırım..
Eşime ne yapsam diye düşünüyorum
Ayrı ayrı yemek yapınca zor oluyor..
Karabuğday hem hafif hem doyurucu, eşim de sevmiyor maalesef..

Eşime ısırgan otlu börek kendime salata

Aşgumm bu liste varya puan listesi o resim gibi görünmüyor yaaaa deli oldum bide ben Excel Den hiç anlamıyorum ilk sayfayı düzenlemem lazım ama nasıl yapıcam

Sagol kaptanim. Aslinda yattigim yerden yapabilecegim harejetler var bayadir yaopmiyordum. Bana da iyi gelir yaparim bolgesel hareketler mekik filan. Ayak kullanmadan yapilabilecekleri.

Menu super kaptanim. Boyle devam edersen cumaya senden de guzel eksi gorecegiz. Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…