Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sagol kaptanim. Aslinda yattigim yerden yapabilecegim harejetler var bayadir yaopmiyordum. Bana da iyi gelir yaparim bolgesel hareketler mekik filan. Ayak kullanmadan yapilabilecekleri.
Pilates lastiğin var mı bölgesel yap onla belini kaldır indir oturduk yerden twister yap mekik çek

Sagol canim

Öğlen tavuk yaptım, akşam başka birşey olsun dedim..
Sanırım ona spagetti bana karabuğday
karabugdayi ben sutle yemegi cok severim kizim da yiyor :) hasliyorum karabugdayi sonra icine sut koyup yiyorum corba gibi P himm. Cuma g unu yiyeyim olmadi. Cumaya kadar aksamlari salata yogurtla gecircegim, kh yok aksamlari ;

karabugdayi ben sutle yemegi cok severim kizim da yiyor :) hasliyorum karabugdayi sonra icine sut koyup yiyorum corba gibi P himm. Cuma g unu yiyeyim olmadi. Cumaya kadar aksamlari salata yogurtla gecircegim, kh yok aksamlari ;

Sütle yapmayı düşünmedim hiç, ama güzel fikir.. Benim sadece sütle aram iyi değil, kilo vericem diye sevmediğim şeyleri de sever oldum zaten :) onu da denerim..

Sülük yapılırsa süt Yok

Sütle yapmayı düşünmedim hiç, ama güzel fikir.. Benim sadece sütle aram iyi değil, kilo vericem diye sevmediğim şeyleri de sever oldum zaten :) onu da denerim..
Kan grubun ne senin ulen nasıl kaptanınız var bakın her konuya atlıyorum balıklama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…