- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Pilates lastiğin var mı bölgesel yap onla belini kaldır indir oturduk yerden twister yap mekik çekSagol kaptanim. Aslinda yattigim yerden yapabilecegim harejetler var bayadir yaopmiyordum. Bana da iyi gelir yaparim bolgesel hareketler mekik filan. Ayak kullanmadan yapilabilecekleri.
Sagol canimBende seni
Tohum derken neler olabilir? Hiç bilmem tahumları.
Şımar tabi hakkın
Amin
Teşekkür ederim.
İyi günlerde kullan canım
Tabiki gireceksin
yemeği deneyeceğim.
İkinci liste daha güzel oldu. Herkesin toplam puanını hesaplaması lazım ve ya genel listeye eklemesi lazım ya da menü altına listeleyip puanları toplayıp bizi etiketlemesi lazım.
Ben ne yemek yapsam acaba?
Ve beklediğim liste geldi
Menün harika. Afiyet olsun.
Spora ev işi de ekledim aradan çıksın ev de. Artık bende yazacağım menülerimi.
wuuwuu borekler de yapilmiss miss. Ellerine saglik kaptanimEşime ısırgan otlu börek kendime salata
Lastigim yok eskiden hep salona gidiyordum ya alma alirim internetten bir plates lastigi kaptanimPilates lastiğin var mı bölgesel yap onla belini kaldır indir oturduk yerden twister yap mekik çek
karabugdayi ben sutle yemegi cok severimÖğlen tavuk yaptım, akşam başka birşey olsun dedim..
Sanırım ona spagetti bana karabuğday
valla ben halimden memnunum severim sebzeyi yapmak zor geliyor bana Cuma da lahmacun sipariş etti beyefendi
Ahahahahahha senin izinmiydi mezunmuydu ona bak ama sorarız inşallah sen ver de@tuzsuz_ruh kaptanım, bu hafta da kilo verirsem liste işini bir öğrenelim mi ?
Zararım olmazsa girmek isterim..
Baktım biraz karar defterine ama türkçem yetmedi anlamaya
karabugdayi ben sutle yemegi cok severimkizim da yiyor :) hasliyorum karabugdayi sonra icine sut koyup yiyorum corba gibi P himm. Cuma g unu yiyeyim olmadi. Cumaya kadar aksamlari salata yogurtla gecircegim, kh yok aksamlari ;
Sülük yapılırsa süt Yokkarabugdayi ben sutle yemegi cok severimkizim da yiyor :) hasliyorum karabugdayi sonra icine sut koyup yiyorum corba gibi P himm. Cuma g unu yiyeyim olmadi. Cumaya kadar aksamlari salata yogurtla gecircegim, kh yok aksamlari ;
Ahahahahahha senin izinmiydi mezunmuydu ona bak ama sorarız inşallah sen ver de
Kan grubun ne senin ulen nasıl kaptanınız var bakınSütle yapmayı düşünmedim hiç, ama güzel fikir.. Benim sadece sütle aram iyi değil, kilo vericem diye sevmediğim şeyleri de sever oldum zaten :) onu da denerim..
wuuwuu borekler de yapilmiss miss. Ellerine saglik kaptanim
sağol canım lastiği ayağını hem zorlamazsın diye diyorum bak biraz lastikle olan sporlara zorlamayacaksa alırsınLastigim yok eskiden hep salona gidiyordum ya alma alirim internetten bir plates lastigi kaptanim
Bilmem kaç senesinde kaldığın kilonun üzerine yüzde beş kilo Almış olman gerekiyor yada kaldığın kiloya dönmen gerekiyor listeye girebilmek için detaylı bir moniye sorayım bunu benİzin canım..
54 kilo ile izne ayrıldım bilmem kaç senesinde
Bilmem kaç senesinde kaldığın kilonun üzerine yüzde beş kilo Almış olman gerekiyor yada kaldığın kiloya dönmen gerekiyor listeye girebilmek için detaylı bir moniye sorayım bunu ben
Yüzdesini hesaplarım ben10 kilo almıştım, geçen haftaki kiloma göre 8.5 kaldı..
dogru kaptanim haklisin.Sülük yapılırsa süt Yok
tamam bakayim kaptanim.sağol canım lastiği ayağını hem zorlamazsın diye diyorum bak biraz lastikle olan sporlara zorlamayacaksa alırsın
ben de iceyim oglen yemek yedim ama acim halaAcıktım, gidib bir yeşilçay demleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?