- 28 Eylül 2009
- 1.739
- 3.168
- 333
Ben her gece öyle içim dışıma çıkıyor neden çözemedim ,heralde emzirmekten oluyor.Ay benimki başka bişeydi canım içim dışıma çıktı sandım sanırım pancar birZ fazla geldi
ben diyordum bu kız ne ne çok kahve içiyor. Bunu bildiğim iyi oldu ama şuan içemem çocuk emdiği için süte geçiyor çünkü kafein.Canım bu arada bende internetten getirtmiştim sülüklerimi internette o dönem çok araştırmıştım 7 yıl oldu yaptıralı.Benim gibi sutlu kahveyle acligini bastiranlara gelsin
Sütlü kahvenin içerisindeki laktoz, vücudun tatlı iştahını karşılıyor ve fazladan kalori almayı önlüyor. Bu nedenle günde 2 fincan sütlü kahve içmek, kalori almadan kilo vermenize yardımcı oluyor.
Ben menünü kurabiyeler olmasa güzel derdim.Ama biraz kaçamak yapılmış.Afiyet olsun,o kaçamaklar yavaş yavaş azaltılıyor.Ben başta çok kaçamak yapıordum şimdi kısmen daha iyiyim.Bugun ki menü
Sabah peynir
Tb ekmek iki dilim
Bir bardak süt
Bir tatlı kaşığı bal
Ara
Beş fındık
Üç muşmula
Öğlen
Bi tabak kuru fasulye
Bir dilim ekmek ( ayak üstü anca bunu yiyebildim)
Ara az sekerli türk kahvesi
Akşam
Balık salata bir dilim ekmek
Üç çatlak kurabiye( kendimi tutamadım)
İki bardak sekersız cay
Spor yok çünkü kabul günü gibiydim bugun gelen giden bitmedi
Su 2lt
Kız menün süper olmuş heleki sabah kahvaltısı mantarlı omlet olayı beni benden aldı.Sabah
Mantarlı, brokolili omlet (1 tam 2 beyaz kısmı; 3 yumurtalı)
Ara
Armutlu tarçınlı smoothie
Akşam
Yoğurtlu yulaf ezmesi
Havuçlu, turplu mevsim salata
1,5 litre su
Spor yok maalesef
Ama dün gece ve bu sabah tuvalete çıktım. Kendimi 50 kilo hissediyorum şuan
detox ayran çorbası ne bilmiyorum ama nasılsa yanında ekmek yada başka birşey yok hafif ,afiyet olsun canımMenü
Sabah yarım yumurta 1 dilim peynir 1 dilim tbe domates 1 tk bal
Ara 1 sütlü Nescafe 5 badem 2 ceviz
Sonrasında aralıklarla 4 kase Detox soğuk ayran çorbası
Elma tarçın suyu ve su 2.5 lt
Her mide üçün geçerli mi acaba ?benim midenin alışık ılmadığı bi duygu olabiler
o kocalar anneler var yaZaten uzun süre açlık hissedince sanki bi anda hedefime ulaşmış hissediyorum :) ama gündüzleri açlığa daha kolay dayanabilirken akşamları zorlanıyorum. Neden acaba... Kocam sürekli yanımda atıştırdığı için mi ki
çok beğendim çok güzelmişDilara koçağın kitabını okumuştum diyordu ki, kilo vermek sizin için güçlü bir istekse bunu başarabilirsiniz. Mesela akşam işten çıkıp eve gitmek güçlü bir istektir.. Bi kere eve geç kaldın diye eve gitmekten vazgeçmezsin. Es kaza bi akşam eve gidemediğini ve başka bir arkadaşında kaldığını düşün, ertesi gün yine eve gidersin değil mi? Diyette böyle bişey eğer bir gün fazla kaçırdıysan ertesi gün kaldığın yerden devam etmelisin. Önemli olan bunu yeterince işteyip istemediğin..
hoş geldin canım takipteyiz canım.Ben geldimmmtamam bugun sıfırdan başlıyorum bak bana ceza VErin tamam mı K klbk33 olmayacak başka türlü menü vermeye başlıyorum hatta yarından itibaren bir menü hazırladım vücut arındırmak için ona başlıyorum ve bırakmak istemiyorum artık şu kolesterol olayına da el atmam lazım herkes menümü yorumlasın ve bir ek daha spor müsabakalarını tekrar açıyorum kızlar etiket olayına giricem akşam spor yapmam lazım hergün son kalan kiloları verip sağlıklı olmam lazım
evet pide yemişsin ama yarım yani.Normalde kaç yersin,1 ise yine azaltmış oluyorsun.Ha yok normalde de yarım yiyorsan o zaman fazla tabi.Bunun dışında bence menün güzelbenim dünkü menü K klbk33 @tuzsuz_ruh
sabah 1 tane haşlanmış yumurta üzerine limon zeytinyağı baharatlar + 1 kaşık peynir ve 2 dilim ekmek +
ara 1 kupa filtre kahve 2 kaşık süt eklenmiş.
öğlen : 1 bardak çay + bir avuç leblebi fındık
ara 1 muz (küçüğk ve yeşil) yarım mandalina
akşam: yarım etli pide + 2 bardak ayran (ya misafirlikteydik mecburen yedim ince hamurluydu ama hamurluydu sonuçta )
4300 civarı adım
su 1000 cc
afiyet olsun canım çorbadan başka bir şey yok akşam heralde sabahta biraz az sankim, helal olsun ayakta kalıyorsun valla.Beni hemen sarsıyor az yiyince sabah özellikle.Ben de menümü yazayım..
Daha akşam yemeğimi yemedim ama ne yiyeceğim belli sonuçta, sonra unutuyorum yazmayı..
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
1 kupa limonlu yeşilçay
Öğlen
1 tabak tavuklu ıspanak
4-5 çatal çoban salata
5-6 kaşık ev yoğurdu
Ara
1 küçük elma
1 avuç kadar siyah üzüm
Akşam
1 kase kırmızı mercimek çorbası
Su 1.5 litre
Spor - 90 dk yürüyüş, 10.333 adım
Yemeğimi yiyip çıkacağım, belki dönünce yatmadan yeşilçay içerim.. 1 kupa yetmedi bugün :)
@tuzsuz_ruh
K klbk33