Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay benimki başka bişeydi canım içim dışıma çıktı sandım sanırım pancar birZ fazla geldi
Ben her gece öyle içim dışıma çıkıyor neden çözemedim ,heralde emzirmekten oluyor.
ben diyordum bu kız ne ne çok kahve içiyor. Bunu bildiğim iyi oldu ama şuan içemem çocuk emdiği için süte geçiyor çünkü kafein.Canım bu arada bende internetten getirtmiştim sülüklerimi internette o dönem çok araştırmıştım 7 yıl oldu yaptıralı.
Ben menünü kurabiyeler olmasa güzel derdim.Ama biraz kaçamak yapılmış.Afiyet olsun,o kaçamaklar yavaş yavaş azaltılıyor.Ben başta çok kaçamak yapıordum şimdi kısmen daha iyiyim.
Kız menün süper olmuş heleki sabah kahvaltısı mantarlı omlet olayı beni benden aldı.
Menü
Sabah yarım yumurta 1 dilim peynir 1 dilim tbe domates 1 tk bal
Ara 1 sütlü Nescafe 5 badem 2 ceviz
Sonrasında aralıklarla 4 kase Detox soğuk ayran çorbası
Elma tarçın suyu ve su 2.5 lt
detox ayran çorbası ne bilmiyorum ama nasılsa yanında ekmek yada başka birşey yok hafif ,afiyet olsun canım
Her mide üçün geçerli mi acaba ?benim midenin alışık ılmadığı bi duygu olabiler
doyana kadar yiyonmu kız
o kocalar anneler var ya Bak benim annem dün yeni bir kurabiye ve çikolatalı pudding yapmış.Naapim nerelere gidem.sabah dedğin gibi çok rahat oluyoruz kendi başımıza kahvaltıyı yaparken.
çok beğendim çok güzelmiş
hoş geldin canım takipteyiz canım.
evet pide yemişsin ama yarım yani.Normalde kaç yersin,1 ise yine azaltmış oluyorsun.Ha yok normalde de yarım yiyorsan o zaman fazla tabi.Bunun dışında bence menün güzel
afiyet olsun canım çorbadan başka bir şey yok akşam heralde sabahta biraz az sankim, helal olsun ayakta kalıyorsun valla.Beni hemen sarsıyor az yiyince sabah özellikle.

Canim benim bebegim erken dogumdu o yuzden ilk baslarda emzirme uzmanina gittik bir sure. Beslenmemi de gozden gecirmisti ve gunde 1 fincan kahveye iznim vardi sabah saatinde icmek sartiyla aklinda olsun
ahaa bir sulukcu daha cikti doktor anlata anlata bitiremedi bana sulukleri kendisi yapiyor zaten klinikte

kaju seni unutmuşum kusura bakma senin menüler de güzel çoğunlukla görüyorum yazdıklarınızı ama bazen atlıyorum telden girdiğim zaman ise tamamen zorlaşıyor işler.
normalde 1,5 yerdim pideyi . baya azaltmışım o zaman

Bugunku menum
sabah: 1 yk fistik ezmesi, 1 dilim peynir.
10:00- 1 fincan sutlu kahve, 3 ceviz
12:00- 1 fincan sutlu kahve.
13:00- 1 kase mercimek bulgur haslamasi, 1 tabak domates soslu kirmizi et, 1 tabak havuc salatasi icine 1 yk kenevir yagi.
15:00- 1 elma, 1 portakal, 1 ceviz, 1 bardak sebze suyu
18:00- 500gr kefir, 2 ceviz, biraz yagsiz salata.

su: 2.5 lt

Afiyet olsun canim. Guzel menu.

Sağol canım..

Sağol canım..
Alıştım sanırım, zorlanmıyorum..

İyi akşamlar herkese
İnstagram da güzel bi detoks gördüm paylaşmak istedim yapmam isteyen olursa.

Eki Görüntüle 2209883

İyi akşamlar canım..
Güzel bir şeye benziyor..

Afiyet olsun canım..

Ceza istediğine emin misin?
Menünü sporlarını görelim bakaalım o zaman.
İçimden de kimseye ceza vermek gelmiyor.
Ne yarışması düzenleyelim. Squatı seversin sen. Sınır 100 iyi mi? Cezası 200 squuat yapmak

iyi bari bende arada içeyim geçende içtim vicdanen rahatsız oldum şöyle gönül rahatlığıyla içeyim ya sağolasın.Canım sana hatta o kadar bilgi atabilirimki ama burası yeri değil hepsini o dönemde araştırıp araştırıp kopyalayıp dosyaya yapıştırmıştım ama gerçekten mucizevi hayvanlar.Ben 40 tane falan kullandım bacak ağrım kesilmişti şükür.Ancak hiç ağrı yapmıyor demelerine çokta inanma yanisivrisinek sokmasından fazla tabiki acısı

olurmu canım benim önemli değil inan bende arada unutuyorum yada yazdım diyorum ama aklımda cevap verip es geçiyorum yetişemiyorum.Hiç alınmam ben,teşekkür ederim canım beğendiğine sevindim
@tuzsuz_ruh hani menü haniii
Sporlu kaçamaksız en az 2lt su olan bir menü görmemiz lazım. Değil mi kızlar
Hiç vakit kaybetmiyorsun valla kaptanım,"bincem sırtına vurcam kırbacı, vurcam kırbacı" der gibi oldu

vakit kaybı olmasın diye şeyaptıysam demek

Kızlar benim menüm
Saat 7.30 : 1 bardak limonlu ılık su
Saat 9.30 : 1 buçuk ev yapımı kraker + 1 kibritten hallice peynir + 1 çeri domat + 3 tane roka
Saat 12.00 : 200ml süt+1 tatlı kaşığı bal
Saat 16.00 : 2 kaşık pancar otu kavurması + 1 yumurta +yarım dilim ekşi mayalı ekmek
Saat 18.00 : 2 kaşık kereviz + bir dilim ekşi maya ekmeğin yarısının 1/3+ yeni yapılan kurabiyeden 1 ısırık.(siyez diye biraz daha rahat içim )
3lt su + 1.5 saat tempolu yürüyüş
K klbk33 @tuzsuz_ruh

Isırık için cezan 5dk ısınma hareketi sonrası 20 squat
Yapınca yanına ceza yaz ve beni etiketle

Pancar otu kavurması güzel mi? İlk defa duyuyorum. Menün güzel.

Aynı yollardan ben de geçtim canım yaa.. Bana burası iyi geliyor o konuda. Sen de kendine iyi gelen bişey bulursun mutlaka.. ben de kendimi değersiz bulduğum zamanlarda salıyorum.. Sendine önemli biri olduğunu hatırlat :)

Ciddi mi teşekkür ederim..

Muz sarı olursa hatta siyah noktalı olursa çok daha faydalı oluyormjş siye duymuştum..

Senden dinleye dinleye sevdim şu hayvanları yemin ederim

@tuzsuz_ruh hani menü haniii
Sporlu kaçamaksız en az 2lt su olan bir menü görmemiz lazım. Değil mi kızlar

Yapar benim kaptişim..

Uzun alıntıyı görünce kaptan geeldi sandım bir an... Menü ver dedim yyaa.. Tetikte brkler gibi oldu
Her şey senin için kaptişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…