Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Maaleseff..
Evlilik arefesinde 56-57ye çıktım, evlendiğimde 58dim sanırım.. En son da 64.6
İnşaAllah bir an önce kurtuluruz..
Kilon kesinlikle cok fazla degil canim sadece izinde 10 kilo aldim deyince 10 kilo arti cok geldi gozume o kadar.
Evlilik arefesinde herkes kilo verir sen de aldin mi Ben yazin Turkiyeye izne gittigimde olmustu dugunum ve dugun oncesi nasil kilo vermistim herseye kosmaktan.

Okudum baya nettende. Randevu aldik cumaya gidiyorum. Once muayene ona gore karar vereceklermis bakalim ozon terapisi mu iyi gelir yoksa suluk mu
Çok merak ettim hadi bakalım ne diyecek dr.
Menulerin ne kadar guzellesti canim masallah. Sadece aksama yogurt ve/veya et ekleseydin iyi olurdu. Afiyet olsun canim
Ayy gerçektenmi teveccühünüz Yapmaya çalışıyoruz bişeyler sizin kadar olmasada
Kaptanım o ne o menüdeki o ne o hemide 2 tane.Tatlı mı O??Ama yine de afiyet bal şeker olsun patron.Tabi uyuyamazsın okadar çay içersen,tüm çaydanlığı içtin herhal
O mantarlı brokolili omlet 2 porsiyon daha olsa yerim öyle bişey. Ve sorma. Eşim mesaiye kaldı bu gece. Börek istedi. Gece gece ıspanaklı börek yaptım. Bu nasıl bi imtihan...
Kız ben brokoliyi hiç sevmiyorum bir dönem brokoli kürü yapmıştım 21 günlük,dışarda ağaçları gördükçe brokoli görüyormuş gibi hissediyordumNee börekmi öf ya demeyeydin .Ama yufkadan mı yoksa sen kendinmi açtın.Yufkadan yapılanını tercih edin diyor diyetisyenler.O daha hafif oluyormuş.Tabi tadımlık birşey doyumluk değil maalesf.Isırgan otlu ev yapımı böreğine bayılırım
Waaaww adımlara gel ne iyiymiş maşallah.Menünüde beğendim ama yanında ayran falan olabilirdi ama güzelmiş afiyet olsun.
Afiyet olsun güzel menü ne denebilirki protein +lif kaynaklı besinler...
Kız nasıl oluyor ben şuan 40 bedene zor sığıyorum 60 kiloyken 38 bedendim.Şu bedenleride bir türlü kafam almıyor.Kilotlu çorap alırken sinir oluyorum 60 kiloydum ama en büyük bedeni alıp çorabın içine girebilmek için cebelleşmek penti ye sinir oluyorum beden tablosu uyduruk resmen
ayy teşekkür ederim kaptanım,yol göstermelerinizle yapmaya çalışıyoruz işte bişeyler
Eşime ısırgan otlu börek kendime salata
Biri ısırgan oyumu dedi, valla açık söyleyim evde ısırgan otu pişecek ben salata yiyecemBayılıyorum hele bide el açması bütün tepsiyi yerim burda daha dalgan çıkmadı çıksın yapacamKanıma girdin valla
Kan grubun ne senin ulen nasıl kaptanınız var bakın her konuya atlıyorum balıklama
Kaptanın kafasında 40 tilki dolaşıyor,algılar üst düzey.Sınıfım her zaman olmasını istediğim öğrenci zihni

selam kızlar dünkü menüyü paylaşayım ancak fırsatım oluyor daha sonra okumadığım yerleri okuyayım
Sabah 8:30
1/4 simit 1 kaşık lor peynir +3-4 dilim domates salatalık
Ara yarım avuç sarı leblebi
Öğlen 12:15 1 kase domates çorbası+4 kaşık pırasa +4 kaşık yoğurt
Ara 15 civarı 1 bardak laktozsuz süt
Akşam 20 5 köfte +2 dilim ekmek + 2 bardak ayran
Ara 2 küçük mandalina
1500 cc su
3100 civarı adım
K klbk33 @tuzsuz_ruh

Canım afiyet olsun menün çok güzel aslında leblebinin yanına üzüm gibi kuru meyvede ekleyebilirsin.Akşamda 1 dilime düşürebilirsen ekmek sayını müthiş olurdu.Ama tabi bu tavsiye.Ben akşam aç kalkıyorsam masadan diyorumki evet bugün oldu

Menun guzel olmus canim, afiyet olsun.

Bu arada ben sporum saat 12den sonra yapıyorum eve geldiğimde saat 14 oluyor hatta eve gelincede devam ediyorum demek ben hiç oraya yaptığım egzersizleri yazamayacağım.
Canim ertesi gun ekleyecegiz onu. Yani eskiden de oyleydi bir gun sonra saat 12ye kadar yaziyorduk. Degilse ben de butun gun isteyim bir spor yapamam ama aksam yapip ertesi gun yazarim.

Bu da benim menüm
Saat 7.00 : 1 bardak limonlu ılık su
Saat 9.30 : 2 dilim ekmekten mini (2 kibrit kutusu) peynirli (1 tane) domatlı 3 rokalı sandiviç +200ml 1 çk ballı ve 1 çk dut pekmezli süt
Saat 14.30 : 2 yumurta +1 yk tereyağ+ yarım dilim ekşi m. ekmek + 1 domat
Saat 16.30 : 2 ceviz+35 k. üzüm +10 badem +1 soda
Saat 18.30 : 5yk köfteli patates yemeği + 3 yk makarna+yarım kaseden az çorba(resmen tencerenin dibini sıyırdım okadar
2.5 lt su anca olur yatana kadar ve gece
1.5 saat tempolu yürüyüş + 20 dakika pilates ve 3 kiloluk dambıllarla egzersiz
K klbk33 @tuzsuz_ruh

Ben hala ne yemek yapacağımı bulamadım.
Ev işi hareket demek.

Aşgumm bu liste varya puan listesi o resim gibi görünmüyor yaaaa deli oldum bide ben Excel Den hiç anlamıyorum ilk sayfayı düzenlemem lazım ama nasıl yapıcam
Excelle ne işin varki. Ben sana düzenlerim sen resim gibi yapıştırırsın olmazsa. Eğer istersen çare var.
@tuzsuz_ruh kaptanım, bu hafta da kilo verirsem liste işini bir öğrenelim mi ?
Zararım olmazsa girmek isterim..
Baktım biraz karar defterine ama türkçem yetmedi anlamaya
ben de anlamıyorum bazen
İzin canım..
54 kilo ile izne ayrıldım bilmem kaç senesinde
En az 5kg vermen lazım.
Bilmem kaç senesinde kaldığın kilonun üzerine yüzde beş kilo Almış olman gerekiyor yada kaldığın kiloya dönmen gerekiyor listeye girebilmek için detaylı bir moniye sorayım bunu ben
Ben bu dediklerini bazen anlamıyorum. Birde ekstremli şeyleri hiç anlamıyorum. İyiki varsın kaptanım.
Maaleseff..
Evlilik arefesinde 56-57ye çıktım, evlendiğimde 58dim sanırım.. En son da 64.6
İnşaAllah bir an önce kurtuluruz..
Ben de evlendiğimde çok zayıftım. 45 falann. Şimdi 51im. Aaah ahh
Ben bu ara kan grubuna göre beslenmeye taktım kafayı da süt senin için çok yararlı bundan sonra hergün içilecek doğal süt tamam mıııı
A rh + ne diyorsun?
8 tane çay içmedim ki
Çıtır ol sende ye tatlı. Zamanında hiç yiyemedim.
Bu arada ben sporum saat 12den sonra yapıyorum eve geldiğimde saat 14 oluyor hatta eve gelincede devam ediyorum demek ben hiç oraya yaptığım egzersizleri yazamayacağım.
Uykusuzluktan kafam almadı.kimlere neler yazdım acaba?
Canim ertesi gun ekleyecegiz onu. Yani eskiden de oyleydi bir gun sonra saat 12ye kadar yaziyorduk. Degilse ben de butun gun isteyim bir spor yapamam ama aksam yapip ertesi gun yazarim.
İyiki anlattın. Okuduğumu anlamıyorum artık. Ben menü yazmaya gelmiştim

Çarşamba menüm
Sabah 8 de
Yeşillik, 1kk b.peynir, 6zeytin, 1h.yumurta, 1d.tb ekmeği
Öğle 12de
Yarım pors bulgur pilavı, 1/4 kase çorba, 2 köfte, 1/2dilim tatlı
Akşam 6 da
1d tb ekmeği, yoğurt, 1 pors sucuklu yumurta
Su 3lt
Spor
30 dk ev işi = 10p
4021 adım 40dk yürüyüş= 40p
Toplam = 50p

28 KASIM SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
30 dk ev işi = 10p
Toplam = 50p

DeryaOnDiet :

dtcf :

Dahlia_ :

Sibal57 :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2209979

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

28 KASIM SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
30 dk ev işi = 10p
Toplam = 50p

DeryaOnDiet :

dtcf :

Dahlia_ :

Sibal57 :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :
90 dk tempolu yürüyüş = 180 p

20 dk pilates = 40 p
10dk dambılla egzersiz = 20p
Toplam : 240

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2209979

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz
[/QUOTE]

demişsin ya K klbk33 13ten sonra olmuyor deyince akşamda giremeyeceğiz sandım,ok
Şimdi anladım. Uykusuzluk çok fena bişey yaa. Kafam duruyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…