ah canım benim ya hem iş hem ev hem bebişler hemde burda biz,kafa kalır mı.Şimdi anladım. Uykusuzluk çok fena bişey yaa. Kafam duruyor resmen
Bende seni
Tohum derken neler olabilir? Hiç bilmem tahumları.
Şımar tabi hakkın
Amin
Teşekkür ederim.
İyi günlerde kullan canım
Tabiki gireceksin
yemeği deneyeceğim.
İkinci liste daha güzel oldu. Herkesin toplam puanını hesaplaması lazım ve ya genel listeye eklemesi lazım ya da menü altına listeleyip puanları toplayıp bizi etiketlemesi lazım.
Ben ne yemek yapsam acaba?
Ve beklediğim liste geldi
Menün harika. Afiyet olsun.
Spora ev işi de ekledim aradan çıksın ev de. Artık bende yazacağım menülerimi.
karabugdayi ben sutle yemegi cok severimkizim da yiyor :) hasliyorum karabugdayi sonra icine sut koyup yiyorum corba gibi P himm. Cuma g unu yiyeyim olmadi. Cumaya kadar aksamlari salata yogurtla gecircegim, kh yok aksamlari ;
Kan grubun ne senin ulen nasıl kaptanınız var bakınher konuya atlıyorum balıklama
Acıktım, gidib bir yeşilçay demleyeyim
Canım afiyet olsun menün çok güzel aslında leblebinin yanına üzüm gibi kuru meyvede ekleyebilirsin.Akşamda 1 dilime düşürebilirsen ekmek sayını müthiş olurdu.Ama tabi bu tavsiye.Ben akşam aç kalkıyorsam masadan diyorumki evet bugün oldu
Ben hala ne yemek yapacağımı bulamadım.
Ev işi hareket demek.
Excelle ne işin varki. Ben sana düzenlerim sen resim gibi yapıştırırsın olmazsa. Eğer istersen çare var.
ben de anlamıyorum bazen
En az 5kg vermen lazım.
Ben bu dediklerini bazen anlamıyorum. Birde ekstremli şeyleri hiç anlamıyorum. İyiki varsın kaptanım.
Ben de evlendiğimde çok zayıftım. 45 falann. Şimdi 51im. Aaah ahh
A rh + ne diyorsun?
8 tane çay içmedim ki
Çıtır ol sende ye tatlı. Zamanında hiç yiyemedim.
Uykusuzluktan kafam almadı.kimlere neler yazdım acaba?
İyiki anlattın. Okuduğumu anlamıyorum artık. Ben menü yazmaya gelmiştim
Ayyy pertim çıktı bugün başım çatlıyor resmen.. Kızımı bi yatırsam rahatlicem. Doğru düzgün uyumadı bi kere de kustu..Neyse alıtıları halledip menümü paylaşayım.
Yağlı tohumlar kaptişim işte fındık fıstık ceviz vs..
Sütlü kara buğday mı? Nasıl yani yani.. Gerçekten güzel mi oluyor yani?
Beni de beni de kaptişim AB-
Yeşil çay tam tersine beni acıktırıyorzorunda olmasam hayatta içmem..
Ben her zaman tok kalkarım aç kalkarsam daha sonrasında gözümün dönme ihtimali var
45 deçok az be kaptişimboyun kaç ki?
Karabugday seviyorsan dene canim. Sekersiz sutlac gibi ouyor.Ayyy pertim çıktı bugün başım çatlıyor resmen.. Kızımı bi yatırsam rahatlicem. Doğru düzgün uyumadı bi kere de kustu..Neyse alıtıları halledip menümü paylaşayım.
Ben her zaman tok kalkarım aç kalkarsam daha sonrasında gözümün dönme ihtimali var
öğlen yemeğin daha doyurucu olmuş bende dün öyle yapmıştım çok rahat oluyor bugün akşam sanki birz kaçırdım ucunu,afiyet olsun çok güzel menü,ama yap yap zumbaları yağları bir oraya bir buraya savurMenüm
Sabah
1 h yumurta
1 portakal
Kocaman bir kupa bol sütlü filtre kahve
Öğlen
H tavuk
Salata
1 dlm tb ekmek
1 kase yoğurt
Ara
2 ceviz
Akşam
Salata
Çorba
Ara
Muhtemelen dayanamayıp kahve bitter yapçamanca o kendime getirir beni
Sporum yok gene
Birazcık zumba yapim bari dur
Bol su
2 yeşil
1 form
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Afiyet olsun canim menun cok guzel. Ama bittersiz kahve ic benceMenüm
Sabah
1 h yumurta
1 portakal
Öğlen
H tavuk
Salata
1 dlm tb ekmek
1 kase yoğurt
Ara
2 ceviz
Akşam
Salata
Çorba
Ara
Sporum yok gene
Bol su
2 yeşil
1 form
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Afiyet olsun canim. Guzel menuBu da benim menüm
Saat 7.00 : 1 bardak limonlu ılık su
Saat 9.30 : 2 dilim ekmekten mini (2 kibrit kutusu) peynirli (1 tane) domatlı 3 rokalı sandiviç +200ml 1 çk ballı ve 1 çk dut pekmezli süt
Saat 14.30 : 2 yumurta +1 yk tereyağ+ yarım dilim ekşi m. ekmek + 1 domat
Saat 16.30 : 2 ceviz+35 k. üzüm +10 badem +1 soda
Saat 18.30 : 5yk köfteli patates yemeği + 3 yk makarna+yarım kaseden az çorba(resmen tencerenin dibini sıyırdım okadar
2.5 lt su anca olur yatana kadar ve gece
1.5 saat tempolu yürüyüş + 20 dakika pilates ve 3 kiloluk dambıllarla egzersiz
K klbk33 @tuzsuz_ruh
ya arkadaş olmazki ama ya sağlıkta çığır açtın arkadaş.Somona bayılırım afiyet olsun canım,menülerin beni fena aşıyor,değişik yağlar,sebze sularıBugunku menum
08:00_ 1 dilim tt ekmek, 1 dilim peynir, 2 dilim dana jambon.
09:30 _ 1fincan sutlu kahve icine 1tk hindistan cevizi yagi
11:00_ 1 fincan sutlu kahve
13:00_ 4 yk yesil mercimek ve bulgur kaslama ustune 1tk kabak cekirdegi yagi, 100 gr somon baligi, 1 kase havuc salatasi ustune 1 yk kenevir yagi. 8 tane ceri donates.
16:00_ 1 bardak sebze suyu
18:00_ 1 kase ton balikli salata
Su: 3lt
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Afiyet olsun canim guzel menu. Ne tatlisi?Çarşamba menüm
Sabah 8 de
Yeşillik, 1kk b.peynir, 6zeytin, 1h.yumurta, 1d.tb ekmeği
Öğle 12de
Yarım pors bulgur pilavı, 1/4 kase çorba, 2 köfte, 1/2dilim tatlı
Akşam 6 da
1d tb ekmeği, yoğurt, 1 pors sucuklu yumurta
Su 3lt
Spor
30 dk ev işi = 10p
4021 adım 40dk yürüyüş= 40p
Toplam = 50p
Saglikli bulmana coook sevibdim canim. Benim son 2 aydir saglik problemlerim var o yuzden esim saglikli yiyecekler ve yaglarla donatyi eviya arkadaş olmazki ama ya sağlıkta çığır açtın arkadaş.Somona bayılırım afiyet olsun canım,menülerin beni fena aşıyor,değişik yağlar,sebze sularıben bu kadar sağlıklı beslenmiyorumki nasıl yorum yapam
ben herkesten herşeyden memnunum da şu uykusuzluk beni mafediyor. Kadın buldum gibi ev işlerinden kurtulmak üzereyim. Allahım inşallah doğru insanı sonunda bulurumah canım benim ya hem iş hem ev hem bebişler hemde burda biz,kafa kalır mı.
160cmAyyy pertim çıktı bugün başım çatlıyor resmen.. Kızımı bi yatırsam rahatlicem. Doğru düzgün uyumadı bi kere de kustu..Neyse alıtıları halledip menümü paylaşayım.
HarikasınMenüm
Sabah
1 h yumurta
1 portakal
Öğlen
H tavuk
Salata
1 dlm tb ekmek
1 kase yoğurt
Ara
2 ceviz
Akşam
Salata
Çorba
Ara
Sporum yok gene
Bol su
2 yeşil
1 form
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Güzel. Afiyet olsunBugunku menum
08:00_ 1 dilim tt ekmek, 1 dilim peynir, 2 dilim dana jambon.
09:30 _ 1fincan sutlu kahve icine 1tk hindistan cevizi yagi
11:00_ 1 fincan sutlu kahve
13:00_ 4 yk yesil mercimek ve bulgur kaslama ustune 1tk kabak cekirdegi yagi, 100 gr somon baligi, 1 kase havuc salatasi ustune 1 yk kenevir yagi. 8 tane ceri donates.
16:00_ 1 bardak sebze suyu
18:00_ 1 kase ton balikli salata
Su: 3lt
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Şarkılara bayıldım. Sen çok yaşa.öğlen yemeğin daha doyurucu olmuş bende dün öyle yapmıştım çok rahat oluyor bugün akşam sanki birz kaçırdım ucunu,afiyet olsun çok güzel menü,ama yap yap zumbaları yağları bir oraya bir buraya savur,dans etmeye başlayınca black eyed peasden "pump it up" , let's get it started" açıyorum arkasında "çek tulumbayı" sonra "hap koydum hap koydum" var ya bir gaza getiriyor
Kadayıf az yedim bilerek. Yemesem kilo veriyorum. Vermek de istemiyorum.Afiyet olsun canim guzel menu. Ne tatlisi?
Yemesem kilo veriyorum muben herkesten herşeyden memnunum da şu uykusuzluk beni mafediyor. Kadın buldum gibi ev işlerinden kurtulmak üzereyim. Allahım inşallah doğru insanı sonunda bulurum
160cm
Fındık fıstık ceviz yiyorum. Kahve yanında. Onu yazmayı unutmuşum.
Harikasın
Güzel. Afiyet olsun
Şarkılara bayıldım. Sen çok yaşa.
Kadayıf az yedim bilerek. Yemesem kilo veriyorum. Vermek de istemiyorum.
İnşallahYemesem kilo veriyorum mu. Ayy birgun bunu soyleyebilecek miyim acaba. Afiyet olsun canim.
Supersin canim ne diyim. Hayranlikla okuyorum.İnşallah
Midem küçüldü. Fazla yemek yiyemiyorum. Ölçülü tatlı yiyip kalkıyorum
Teşekkür ederim.Supersin canim ne diyim. Hayranlikla okuyorum.
Karabugday seviyorsan dene canim. Sekersiz sutlac gibi ouyor.
Aslında hep onu hedefliyorum ama çocuklar eşim hep birlikte yediğimiz tek öğün akşam olunca esas yemek akşam yeniyor..öğlen yemeğin daha doyurucu olmuş bende dün öyle yapmıştım çok rahat oluyor bugün akşam sanki birz kaçırdım ucunu,afiyet olsun çok güzel menü,ama yap yap zumbaları yağları bir oraya bir buraya savur,dans etmeye başlayınca black eyed peasden "pump it up" , let's get it started" açıyorum arkasında "çek tulumbayı" sonra "hap koydum hap koydum" var ya bir gaza getiriyor
ben herkesten herşeyden memnunum da şu uykusuzluk beni mafediyor. Kadın buldum gibi ev işlerinden kurtulmak üzereyim. Allahım inşallah doğru insanı sonunda bulurum
160cm
Fındık fıstık ceviz yiyorum. Kahve yanında. Onu yazmayı unutmuşum.
Harikasın
Güzel. Afiyet olsun
Şarkılara bayıldım. Sen çok yaşa.
Kadayıf az yedim bilerek. Yemesem kilo veriyorum. Vermek de istemiyorum.
Yemesem kilo veriyorum mu. Ayy birgun bunu soyleyebilecek miyim acaba. Afiyet olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?