Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayyy pertim çıktı bugün başım çatlıyor resmen.. Kızımı bi yatırsam rahatlicem. Doğru düzgün uyumadı bi kere de kustu.. Neyse alıtıları halledip menümü paylaşayım.

Yağlı tohumlar kaptişim işte fındık fıstık ceviz vs..

karabugdayi ben sutle yemegi cok severim kizim da yiyor :) hasliyorum karabugdayi sonra icine sut koyup yiyorum corba gibi P himm. Cuma g unu yiyeyim olmadi. Cumaya kadar aksamlari salata yogurtla gecircegim, kh yok aksamlari ;

Sütlü kara buğday mı? Nasıl yani yani.. Gerçekten güzel mi oluyor yani?

Kan grubun ne senin ulen nasıl kaptanınız var bakın her konuya atlıyorum balıklama

Beni de beni de kaptişim AB-

Acıktım, gidib bir yeşilçay demleyeyim

Yeşil çay tam tersine beni acıktırıyor zorunda olmasam hayatta içmem..

Ben her zaman tok kalkarım aç kalkarsam daha sonrasında gözümün dönme ihtimali var

45 deçok az be kaptişim boyun kaç ki?

Menüm
Sabah
1 h yumurta
1 portakal
Kocaman bir kupa bol sütlü filtre kahve

Öğlen
H tavuk
Salata
1 dlm tb ekmek
1 kase yoğurt

Ara
2 ceviz

Akşam
Salata
Çorba

Ara
Muhtemelen dayanamayıp kahve bitter yapçam anca o kendime getirir beni

Sporum yok gene
Birazcık zumba yapim bari dur
Bol su
2 yeşil
1 form
K klbk33 @tuzsuz_ruh

sorma valla insanın gözü bir dönüyor sonra yatmadan önce saldırmaca

Karabugday seviyorsan dene canim. Sekersiz sutlac gibi ouyor.

Bugunku menum
08:00_ 1 dilim tt ekmek, 1 dilim peynir, 2 dilim dana jambon.
09:30 _ 1fincan sutlu kahve icine 1tk hindistan cevizi yagi
11:00_ 1 fincan sutlu kahve
13:00_ 4 yk yesil mercimek ve bulgur kaslama ustune 1tk kabak cekirdegi yagi, 100 gr somon baligi, 1 kase havuc salatasi ustune 1 yk kenevir yagi. 8 tane ceri donates.
16:00_ 1 bardak sebze suyu
18:00_ 1 kase ton balikli salata

Su: 3lt
K klbk33 @tuzsuz_ruh

öğlen yemeğin daha doyurucu olmuş bende dün öyle yapmıştım çok rahat oluyor bugün akşam sanki birz kaçırdım ucunu,afiyet olsun çok güzel menü,ama yap yap zumbaları yağları bir oraya bir buraya savur ,dans etmeye başlayınca black eyed peasden "pump it up" , let's get it started" açıyorum arkasında "çek tulumbayı" sonra "hap koydum hap koydum" var ya bir gaza getiriyor

Afiyet olsun canim menun cok guzel. Ama bittersiz kahve ic bence

Afiyet olsun canim. Guzel menu

ya arkadaş olmazki ama ya sağlıkta çığır açtın arkadaş.Somona bayılırım afiyet olsun canım,menülerin beni fena aşıyor,değişik yağlar,sebze suları ben bu kadar sağlıklı beslenmiyorumki nasıl yorum yapam

Afiyet olsun canim guzel menu. Ne tatlisi?

Saglikli bulmana coook sevibdim canim. Benim son 2 aydir saglik problemlerim var o yuzden esim saglikli yiyecekler ve yaglarla donatyi evi . Ben de elimden geldigince onlardan yiyorum.

ah canım benim ya hem iş hem ev hem bebişler hemde burda biz,kafa kalır mı.
ben herkesten herşeyden memnunum da şu uykusuzluk beni mafediyor. Kadın buldum gibi ev işlerinden kurtulmak üzereyim. Allahım inşallah doğru insanı sonunda bulurum
160cm
Fındık fıstık ceviz yiyorum. Kahve yanında. Onu yazmayı unutmuşum.
Harikasın

Güzel. Afiyet olsun

Şarkılara bayıldım. Sen çok yaşa.
Afiyet olsun canim guzel menu. Ne tatlisi?
Kadayıf az yedim bilerek. Yemesem kilo veriyorum. Vermek de istemiyorum.

Yemesem kilo veriyorum mu . Ayy birgun bunu soyleyebilecek miyim acaba. Afiyet olsun canim.

28 KASIM SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
30 dk ev işi = 10p
4021 adım 40dk yürüyüş= 40p
Toplam = 50p

DeryaOnDiet :
25 mekik: 25 puan
100 bolgesel: 20 puan
Toplam: 45 puan

dtcf :

@AKovser :

Sibal57 :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :
90 dk tempolu yürüyüş = 180 p

20 dk pilates = 40 p
10dk dambılla egzersiz = 20p
Toplam : 240

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2209979

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

]28 KASIM SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
30 dk ev işi = 10p
4021 adım 40dk yürüyüş= 40p
Toplam = 50p

DeryaOnDiet :
25 mekik: 25 puan
100 bolgesel: 20 puan
Toplam: 45 puan

dtcf :

@AKovser :

Sibal57 :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :
20 dk zumba 30 puan

kaju :
90 dk tempolu yürüyüş = 180 p

20 dk pilates = 40 p
10dk dambılla egzersiz = 20p
Toplam : 240

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2209979

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Baştaki o köşeli parantezi silemedim gitti geçmiyor sağına Tablette yAzınca sağa silme tuşu da yok varsada ben bilmiyorum..

Karabugday seviyorsan dene canim. Sekersiz sutlac gibi ouyor.

Aslında sevmem lazım is tadını seviyorum ama bi türlü anlaşamamıştık son aldığımda bir daha deniyim ben en iyisi..

Aslında hep onu hedefliyorum ama çocuklar eşim hep birlikte yediğimiz tek öğün akşam olunca esas yemek akşam yeniyor..
Ben de roman havasına bayılıyorum arada açar oynarım ben de.. Bi de şakşukaya dayanamıyorum

İnşallah gönlüne göre düzgün birini bulmuşsundur canım..
Demek kilo vermemek için tatlı yiyorsun ee sonra..

Yemesem kilo veriyorum mu . Ayy birgun bunu soyleyebilecek miyim acaba. Afiyet olsun canim.

Ben söyleyemem galiba hiç kendimi kandırmicam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…