Evet canım diyetisyen desteği alıyorumAfiyet olsun..
Güzel..
Sen diyetisyene gidiyordun değil mi ?
Geçmiş olsun canım..
Akşam bir dilim ekmeği çıkarıp onun yerine biraz daha sebze ekleyebilirsin bence. Yoksa çok iyi bir menü :)selam kızlar dünkü menüyü paylaşayım ancak fırsatım oluyor daha sonra okumadığım yerleri okuyayım
Sabah 8:30
1/4 simit 1 kaşık lor peynir +3-4 dilim domates salatalık
Ara yarım avuç sarı leblebi
Öğlen 12:15 1 kase domates çorbası+4 kaşık pırasa +4 kaşık yoğurt
Ara 15 civarı 1 bardak laktozsuz süt
Akşam 20 5 köfte +2 dilim ekmek + 2 bardak ayran
Ara 2 küçük mandalina
1500 cc su
3100 civarı adım
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Selam kızlar menümü yazayım.
Sabah, 1 bardak kahve.
Öğlen; 16.30 gibi, et şiş salata.
1 litre su.
Bugün oğlum halıya kanepeye 2 litreden fazla sütü boşalttı tüm gün temizlik yaptım ölüyorum şuan.
Doğru dürüst bişey de yemedim.
Bak yine yaaa bende diyorum bu kıza neden kanım kaynıyor aynı kana sahibiz seninleBen O RH+ peki ben ne yeyim iceyim canim? Ben de cokseverim sutu.
Canım senin boyun ve kilon kaç?Selam kızlar menümü yazayım.
Sabah, 1 bardak kahve.
1 litre su.
Bugün oğlum halıya kanepeye 2 litreden fazla sütü boşalttı tüm gün temizlik yaptım ölüyorum şuan.
Ahahahahhaha ordan öyle mi görünüyorum ama severim araştırmayı okumayı her konuda ufacık da olsa fikrim olmalı diye düşünüyorum o yüzden belki de bak yaaa öğretmenin gözünden kaçmıyorÇok merak ettim hadi bakalım ne diyecek dr.
Ayy gerçektenmi teveccühünüzYapmaya çalışıyoruz bişeyler sizin kadar olmasada
Kaptanım o ne o menüdeki o ne ohemide 2 tane .Tatlı mı O??Ama yine de afiyet bal şeker olsun patron.Tabi uyuyamazsın okadar çay içersen,tüm çaydanlığı içtin herhal
Kız ben brokoliyi hiç sevmiyorum bir dönem brokoli kürü yapmıştım 21 günlük,dışarda ağaçları gördükçe brokoli görüyormuş gibi hissediyordumNee börekmi öf ya demeyeydin .Ama yufkadan mı yoksa sen kendinmi açtın.Yufkadan yapılanını tercih edin diyor diyetisyenler.O daha hafif oluyormuş.Tabi tadımlık birşey doyumluk değil maalesf.Isırgan otlu ev yapımı böreğine bayılırım
Waaaww adımlara gel ne iyiymiş maşallah.Menünüde beğendim ama yanında ayran falan olabilirdi ama güzelmiş afiyet olsun.
Afiyet olsun güzel menü ne denebilirki protein +lif kaynaklı besinler...
Kız nasıl oluyor ben şuan 40 bedene zor sığıyorum 60 kiloyken 38 bedendim.Şu bedenleride bir türlü kafam almıyor.Kilotlu çorap alırken sinir oluyorum 60 kiloydum ama en büyük bedeni alıp çorabın içine girebilmek için cebelleşmek penti ye sinir oluyorum beden tablosu uyduruk resmen
ayyteşekkür ederim kaptanım,yol göstermelerinizle yapmaya çalışıyoruz işte bişeyler
Biri ısırgan oyumu dedi, valla açık söyleyim evde ısırgan otu pişecek ben salata yiyecemBayılıyorum hele bide el açması bütün tepsiyi yerim burda daha dalgan çıkmadı çıksın yapacam Kanıma girdin valla
Kaptanın kafasında 40 tilki dolaşıyor,algılar üst düzey.Sınıfım her zaman olmasını istediğim öğrenci zihni
Ertesi gün 1 e kadar canım bugun yapıyoruz yarın ekliyoruz sporuBu arada ben sporum saat 12den sonra yapıyorum eve geldiğimde saat 14 oluyor hatta eve gelincede devam ediyorum demek ben hiç oraya yaptığım egzersizleri yazamayacağım.
Salata aradı gözlerim akşam sebze eksik bu menüdeselam kızlar dünkü menüyü paylaşayım ancak fırsatım oluyor daha sonra okumadığım yerleri okuyayım
Sabah 8:30
1/4 simit 1 kaşık lor peynir +3-4 dilim domates salatalık
Ara yarım avuç sarı leblebi
Öğlen 12:15 1 kase domates çorbası+4 kaşık pırasa +4 kaşık yoğurt
Ara 15 civarı 1 bardak laktozsuz süt
Akşam 20 5 köfte +2 dilim ekmek + 2 bardak ayran
Ara 2 küçük mandalina
1500 cc su
3100 civarı adım
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Hoş bir menü olmuş marketlere arada ruşeymli kepekli makarna geliyor görürsem hatırlatırım tadı nefis sizde alınBu da benim menüm
Saat 7.00 : 1 bardak limonlu ılık su
Saat 9.30 : 2 dilim ekmekten mini (2 kibrit kutusu) peynirli (1 tane) domatlı 3 rokalı sandiviç +200ml 1 çk ballı ve 1 çk dut pekmezli süt
Saat 14.30 : 2 yumurta +1 yk tereyağ+ yarım dilim ekşi m. ekmek + 1 domat
Saat 16.30 : 2 ceviz+35 k. üzüm +10 badem +1 soda
Saat 18.30 : 5yk köfteli patates yemeği + 3 yk makarna+yarım kaseden az çorba(resmen tencerenin dibini sıyırdım okadar
2.5 lt su anca olur yatana kadar ve gece
1.5 saat tempolu yürüyüş + 20 dakika pilates ve 3 kiloluk dambıllarla egzersiz
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Takım listesi düzenleyeceğim de ondan yaaa başka nerde yapıcam bir tek şu tablolar kısmında donup kalıyorum az sonra yazarım kan grubunu kocamda a + sen de mi inatçısın acabaBen hala ne yemek yapacağımı bulamadım.
Ev işi hareket demek.
Excelle ne işin varki. Ben sana düzenlerim sen resim gibi yapıştırırsın olmazsa. Eğer istersen çare var.
ben de anlamıyorum bazen
En az 5kg vermen lazım.
Ben bu dediklerini bazen anlamıyorum. Birde ekstremli şeyleri hiç anlamıyorum. İyiki varsın kaptanım.
Ben de evlendiğimde çok zayıftım. 45 falann. Şimdi 51im. Aaah ahh
A rh + ne diyorsun?
8 tane çay içmedim ki
Çıtır ol sende ye tatlı. Zamanında hiç yiyemedim.
Uykusuzluktan kafam almadı.kimlere neler yazdım acaba?
İyiki anlattın. Okuduğumu anlamıyorum artık. Ben menü yazmaya gelmiştim
Bayıldım bende böyle yemek istiyorum az ve öZÇarşamba menüm
Sabah 8 de
Yeşillik, 1kk b.peynir, 6zeytin, 1h.yumurta, 1d.tb ekmeği
Öğle 12de
Yarım pors bulgur pilavı, 1/4 kase çorba, 2 köfte, 1/2dilim tatlı
Akşam 6 da
1d tb ekmeği, yoğurt, 1 pors sucuklu yumurta
Su 3lt
Spor
30 dk ev işi = 10p
4021 adım 40dk yürüyüş= 40p
Toplam = 50p
Afiyet olsun menü güzelMenüm
Sabah
1 h yumurta
1 portakal
Kocaman bir kupa bol sütlü filtre kahve
Öğlen
H tavuk
Salata
1 dlm tb ekmek
1 kase yoğurt
Ara
2 ceviz
Akşam
Salata
Çorba
Ara
Muhtemelen dayanamayıp kahve bitter yapçamanca o kendime getirir beni
Sporum yok gene
Birazcık zumba yapim bari dur
Bol su
2 yeşil
1 form
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Menü yakıyor yıkıyor süperBugunku menum
08:00_ 1 dilim tt ekmek, 1 dilim peynir, 2 dilim dana jambon.
09:30 _ 1fincan sutlu kahve icine 1tk hindistan cevizi yagi
11:00_ 1 fincan sutlu kahve
13:00_ 4 yk yesil mercimek ve bulgur kaslama ustune 1tk kabak cekirdegi yagi, 100 gr somon baligi, 1 kase havuc salatasi ustune 1 yk kenevir yagi. 8 tane ceri donates.
16:00_ 1 bardak sebze suyu
18:00_ 1 kase ton balikli salata
Su: 3lt
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Ahahahahahahahha bayıldım müziklere birde yeni birşey dinledim acelem Yok hedefim sensin dinle mutlaka bayıldım ahahahahhaöğlen yemeğin daha doyurucu olmuş bende dün öyle yapmıştım çok rahat oluyor bugün akşam sanki birz kaçırdım ucunu,afiyet olsun çok güzel menü,ama yap yap zumbaları yağları bir oraya bir buraya savur,dans etmeye başlayınca black eyed peasden "pump it up" , let's get it started" açıyorum arkasında "çek tulumbayı" sonra "hap koydum hap koydum" var ya bir gaza getiriyor
Güzel olmuş canım afiyet olsunMenüyü bırakıp kaçayım ben de
Sabah:
1 kutu meyveli activia, 1 yk chia, 2 yk yulaf ezmesi
Ara: yarım muz ve sütlü kahve
Öğle: 1 yumurta ve biraz tavuklu salata
Ara: 12 fındık ve yeşil çay
Akşam: 2 parça fırında somon ve salata
Ara: 1 elma ve yeşil çay
Su: 3l
Spor: özel bir şey yok, sadece çok yürüdüm
Eki Görüntüle 2210368
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Ayyyy kolay gelsin vallahı o süt çok zor çıkıyor inşallah çıkmıştırSelam kızlar menümü yazayım.
Sabah, 1 bardak kahve.
1 litre su.
güzel olmuş ya bu menüDünkü menüm..
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
Yoğurtlu peynir
1 kupa limonlu yeşilçay
Öğlen
1 kase kırmızı mercimek çorbası
2 parça haşlanmış tavuk
Yarım kase salata
Ara
1 kupa form çayı
1 küçük elma
1 avuç kadar siyah üzüm
Akşam
Yarım tabak karabuğday
Üzerine tavuklu sos
5-6 kaşık ev yoğurdu
2 kupa çay
2 kare bitter
Su 1 litre..
Spor
50 dk yürüyüş - 6.000 adım
150 ip atlama
Sabahki activianin sade yogurdu olsa daha iyi olurdu. Onun haricinde Menun cok guzel. Afiyet olsunMenüyü bırakıp kaçayım ben de
Sabah:
Eki Görüntüle 2210368
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Canim butun gun birsey yememissin hasta olursun yaoma boyle. Bosver kirlensin canindan onemli mi.Selam kızlar menümü yazayım.
Sabah, 1 bardak kahve.
1 litre su.
GunaydinGünaydınnnnn...
Menun cok doyurucu be dengeli olmus. Afiyet olsun canim. Cok begendimDünkü menüm..
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
Yoğurtlu peynir
1 kupa limonlu yeşilçay
Öğlen
2 parça haşlanmış tavuk
Yarım kase salata
Ara
1 kupa form çayı
1 küçük elma
1 avuç kadar siyah üzüm
Akşam
Yarım tabak karabuğday
Üzerine tavuklu sos
5-6 kaşık ev yoğurdu
2 kupa çay
2 kare bitter
Su 1 litre..
Spor
150 ip atlama
Sagol canim ellerine saglik. Paylastigin sayfalari da okudum.Bak yine yaaa bende diyorum bu kıza neden kanım kaynıyor aynı kana sahibiz seninlecancağzım biz kırmızı et yiyebiliyoruz yoğurt ayran kefir içebiliyoruz ama süt içemiyoruz çünkü bünyemiz sütü öğütemiyormuş
Süt buğday ve ürünleri yer fıstığı karnıbahar portakal domates salçası kahve siyah çay mide ve bağırsakta gaz yapan her yiyecek ve içecek bunlar bize zararlı olanlar ama katkısız olması şartı ile arasıra yenebilir diyor
Peynir çeşitleri de koyun keçi eski kaşar tulum doğal tereyağı doğal yoğurt tavuk hindi yenebilir
Pirinç ve ürünleri Karabugday çavdar eski Türk buğdayı yerli Mısır ve Mısır ürünleri bilimum yeşil yapraklı sebzeler yenebilir
Cok guzel dikkat etmisdin canim masallah. Ya ben tamam bugun sut icmeyeyim ama eti azicik yiyeyim kaptanim. Cunku benim etsiz karnim doymuyor.Dünkü menüm gelsin
Sabah bir bardak su bir kepçe çorba çünkü bugun hacamat yaptırıcam tekrar süt ve et ürünlerini yemiyorum
Öğle iki minik dolma domates yanında
Akşam bir kepçe çorba ve salata böreğin içinden bir kaşık gece resmen karnım guruldadı bugun ama bişey yemedim
Su 2 litre yanında 4 bardak çay falan
Spor yarım saatten fazla yürüyüş
Ama yarın yapılırsa 24 saat önce bırakmak gerekiyor kan dolaşımındaki etkisinden dolayı bir gün sebze ye sen nasıl sıfır grubusun sebzeye aşık olmalısınCok guzel dikkat etmisdin canim masallah. Ya ben tamam bugun sut icmeyeyim ama eti azicik yiyeyim kaptanim. Cunku benim etsiz karnim doymuyor.
Daha gelmedi gelsinde inşallah doğru kişi odur. Bu da aşk gibi doğru kişiyi arıyorsunİnşallah gönlüne göre düzgün birini bulmuşsundur canım..
Demek kilo vermemek için tatlı yiyorsun ee sonra..
Maşallah ne çok yürümüşsünMenüyü bırakıp kaçayım ben de
Sabah:
Eki Görüntüle 2210368
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Geçen gün de benimkiler süt dökmece oynamışlar ben wc deykenSelam kızlar menümü yazayım.
Sabah, 1 bardak kahve.
1 litre su.
Suyu arttırmalısın. Menü harika.. Sporda güzel. Daha ne olsunDünkü menüm..
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
Yoğurtlu peynir
1 kupa limonlu yeşilçay
Öğlen
2 parça haşlanmış tavuk
Yarım kase salata
Ara
1 kupa form çayı
1 küçük elma
1 avuç kadar siyah üzüm
Akşam
Yarım tabak karabuğday
Üzerine tavuklu sos
5-6 kaşık ev yoğurdu
2 kupa çay
2 kare bitter
Su 1 litre..
Spor
150 ip atlama
Teşekkürler.. Evet inatçıyım o da mı kan grubumla ilgiliymiş.Ahahahahhaha ordan öyle mi görünüyorum ama severim araştırmayı okumayı her konuda ufacık da olsa fikrim olmalı diye düşünüyorum o yüzden belki de bak yaaa öğretmenin gözünden kaçmıyor
Isırgan otu hemde köyden taptaze egzoz dumanı Yok radyasyon yok telefon bile zor çekiyor vallahi içinden yedim bir kaşık çok güzel olmuş dışından yemedim yağlı diye
Ertesi gün 1 e kadar canım bugun yapıyoruz yarın ekliyoruz sporu
Salata aradı gözlerim akşam sebze eksik bu menüde
Hoş bir menü olmuş marketlere arada ruşeymli kepekli makarna geliyor görürsem hatırlatırım tadı nefis sizde alın
Takım listesi düzenleyeceğim de ondan yaaa başka nerde yapıcam bir tek şu tablolar kısmında donup kalıyorum az sonra yazarım kan grubunu kocamda a + sen de mi inatçısın acaba
Bayıldım bende böyle yemek istiyorum az ve öZ
Afiyet olsun menü güzel
Menü yakıyor yıkıyor süper
Ahahahahahahahha bayıldım müziklere birde yeni birşey dinledim acelem Yok hedefim sensin dinle mutlaka bayıldım ahahahahha
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Ayyyy kolay gelsin vallahı o süt çok zor çıkıyor inşallah çıkmıştır
güzel olmuş ya bu menü
Menün güzel seninde.Dünkü menüm gelsin
Sabah bir bardak su bir kepçe çorba çünkü bugun hacamat yaptırıcam tekrar süt ve et ürünlerini yemiyorum
Öğle iki minik dolma domates yanında
Akşam bir kepçe çorba ve salata böreğin içinden bir kaşık gece resmen karnım guruldadı bugun ama bişey yemedim
Su 2 litre yanında 4 bardak çay falan
Spor yarım saatten fazla yürüyüş
Benim de etsiz karnım doymuyorCok guzel dikkat etmisdin canim masallah. Ya ben tamam bugun sut icmeyeyim ama eti azicik yiyeyim kaptanim. Cunku benim etsiz karnim doymuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?