Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Akşam bir dilim ekmeği çıkarıp onun yerine biraz daha sebze ekleyebilirsin bence. Yoksa çok iyi bir menü :)

Menüyü bırakıp kaçayım ben de
Sabah:
1 kutu meyveli activia, 1 yk chia, 2 yk yulaf ezmesi
Ara: yarım muz ve sütlü kahve
Öğle: 1 yumurta ve biraz tavuklu salata
Ara: 12 fındık ve yeşil çay
Akşam: 2 parça fırında somon ve salata
Ara: 1 elma ve yeşil çay
Su: 3l
Spor: özel bir şey yok, sadece çok yürüdüm

K klbk33 @tuzsuz_ruh

Dünkü menüm..

Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
Yoğurtlu peynir
1 kupa limonlu yeşilçay

Öğlen
1 kase kırmızı mercimek çorbası
2 parça haşlanmış tavuk
Yarım kase salata

Ara
1 kupa form çayı

1 küçük elma
1 avuç kadar siyah üzüm

Akşam
Yarım tabak karabuğday
Üzerine tavuklu sos
5-6 kaşık ev yoğurdu

2 kupa çay
2 kare bitter

Su 1 litre..

Spor
50 dk yürüyüş - 6.000 adım
150 ip atlama

Böyle de çok az olmuş ama canım..

28 KASIM SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
30 dk ev işi = 10p
4021 adım 40dk yürüyüş= 40p
Toplam = 50p

DeryaOnDiet :
25 mekik: 25 puan
100 bolgesel: 20 puan
Toplam: 45 puan

dtcf :

Dahlia_ :
6.000 adım - 60 puan
150 ip atlama - 18 puan
Toplam - 78 puan

Sibal57 :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :
20 dk zumba 30 puan

kaju :
90 dk tempolu yürüyüş = 180 p

20 dk pilates = 40 p
10dk dambılla egzersiz = 20p
Toplam : 240

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2209979

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Ben O RH+ peki ben ne yeyim iceyim canim? Ben de cokseverim sutu.
Bak yine yaaa bende diyorum bu kıza neden kanım kaynıyor aynı kana sahibiz seninle cancağzım biz kırmızı et yiyebiliyoruz yoğurt ayran kefir içebiliyoruz ama süt içemiyoruz çünkü bünyemiz sütü öğütemiyormuş
Süt buğday ve ürünleri yer fıstığı karnıbahar portakal domates salçası kahve siyah çay mide ve bağırsakta gaz yapan her yiyecek ve içecek bunlar bize zararlı olanlar ama katkısız olması şartı ile arasıra yenebilir diyor
Peynir çeşitleri de koyun keçi eski kaşar tulum doğal tereyağı doğal yoğurt tavuk hindi yenebilir
Pirinç ve ürünleri Karabugday çavdar eski Türk buğdayı yerli Mısır ve Mısır ürünleri bilimum yeşil yapraklı sebzeler yenebilir

Canım senin boyun ve kilon kaç?
Birde geçen hafta ne kadar verdin merak ettim?
Tek öğünle tempolu günler geçiriyorsun.

Ahahahahhaha ordan öyle mi görünüyorum ama severim araştırmayı okumayı her konuda ufacık da olsa fikrim olmalı diye düşünüyorum o yüzden belki de bak yaaa öğretmenin gözünden kaçmıyor
Isırgan otu hemde köyden taptaze egzoz dumanı Yok radyasyon yok telefon bile zor çekiyor vallahi içinden yedim bir kaşık çok güzel olmuş dışından yemedim yağlı diye

Bu arada ben sporum saat 12den sonra yapıyorum eve geldiğimde saat 14 oluyor hatta eve gelincede devam ediyorum demek ben hiç oraya yaptığım egzersizleri yazamayacağım.
Ertesi gün 1 e kadar canım bugun yapıyoruz yarın ekliyoruz sporu
Salata aradı gözlerim akşam sebze eksik bu menüde
Hoş bir menü olmuş marketlere arada ruşeymli kepekli makarna geliyor görürsem hatırlatırım tadı nefis sizde alın
Takım listesi düzenleyeceğim de ondan yaaa başka nerde yapıcam bir tek şu tablolar kısmında donup kalıyorum az sonra yazarım kan grubunu kocamda a + sen de mi inatçısın acaba
Bayıldım bende böyle yemek istiyorum az ve öZ
Afiyet olsun menü güzel
Menü yakıyor yıkıyor süper
Ahahahahahahahha bayıldım müziklere birde yeni birşey dinledim acelem Yok hedefim sensin dinle mutlaka bayıldım ahahahahha
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Ayyyy kolay gelsin vallahı o süt çok zor çıkıyor inşallah çıkmıştır
güzel olmuş ya bu menü

Dünkü menüm gelsin

Sabah bir bardak su bir kepçe çorba çünkü bugun hacamat yaptırıcam tekrar süt ve et ürünlerini yemiyorum

Öğle iki minik dolma domates yanında

Akşam bir kepçe çorba ve salata böreğin içinden bir kaşık gece resmen karnım guruldadı bugun ama bişey yemedim

Su 2 litre yanında 4 bardak çay falan
Spor yarım saatten fazla yürüyüş

Sabahki activianin sade yogurdu olsa daha iyi olurdu. Onun haricinde Menun cok guzel. Afiyet olsun

Canim butun gun birsey yememissin hasta olursun yaoma boyle. Bosver kirlensin canindan onemli mi.

Günaydınnnnn...
Gunaydin
Menun cok doyurucu be dengeli olmus. Afiyet olsun canim. Cok begendim

Sagol canim ellerine saglik. Paylastigin sayfalari da okudum.

Cok guzel dikkat etmisdin canim masallah. Ya ben tamam bugun sut icmeyeyim ama eti azicik yiyeyim kaptanim. Cunku benim etsiz karnim doymuyor.

Cok guzel dikkat etmisdin canim masallah. Ya ben tamam bugun sut icmeyeyim ama eti azicik yiyeyim kaptanim. Cunku benim etsiz karnim doymuyor.
Ama yarın yapılırsa 24 saat önce bırakmak gerekiyor kan dolaşımındaki etkisinden dolayı bir gün sebze ye sen nasıl sıfır grubusun sebzeye aşık olmalısın

İnşallah gönlüne göre düzgün birini bulmuşsundur canım..
Demek kilo vermemek için tatlı yiyorsun ee sonra..
Daha gelmedi gelsinde inşallah doğru kişi odur. Bu da aşk gibi doğru kişiyi arıyorsun
Öyle işte... Darısı başına ...
Maşallah ne çok yürümüşsün
Geçen gün de benimkiler süt dökmece oynamışlar ben wc deyken
Suyu arttırmalısın. Menü harika.. Sporda güzel. Daha ne olsun
Teşekkürler.. Evet inatçıyım o da mı kan grubumla ilgiliymiş.
Menün güzel seninde.
Benim de etsiz karnım doymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…