Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ama yarın yapılırsa 24 saat önce bırakmak gerekiyor kan dolaşımındaki etkisinden dolayı bir gün sebze ye sen nasıl sıfır grubusun sebzeye aşık olmalısın
sebze de severim de ben et yemeyince jkarnim ac kaliyor gibi tamam kaptanim patatesli yesil fasulye yapmis esim ama icinde azcik et var ondan yiyeyim oglene. Getirdim zaten ise yanimda.

Hele ki su kh lari azalttigimdan beri iyice duskun oldum. Al bak sen de bendensin

sebze de severim de ben et yemeyince jkarnim ac kaliyor gibi tamam kaptanim patatesli yesil fasulye yapmis esim ama icinde azcik et var ondan yiyeyim oglene. Getirdim zaten ise yanimda.
Yirmi dört saat önce bırak işte öğlen ye problem Yok benimde öyle merak etme severim çok eti

Sagolasin canim. Yaa baktim da ben hergun 2 bardak sutlukahve iciyorum burda icme diyor ben poratakl severim yeme diyor. Bir sure deneyebilsem aslinda belki farkliligi hissederim
Miden şişiyor mu yada ben süt içince ağzıma kokusu geliyor mesela şişkinlik yapıyor baktım demekki öğütemiyormuş mide ondan rahatsız ediyor beni bir fincan iç portakal zarından ve asidinden dolayı bizim mideler biraz hassas o yüzdendir

Valla eşim a grubu inat huysuz ama çok vefalı merhametli biridir benziyor musunuz diye sordum aha bir özellik daha a grubu eti çok sever ama öğütemez eşime diyorum haftada bir yiyecekmişsin sen onu benim külahıma anlat diyor asla bırakmam eti yapsan hergün yerim bir etsiz bir ekmeksiz karnım doymuyor diyor

Dünki menümü yazayım
Sabah peynir zeytin omlet
Salalık sukma portakal su bir dilim ekmek
Öğlen patates salatası kuru patlıcan dolması bir denek
Ara iki şekersiz çay
Akşam bir tavak bezelye yemegi bi kase yoğurt bir dikim ekmek
Su 1.5 lt
Spor 50 jj 15 dk zumba 2000 adım

Afiyet olsun spor da çok süper

Olabilir canim. Bazen hissediyorum beni birsey rahatsiz ediyor. Gecen kan testi yaptirdim mikroskopla ordaki doktor da dedi surekli yedigin birseyler seni rahatsiz ediyor ama daha aktif alerji degil diye. Bir ara senin gonderdigin listedeki yenmemesi gerekenleri kesip bakayim belki gercekten daha iyi hissederim kendimi.

kızzz o ne ya bayıldık oğlum kucağımda huzursuz şekilde yine tepiniyordu o bile durdu izledi,ağzının suları koluma aktı artık kuzumun kız valla şarkı bitti çocuk etkisinde 2 dakika sonra çıktı.Anlaşıldı oğluma bol bol oyun havası açacam sakinleşsin diye,çok yaşa valla

Burcu ne eşinin
Ben de inatlık var. Merhamet var. Huyluyumdur ama
Eti severim de çok aşırı yiyemem

Ben ve hamur açmak. Ah ben pazardan bakla diye bezelye alıp evde pazarcıyı suçlamış insanım... Hazır yufka kullanıyorum hep

Tuvalet sorunum kalmadı çok şükür. Sağlığım gayet yerinde. Bazen yoğun tempodan kaynaklı yetersiz görünen menülerle beslenmek zorunda kalabiliyorum. Ona hala bi çözüm bulamadım. Ama yarın güzel bi sonuçla karşınızda olucam inşallah...

Cok guzel haber canim. cantanda surekli kefir, ceviz, findik , badem gibi seyler atip da disariya cik canim.
Benim bugunlerde yumurtlama donemim yarin arti gelmemek icin bugun bol yesil cay tukeetcegim bakalim.

Ben bu ara kan grubuna göre beslenmeye taktım kafayı da süt senin için çok yararlı bundan sonra hergün içilecek doğal süt tamam mıııı

Sevmiyorum hiç ama içerdim alerjim olmasa
Süt bende sivilce yapıyor hem de öyle böyle değil..
Uzun zaman oldu içmeyeli, doktor da içme deyince bırakmıştım.. Ama kakaolu olsa nasıl da içerdim..
Eşime yazdım, görmemiş almamış..
Denemek istedim hala aynı mıyım diye..

Valla ben tersim sanırım :)
Milyonda bir kişinin başına gelecekler benim başıma gelir

Afiyet olsun canım..

Suyu istedim ama artıramıyorum.
Çok sık wc-ye çıkar oldum, rahatsız ediyor, anlamsız ağrılarım oluyor, sanırım yine bir doktor yolu göründü bana.
Eskiden de oluyordu tedaviden sonra geçmişti..

Ben ve hamur açmak. Ah ben pazardan bakla diye bezelye alıp evde pazarcıyı suçlamış insanım... Hazır yufka kullanıyorum hep

Aynı ben
Ama öğreniyor insan yavaş yavaş herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…