- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
sebze de severim de ben et yemeyince jkarnim ac kaliyor gibiAma yarın yapılırsa 24 saat önce bırakmak gerekiyor kan dolaşımındaki etkisinden dolayı bir gün sebze ye sen nasıl sıfır grubusun sebzeye aşık olmalısın
Hele ki su kh lari azalttigimdan beri iyice duskun oldum. Al bak sen de bendensinDaha gelmedi gelsinde inşallah doğru kişi odur. Bu da aşk gibi doğru kişiyi arıyorsun
Öyle işte... Darısı başına ...
Maşallah ne çok yürümüşsün
Geçen gün de benimkiler süt dökmece oynamışlar ben wc deyken
Suyu arttırmalısın. Menü harika.. Sporda güzel. Daha ne olsun
Teşekkürler.. Evet inatçıyım o da mı kan grubumla ilgiliymiş.
Menün güzel seninde.
Benim de etsiz karnım doymuyor
Sagolasin canim. Yaa baktim da ben hergun 2 bardak sutlukahve iciyorum burda icme diyor
Yirmi dört saat önce bırak işte öğlen ye problem Yok benimde öyle merak etme severim çok etisebze de severim de ben et yemeyince jkarnim ac kaliyor gibitamam kaptanim patatesli yesil fasulye yapmis esim ama icinde azcik et var ondan yiyeyim oglene. Getirdim zaten ise yanimda.
yalnız değilsinHele ki su kh lari azalttigimdan beri iyice duskun oldum. Al bak sen de bendensin
Miden şişiyor mu yada ben süt içince ağzıma kokusu geliyor mesela şişkinlik yapıyor baktım demekki öğütemiyormuş mide ondan rahatsız ediyor beni bir fincan iç portakal zarından ve asidinden dolayı bizim mideler biraz hassas o yüzdendirSagolasin canim. Yaa baktim da ben hergun 2 bardak sutlukahve iciyorum burda icme diyorben poratakl severim yeme diyor. Bir sure deneyebilsem aslinda belki farkliligi hissederim
Valla eşim a grubu inat huysuz ama çok vefalı merhametli biridir benziyor musunuz diye sordumDaha gelmedi gelsinde inşallah doğru kişi odur. Bu da aşk gibi doğru kişiyi arıyorsun
Menün güzel seninde.
Beklemek yok dün gece daha kolay geçti ...gerçi migrenimde tutmuştu ondan da olabilir tartısa ufak değişiklikler var zatenYerim ben onu krizi bekleme, krizi bekleme, krizi bekleme kaç kere daha yazsam beni dinlersin acaba..
Afiyet olsun spor da çok süperDünki menümü yazayım
Sabah peynir zeytin omlet
Salalık sukma portakal su bir dilim ekmek
Öğlen patates salatası kuru patlıcan dolması bir denek
Ara iki şekersiz çay
Akşam bir tavak bezelye yemegi bi kase yoğurt bir dikim ekmek
Su 1.5 lt
Spor 50 jj 15 dk zumba 2000 adım
Tamamdir kaptanim o zaman sabah oglen yiyip iceyim,a ksami salatayla gecistiririm. Yarin sabah da yememYirmi dört saat önce bırak işte öğlen ye problem Yok benimde öyle merak etme severim çok eti
Olabilir canim. Bazen hissediyorum beni birsey rahatsiz ediyor. Gecen kan testi yaptirdim mikroskopla ordaki doktor da dedi surekli yedigin birseyler seni rahatsiz ediyor ama daha aktif alerji degil diye. Bir ara senin gonderdigin listedeki yenmemesi gerekenleri kesip bakayim belki gercekten daha iyi hissederim kendimi.Miden şişiyor mu yada ben süt içince ağzıma kokusu geliyor mesela şişkinlik yapıyor baktım demekki öğütemiyormuş mide ondan rahatsız ediyor beni bir fincan iç portakal zarından ve asidinden dolayı bizim mideler biraz hassas o yüzdendir
kızzz o ne ya bayıldık oğlum kucağımda huzursuz şekilde yine tepiniyordu o bile durdu izledi,ağzının suları koluma aktı artık kuzumunAhahahahhaha ordan öyle mi görünüyorum ama severim araştırmayı okumayı her konuda ufacık da olsa fikrim olmalı diye düşünüyorum o yüzden belki de bak yaaa öğretmenin gözünden kaçmıyor
Isırgan otu hemde köyden taptaze egzoz dumanı Yok radyasyon yok telefon bile zor çekiyor vallahi içinden yedim bir kaşık çok güzel olmuş dışından yemedim yağlı diye
Ertesi gün 1 e kadar canım bugun yapıyoruz yarın ekliyoruz sporu
Salata aradı gözlerim akşam sebze eksik bu menüde
Hoş bir menü olmuş marketlere arada ruşeymli kepekli makarna geliyor görürsem hatırlatırım tadı nefis sizde alın
Takım listesi düzenleyeceğim de ondan yaaa başka nerde yapıcam bir tek şu tablolar kısmında donup kalıyorum az sonra yazarım kan grubunu kocamda a + sen de mi inatçısın acaba
Bayıldım bende böyle yemek istiyorum az ve öZ
Afiyet olsun menü güzel
Menü yakıyor yıkıyor süper
Ahahahahahahahha bayıldım müziklere birde yeni birşey dinledim acelem Yok hedefim sensin dinle mutlaka bayıldım ahahahahha
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Ayyyy kolay gelsin vallahı o süt çok zor çıkıyor inşallah çıkmıştır
güzel olmuş ya bu menü
Burcu ne eşininValla eşim a grubu inat huysuz ama çok vefalı merhametli biridir benziyor musunuz diye sordumaha bir özellik daha a grubu eti çok sever ama öğütemez eşime diyorum haftada bir yiyecekmişsin sen onu benim külahıma anlat diyor asla bırakmam eti yapsan hergün yerim bir etsiz bir ekmeksiz karnım doymuyor diyor
Evet. Öğleden sonra evden hazırlıksız çıkmak zorunda kaldım ve akşam yemeğim mahvoldu. O barbunya pilaki de konserve maalesef. Midemi helak ettiBana çok yetersiz bir beslenme gibi geldi açıkçası.
Teşekkürler...Afiyet olsun..
Güzel..
Sen diyetisyene gidiyordun değil mi ?
Geçmiş olsun canım..
Ben ve hamur açmak. Ah ben pazardan bakla diye bezelye alıp evde pazarcıyı suçlamış insanım... Hazır yufka kullanıyorum hepÇok merak ettim hadi bakalım ne diyecek dr.
Ayy gerçektenmi teveccühünüzYapmaya çalışıyoruz bişeyler sizin kadar olmasada
Kaptanım o ne o menüdeki o ne ohemide 2 tane .Tatlı mı O??Ama yine de afiyet bal şeker olsun patron.Tabi uyuyamazsın okadar çay içersen,tüm çaydanlığı içtin herhal
Kız ben brokoliyi hiç sevmiyorum bir dönem brokoli kürü yapmıştım 21 günlük,dışarda ağaçları gördükçe brokoli görüyormuş gibi hissediyordumNee börekmi öf ya demeyeydin .Ama yufkadan mı yoksa sen kendinmi açtın.Yufkadan yapılanını tercih edin diyor diyetisyenler.O daha hafif oluyormuş.Tabi tadımlık birşey doyumluk değil maalesf.Isırgan otlu ev yapımı böreğine bayılırım
Waaaww adımlara gel ne iyiymiş maşallah.Menünüde beğendim ama yanında ayran falan olabilirdi ama güzelmiş afiyet olsun.
Afiyet olsun güzel menü ne denebilirki protein +lif kaynaklı besinler...
Kız nasıl oluyor ben şuan 40 bedene zor sığıyorum 60 kiloyken 38 bedendim.Şu bedenleride bir türlü kafam almıyor.Kilotlu çorap alırken sinir oluyorum 60 kiloydum ama en büyük bedeni alıp çorabın içine girebilmek için cebelleşmek penti ye sinir oluyorum beden tablosu uyduruk resmen
ayyteşekkür ederim kaptanım,yol göstermelerinizle yapmaya çalışıyoruz işte bişeyler
Biri ısırgan oyumu dedi, valla açık söyleyim evde ısırgan otu pişecek ben salata yiyecemBayılıyorum hele bide el açması bütün tepsiyi yerim burda daha dalgan çıkmadı çıksın yapacam Kanıma girdin valla
Kaptanın kafasında 40 tilki dolaşıyor,algılar üst düzey.Sınıfım her zaman olmasını istediğim öğrenci zihni
Cok guzel haber canim. cantanda surekli kefir, ceviz, findik , badem gibi seyler atip da disariya cik canim.Tuvalet sorunum kalmadı çok şükür. Sağlığım gayet yerinde. Bazen yoğun tempodan kaynaklı yetersiz görünen menülerle beslenmek zorunda kalabiliyorum. Ona hala bi çözüm bulamadım. Ama yarın güzel bi sonuçla karşınızda olucam inşallah...
Ben bu ara kan grubuna göre beslenmeye taktım kafayı da süt senin için çok yararlı bundan sonra hergün içilecek doğal süt tamam mıııı
Kilon kesinlikle cok fazla degil canim sadece izinde 10 kilo aldim deyince 10 kilo arti cok geldi gozume o kadar.
Evlilik arefesinde herkes kilo verir sen de aldin miBen yazin Turkiyeye izne gittigimde olmustu dugunum ve dugun oncesi nasil kilo vermistim herseye kosmaktan.
Dünkü menüm gelsin
Sabah bir bardak su bir kepçe çorba çünkü bugun hacamat yaptırıcam tekrar süt ve et ürünlerini yemiyorum
Öğle iki minik dolma domates yanında
Akşam bir kepçe çorba ve salata böreğin içinden bir kaşık gece resmen karnım guruldadı bugun ama bişey yemedim
Su 2 litre yanında 4 bardak çay falan
Spor yarım saatten fazla yürüyüş
Daha gelmedi gelsinde inşallah doğru kişi odur. Bu da aşk gibi doğru kişiyi arıyorsun
Menün güzel seninde.
Ben ve hamur açmak. Ah ben pazardan bakla diye bezelye alıp evde pazarcıyı suçlamış insanım... Hazır yufka kullanıyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?