Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canim. Guzel menu. Sporun da guzel.

Menun gayet guzel canim. Afiyet olsun. Eczaneden probiyotik al canim. Eger wcye cikmakta sorun yasiyorsan yararli bakterilerin azalmis olabilir.

Tam persembeye yakisir olmus canim menunu cok begendim.
Umarim yarin guzel bir eksi gorursun.

Merhaba kizlar .
Bugun yerli mali ve asam da misafirlik günüydü.
Kahvalti
Iki ceviz,chia li yogurt,bir haslanmis yumurta, yarim dilim ekmek,iki ceri domates
Ogleyin okulda cokuklarin yerli mali :/ u vardi orda herseyden tattim sadece miktar belirtemeyecegim
Aksamda bulgur pilavi haslanmis kaz ile biraz yufkayla
2 litre su Geçmiş te olabilir
Spor
40 dk yürüyüş 30 dk egzersiz
Ayrica telefonun kaydettigi yürüyüş var. 3 km lik

Umarim arti gelmezsin canim. Bakalim bir yarin durum ne olacak.
Umarim canmcok tesekkur ederim, ama ben kend8mi biliyirum hic dikkat etmedim bir haf5adr, bugun aklim basima geldi sanr8m yuruyusu m yaptim ve 6 dan sonra bisey yemedim ,suan cok cok artidayim,nedn hedeften uzaklastim anlamiyorum cidden ,kaptan @tuzsuz_ruh ben izne m8 ayrilsam yarin cok arti gelirsem ortalamayi da dusurmek istemiyorum,

Maydonoz da adaçayı gibi riskli galiba sağol kaptanım. Doktora gittik salı günü. Keseyi gördük. Bir sürü de tahlil istedi. Tiroid dışında hepsi istenildiği gibiydi. Tiroid için de kullandığım ilacı 2 katına çıkardık şimdilik. 2 hafta sonra hem tiroid kontrolüne hem kalp atışı duymaya gidicez. Doktor "yürüyüş yap mutlaka" dedi. Ama İzmir'de gök yarıldı. Leslie'nin 1 Mile videosunu yapıyorum o yüzden. Bi de doktor ayakkabılarımı bile çıkarttırmadı tartıda. Tamı tamına 59 kilo geldim Karnım ağrıyo, memişlerim acıyo, hep uyuyorum ve sürekli ağlıyorum. Onun dışında herşey yolunda Bebişi benimsemeniz, böyle takımın bebesi falan demeniz de ayrı bi ağlattı beni...

Doğru yapmışsın ki. Benim haberim yoktu. Eve bile sokmam bundan sonra

Canm tebrikler rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsn ins

Birgün hamileuim annemin yanına Türkiye’ye gittim.
Karnım hep mosmor ağladı senin tarifin gibi bişeyler içirdi hergün.
Ama doktor olmaz demişti.
Hem aspirin hem iğne kullanıyorum.
Bu en yüksek 5 faktör bir olay.
Bazıları 1-2-3-4 faktör oluyor en yüksek 5 ya benim de 5 işte.
Bana da test yapılmadı.
Ama zaten anlıyorsun,anlıyorlar.
Ayak bacak kolların şişmesi.
Kan verecek oluyordum kan gelmiyor çünkü pıhtı akmıyor :))
İğneyi kullanınca bir rahatlama sanki esrar içmiş gibi gevşeme

2. Günüm kullanmıyorum. Yarın pes ederim gibi..
Şiştim yine malesef ağrı oluyor.

Adaçayından haberim vardı ama maydonuzu bilmiyodum.. tuzsuz ruh da aynı şeyi söylemiş. İnşallah şu iki günde salataya hunharca doğradığım maydonozlar sıkıntı çıkarmaz.
Allah korusun..
Maydonoz birde hurma biliyorum ben.
Hurma Rahmi açmaya yardımcı olduğu için,
Son haftalarda yeniyor.
Başlar da riskli diye biliyorum.

Merhaba 4. takım

YENİ KARDEŞ TAKIM LİSTESİ

2. Takım =>8. Takım & 13. Takım
3. Takım => 9. Takım
4. Takım =>13. Takım
5. Takım => 8. Takım & 10. Takım
6. Takım => 14. Takım
8. Takım => 2. Takım & 5. Takım & 10.Takım
9. Takım => 3.Takim
10. Takım =>5. Takım & 8. Takım & 14. Takım.
13. Takım => 2. Takım & 4. Takım.
14. Takım => 6. Takım & 10. Takım.

Teşekkür ederim

slm kaptancım ben hormonlu bir ilaç kullanmak zorundayım bir süre vücut dengem normal değil. kilom da 63.8 bi çıkıyor bi iniyor. sen beni ya izne ayır ya da diskalifiye de olur. çünkü 1 ay kadar bu ilacın etkisi sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…