- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Insallah canim.Ooo baya olmuş canım işe yarar olumlu düşün sen:)
Bugun ikinci gundu bakalim. Dukana uygun olmasina sevindim canim.Dukana uygun olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun canim. Guzel menu. Sporun da guzel.Menüm
Sabah
1 yumurta
2 dlm peynir
1 dlm ekmek
Zeytin
Kıvırcık
Öğlen
2 kase çorba
5 yk maş fasülyesi
Salata
Ara sütten kahve
Akşam
Çorba
Salata
Yoğurt
Ara
1 dlm elma 1 dlm portakal
10 badem ya da 2 ceviz yerim
Spor 40 dk yoga
2 yeşil
1 form
Umarim arti gelmezsin canim. Bakalim bir yarin durum ne olacak.İyi aksamlar kizlar,yarin ar5i gelebilirim, bu oruc beni kilo aldirdi anlamad8m ki ,of kine of,
Menun gayet guzel canim. Afiyet olsun. Eczaneden probiyotik al canim. Eger wcye cikmakta sorun yasiyorsan yararli bakterilerin azalmis olabilir.Benim bugünkü menüm
Saat 7.45 : 3.5 yk yoğrt 1yk keten tohumu 1 tk dut pekmezi yarım tk bal
Saat 10.30 : 1 mandalina
Saat 12.00 : yarım simit 1 yumurta 7 zeytin 1 yk kaymak
Saat 16. 00 : portakal suyu
Saat 18.30 : 3 yk pilav 1 tabak kuru f. küçük kase acı biber turşusu
Su 3lt spor yok
Not: acı turşuyu wcye çıkabilmek için yiyorum ama bakalım henüz etkisi yok (lahana salatası bile işe yaramadı)
@klbk33 @tuzsuz_ruh
Tam persembeye yakisir olmus canim menunu cok begendim.Menü
Sabah süt donmuş şeftali 4Badem smoothi
Öğle 2 kaşık dalgan otu yoğurt 2 kaşık taze fasulye cacık (ikisinden de az vardı böyle yemiş oldum :))
Ara 2 mandalina 6 badem
Akşam yoğurt çorbası salata
Birazdan belki süt içEbilirim
SU 3 lt
Umarim canmcok tesekkur ederim, ama ben kend8mi biliyirum hic dikkat etmedim bir haf5adr, bugun aklim basima geldi sanr8m yuruyusu m yaptim ve 6 dan sonra bisey yemedim ,suan cok cok artidayim,nedn hedeften uzaklastim anlamiyorum cidden ,kaptan @tuzsuz_ruh ben izne m8 ayrilsam yarin cok arti gelirsem ortalamayi da dusurmek istemiyorum,Umarim arti gelmezsin canim. Bakalim bir yarin durum ne olacak.
Maydonoz da adaçayı gibi riskli galibaDoktora gittin mi tekrar canım utanacak ne var takımımıza bebe geliyor hepimizin bebesi
hafızlık kursuna mı en çok onu istiyorum ama geç kaldım sanırım şu durumda hiç yapamam onu malesef
Canım hayırlı yolculuklar tatilinin tadını çıkar kilo vermeyi unutma sadece Cuma günleri lütfen birde saat çok geç olmasın olur mu diğer günler girmesen de olur problem Yok
Elektrik kesintisi bir yana su kesintisine tahammül edemiyorum hayat durmuş gibi oluyor sanki
Hadi bakalım hayırlı olsun inşallah kırılsın şu direnç artık
O zaman sadece kısır yiyeceksin canım hatta esmer bulgurdan yapacaksın kısırın dibini göreceksin ama turşu yemeyeceksin yanında
Afiyet olsun güzel menü
su niye içmedin ki menü güzel afiyet olsun
süper menü yürüyüş herşey süper
aksam salata olsa iyiydi su az kurabiye yenecekse 1 tane diğer öğünlerde dengeli olması gerekli
Çok güzelmiş bu bir o kadar da doğru
Tam bana göre bir spor bu hafta spora başlamam gerek artık yaaaaaa
Emzirmeden dolayı çok kısa sürede hedefine ulaşabilirsin biraz sabır sadece biraz sabır
Menü spor harikaaaaaa
Karbonlu menü olmuş sanki yaafasulye pilav kek ekmek
maydonoz yeme şuan maydonoz ödem atma adet sökme özelliği olan bir yeşillik onun yerine sabah bir tane marul ye folik asit var içinde
Adaçayından haberim vardı ama maydonuzu bilmiyodum.. tuzsuz ruh da aynı şeyi söylemiş. İnşallah şu iki günde salataya hunharca doğradığım maydonozlar sıkıntı çıkarmaz.Hamilelikte maydonoz tüketimi düşüğe kanamaya yol açabilirmiş. Dikkat!
Doğru yapmışsın ki. Benim haberim yoktu. Eve bile sokmam bundan sonraSevindim azcık bile düzelmesine,inşallah rahat rahat yürüyebildiğin spor yapabildiğin günleride görebilirz arkadaşım
klbk33 uyarmış bende yazayım gebeliğin başında maydanoz rahim uyarıp hareketlenmesini neden olduğu için fazla tüketilmemesinde yarar var canım,ayarında ye ben neredeyse hiç yemedim 4 ay korkudan
Soruyorum çünkü bende pıhtılaşma geçip geçmediğiyle ilgili bir test ya da başka birşey yapmadılar.Sadece doğum sonrası 40 gün kullan dendi.Düşüklerde zaten hemen veriyorlar heleki sende 2 düşük var.O iğne beni çok kasıyorLimon yesek hergün birde bebe aspirini yada coraspin acaba aynı etkiyi yaratmazmı acaba.Doktora soracam bir gün bakalım.Gen doktorum illa iğne demişti.
evet @tuzsuz_ruh da söylemiş farkındayım işte ben arada yiyorum bakalım yarın ne çıkacak kilom,çok beklentim yok aldığım ilaçlardanmı ne 2 gündür wcyede çıkamıyorum
vay vay menülere gel.Çok sağlıklı kız bu menü çok hafif yarın ödülünü inaşşalh o tartıda alırsın arkadaşım,beğendim afiyet olsun.Su da süper olmuş.nasıl yapıyorsun hiç ekmek yok helal valla
Canm tebrikler rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsn insMaydonoz da adaçayı gibi riskli galibasağol kaptanım. Doktora gittik salı günü. Keseyi gördük. Bir sürü de tahlil istedi. Tiroid dışında hepsi istenildiği gibiydi. Tiroid için de kullandığım ilacı 2 katına çıkardık şimdilik. 2 hafta sonra hem tiroid kontrolüne hem kalp atışı duymaya gidicez. Doktor "yürüyüş yap mutlaka" dedi. Ama İzmir'de gök yarıldı. Leslie'nin 1 Mile videosunu yapıyorum o yüzden. Bi de doktor ayakkabılarımı bile çıkarttırmadı tartıda. Tamı tamına 59 kilo geldim Karnım ağrıyo, memişlerim acıyo, hep uyuyorum ve sürekli ağlıyorum. Onun dışında herşey yolunda Bebişi benimsemeniz, böyle takımın bebesi falan demeniz de ayrı bi ağlattı beni...
Allah razı olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahCanm tebrikler rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsn ins
Birgün hamileuim annemin yanına Türkiye’ye gittim.Sevindim azcık bile düzelmesine,inşallah rahat rahat yürüyebildiğin spor yapabildiğin günleride görebilirz arkadaşım
klbk33 uyarmış bende yazayım gebeliğin başında maydanoz rahim uyarıp hareketlenmesini neden olduğu için fazla tüketilmemesinde yarar var canım,ayarında ye ben neredeyse hiç yemedim 4 ay korkudan
Soruyorum çünkü bende pıhtılaşma geçip geçmediğiyle ilgili bir test ya da başka birşey yapmadılar.Sadece doğum sonrası 40 gün kullan dendi.Düşüklerde zaten hemen veriyorlar heleki sende 2 düşük var.O iğne beni çok kasıyorLimon yesek hergün birde bebe aspirini yada coraspin acaba aynı etkiyi yaratmazmı acaba.Doktora soracam bir gün bakalım.Gen doktorum illa iğne demişti.
evet @tuzsuz_ruh da söylemiş farkındayım işte ben arada yiyorum bakalım yarın ne çıkacak kilom,çok beklentim yok aldığım ilaçlardanmı ne 2 gündür wcyede çıkamıyorum
vay vay menülere gel.Çok sağlıklı kız bu menü çok hafif yarın ödülünü inaşşalh o tartıda alırsın arkadaşım,beğendim afiyet olsun.Su da süper olmuş.nasıl yapıyorsun hiç ekmek yok helal valla
Allah korusun..Adaçayından haberim vardı ama maydonuzu bilmiyodum.. tuzsuz ruh da aynı şeyi söylemiş. İnşallah şu iki günde salataya hunharca doğradığım maydonozlar sıkıntı çıkarmaz.
Teşekkür ederimMerhaba 4. takım
YENİ KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
2. Takım =>8. Takım & 13. Takım
3. Takım => 9. Takım
4. Takım =>13. Takım
5. Takım => 8. Takım & 10. Takım
6. Takım => 14. Takım
8. Takım => 2. Takım & 5. Takım & 10.Takım
9. Takım => 3.Takim
10. Takım =>5. Takım & 8. Takım & 14. Takım.
13. Takım => 2. Takım & 4. Takım.
14. Takım => 6. Takım & 10. Takım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?