- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Insallah canim, umut ediyorum.Oo dukana başladın demek..
Kolay gelsin, iyi kilo verdirir diye okumuştum..
2 aydir koltuk degnegiyle ziplayarak gidiyordum. Simdi ozel bir ayakkabi var ayagimda sadece lavaboya giderken veya iste o ayakkabiyi kullaniyorum. Oturur oturmaz da cikartiriyorum. Topugu olan parmak kismi olmayan bir ayakkabi.Anladım canım..
Aleykum selam .
Afiyet olsun, sporların ayrıca güzel..
Kek olmasaydı keşke..
Bir de tartı öncesi turşudan uzak dur, ödem yapmasın..
İnşaAllah yaparsın canım..
Şimdi nasıl yürüyorsun peki ?
Insallah canim. Saka gibi yaa pazartesi arti biri gorunce nasil sinirlendim. O kadar dikkat etmeme ragmen.Doktora gittin mi tekrar canım utanacak ne var takımımıza bebe geliyor hepimizin bebesi
hafızlık kursuna mı en çok onu istiyorum ama geç kaldım sanırım şu durumda hiç yapamam onu malesef
Canım hayırlı yolculuklar tatilinin tadını çıkar kilo vermeyi unutma sadece Cuma günleri lütfen birde saat çok geç olmasın olur mu diğer günler girmesen de olur problem Yok
Elektrik kesintisi bir yana su kesintisine tahammül edemiyorum hayat durmuş gibi oluyor sanki
Hadi bakalım hayırlı olsun inşallah kırılsın şu direnç artık
O zaman sadece kısır yiyeceksin canım hatta esmer bulgurdan yapacaksın kısırın dibini göreceksin ama turşu yemeyeceksin yanında
Afiyet olsun güzel menü
su niye içmedin ki menü güzel afiyet olsun
süper menü yürüyüş herşey süper
aksam salata olsa iyiydi su az kurabiye yenecekse 1 tane diğer öğünlerde dengeli olması gerekli
Çok güzelmiş bu bir o kadar da doğru
Tam bana göre bir spor bu hafta spora başlamam gerek artık yaaaaaa
Emzirmeden dolayı çok kısa sürede hedefine ulaşabilirsin biraz sabır sadece biraz sabır
Menü spor harikaaaaaa
Karbonlu menü olmuş sanki yaafasulye pilav kek ekmek
maydonoz yeme şuan maydonoz ödem atma adet sökme özelliği olan bir yeşillik onun yerine sabah bir tane marul ye folik asit var içinde
2 aydir koltuk degnegiyle ziplayarak gidiyordum. Simdi ozel bir ayakkabi var ayagimda sadece lavaboya giderken veya iste o ayakkabiyi kullaniyorum. Oturur oturmaz da cikartiriyorum. Topugu olan parmak kismi olmayan bir ayakkabi.
Insallah canim benim agzindan bal damliyorAnladım canım..
İnşaAllah bir an önce ondan da kurtulursunn..
İnşallah daha da iyi olur canım.Dukan yapmıştım daha önce çok güzel verdirmişti bana.Daha önce yapmadıysan daha çok işe yarar diye düşünüyorum.2 aydir koltuk degnegiyle ziplayarak gidiyordum. Simdi ozel bir ayakkabi var ayagimda sadece lavaboya giderken veya iste o ayakkabiyi kullaniyorum. Oturur oturmaz da cikartiriyorum. Topugu olan parmak kismi olmayan bir ayakkabi.
Sevindim azcık bile düzelmesine,inşallah rahat rahat yürüyebildiğin spor yapabildiğin günleride görebilirz arkadaşımBen de spor yapabilsem keske. O kadar hareketsiz kaldim ki...
Super olmus kosman. Hem kendini daha iyi hisdetmissindir canim.
Ayagimda iyilesme var sukur. Bir iyilesse de sporu gectim normal yuruyebilsem
klbk33 uyarmış bende yazayım gebeliğin başında maydanoz rahim uyarıp hareketlenmesini neden olduğu için fazla tüketilmemesinde yarar var canım,ayarında ye ben neredeyse hiç yemedim 4 ay korkudanMaydonoz yemiyodum hiç onu da ekleyim listeye. Ben de dereotuna sardırdım iyice. Ilaç kullanmama rağmen tiroidim aşırı düşük çıktı. Ilacın dozunu iki katına çıkardık. Dereotu da tiroide iyi geldiği için hep onu yiyorum. Ama karnabahar, turp falan az tüketmem gerekiyo tiroid yüzünde; aksine ben de onlara bayılıyorum...
Soruyorum çünkü bende pıhtılaşma geçip geçmediğiyle ilgili bir test ya da başka birşey yapmadılar.Sadece doğum sonrası 40 gün kullan dendi.Düşüklerde zaten hemen veriyorlar heleki sende 2 düşük var.O iğne beni çok kasıyorYani hamilelikten sonra pıhtılaşma düzelmedi.
Şişlik felan oluyor.
Benimde 2 düşük oldu..
evet @tuzsuz_ruh da söylemiş farkındayım işte ben arada yiyorum bakalım yarın ne çıkacak kilom,çok beklentim yok aldığım ilaçlardanmı ne 2 gündür wcyede çıkamıyorumAnladım canım..
Aleykum selam .
Afiyet olsun, sporların ayrıca güzel..
Kek olmasaydı keşke..
Bir de tartı öncesi turşudan uzak dur, ödem yapmasın..
İnşaAllah yaparsın canım..
Şimdi nasıl yürüyorsun peki ?
vay vay menülere gel.Çok sağlıklı kız bu menü çok hafif yarın ödülünü inaşşalh o tartıda alırsın arkadaşım,beğendim afiyet olsun.Menü
Sabah süt donmuş şeftali 4Badem smoothi
Öğle 2 kaşık dalgan otu yoğurt 2 kaşık taze fasulye cacık (ikisinden de az vardı böyle yemiş oldum :))
Ara 2 mandalina 6 badem
Akşam yoğurt çorbası salata
Birazdan belki süt içEbilirim
SU 3 lt
sanki bugünkü menüler yarına hazırlık gibi olmuş. inşallah hepimiz az bile olsa - çıkarız.Afiyet olsun canım hafif bir menü olmuş gerçektenMenüm
Sabah
1 yumurta
2 dlm peynir
1 dlm ekmek
Zeytin
Kıvırcık
Öğlen
2 kase çorba
5 yk maş fasülyesi
Salata
Ara sütten kahve
Akşam
Çorba
Salata
Yoğurt
Ara
1 dlm elma 1 dlm portakal
10 badem ya da 2 ceviz yerim
Spor 40 dk yoga
2 yeşil
1 form
Sağol canım benim inşallah alırımSevindim azcık bile düzelmesine,inşallah rahat rahat yürüyebildiğin spor yapabildiğin günleride görebilirz arkadaşım
klbk33 uyarmış bende yazayım gebeliğin başında maydanoz rahim uyarıp hareketlenmesini neden olduğu için fazla tüketilmemesinde yarar var canım,ayarında ye ben neredeyse hiç yemedim 4 ay korkudan
Soruyorum çünkü bende pıhtılaşma geçip geçmediğiyle ilgili bir test ya da başka birşey yapmadılar.Sadece doğum sonrası 40 gün kullan dendi.Düşüklerde zaten hemen veriyorlar heleki sende 2 düşük var.O iğne beni çok kasıyorLimon yesek hergün birde bebe aspirini yada coraspin acaba aynı etkiyi yaratmazmı acaba.Doktora soracam bir gün bakalım.Gen doktorum illa iğne demişti.
evet @tuzsuz_ruh da söylemiş farkındayım işte ben arada yiyorum bakalım yarın ne çıkacak kilom,çok beklentim yok aldığım ilaçlardanmı ne 2 gündür wcyede çıkamıyorum
vay vay menülere gel.Çok sağlıklı kız bu menü çok hafif yarın ödülünü inaşşalh o tartıda alırsın arkadaşım,beğendim afiyet olsun.Su da süper olmuş.nasıl yapıyorsun hiç ekmek yok helal valla
Hafif olmuş canım afiyet olsun:)Menüm
Sabah
1 yumurta
2 dlm peynir
1 dlm ekmek
Zeytin
Kıvırcık
Öğlen
2 kase çorba
5 yk maş fasülyesi
Salata
Ara sütten kahve
Akşam
Çorba
Salata
Yoğurt
Ara
1 dlm elma 1 dlm portakal
10 badem ya da 2 ceviz yerim
Spor 40 dk yoga
2 yeşil
1 form
Sagol canim benim. Insallah.Sevindim azcık bile düzelmesine,inşallah rahat rahat yürüyebildiğin spor yapabildiğin günleride görebilirz arkadaşım
klbk33 uyarmış bende yazayım gebeliğin başında maydanoz rahim uyarıp hareketlenmesini neden olduğu için fazla tüketilmemesinde yarar var canım,ayarında ye ben neredeyse hiç yemedim 4 ay korkudan
Soruyorum çünkü bende pıhtılaşma geçip geçmediğiyle ilgili bir test ya da başka birşey yapmadılar.Sadece doğum sonrası 40 gün kullan dendi.Düşüklerde zaten hemen veriyorlar heleki sende 2 düşük var.O iğne beni çok kasıyorLimon yesek hergün birde bebe aspirini yada coraspin acaba aynı etkiyi yaratmazmı acaba.Doktora soracam bir gün bakalım.Gen doktorum illa iğne demişti.
evet @tuzsuz_ruh da söylemiş farkındayım işte ben arada yiyorum bakalım yarın ne çıkacak kilom,çok beklentim yok aldığım ilaçlardanmı ne 2 gündür wcyede çıkamıyorum
vay vay menülere gel.Çok sağlıklı kız bu menü çok hafif yarın ödülünü inaşşalh o tartıda alırsın arkadaşım,beğendim afiyet olsun.Su da süper olmuş.nasıl yapıyorsun hiç ekmek yok helal valla
7 yil once dukan deneyimim olmustu ama cok kisa yapmistim bitirememistim ikinci evreyi. Ins eksi gorurum canim.İnşallah daha da iyi olur canım.Dukan yapmıştım daha önce çok güzel verdirmişti bana.Daha önce yapmadıysan daha çok işe yarar diye düşünüyorum.
Yani yine bol şekerli bi menü ne bileyim canım yaa emziriyosun diye de kıyamıyorum sanaBenim bugünkü menüm
Saat 7.45 : 3.5 yk yoğrt 1yk keten tohumu 1 tk dut pekmezi yarım tk bal
Saat 10.30 : 1 mandalina
Saat 12.00 : yarım simit 1 yumurta 7 zeytin 1 yk kaymak
Saat 16. 00 : portakal suyu
Saat 18.30 : 3 yk pilav 1 tabak kuru f. küçük kase acı biber turşusu
Su 3lt spor yok
Not: acı turşuyu wcye çıkabilmek için yiyorum ama bakalım henüz etkisi yok (lahana salatası bile işe yaramadı)
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Ooo baya olmuş canım işe yarar olumlu düşün sen:)7 yil once dukan deneyimim olmustu ama cok kisa yapmistim bitirememistim ikinci evreyi. Ins eksi gorurum canim.
Dukana uygun olmuş canım afiyet olsunBugunku menum
08:00_ 2 haslanmis yumurta. Yarim dilim peynir.
09:30_ 2fincan az sutlu kahve
11:00_ 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir.
14:00_ 200 gr kadar haslanmis tavuk
15:00_ 1 fincan sutlu kahve
18:00_ 1 kase yogurt icine 1,5 yk yulaf. 1 dilim peynir.
Su: 4 litreye yakin (dukan cok susatiyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?