Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2 aydir koltuk degnegiyle ziplayarak gidiyordum. Simdi ozel bir ayakkabi var ayagimda sadece lavaboya giderken veya iste o ayakkabiyi kullaniyorum. Oturur oturmaz da cikartiriyorum. Topugu olan parmak kismi olmayan bir ayakkabi.

Insallah canim. Saka gibi yaa pazartesi arti biri gorunce nasil sinirlendim. O kadar dikkat etmeme ragmen.
Bakalim umarim bu farkli yeme bicimi (dukan) ise yarar.

2 aydir koltuk degnegiyle ziplayarak gidiyordum. Simdi ozel bir ayakkabi var ayagimda sadece lavaboya giderken veya iste o ayakkabiyi kullaniyorum. Oturur oturmaz da cikartiriyorum. Topugu olan parmak kismi olmayan bir ayakkabi.

Anladım canım..
İnşaAllah bir an önce ondan da kurtulursunn..

İnşallah daha da iyi olur canım.Dukan yapmıştım daha önce çok güzel verdirmişti bana.Daha önce yapmadıysan daha çok işe yarar diye düşünüyorum.

Menü
Sabah süt donmuş şeftali 4Badem smoothi
Öğle 2 kaşık dalgan otu yoğurt 2 kaşık taze fasulye cacık (ikisinden de az vardı böyle yemiş oldum :))
Ara 2 mandalina 6 badem
Akşam yoğurt çorbası salata
Birazdan belki süt içEbilirim
SU 3 lt

Menüm

Sabah
1 yumurta
2 dlm peynir
1 dlm ekmek
Zeytin
Kıvırcık

Öğlen
2 kase çorba
5 yk maş fasülyesi
Salata

Ara sütten kahve

Akşam
Çorba
Salata
Yoğurt

Ara
1 dlm elma 1 dlm portakal
10 badem ya da 2 ceviz yerim

Spor 40 dk yoga
2 yeşil
1 form

Ben de spor yapabilsem keske. O kadar hareketsiz kaldim ki...
Super olmus kosman. Hem kendini daha iyi hisdetmissindir canim.
Ayagimda iyilesme var sukur. Bir iyilesse de sporu gectim normal yuruyebilsem
Sevindim azcık bile düzelmesine,inşallah rahat rahat yürüyebildiğin spor yapabildiğin günleride görebilirz arkadaşım
klbk33 uyarmış bende yazayım gebeliğin başında maydanoz rahim uyarıp hareketlenmesini neden olduğu için fazla tüketilmemesinde yarar var canım,ayarında ye ben neredeyse hiç yemedim 4 ay korkudan
Yani hamilelikten sonra pıhtılaşma düzelmedi.
Şişlik felan oluyor.
Benimde 2 düşük oldu..
Soruyorum çünkü bende pıhtılaşma geçip geçmediğiyle ilgili bir test ya da başka birşey yapmadılar.Sadece doğum sonrası 40 gün kullan dendi.Düşüklerde zaten hemen veriyorlar heleki sende 2 düşük var.O iğne beni çok kasıyorLimon yesek hergün birde bebe aspirini yada coraspin acaba aynı etkiyi yaratmazmı acaba.Doktora soracam bir gün bakalım.Gen doktorum illa iğne demişti.
evet @tuzsuz_ruh da söylemiş farkındayım işte ben arada yiyorum bakalım yarın ne çıkacak kilom,çok beklentim yok aldığım ilaçlardanmı ne 2 gündür wcyede çıkamıyorum

vay vay menülere gel.Çok sağlıklı kız bu menü çok hafif yarın ödülünü inaşşalh o tartıda alırsın arkadaşım,beğendim afiyet olsun.Su da süper olmuş.nasıl yapıyorsun hiç ekmek yok helal valla

sanki bugünkü menüler yarına hazırlık gibi olmuş. inşallah hepimiz az bile olsa - çıkarız.Afiyet olsun canım hafif bir menü olmuş gerçekten

Benim bugünkü menüm
Saat 7.45 : 3.5 yk yoğrt 1yk keten tohumu 1 tk dut pekmezi yarım tk bal
Saat 10.30 : 1 mandalina
Saat 12.00 : yarım simit 1 yumurta 7 zeytin 1 yk kaymak
Saat 16. 00 : portakal suyu
Saat 18.30 : 3 yk pilav 1 tabak kuru f. küçük kase acı biber turşusu
Su 3lt spor yok
Not: acı turşuyu wcye çıkabilmek için yiyorum ama bakalım henüz etkisi yok (lahana salatası bile işe yaramadı)
K klbk33 @tuzsuz_ruh

Sağol canım benim inşallah alırım
.3 gün oldu heralde ekmek yemiyorum. bide böyle deneyim bakalım :)

Sagol canim benim. Insallah.

İnşallah daha da iyi olur canım.Dukan yapmıştım daha önce çok güzel verdirmişti bana.Daha önce yapmadıysan daha çok işe yarar diye düşünüyorum.
7 yil once dukan deneyimim olmustu ama cok kisa yapmistim bitirememistim ikinci evreyi. Ins eksi gorurum canim.

Yani yine bol şekerli bi menü ne bileyim canım yaa emziriyosun diye de kıyamıyorum sana

Bugunku menum
08:00_ 2 haslanmis yumurta. Yarim dilim peynir.
09:30_ 2fincan az sutlu kahve
11:00_ 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir.
14:00_ 200 gr kadar haslanmis tavuk
15:00_ 1 fincan sutlu kahve
18:00_ 1 kase yogurt icine 1,5 yk yulaf. 1 dilim peynir.

Su: 4 litreye yakin (dukan cok susatiyor)

Dukana uygun olmuş canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…