- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
İZine ayırayım canım o zaman çok geçmiş olsun rahatsız mısınslm kaptancım ben hormonlu bir ilaç kullanmak zorundayım bir süre vücut dengem normal değil. kilom da 63.8 bi çıkıyor bi iniyor. sen beni ya izne ayır ya da diskalifiye de olur. çünkü 1 ay kadar bu ilacın etkisi sürüyor.
evet biraz mide sorunum var. tşk lerİZine ayırayım canım o zaman çok geçmiş olsun rahatsız mısın
Canim benim bebisin duygusallastirdi mi seniMaydonoz da adaçayı gibi riskli galibasağol kaptanım. Doktora gittik salı günü. Keseyi gördük. Bir sürü de tahlil istedi. Tiroid dışında hepsi istenildiği gibiydi. Tiroid için de kullandığım ilacı 2 katına çıkardık şimdilik. 2 hafta sonra hem tiroid kontrolüne hem kalp atışı duymaya gidicez. Doktor "yürüyüş yap mutlaka" dedi. Ama İzmir'de gök yarıldı. Leslie'nin 1 Mile videosunu yapıyorum o yüzden. Bi de doktor ayakkabılarımı bile çıkarttırmadı tartıda. Tamı tamına 59 kilo geldim Karnım ağrıyo, memişlerim acıyo, hep uyuyorum ve sürekli ağlıyorum. Onun dışında herşey yolunda Bebişi benimsemeniz, böyle takımın bebesi falan demeniz de ayrı bi ağlattı beni...
Tebrikler canimBildirim
Geçen hafta 74
Bu hafta: 73.7
Fark: 300 gr (regl haftası buna da şükür)
Oran: 0.41
Haftaya hedef: 72.9
waaww super vermissin canim ya. TebriklerGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 68.0
Güncel: 66.5
Fark: 1.5
Yüzde: 2.21%
Tebrikler canim, guzel vermissinGunaydin kizlar
Gecen hafta 67.6
Bu hafta 67.2
Fark 400gr
Yuzde 0.6%
Yapma ya çok mu şekerli olmuş galiba o pilavı yemeyecektim yanlış oldu.Portakalı içmek zorundayım daha tam iyileşemedim.Kendime bakmaya çalışıyorum tekrarlamasın diye ama galiba kaçırıyorum çok zor oluyor hastayken menüye karar vermekYani yine bol şekerli bi menü ne bileyim canım yaa emziriyosun diye de kıyamıyorum sana
Dukan diyetini duymuştum ama ne tip diyet olduğunu burdan senden öğreniyorum sanırsam protein ağırlıklı bir menü hazırlanıyor (insan hem açta kalmaz güzelmiş aslında).afiyet olsun arkadaşımBugunku menum
08:00_ 2 haslanmis yumurta. Yarim dilim peynir.
09:30_ 2fincan az sutlu kahve
11:00_ 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir.
14:00_ 200 gr kadar haslanmis tavuk
15:00_ 1 fincan sutlu kahve
18:00_ 1 kase yogurt icine 1,5 yk yulaf. 1 dilim peynir.
Su: 4 litreye yakin (dukan cok susatiyor)
sağol canım evet ya hiç olmazdı böyle,sabah çıktım şükür ama akşama sadece salata çorba yemeyi düşünüyorum bi içim rahatlasın ferahlasın biraz sanki dolu dolu hissediyorum midemi.Menun gayet guzel canim. Afiyet olsun. Eczaneden probiyotik al canim. Eger wcye cikmakta sorun yasiyorsan yararli bakterilerin azalmis olabilir.
oy oy hem yufka hemi de bulgur pilavı sen benden bebeğimMerhaba kizlar .
Bugun yerli mali ve asam da misafirlik günüydü.
Kahvalti
Iki ceviz,chia li yogurt,bir haslanmis yumurta, yarim dilim ekmek,iki ceri domates
Ogleyin okulda cokuklarin yerli mali :/ u vardi orda herseyden tattim sadece miktar belirtemeyecegim
Aksamda bulgur pilavi haslanmis kaz ile biraz yufkayla
2 litre su Geçmiş te olabilir
Spor
40 dk yürüyüş 30 dk egzersiz
Ayrica telefonun kaydettigi yürüyüş var. 3 km lik
Ah canım benim ya.Faktör 5 deseydin anlardım canım,Allah yardımcın olsun f5 olanları bu sitede çok okumuştum.Benim F1-2 bide işte 4G/4G var işte ama seninkinin yanına gelemez. Öyle bizim karnımız maalesef mosmor oluyor can sıkıcı evet. Bu arada enginar feci kan sulandırıyor aklında olsun ısırgan otuda hatta o günler de iğne vururken kan çıkardı iğnenin çıktığı yerdenBirgün hamileuim annemin yanına Türkiye’ye gittim.
Karnım hep mosmor ağladı senin tarifin gibi bişeyler içirdi hergün.
Ama doktor olmaz demişti.
Hem aspirin hem iğne kullanıyorum.
Bu en yüksek 5 faktör bir olay.
Bazıları 1-2-3-4 faktör oluyor en yüksek 5 ya benim de 5 işte.
Bana da test yapılmadı.
Ama zaten anlıyorsun,anlıyorlar.
Ayak bacak kolların şişmesi.
Kan verecek oluyordum kan gelmiyor çünkü pıhtı akmıyor :))
İğneyi kullanınca bir rahatlama sanki esrar içmiş gibi gevşeme
2. Günüm kullanmıyorum. Yarın pes ederim gibi..
Şiştim yine malesef ağrı oluyor.
Kız hatun ne güzel bir eksi o inşallah arkası da gelecek dostum,bizde çıtır olucazBildirim
Geçen hafta 74
Cok gecmis olsun canim.evet biraz mide sorunum var. tşk ler
Evet canim kh neredeyse hic yok ilk 4 gun sonrasinda sebzeler de giriyor menuye. Umarim ise yarar. Bugun 3. gunum. Biraz erken tabikiYapma ya çok mu şekerli olmuş galiba o pilavı yemeyecektim yanlış oldu.Portakalı içmek zorundayım daha tam iyileşemedim.Kendime bakmaya çalışıyorum tekrarlamasın diye ama galiba kaçırıyorum çok zor oluyor hastayken menüye karar vermek
Dukan diyetini duymuştum ama ne tip diyet olduğunu burdan senden öğreniyorum sanırsam protein ağırlıklı bir menü hazırlanıyor (insan hem açta kalmaz güzelmiş aslında).afiyet olsun arkadaşım
sağol canım evet ya hiç olmazdı böyle,sabah çıktım şükür ama akşama sadece salata çorba yemeyi düşünüyorum bi içim rahatlasın ferahlasın biraz sanki dolu dolu hissediyorum midemi.
oy oy hem yufka hemi de bulgur pilavı sen benden bebeğimsabah çok güzelmiş hani yani.Öylen ne kadarcık tattın herşeyden meçhul zaten o toplu yemek getirme olayları bizim için eziyet.
Ah canım benim ya.Faktör 5 deseydin anlardım canım,Allah yardımcın olsun f5 olanları bu sitede çok okumuştum.Benim F1-2 bide işte 4G/4G var işte ama seninkinin yanına gelemez. Öyle bizim karnımız maalesef mosmor oluyor can sıkıcı evet. Bu arada enginar feci kan sulandırıyor aklında olsun ısırgan otuda hatta o günler de iğne vururken kan çıkardı iğnenin çıktığı yerden
Kız hatun ne güzel bir eksi o inşallah arkası da gelecek dostum,bizde çıtır olucaz(şuan kıtırız)
eksilere gel hele ay çok güzel ya gıpta ettim sana.Emzirme olayı olmasa var ya sporların anasını ağlatır bende verirdim ama işte naapalım of ya.Sen benim yerimede yap arkadaşım arkandayım,süpersinGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Tebrik ederim canım benim sende vermişsin hemde bize göre tam ideal (emziriyorsun ya)Gunaydin kizlar
Gecen hafta 67.6
Bu hafta 67.2
Fark 400gr
Yuzde 0.6%
Tamam canım sorun yok inşallah haftaya artık kırarsın bu duraklamayı@tuzsuz_ruh canim hafta basinda arti 1 kiloydum. bugun arti 300 gr olmusum, regly oldum. Dukana devam. Umuyorum ki haftaya haftalar sonra eksiyle gelirim.
Tarti fotosu telefionumda, suanda isyerinde bilgisayardayim.
Çok güzelll
Offff menüye gelll süperrrrMenü
Sabah süt donmuş şeftali 4Badem smoothi
Öğle 2 kaşık dalgan otu yoğurt 2 kaşık taze fasulye cacık (ikisinden de az vardı böyle yemiş oldum :))
Ara 2 mandalina 6 badem
Akşam yoğurt çorbası salata
Birazdan belki süt içEbilirim
SU 3 lt
maş fasulyesini bende yedim dün bayıldım çok güzel haşlama mı yedin sen ben salatasını yapacaktım çok haşlanmışMenüm
Sabah
1 yumurta
2 dlm peynir
1 dlm ekmek
Zeytin
Kıvırcık
Öğlen
2 kase çorba
5 yk maş fasülyesi
Salata
Ara sütten kahve
Akşam
Çorba
Salata
Yoğurt
Ara
1 dlm elma 1 dlm portakal
10 badem ya da 2 ceviz yerim
Spor 40 dk yoga
2 yeşil
1 form
Wc problemi varsa posalı şeyler yenecek karbon grubu neredeyse sıfıra inecek ve bol su içilecek turşu su tutar ödem yapar özellikle Perşembe yenmese iyi olur çok fazlaBenim bugünkü menüm
Saat 7.45 : 3.5 yk yoğrt 1yk keten tohumu 1 tk dut pekmezi yarım tk bal
Saat 10.30 : 1 mandalina
Saat 12.00 : yarım simit 1 yumurta 7 zeytin 1 yk kaymak
Saat 16. 00 : portakal suyu
Saat 18.30 : 3 yk pilav 1 tabak kuru f. küçük kase acı biber turşusu
Su 3lt spor yok
Not: acı turşuyu wcye çıkabilmek için yiyorum ama bakalım henüz etkisi yok (lahana salatası bile işe yaramadı)
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Suyu çok içmen güzel hem yaranı da iyileştirecek inşallah menüyü de begendimBugunku menum
08:00_ 2 haslanmis yumurta. Yarim dilim peynir.
09:30_ 2fincan az sutlu kahve
11:00_ 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir.
14:00_ 200 gr kadar haslanmis tavuk
15:00_ 1 fincan sutlu kahve
18:00_ 1 kase yogurt icine 1,5 yk yulaf. 1 dilim peynir.
Su: 4 litreye yakin (dukan cok susatiyor)
pilav varsa yufka ekmek olmamalı bir menüde öğlen Zaten karbon olmuş belli diğer öğün düzeltilmeli diye düşünüyorumMerhaba kizlar .
Bugun yerli mali ve asam da misafirlik günüydü.
Kahvalti
Iki ceviz,chia li yogurt,bir haslanmis yumurta, yarim dilim ekmek,iki ceri domates
Ogleyin okulda cokuklarin yerli mali :/ u vardi orda herseyden tattim sadece miktar belirtemeyecegim
Aksamda bulgur pilavi haslanmis kaz ile biraz yufkayla
2 litre su Geçmiş te olabilir
Spor
40 dk yürüyüş 30 dk egzersiz
Ayrica telefonun kaydettigi yürüyüş var. 3 km lik
Niye moralini bozuyorsun ki üstünde kıyafet ayakkabı normal o kadar çıkman morali yüksek tut lütfen ağlama konusuna giremeyeceğim gülme geliyor o zaman herşeye ağlama hali umarım yakında hafifler sağlıklı olmanıza çok sevindim e takımımızın bebeği tabiki biz bir aileyiz buradaMaydonoz da adaçayı gibi riskli galibasağol kaptanım. Doktora gittik salı günü. Keseyi gördük. Bir sürü de tahlil istedi. Tiroid dışında hepsi istenildiği gibiydi. Tiroid için de kullandığım ilacı 2 katına çıkardık şimdilik. 2 hafta sonra hem tiroid kontrolüne hem kalp atışı duymaya gidicez. Doktor "yürüyüş yap mutlaka" dedi. Ama İzmir'de gök yarıldı. Leslie'nin 1 Mile videosunu yapıyorum o yüzden. Bi de doktor ayakkabılarımı bile çıkarttırmadı tartıda. Tamı tamına 59 kilo geldim Karnım ağrıyo, memişlerim acıyo, hep uyuyorum ve sürekli ağlıyorum. Onun dışında herşey yolunda Bebişi benimsemeniz, böyle takımın bebesi falan demeniz de ayrı bi ağlattı beni...
Ya sağlığından ne önemli de o iğneyi kullanmıyorsun acaba kızıyorum böyle olunca mecbursan sağlığın tehlikeye giriyorsa neden kullanmıyorsunBirgün hamileuim annemin yanına Türkiye’ye gittim.
Karnım hep mosmor ağladı senin tarifin gibi bişeyler içirdi hergün.
Ama doktor olmaz demişti.
Hem aspirin hem iğne kullanıyorum.
Bu en yüksek 5 faktör bir olay.
Bazıları 1-2-3-4 faktör oluyor en yüksek 5 ya benim de 5 işte.
Bana da test yapılmadı.
Ama zaten anlıyorsun,anlıyorlar.
Ayak bacak kolların şişmesi.
Kan verecek oluyordum kan gelmiyor çünkü pıhtı akmıyor :))
İğneyi kullanınca bir rahatlama sanki esrar içmiş gibi gevşeme
2. Günüm kullanmıyorum. Yarın pes ederim gibi..
Şiştim yine malesef ağrı oluyor.
Gayet güzelBildirim
Geçen hafta 74
Rekordasın vallahi Selin bu hafta çok süper oldu tebrik ederimGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
eeee artık bu lazımdı dimi istediğinde yapabildiğini gör artık bırakma lütfen tebriklerGunaydin kizlar
Gecen hafta 67.6
Bu hafta 67.2
Fark 400gr
Yuzde 0.6%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?