Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İZine ayırayım canım o zaman çok geçmiş olsun rahatsız mısın

**4. Takım 560. Etap***

DeryaOnDiet(66.5///%)
Tomrs (59.3 ///%)
stitch(67.6///%)
hega8286(63.2///%)hastalık sebebiyle izne ayrıldı
matilda34(76.1///%)
inkpin(74.2///%)

Harpy(74///%)
selinbs(68///%)
kaju( 68.1///%)

4. Takım ortalaması:

AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Sabit
glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)

BamfirADB(88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60
Konus dinliyorum(65.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53

Canim benim bebisin duygusallastirdi mi seni
herseyin yolunda gitmesine cok sevindim. sirada kalp atislari var , o iste cok duygudal bir an (ki ben pek duygusal biri degilimdir) aglamaya hazir ol kalp atisi dinlerken

Yani yine bol şekerli bi menü ne bileyim canım yaa emziriyosun diye de kıyamıyorum sana
Yapma ya çok mu şekerli olmuş galiba o pilavı yemeyecektim yanlış oldu.Portakalı içmek zorundayım daha tam iyileşemedim.Kendime bakmaya çalışıyorum tekrarlamasın diye ama galiba kaçırıyorum çok zor oluyor hastayken menüye karar vermek
Dukan diyetini duymuştum ama ne tip diyet olduğunu burdan senden öğreniyorum sanırsam protein ağırlıklı bir menü hazırlanıyor (insan hem açta kalmaz güzelmiş aslında).afiyet olsun arkadaşım
Menun gayet guzel canim. Afiyet olsun. Eczaneden probiyotik al canim. Eger wcye cikmakta sorun yasiyorsan yararli bakterilerin azalmis olabilir.
sağol canım evet ya hiç olmazdı böyle,sabah çıktım şükür ama akşama sadece salata çorba yemeyi düşünüyorum bi içim rahatlasın ferahlasın biraz sanki dolu dolu hissediyorum midemi.
oy oy hem yufka hemi de bulgur pilavı sen benden bebeğim sabah çok güzelmiş hani yani.Öylen ne kadarcık tattın herşeyden meçhul zaten o toplu yemek getirme olayları bizim için eziyet.
Ah canım benim ya.Faktör 5 deseydin anlardım canım,Allah yardımcın olsun f5 olanları bu sitede çok okumuştum.Benim F1-2 bide işte 4G/4G var işte ama seninkinin yanına gelemez. Öyle bizim karnımız maalesef mosmor oluyor can sıkıcı evet. Bu arada enginar feci kan sulandırıyor aklında olsun ısırgan otuda hatta o günler de iğne vururken kan çıkardı iğnenin çıktığı yerden
Bildirim
Geçen hafta 74
Bu hafta: 73.7
Fark: 300 gr (regl haftası buna da şükür)
Oran: 0.41
Haftaya hedef: 72.9
Kız hatun ne güzel bir eksi o inşallah arkası da gelecek dostum,bizde çıtır olucaz (şuan kıtırız)

Evet canim kh neredeyse hic yok ilk 4 gun sonrasinda sebzeler de giriyor menuye. Umarim ise yarar. Bugun 3. gunum. Biraz erken tabiki

Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 68.0
Güncel: 66.5
Fark: 1.5
Yüzde: 2.21%
eksilere gel hele ay çok güzel ya gıpta ettim sana.Emzirme olayı olmasa var ya sporların anasını ağlatır bende verirdim ama işte naapalım of ya.Sen benim yerimede yap arkadaşım arkandayım,süpersin
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 67.6
Bu hafta 67.2
Fark 400gr
Yuzde 0.6%
Tebrik ederim canım benim sende vermişsin hemde bize göre tam ideal (emziriyorsun ya)

**4. Takım 560. Etap***

DeryaOnDiet(66.5/66.8/+0.3/-%0,45)
Tomrs (59.3 ///%)
stitch(67.6///%)
matilda34(76.1///%)
inkpin(74.2///%)

Harpy(74///%)
selinbs(68///%)
kaju( 68.1///%)

4. Takım ortalaması:

glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)

Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60
Konus dinliyorum(65.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53

**4. Takım 560. Etap***

DeryaOnDiet(66.5/66.8/+0.3/-%0,45)
Tomrs (59.3 ///%)
stitch(67.6///%)
matilda34(76.1///%)
inkpin(74.2///%)

Harpy(74///%)
selinbs(68///%)
kaju( 68.1 /67.6 /-0.5/ %0.72)

4. Takım ortalaması:

glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)

@tuzsuz_ruh canim hafta basinda arti 1 kiloydum. bugun arti 300 gr olmusum, regly oldum. Dukana devam. Umuyorum ki haftaya haftalar sonra eksiyle gelirim.
Tarti fotosu telefionumda, suanda isyerinde bilgisayardayim.
Tamam canım sorun yok inşallah haftaya artık kırarsın bu duraklamayı

Offff menüye gelll süperrrr
maş fasulyesini bende yedim dün bayıldım çok güzel haşlama mı yedin sen ben salatasını yapacaktım çok haşlanmış

Wc problemi varsa posalı şeyler yenecek karbon grubu neredeyse sıfıra inecek ve bol su içilecek turşu su tutar ödem yapar özellikle Perşembe yenmese iyi olur çok fazla
Suyu çok içmen güzel hem yaranı da iyileştirecek inşallah menüyü de begendim
pilav varsa yufka ekmek olmamalı bir menüde öğlen Zaten karbon olmuş belli diğer öğün düzeltilmeli diye düşünüyorum

Niye moralini bozuyorsun ki üstünde kıyafet ayakkabı normal o kadar çıkman morali yüksek tut lütfen ağlama konusuna giremeyeceğim gülme geliyor o zaman herşeye ağlama hali umarım yakında hafifler sağlıklı olmanıza çok sevindim e takımımızın bebeği tabiki biz bir aileyiz burada
Ya sağlığından ne önemli de o iğneyi kullanmıyorsun acaba kızıyorum böyle olunca mecbursan sağlığın tehlikeye giriyorsa neden kullanmıyorsun
Bildirim
Geçen hafta 74
Bu hafta: 73.7
Fark: 300 gr (regl haftası buna da şükür)
Oran: 0.41
Haftaya hedef: 72.9
Gayet güzel
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 68.0
Güncel: 66.5
Fark: 1.5
Yüzde: 2.21%
Rekordasın vallahi Selin bu hafta çok süper oldu tebrik ederim
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 67.6
Bu hafta 67.2
Fark 400gr
Yuzde 0.6%
eeee artık bu lazımdı dimi istediğinde yapabildiğini gör artık bırakma lütfen tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…