- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Tebrikler canim. Cok guzel vermissin
Begenmene sevindim canim. Baktim kilo veremiyorum dedim su eskiden denedigim Dukani deneyim.Offff menüye gelll süperrrr
maş fasulyesini bende yedim dün bayıldım çok güzel haşlama mı yedin sen ben salatasını yapacaktım çok haşlanmış
Wc problemi varsa posalı şeyler yenecek karbon grubu neredeyse sıfıra inecek ve bol su içilecek turşu su tutar ödem yapar özellikle Perşembe yenmese iyi olur çok fazla
Suyu çok içmen güzel hem yaranı da iyileştirecek inşallah menüyü de begendim
pilav varsa yufka ekmek olmamalı bir menüde öğlen Zaten karbon olmuş belli diğer öğün düzeltilmeli diye düşünüyorum
Niye moralini bozuyorsun ki üstünde kıyafet ayakkabı normal o kadar çıkman morali yüksek tut lütfen ağlama konusuna giremeyeceğim gülme geliyor o zaman herşeye ağlama hali umarım yakında hafifler sağlıklı olmanıza çok sevindim e takımımızın bebeği tabiki biz bir aileyiz burada
Ya sağlığından ne önemli de o iğneyi kullanmıyorsun acaba kızıyorum böyle olunca mecbursan sağlığın tehlikeye giriyorsa neden kullanmıyorsun
Gayet güzel
Rekordasın vallahi Selin bu hafta çok süper oldu tebrik ederim
eeee artık bu lazımdı dimi istediğinde yapabildiğini gör artık bırakma lütfen tebrikler
bugün o menüyü göreceksin inşallah kaptanım pazartesi 67.3 en az görecem,inanıyorum.Evet tuzda olmayacak mecbur hissettim kendimi işe yaradı ama dedin gibi şuan karnımı çok şiş hissediyorumOffff menüye gelll süperrrr
maş fasulyesini bende yedim dün bayıldım çok güzel haşlama mı yedin sen ben salatasını yapacaktım çok haşlanmış
Wc problemi varsa posalı şeyler yenecek karbon grubu neredeyse sıfıra inecek ve bol su içilecek turşu su tutar ödem yapar özellikle Perşembe yenmese iyi olur çok fazla
pilav varsa yufka ekmek olmamalı bir menüde öğlen Zaten karbon olmuş belli diğer öğün düzeltilmeli diye düşünüyorum
Niye moralini bozuyorsun ki üstünde kıyafet ayakkabı normal o kadar çıkman morali yüksek tut lütfen ağlama konusuna giremeyeceğim gülme geliyor o zaman herşeye ağlama hali umarım yakında hafifler sağlıklı olmanıza çok sevindim e takımımızın bebeği tabiki biz bir aileyiz burada
Ya sağlığından ne önemli de o iğneyi kullanmıyorsun acaba kızıyorum böyle olunca mecbursan sağlığın tehlikeye giriyorsa neden kullanmıyorsun
Gayet güzel
eeee artık bu lazımdı dimi istediğinde yapabildiğini gör artık bırakma lütfen tebrikler
İnşallah kucağına almayı nasip etsin bütün ağrılar ve ağlamalar normal canım önümüzdeki ay eğer fazla bulantında olmazsa rahat bi hamilelik geçirirsinMaydonoz da adaçayı gibi riskli galibasağol kaptanım. Doktora gittik salı günü. Keseyi gördük. Bir sürü de tahlil istedi. Tiroid dışında hepsi istenildiği gibiydi. Tiroid için de kullandığım ilacı 2 katına çıkardık şimdilik. 2 hafta sonra hem tiroid kontrolüne hem kalp atışı duymaya gidicez. Doktor "yürüyüş yap mutlaka" dedi. Ama İzmir'de gök yarıldı. Leslie'nin 1 Mile videosunu yapıyorum o yüzden. Bi de doktor ayakkabılarımı bile çıkarttırmadı tartıda. Tamı tamına 59 kilo geldim Karnım ağrıyo, memişlerim acıyo, hep uyuyorum ve sürekli ağlıyorum. Onun dışında herşey yolunda Bebişi benimsemeniz, böyle takımın bebesi falan demeniz de ayrı bi ağlattı beni...
Tebrikler canım çok güzel gidiyorsunBildirim
Geçen hafta 74
Bu hafta: 73.7
Fark: 300 gr (regl haftası buna da şükür)
Oran: 0.41
Haftaya hedef: 72.9
Evet canım pilav yemesen iyi olur bi artısı yok zaten portakal suyu yerine de portakal ye meselaYapma ya çok mu şekerli olmuş galiba o pilavı yemeyecektim yanlış oldu.Portakalı içmek zorundayım daha tam iyileşemedim.Kendime bakmaya çalışıyorum tekrarlamasın diye ama galiba kaçırıyorum çok zor oluyor hastayken menüye karar vermek
Dukan diyetini duymuştum ama ne tip diyet olduğunu burdan senden öğreniyorum sanırsam protein ağırlıklı bir menü hazırlanıyor (insan hem açta kalmaz güzelmiş aslında).afiyet olsun arkadaşım
sağol canım evet ya hiç olmazdı böyle,sabah çıktım şükür ama akşama sadece salata çorba yemeyi düşünüyorum bi içim rahatlasın ferahlasın biraz sanki dolu dolu hissediyorum midemi.
oy oy hem yufka hemi de bulgur pilavı sen benden bebeğimsabah çok güzelmiş hani yani.Öylen ne kadarcık tattın herşeyden meçhul zaten o toplu yemek getirme olayları bizim için eziyet.
Ah canım benim ya.Faktör 5 deseydin anlardım canım,Allah yardımcın olsun f5 olanları bu sitede çok okumuştum.Benim F1-2 bide işte 4G/4G var işte ama seninkinin yanına gelemez. Öyle bizim karnımız maalesef mosmor oluyor can sıkıcı evet. Bu arada enginar feci kan sulandırıyor aklında olsun ısırgan otuda hatta o günler de iğne vururken kan çıkardı iğnenin çıktığı yerden
Kız hatun ne güzel bir eksi o inşallah arkası da gelecek dostum,bizde çıtır olucaz(şuan kıtırız)
Oh gitmiş yine dukkan iyi gelmiş bak devam et eniyisi@tuzsuz_ruh canim hafta basinda arti 1 kiloydum. bugun arti 300 gr olmusum, regly oldum. Dukana devam. Umuyorum ki haftaya haftalar sonra eksiyle gelirim.
Tarti fotosu telefionumda, suanda isyerinde bilgisayardayim.
Teşekkür ederim kaptan:)Offff menüye gelll süperrrr
Gayet güzel
Insallah canim.Tamam canım sorun yok inşallah haftaya artık kırarsın bu duraklamayı
Pazartesiye bakarak 700 gr gitti canim, insallah ise yarasin ya.Oh gitmiş yine dukkan iyi gelmiş bak devam et eniyisi
supersin canim. TebriklerEki Görüntüle 2215436
Ve -800 gider.Ah şu haftasonlarını bi kontrol edebilsem bazen çığrından çıkıyor
yoo eksidesin ama bugün kuzum.Eki Görüntüle 2215436
Insallah canim yaa. Agzindan pekmez damliyoryoo eksidesin ama bugün kuzum.DeryaOnDiet te haftaya - grlarla katılacak moral bozmak yok yapacağız ya.
Demek ondan benim cocuk uyumuyordtcf uy uyu şimdiden depola canım.hem bebeğide etkiler miş.Uyuyan annenin uyuyan bebeği olurmuş
Allah kucağına aldığın günüde göstersin sağ sağlim kuzucuk.
Tebrikler canm,aynn ah hafta sonlari ah,kendimi bazen zor tutuyorum inan yememek icinEki Görüntüle 2215436
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?