Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünkü menüm

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
1 kupa limonlu yeşilçay

Öğlen
1 tabak karabuğday
2 parça tavuk
1 kase yoğurt
Domates, soğan, roka

Akşam kötü maalesef..
1 gözleme
Eşime yapmıştım aslında, 1 tane yedim çok ince hamurluydu ama gözleme sonuçta..
2 kaşık da çokokrem yedim
Regl öncesi çok kötüyüm, doğru düzgün zamanında yemek yemem gerek..
Cezalarımı bekliyorummm..

Suyu sayamadım, akşama kadar az içmiştim ama gece nasıl susadıysam uyumadan önce kaç bardak içtim hatırlamıyorum, sabah gördüm sürahi boş :)

Spor
30 dk yürüyüş
200 ipsiz atlama

24 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
80dk yürüyüş = 80p
30dk ev işi = 10p
50 ipsiz ip atlama =5p
200jj = 200p
Toplam = 295p

DeryaOnDiet :

Dahlia_ :
30 dk yürüyüş - 30 puan
200 atlama - 25 puan
30 dk ev işi - 10 puan
Toplam - 65 p

tomrs :
23 b8n ad8m: 230p
stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :
20 dk yoga: 40 p
60 dk zumba: 90
Toplam: 130p
kaju :
yavaş t. yürüyüş 30 dk : 30 p
leslie 30 dk : 45 p
pilates 20dk : 40 p
Toplam : 115 p

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2218519

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Çok iyi canım olur öyle.. Sadece gözleme akşam olduğu için bence sıkıntı.. Sabah yemiş olsanız yakar vucut

canım sporlarını da ekle spor listesine hesaplayıp.Oh oh bu nasıl menü,Bu menüye rağmen veriyorsan kiloyu ne mutlu sana sabah az sanki bir de su iyi tüketmişsin.
Tarçınlı çay iç , bitter çikolata ye ve tok tut kendini kaptişim hiç şeker krizi kalmaz
bu bir kenara not edelim demek tarçınlı çay
Evet ben şuan tatıldım arkadaşlar 63.3 kg geliyorum cumaya 63 ün altına düşerim inşallah
bencede düşersin 63ün altına.(bu arada ben dün senden alıntı yapmışım ama altına alakasız yazmışım bir önceki yazdığına cevap vermişim,salak salak yazılar yazabiliyorum,özür dilerim canım valla alakasız olmuş acaba neyin kafasını yaşıyordum o anda)
Ben geldim sanki bir kaç kötü menü takıldı gözüme savulun cezalar geliyorrrrrr
biri bana da bir şey dedi sanki

hıım orada çikolatamı gördüm ben,seni seni.Sanki duyanda beni masum sanır bu konularda Bak Harpy regl öncesi tatlı krizi için bir şeyler önermişti.Ama tabi çikolata o anda daha cazip oluyor,çekim gücü yüksek bir ürün maalesef.

Tartı ile yüzleşmek lazım bu gibi durumlarda.

Son düzenleme:
Olsun canım sen yaz istediğini no problem ya ben öğleni kuvvetli yemeyince akşam kendimi durduramıyorum o daha kötü oluyor..o yüzden sabahtan çalıp öğlene veriyorum.. sabah açlık hissetmem ben..normalde haftaiçi kahvaltıda yapmam.. ama şimdi grupça bişeyler yapınca en azından bir iki bişey yiyeyim diyorum öğün olsun.

Bende hesaplayıp ekliyormuyum daha listeye girmedim ya ? eğer öyleyse çok mutlu olurum :)

Anam eve geldiğimden beri ev işi yapıyom.. Bu akşam kayınvalidemler şehir dışından geliyor.. 2 saatte temizlik ve yemek yetişmesi lazım.. bana dua edin

Sabah:
1 dilim üstünde kaşar eritilmiş tam b. Ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
Salatalık

Ara:
1 adet ceviz

Öğlen:
1 kase domates çorbası
1 tabak etli sebze türlüsü
75 gr makarna
1/2 dilim ayva tatlısı

Ara:
Öğlen tatlı yediğim için ara öğün yemedim

Akşam: nasipse
3 köfte ve salata yiyecem

Yatmadan öncede 3 yk pulbiberli limonlu yoğurt

Su: 2-2.5 arası

Spor:
2 saat kesintisiz ev işi: 40 p
15 dk hit cardio : 60 p
Toplam:100 p

Ben kaçar canlar işler bekler hepinize kolay gelsin

Selam kızlar iyi akşamlar..

Bugünde 3tane baklava yedim

Harpy bana ne ceza vereceksin?

Ne desem boş kaptişim sana 20 dk yoga

Kolay gelsin canım

Menüm

Sabah
1den az yumurtadan az unlu krep
1 tane karper

Ara
Sade Türk kahvesi

Öğlen
1 yk pancar salatası
2 yk pırasa
3 köfte
Salata

Ara
Yarım portakal
Sütten kahve

Akşam
Etli çorba
1 yk pancar salatası
1 yk maş fasülyesi
5-6 çiçek brokoli
Salata

Spor
30 dk yoga
Su yine biraz azama içeceğim içebildiğim kadar
Yeşil çay içmedim daha 2 tane içerim akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…