Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canım güzel olmuş ben menünü beğendim sadece kahvaltın az olmuş ama oluyor öyle arada benimde başıma gelen bir durum.yetişemiyorum kahvaltı hazırlamaya,olduğu kadarıyla artık napalım.Başarılımenü bence

Kolay geldin canım benim.Öğlenki menüyü bence akşamki menüyle dengelemişsin.Tabi pulbiberlerle de yakıyorsun yağları gözümden kaçtığını sanma

Tatlı makarna olmasa daha güzel olurdu.
Kolay gelsin canım..

Afiyet olsun canım, her zamanki gibi menün :)

merhaba herkese menüm
Saat 7.00 : 1 mandalina
Saat 8.45 : 1 h. yumurta , 1 h. patates , 1 y.k biberli lor , 1 y.k peynir , roka
Saat 13.00 : 1 kare bitter , 1 elma , 3 t.k tahin pekmez
Saat 14.30 : 1.bardak sütlü kahve 1 t.k bal
Saat 18.00 : 1 tabak börülce çorbası , 3 tane sigara böreği(fırınlanmış)
Saat 20.30 : 2 y.k yoğurt çiğ lahana yemeği pilanlıyorum
Su 3lti bulur yatana kadar
spor 40 dk tempolu yürüyüş = 80 p
Yavaş t. yürüyüş 20 dk = 20 p
Leslie 10 dk = 15 p
Toplam 115 p

25 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

Dahlia_ :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :
tempolu yürüyüş 40 dk = 80 p
Leslie 10 dk = 15 p
Toplam 115 p
BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2218519

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

25 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

Dahlia_ :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :
Leslie 10 dk = 15 p
Toplam 115 p
BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

@Aomine Daiki :
2 saat kesintisiz ev işi: 40 p
15 dk hit cardio : 60 p
Toplam:100 p

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2218519

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Teşekkür edeim camım oğlumun satrancı vardı bugün, sabah yoga yapınca kahvaltı güdük kaldı bi de sonrasında misafirliğe gittik hiç bişey yemedim zaten giderken söylemiştim kahve içip kalkarız diyetteyim bişey yemem dedim yine doldurmuş masayı bi de bana diyorli sen yeterince verdin daha verme.. 2 ay önce kendisi 70i gördüğünde ölüm orucu tuttu resmen.. Şimdi 65 kilo hem şişmanım muhabbeti yapıyor hem bana başka kilo verme diyor ben napiyim böyle arkadaşı bana destek olup kilo vermem için yüreklendireceğine tam tersine kilo vermemem için beni ikna etmeye çalışıyor.
Neyse bir dokun bin ah işit diye buna denir pardon..

25 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

Dahlia_ :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :
30 dk yoga: 60 p
kaju :
Leslie 10 dk = 15 p
Toplam 115 p
BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

@Aomine Daiki :
2 saat kesintisiz ev işi: 40 p
15 dk hit cardio : 60 p
Toplam:100 p

Eki Görüntüle 2218519

Menün bence biraz zayıf olmuş canım öğlen pas geçmişsin. Ayrıca akşama biraz salat a yesen güzel olurdu..

Hayatımda tibet yogasından başka yoga yapmadım. Tibet 2 gün yapabildim.
Bu günkü menüm
Sabah 1 küçük dilim helva, 2/3yumurta, 5zytin, 1kk b.peynir, bol yeşillik, 1 dilim börek
Öğle 3yk patates salatasın2yk kısır
3d.baklava
Akşam 1 kase tarhana çorbası, 2d.t b ekmeği
Su 3lt.
Spor 30dk yürüyüş şimdilik.
Dün çocuk uyumadı. Gece 2.5saat uyuyabildim. Çocuklar hala uyumadı. Sporları fazla fazla yapacağım ama şimdi vücudum çok yorgun. İş yerinde çokkk yoruldum çünkü. Kendimi iyi hissettiğim ilk anda yapacağım.. 20dk yoga + 100 mekik Dahlia_ Harpy

Selam kIzlar ancak akşam gelebildim
İş yerinde bi dakika açıp dünkü menüyü yazayım dedim ama açtım mi açmadım mi onu bile hatırlamıyorum
Dün dediğim gibi ishal olmuşum ne dokundu bilmiyorum mevsimsel viral salgın mi acaba karnım biraz daha iyi ama baya şişlik var neyse dünkü menüyü yazayim
Sabah 07:30 4 kaşık haşlanmış buğday 2 kaşık haşlanmış mas fasulyesi ve 3 kaşık yoğurt + 1 haşlanmış yumurta
1 bardak naneli yeşil çay
Öğlen 12:20 1 kase brokoli çorbası + 1 tane yarım kabaktan kabak dolması + 3 kaşık yoğurt
Ara 15-30 2 kaşık haşlanmış buğday 2 kaşık yoğurt 1 kaşık mas fasulye
Akşam 19:30 4 kaşık etli nohut + 3 kaşık bulgur pilavı +6-7 kaşık salata
Su 2500 cc
1 saat fitness
20 dk tempolu yürüyüş ara ara koşu
10 dk eliptik
10 dk normal bisiklet
10 dk tırmanan bisiklet ( merdiven çıkılan şey )
10 dk tempolu bisiklet yandan tutulan şey var ya
5 dk kürek
K klbk33 @tuzsuz_ruh

Bu günkü menü salı
Sabah 3-4 dilim domates salatalık + 2 kaşık peynir sabah midem pek iyi değildi
Öğlen 1 kepceden az domatesli sehriye çorbası + 4 kaşık türlü +1 kaşık bulgur pilavı
Ara 1 fincan türk kahvesi
Akşam 4 kaşık etli nohut + 1 kase cacık
Su 2000 cc
Spor 3000 adım
K klbk33 @tuzsuz_ruh

Tibet yogası ne ki kaptişim ben hiç bilmiyorum normal yogadan farkı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…