- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Günaydınnnnn :)
Uzun zaman sonra güneşli bir gün gördük çok şükür..
Tam temizlik havası
Çok iyi anlıyorum seni ben de aynı böyleyim burada değilsem kendimi tutamıyorum.. Buraya gelince bi sorumluluk bastırıyor.. Utanıyorum yiyemiyorum.. Hoşgeldin umarım o 10 kiloyu sağlıklı bir şekilde çabucak verirsinEpey ara verdim. Bu arada ev taşıdık. Tatile gittik. Kendime söz verdim 2 gündür. Ama dün kendimi zararlı şeyler yerken buldum.
O yüzden takıma geri dönmek istiyorum.
Sabahtan ıyi başladım akşam cayın yanına sağlıksız şeyler yedim.
Of kızlar bilmiyorum neden ben böyleyim. 10 kilo vermek istiyorum.
Çok mu zor 1 ay disimi sıkmak sabretmek. Youtubede çok güzel motivasyon için video izledim. Spor hareketleri buldum. Ama pazar pazartesi iyi salı akşam bozuldu herşey.
Bugün buradayım.
Hoş bulduk canım. Çok teşekkür eDerim. İnşallah hepimiz hayllerimize kavuşuruz.Çok iyi anlıyorum seni ben de aynı böyleyim burada değilsem kendimi tutamıyorum.. Buraya gelince bi sorumluluk bastırıyor.. Utanıyorum yiyemiyorum.. Hoşgeldin umarım o 10 kiloyu sağlıklı bir şekilde çabucak verirsin
Hoş bulduk canım. Çok teşekkür eDerim. İnşallah hepimiz hayllerimize kavuşuruz.
Senin kaç kilo fazlan var.
Ben de utanmak istiyorum. Sorumluluk duygusu istiyorum. Daha önce bu takımda72 den 64 e düşmüştüm.
Şimdi tekrar kilo aldım kilomu bilmiyorum. Yarın güncellemeyi yaparım. Egzersiz de yapmaya başladım. Evde yapılacak hareketleri uyguluyorum. Azimliyim ama sabır yok. Hemen pes ediyorum. 3 günde vermek istiyorum kiloyu. Bu mümkün değil
O kadar güzel yazmissin ki bunu tekrar tekrar okumam lazım. Her harfine katılıyorum.Mümkün olmasdığı bilmen bile bir başlangıç.. Şöyle bir durum var eğer kilo verdikten sonra eski beslenmene döneceksen ve kilolarını geri alacaksan vermek için uğraşıp hiç kendini stresse sokma derim.. Önemli olan istediğin kiloya ulaştıktan sonra da sürdürebileceğin sağlıklı ve seni mutsuz etmeyen bir menü oluşturmak.. 10 kiloyu 3 gün hiç bişey yemeden de verebilirsin 6 ayda sadece şekerli şeyleri keserek de verebilirsin.. Ama o 3 günün sonunda hastanelik olursun o başka.. Bu yüzden önceklikle diyet yapmanın seni mutsuz edeceği fikrini aklından çıkar.. Eski menünü gözden geçir nerede hata yaptığını tespit et.. Mesela çok mu tatlı yiyorsun, çok mu karb tüketiyorsun.. Onların yerini başka sağlıklı şeylerle doldurmaya çalış. Mesela tatlı yediğin yerlere biraz bitter çikolata gibi.. Bol suyu ve hareketi de ekeleyince kilolar kendiliğinden gider zaten.
Yaa benDeryaOnDiet i hiç göremiyorum artık hatta sadece inkpin akovser ve kaju kaldı sanki başkası ne menü paylaşıyor ne uğruyor neden acaba?
canım benim salatayı 9 civarı yedim akşam yemeğinde salata yediğimde çok şiştiğimi hissediyorum o yüzden ara verip yiyorum salatayı.Çiğ lahana aslında salata gibi birşey.Kendimce yeni birşey uydurdum galiba ben.İşin aslı bu şekilde hem aç kalmadığımı hemde daha kolay kilo verdiğimi hissediyorum bakalım görecez cuma günü işe yarayacakmı.Ay yine yaklaştı cumaMenün bence biraz zayıf olmuş canım öğlen pas geçmişsin. Ayrıca akşama biraz salat a yesen güzel olurdu..
Ben menünü çok beğendim canım,afiyet olsun.(türlüyle aram hiç yok ama birçok sebze bir arada yemek iyi fikir)Bu günkü menü salı
Sabah 3-4 dilim domates salatalık + 2 kaşık peynir sabah midem pek iyi değildi
Öğlen 1 kepceden az domatesli sehriye çorbası + 4 kaşık türlü +1 kaşık bulgur pilavı
Ara 1 fincan türk kahvesi
Akşam 4 kaşık etli nohut + 1 kase cacık
Su 2000 cc
Spor 3000 adım
K klbk33 @tuzsuz_ruh
hakkat ya kiloları verince hatun havalara uçtu,kız neredesin geri gelYaa benDeryaOnDiet i hiç göremiyorum artık hatta sadece inkpin akovser ve kaju kaldı sanki başkası ne menü paylaşıyor ne uğruyor neden acaba?
canım hoş geldin.Bu arada bende karbonh. çok severim ama kilo verdikçe insan azaltıyor yediği oranı.Tamamen kesmedim ama ciddi şekilde azaltım ve işe de yarıyor.Kilo verince de niyetim aynı şekilde olmasa da bu düzene yakın devam etmek.İnşallah hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırızO kadar güzel yazmissin ki bunu tekrar tekrar okumam lazım. Her harfine katılıyorum.
Beni mutlu eden olay zaten sağlıklı beslemek. Diğer türlü pişmanlık yaşıyorum.
İnşallah bu sefer olacak. Çok inanıyorum. Benim sorunum çok kh tüketmek.
Ekmek pilav pasta hamurlu şeyler. Bunların yerine salata salatalık havuç yeşil elma ayran süt kahve lazim
O ilginç olmuş hakkat.Ama oluyor böyle arkadaşlar ya ne yaptığının farkında değil ya da seni üzmemeye çalışıyor kendince.bende de var öyle bir ama onun vermesi gerekiyor ama neyi bekliyor bilmiyorum.Olur mu kız öyle şey paylaşcan tabi ben ne çok ağrıttım burda sizin başınızıTeşekkür edeim camım oğlumun satrancı vardı bugün, sabah yoga yapınca kahvaltı güdük kaldıbi de sonrasında misafirliğe gittik hiç bişey yemedim zaten giderken söylemiştim kahve içip kalkarız diyetteyim bişey yemem dedim yine doldurmuş masayı bi de bana diyorli sen yeterince verdin daha verme.. 2 ay önce kendisi 70i gördüğünde ölüm orucu tuttu resmen.. Şimdi 65 kilo hem şişmanım muhabbeti yapıyor hem bana başka kilo verme diyor ben napiyim böyle arkadaşı bana destek olup kilo vermem için yüreklendireceğine tam tersine kilo vermemem için beni ikna etmeye çalışıyor.
Neyse bir dokun bin ah işit diye buna denirpardon..
Yarası olan gocunur diyorumcanım sporlarını da ekle spor listesine hesaplayıp.Oh oh bu nasıl menü,Bu menüye rağmen veriyorsan kiloyu ne mutlu sana sabah az sanki bir de su iyi tüketmişsin.
bu bir kenara not edelim demek tarçınlı çay
bencede düşersin 63ün altına.(bu arada ben dün senden alıntı yapmışım ama altına alakasız yazmışım bir önceki yazdığına cevap vermişim,salak salak yazılar yazabiliyorum,özür dilerim canımvalla alakasız olmuş acaba neyin kafasını yaşıyordum o anda )
biri bana da bir şey dedi sanki
Hoş bulduk çok teşekkür eDerim canım. Zaten bu karbonh lar biza bağımlılık yapan şeyler.canım benim salatayı 9 civarı yedim akşam yemeğinde salata yediğimde çok şiştiğimi hissediyorum o yüzden ara verip yiyorum salatayı.Çiğ lahana aslında salata gibi birşey.Kendimce yeni birşey uydurdum galiba ben.İşin aslı bu şekilde hem aç kalmadığımı hemde daha kolay kilo verdiğimi hissediyorum bakalım görecez cuma günü işe yarayacakmı.Ay yine yaklaştı cumaBugün menümde öğleni arttırdım
Ben menünü çok beğendim canım,afiyet olsun.(türlüyle aram hiç yok ama birçok sebze bir arada yemek iyi fikir)
hakkat ya kiloları verince hatun havalara uçtu,kız neredesin geri gel
canım hoş geldin.Bu arada bende karbonh. çok severim ama kilo verdikçe insan azaltıyor yediği oranı.Tamamen kesmedim ama ciddi şekilde azaltım ve işe de yarıyor.Kilo verince de niyetim aynı şekilde olmasa da bu düzene yakın devam etmek.İnşallah hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız
O ilginç olmuş hakkat.Ama oluyor böyle arkadaşlar ya ne yaptığının farkında değil ya da seni üzmemeye çalışıyor kendince.bende de var öyle bir ama onun vermesi gerekiyor ama neyi bekliyor bilmiyorum.Olur mu kız öyle şey paylaşcan tabi ben ne çok ağrıttım burda sizin başınızı.
Hoşgeldin canımGünaydın kızlar. Ben eski üye. Tekrar başlamak istiyorum. Hangi şartlarda listeye dönebilirim.
Kilo aldım maalesef.
menü güzel afiyet olsun. Peynirli börek 1 dilimle iyi durmuşsun nasıl dayandinSabah:
1/8 ekmek tonbalıklı sandviç (eşime yarım ekmek yapmıştım çok azını kendime aldım)
Öğle
1 adet alabalık kızartma
1 kase sebze çorbası
1 küçük tabak salata
Akşam
1 dilim peynirli börek
Spor: 20 dk leslie
Su:2 lt ama yatana kadar 2.5 rahat olur..
Bende bugün fahim filmi çektiedim.. Şimdi doktorun yanına girmek için bekliyorum..sanki bana perde var gibş geldi ama hayırlısı.. Yarın ağrım olursa spor yapamayabilşrim kızlar.. İştende izin aldım her ihtimale . karşı.
Evet geldim alıntıları yaptım birazdan liste kontrolü var hatunlar burası canlanacak attık nerelerdesiniz özellikleSibal57 nerdesin cano bitmedi mi daha iZin DeryaOnDiet sen nerelerdesin kuşum
Teşekkür ederim canım.. Ben bayadır karbonhidrtı çıkardım hayayımdan.. Ekmek sadece haftasonları tüketiyorum.. Meyve suyu ve gazlı içecek hiç tüketmiyorum.. Alıştım artık yanimenü güzel afiyet olsun. Peynirli börek 1 dilimle iyi durmuşsun nasıl dayandin
Sonuçlar temiz çıkar inşallah
Hoş bulduk canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?