Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Epey ara verdim. Bu arada ev taşıdık. Tatile gittik. Kendime söz verdim 2 gündür. Ama dün kendimi zararlı şeyler yerken buldum.
O yüzden takıma geri dönmek istiyorum.

Sabahtan ıyi başladım akşam cayın yanına sağlıksız şeyler yedim.
Of kızlar bilmiyorum neden ben böyleyim. 10 kilo vermek istiyorum.
Çok mu zor 1 ay disimi sıkmak sabretmek. Youtubede çok güzel motivasyon için video izledim. Spor hareketleri buldum. Ama pazar pazartesi iyi salı akşam bozuldu herşey.

Bugün buradayım.

Günaydın şekerler hepinize şekersiz bir gün diliyorum sabah eksimi gördüm çok şükür az ama olsun..

Günaydınnnnn :)
Uzun zaman sonra güneşli bir gün gördük çok şükür..
Tam temizlik havası

I inkpin in dediği gibi sabah yağdı oğlumun sevincini görmeniz lazım çığlık çığlığa koşturdu evin içinde bıraksam o an inip kartopu oynicak tabi sonra durunca da oldu

Çok iyi anlıyorum seni ben de aynı böyleyim burada değilsem kendimi tutamıyorum.. Buraya gelince bi sorumluluk bastırıyor.. Utanıyorum yiyemiyorum.. Hoşgeldin umarım o 10 kiloyu sağlıklı bir şekilde çabucak verirsin

Hoş bulduk canım. Çok teşekkür eDerim. İnşallah hepimiz hayllerimize kavuşuruz.
Senin kaç kilo fazlan var.
Ben de utanmak istiyorum. Sorumluluk duygusu istiyorum. Daha önce bu takımda72 den 64 e düşmüştüm.
Şimdi tekrar kilo aldım kilomu bilmiyorum. Yarın güncellemeyi yaparım. Egzersiz de yapmaya başladım. Evde yapılacak hareketleri uyguluyorum. Azimliyim ama sabır yok. Hemen pes ediyorum. 3 günde vermek istiyorum kiloyu. Bu mümkün değil

Mümkün olmasdığı bilmen bile bir başlangıç.. Şöyle bir durum var eğer kilo verdikten sonra eski beslenmene döneceksen ve kilolarını geri alacaksan vermek için uğraşıp hiç kendini stresse sokma derim.. Önemli olan istediğin kiloya ulaştıktan sonra da sürdürebileceğin sağlıklı ve seni mutsuz etmeyen bir menü oluşturmak.. 10 kiloyu 3 gün hiç bişey yemeden de verebilirsin 6 ayda sadece şekerli şeyleri keserek de verebilirsin.. Ama o 3 günün sonunda hastanelik olursun o başka.. Bu yüzden önceklikle diyet yapmanın seni mutsuz edeceği fikrini aklından çıkar.. Eski menünü gözden geçir nerede hata yaptığını tespit et.. Mesela çok mu tatlı yiyorsun, çok mu karb tüketiyorsun.. Onların yerini başka sağlıklı şeylerle doldurmaya çalış. Mesela tatlı yediğin yerlere biraz bitter çikolata gibi.. Bol suyu ve hareketi de ekeleyince kilolar kendiliğinden gider zaten.

O kadar güzel yazmissin ki bunu tekrar tekrar okumam lazım. Her harfine katılıyorum.
Beni mutlu eden olay zaten sağlıklı beslemek. Diğer türlü pişmanlık yaşıyorum.
İnşallah bu sefer olacak. Çok inanıyorum. Benim sorunum çok kh tüketmek.
Ekmek pilav pasta hamurlu şeyler. Bunların yerine salata salatalık havuç yeşil elma ayran süt kahve lazim

Menün bence biraz zayıf olmuş canım öğlen pas geçmişsin. Ayrıca akşama biraz salat a yesen güzel olurdu..
canım benim salatayı 9 civarı yedim akşam yemeğinde salata yediğimde çok şiştiğimi hissediyorum o yüzden ara verip yiyorum salatayı.Çiğ lahana aslında salata gibi birşey.Kendimce yeni birşey uydurdum galiba ben.İşin aslı bu şekilde hem aç kalmadığımı hemde daha kolay kilo verdiğimi hissediyorum bakalım görecez cuma günü işe yarayacakmı.Ay yine yaklaştı cuma Bugün menümde öğleni arttırdım
Ben menünü çok beğendim canım,afiyet olsun.(türlüyle aram hiç yok ama birçok sebze bir arada yemek iyi fikir)
Yaa ben DeryaOnDiet i hiç göremiyorum artık hatta sadece inkpin akovser ve kaju kaldı sanki başkası ne menü paylaşıyor ne uğruyor neden acaba?
hakkat ya kiloları verince hatun havalara uçtu,kız neredesin geri gel
canım hoş geldin.Bu arada bende karbonh. çok severim ama kilo verdikçe insan azaltıyor yediği oranı.Tamamen kesmedim ama ciddi şekilde azaltım ve işe de yarıyor.Kilo verince de niyetim aynı şekilde olmasa da bu düzene yakın devam etmek.İnşallah hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız
O ilginç olmuş hakkat.Ama oluyor böyle arkadaşlar ya ne yaptığının farkında değil ya da seni üzmemeye çalışıyor kendince.bende de var öyle bir ama onun vermesi gerekiyor ama neyi bekliyor bilmiyorum.Olur mu kız öyle şey paylaşcan tabi ben ne çok ağrıttım burda sizin başınızı.

26 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

@AKovser :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

@Aomine Daiki :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2218519

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Yarası olan gocunur diyorum

Sabah:
1/8 ekmek tonbalıklı sandviç (eşime yarım ekmek yapmıştım çok azını kendime aldım)

Öğle
1 adet alabalık kızartma
1 kase sebze çorbası
1 küçük tabak salata

Akşam
1 dilim peynirli börek

Spor: 20 dk leslie

Su:2 lt ama yatana kadar 2.5 rahat olur..

Bende bugün fahim filmi çektiedim.. Şimdi doktorun yanına girmek için bekliyorum.. sanki bana perde var gibş geldi ama hayırlısı.. Yarın ağrım olursa spor yapamayabilşrim kızlar.. İştende izin aldım her ihtimale . karşı.

Hoş bulduk çok teşekkür eDerim canım. Zaten bu karbonh lar biza bağımlılık yapan şeyler.
Bana bir tane al bisey olmaz diyorlar. Ya birtane ile durabilsem ben de yerim. Ama bir tane alınca devamı da gelecek işte ben kendimi biliyorum :)

menü güzel afiyet olsun. Peynirli börek 1 dilimle iyi durmuşsun nasıl dayandin
Sonuçlar temiz çıkar inşallah
Hoş bulduk canım benim

Evet geldim alıntıları yaptım birazdan liste kontrolü var hatunlar burası canlanacak attık nerelerdesiniz özellikle Sibal57 nerdesin cano bitmedi mi daha iZin DeryaOnDiet sen nerelerdesin kuşum

Anam kaptan on board msjın o kadar korkunç ki alıntılarımın geri kalanı bile korkup kaçmış nerde bunlar yaa

menü güzel afiyet olsun. Peynirli börek 1 dilimle iyi durmuşsun nasıl dayandin
Sonuçlar temiz çıkar inşallah
Hoş bulduk canım benim
Teşekkür ederim canım.. Ben bayadır karbonhidrtı çıkardım hayayımdan.. Ekmek sadece haftasonları tüketiyorum.. Meyve suyu ve gazlı içecek hiç tüketmiyorum.. Alıştım artık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…