Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm
Sabah
2 yk yulaf
1 bdk süt
1 yk dut kurusu

Ara 2 ceviz

Öğlen
2 çılbır yumurta üstüne 1 tk çörek otu yağı
Salaata
Çorba
Brokoli

Ara yarım portakal

Akşam
2 kase yoğurt (yeni yaptım çok güzel tutmuş dayanamadım)
1 sk bulgur pilavı
Salata

Akşam kahve falan götürürüm kanımca
Spor hak getire
2 ltye yakın su
3 yeşil 1 form
Oğlumun etütü yüzünden spora gidemiyorum evdeyken de işler çağırıyor sabah yine yogamı yapcaktım ama uyumuşum

Harpy yoga yerine yürüyüş yaptım 40dk
@AKovser 100 mekik yerine
90 dk yürüyüş normal tempoda 90p
10dk yürüyüş tempolu 20p
30 mekik yaptım

Not bugünkü menüm
Sabah 1/2dilim börek, 1yeşil biber, 7zzeytin, 1d.b.peynir, 1çeri domates
Ara 2 baklava
Öğle ankara tava 1/2 porsiyon, 1mandalina, 1/4kase çorba,
Ara 1 baklava
Akşam tavuk suyuna çorba 1dilim yaş pasta
Su 3 lt
Yürüyüş 110dk

Oh maşallah

İyi geceler herkese menüm
Saat 7.45 : 2 dilim 2 dilim peynir 1 domates marul
Saat 12.00 : 200 ml zerdeçallı ve 1 tk chialı süt
Saat 14.00 : 1 muz 1 tane 1 tane patates
Saat 16.00 : 2 ceviz 10 badem 20 üzüm
Saat 18.00 : börülce çorbası , 4 s.k portakallı kereviz
Su 3.5 lt olur yatana kadar spor yok

26 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

@AKovser :

tomrs :

stitch :

@matilda34:

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :

BamfirADB :

saribaykus :

@Konus dinliyorum :

@Aomine Daiki :
20 dk leslie : 30 p
Toplam: 30p

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2218519

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Menüm
Oruç tuttum bugün
Akşam menüm
1 kase bulgur çorbası
2 karnıyarık
1 kaşık pilav
Küçük 1 dilim börek
Salata
Cacık
Yarim dilim revani

Su 2 lt

Uyumadan spor yapacağım egsersiz şeklinde. Sahur yemiyorum. Tek öğün bu şekilde yedim. Porsiyonlarimi küçülttüm diyelim.

Teşekkür ederim canım.. Ben bayadır karbonhidrtı çıkardım hayayımdan.. Ekmek sadece haftasonları tüketiyorum.. Meyve suyu ve gazlı içecek hiç tüketmiyorum.. Alıştım artık yani
İnşallah darısı bana canım. Kaç kilo verdin merak ettim.

Menü çok güzel olsun afiyet olsun. Ev yoğurdu bayılırım.

o neydi gizzz. :)))

Gayet güzel olmuş afiyet olsun.
Su çok değil mi ama yahu. Suyun da fazlasi zarar. Böbrekleri yorar. 3u gecme bence canım. İnternette kiloya be yaşa göre ihtiyacımız olan su hesaplama var.

26 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

@AKovser :

tomrs :
1 saat 45dk tempolu yuruyus,210p

stitch :

@matilda34:

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :

BamfirADB :

saribaykus :

@Konus dinliyorum :

@Aomine Daiki :
20 dk leslie : 30 p
Toplam: 30p

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2218519

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Gunaydin kizlar. Burda uzun noel tatili vardi noel kutlamak icin esimin ailesine gittik ve dun aksam donduk. Gittigimiz yer ormanin icinde bir ev ve internet iyi cekmiyor io yuzden giremedim. Siz nasilsiniz?

Evet geldim alıntıları yaptım birazdan liste kontrolü var hatunlar burası canlanacak attık nerelerdesiniz özellikle @Sibal57 nerdesin cano bitmedi mi daha iZin DeryaOnDiet sen nerelerdesin kuşum
Canim noel tatili vardi esimin ailesine gittik. \evleri ormanda internet filan cekmiyor kusura bakmayin. \geldim artik burdayim. Iste geldiiim burdayiim

Gunaydin kizlar. Burda uzun noel tatili vardi noel kutlamak icin esimin ailesine gittik ve dun aksam donduk. Gittigimiz yer ormanin icinde bir ev ve internet iyi cekmiyor io yuzden giremedim. Siz nasilsiniz?
hoş geldin canım dedik bizde bu kız nerelerde,verdiği kilonun çoşkusuyla kaybettik deryayıŞükür kız duydun sesimizi

hoş geldin canım dedik bizde bu kız nerelerde,verdiği kilonun çoşkusuyla kaybettik deryayıŞükür kız duydun sesimizi
Internet ekmeyince giremedim canim. Yeni yil icin yeni bir karar adim bakalim. Yaa boyle evde yemek hazirlayip ise getirmesi cok zor oluyor. Soyle paket menuler var diyetisyen destegiyle catering firmalari hazirliyor. Gunde 5 ogun. Eskiden aliyordum yine almayi planliyorum. Bu sefer ketin diyeti siparis verecegim. Sadece tek konu kac kalori olsun? Ben 1200 diye dusundum. Zaten 2 fincan da kahve icecegim gunde gerci sutu cok az koyuyorum ama. 1200 un de altina dusmek istemiyorum pek. Ne dersin kalori konusuna?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…