Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım benim oruç olunca yorum yapamıyorum afiyet olsun,Allah kabul etsin oruçlarını bizede nasip etsin tutamadıklarımızı tutmaya.Suyu zorla içmiyorum ,yetmiyor hatta bazen 4ü bile buluyor.Emzirdiğim için heralde,gebelikten sonra hiç düzelmedi su tüketimim.Eğer 2.5 falan içersem hemen dudaklarım çatlıyor kanamaya başlıyor

Canım boyun kaç birde günlük yaptığın egzersizler ya da hareket düzenin nasıl oda önemli.(ha bana sorarsan çok ideal ben şuanda 1200 1300 kalori arasında besleniyorum) Dur bak ben sana linki atıyorum
https://gunluk-kalori-ihtiyaci.hesaplama.net/

Canim sabit kalmak icin 1700 kalori civari almam gerekiyormus. O zaman 12oo iyi gibi sanki. @ kucuk bardak sutun kalorisi de var zaten. Cunku 1500 kalori cok olur. seceneklerim: 1000, 1200 ve 1500. Galiba en iyisi 1200 olacak gibi.

Canim sabit kalmak icin 1700 kalori civari almam gerekiyormus. O zaman 12oo iyi gibi sanki. @ kucuk bardak sutun kalorisi de var zaten. Cunku 1500 kalori cok olur. seceneklerim: 1000, 1200 ve 1500. Galiba en iyisi 1200 olacak gibi.
aynen canım 1200 kalori alman ideal bence de.Benim nadirde olsa 1400 kalori olabiliyor zaman zaman seninde olacak ertesi gün tekrar aynı şekilde devam edersin.Güzel kilo veriliyor valla bu şekilde.Bide lahana harika ya.Az önce yine yoğurtla yedim bak kesinlikle menüne koy.Çiğ çiğ bir güzel gidiyorki .Hatta bugün bak bir dene akşama sabahına etkisini farkedersin

Evde lahana varsa eve gidince yiyeyim canim. Ben de seviyorum lahanayi sadece bende gaz yapiyor o yuzden gunduz iste oldugum icin yemiyorum pek. Ama aksam deneyeyim

amin canım çok sağ ol. Benim de 21 aylık oğlum var. O daha küçükken borcum oldu onu tutuyorum.
Emzirdigini bilmiyordum yorumu geri alıyorum hemen :)))
Senin bebek ne kadarlik.

bencede 1200 gayet ideal. 1500 çok geldi bana. Çok güzelmiş bu yemek olayı. Ödemeyi nasıl yapıyorsun. Taksitle mi. Yemek pişirme derdi de yok. Oh mis

Kız sen bu lahana yi bana bir ayrıntılı anlat bakalım.
Beyaz lahana mi. Nasıl yapacaz. Doğrayıp yoğurtla karıştırıyoruz. Baharat filan var mi. Hemen marketten lahana alasim geldi.
Bende evde yemek bulamayınca yeşil elmayı küçük doğruyorum, yoğurda katıyorum. Biraz da tarçın. Çok lezzetli bisi oluyor. Bazen ayva da yaparım.

Evet canim iyi olacak, bebegim cok kucukken denemistim.
Odeme pesin oluyor ama her 5 gunde bir yapilabiliyor. yani ilk bastan komple bir ayi odeme zorunlugum yok.

Canım Açıkçası bende gruba yeni girdim 1 hafta olacak.. Yazdan beri 2.5 kilo verdim ama sadece böyle beslenerek... Diğer istediğim şeyleri yiyordum.. Bide benim eşim işten eve geç geldiği için akşam yemeğini 9 da yiyoruz hep.. Buna rağmen bu kadar verdim.. Artık ben saat 7 de yiyeceğim eşimden önce.. Çünkü geç yiyince sağlıklı şeylerde yesen olmuyor zor kilo veriliyor

En az 4 saat geçmeli yatağa girene kadar ancak o zaman yakar vücut 9 çok geç yemek için en iyisi 7 süper bir karar almışsın bence yazdan beri gelseydin belki şimdi mezun olmuştun ama önümüzdeki yaz güzel olacak o zaman herşey kilolar verilmiş fit bir şekilde geçecek

deniz diyette alıntı almıştım mesajlarından ama kaybolmuş bulamıyorum hoşgeldin ama artık tamamen gel yahu bir gelip bir kaybolarak kilo verilmez ki bacım biliyorsun sen sürekli görmek istiyorum seni burda bu defa biraz uzun deneme süren olacak senin listeye girebilmen için

İnşallah kaptan... Bilmiyırdumki ben kadınlar kulübünde böyle birşey olduğunu öğrenince hemen katıldım zaten

Bugünki menüm... Öncelikle sabah kahvaltıyı geç yaptığım için 2 öğün yedim..
Sabah (12:00):
1 adet simit
1 adet sigara böreği
Az kaşar ve beyaz peynir
Salatalık domates
Çok az bal
5 yeşil zeytin

Ara :
1 fincan türk kahvesi şekersiz

Akşam(19:00):
1 küçük kase mercimek çorbası
3 yk bulgur pilavı
1 köy tavuğu bageti
1 kase doğranmış beyaz lahana
1 ayran

Uyumadan 1 saat önce:
3 yk yoğurt pulbiberli limonlu

Su: 1.5 lt (bugün çok tüketemedim)
Spor:
30 dk leslie: 45 p
10 dk hit cardio: 40 p
Toplam: 85 p

Benimki çok küçük daha 6 ayı 2 gün önce bitirdik.Sen maşallah az da olsa kolaylamışsın neredeyse 2 yaşına gelmiş ne güzel.Allah bağışlasın isteyenlerede çok bekletmeden nasip etsin.
Canım bana da ya kaptanım tuzsuz ruh ya da Harpy önermişti dediğini hiç deneyemedim maalesef ama çok lezzetli olacağı kesin,onuda deneyeceğm inşallah.Ben baya yoğurda beyaz lahanayı bana bana yiyorum.Pul biberle yiyebilirsin o mis yağlarımızı da yakar.Özellikle acıkınca ya akşam ya da öğlen yiyorum.Hatta artık sadece öğlen yiyecem.WC ye süper çıkartıyor resmen 1 kilo gidiyor özellikle cuma öncesi yapılmasını öneririm

kuzum o ne hem simit hem sigara böreği.Sana bişey deyimmi.Ben o simit yüzünden hamileyken duba gibi şiştim,artık yerken en fazla yarısını yiyorum korkudan.Simit görünce ben(çokta severim )Belki senin metabolizma hızın benden hızlıdır onu bilemem ama dikkatli ol tatlım.Akşam yemeğini beğendim.suyu sende farketmişsin zaten az olduğunu.Afiyet olsun canım benim

Evet canım simit çok tehlikeli bende çok seviyorum.. Söz uzun süre ağzıma sürmeyecem bi daha

Bugünkü menüm
Saat 9.30 : 1 h. yumurta , 1 h. patates , roka dere otu ,1.5 kaşık peynir
Saat 12.00 : 1 tabak lahana , 2.5 y.k pulbiberli yoğurt
Saat 14.00 : 1 muz , 3 zeytin , yarım simit, 1 fincan sütlü kahve
Saat 16.00 : 2 y.k tahin pekmez , 2 ceviz , 10 badem
Saat 18.30 : 4 s.k portakellı kereviz , 1 dilim ekmek
Su 4lt yi bulurum herhalde
spor
90 dk temizlik : 30p
20 dk pilates : 40p
25 dk tempolu yürüş : 50p
10 dk yavaş templu yürüyüş : 10p
20 dk leslie : 30p
Toplam : 160p

27 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

@AKovser :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :
BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

Aomine Daiki :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2218519

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Selam kızlar, benim alıntılargene gitmiş yaa
DeryaOnDiet hoşgeldin canım merak etmiştik seni.. İnsan giderken ben bi gidiyorum demez mi anneyim ben aklıma bin türlü şey geliyor.. Neyse iyi ki geldin yemek paketleri çok güzel oluyor kızım küçükken ben de düşünmüştüm kolikti hiç yemek yapacak fırsat olmuyordu. 1200 kalori yeterli gibi geldi bana. Eğer haftalık ödeyebiliyorsan 1 hafta 1200 dene bakalım eğer aç kaldığını hissedersen ya da çok gelirse arttırır ya da azaltırsın duruma göre..

Menüm
Sabaah
1 su bardağı süt
2 yk yulaf
1 yk dut kurusu
2 ceviz
Tarçın

Öğlen
H yumurta
1 tk çörek otu yağı
2 tk tahin
2 tk pekmez
(Yogaya gideceğim için hafif kahvaltı yapayım dedim bu sefer gözüm döndü galiba )
1 dlmden biraz fazla tb ekemk
Azcık yeşillik
1 dlm peynir

Ara
Yarım elma

Akşam
Çorba
3 yk kırmızı fasülye
1 kase yoğurt
1 kalem pirzola

Ara süt ve elmanın kalanı

Spor
50 dk yoga
10 dk fitness aletlerinde bacak kalça çalışmaları
İçebildiğim kadar su
3 yeşil 1 form

27 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

@AKovser :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :
50 dk yoga: 100p
180 bölgesel hareket (fitness aletleri): 36p
kaju :
BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

Aomine Daiki :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2218519

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…