canım benim oruç olunca yorum yapamıyorum afiyet olsun,Allah kabul etsin oruçlarını bizede nasip etsin tutamadıklarımızı tutmaya.Suyu zorla içmiyorum ,yetmiyor hatta bazen 4ü bile buluyor.Emzirdiğim için heralde,gebelikten sonra hiç düzelmedi su tüketimim.Eğer 2.5 falan içersem hemen dudaklarım çatlıyor kanamaya başlıyorMenüm
Oruç tuttum bugün
Akşam menüm
1 kase bulgur çorbası
2 karnıyarık
1 kaşık pilav
Küçük 1 dilim börek
Salata
Cacık
Yarim dilim revani
Su 2 lt
Uyumadan spor yapacağım egsersiz şeklinde. Sahur yemiyorum. Tek öğün bu şekilde yedim. Porsiyonlarimi küçülttüm diyelim.
Canım boyun kaç birde günlük yaptığın egzersizler ya da hareket düzenin nasıl oda önemli.(ha bana sorarsan çok ideal ben şuanda 1200 1300 kalori arasında besleniyorum) Dur bak ben sana linki atıyorumInternet ekmeyince giremedim canim. Yeni yil icin yeni bir karar adim bakalim. Yaa boyle evde yemek hazirlayip ise getirmesi cok zor oluyor. Soyle paket menuler var diyetisyen destegiyle catering firmalari hazirliyor. Gunde 5 ogun. Eskiden aliyordum yine almayi planliyorum. Bu sefer ketin diyeti siparis verecegim. Sadece tek konu kac kalori olsun? Ben 1200 diye dusundum. Zaten 2 fincan da kahve icecegim gunde gerci sutu cok az koyuyorum ama. 1200 un de altina dusmek istemiyorum pek. Ne dersin kalori konusuna?
Canim sabit kalmak icin 1700 kalori civari almam gerekiyormus. O zaman 12oo iyi gibi sanki. @ kucuk bardak sutun kalorisi de var zaten. Cunku 1500 kalori cok olur. seceneklerim: 1000, 1200 ve 1500. Galiba en iyisi 1200 olacak gibi.Canım boyun kaç birde günlük yaptığın egzersizler ya da hareket düzenin nasıl oda önemli.(ha bana sorarsan çok ideal ben şuanda 1200 1300 kalori arasında besleniyorum) Dur bak ben sana linki atıyorum
https://gunluk-kalori-ihtiyaci.hesaplama.net/
aynen canım 1200 kalori alman ideal bence de.Benim nadirde olsa 1400 kalori olabiliyor zaman zaman seninde olacak ertesi gün tekrar aynı şekilde devam edersin.Güzel kilo veriliyor valla bu şekilde.Bide lahana harika ya.Az önce yine yoğurtla yedim bak kesinlikle menüne koy.Çiğ çiğ bir güzel gidiyorki .Hatta bugün bak bir dene akşama sabahına etkisini farkedersinCanim sabit kalmak icin 1700 kalori civari almam gerekiyormus. O zaman 12oo iyi gibi sanki. @ kucuk bardak sutun kalorisi de var zaten. Cunku 1500 kalori cok olur. seceneklerim: 1000, 1200 ve 1500. Galiba en iyisi 1200 olacak gibi.
Evde lahana varsa eve gidince yiyeyim canim. Ben de seviyorum lahanayi sadece bende gaz yapiyor o yuzden gunduz iste oldugum icin yemiyorum pek. Ama aksam deneyeyimaynen canım 1200 kalori alman ideal bence de.Benim nadirde olsa 1400 kalori olabiliyor zaman zaman seninde olacak ertesi gün tekrar aynı şekilde devam edersin.Güzel kilo veriliyor valla bu şekilde.Bide lahana harika ya.Az önce yine yoğurtla yedim bak kesinlikle menüne koy.Çiğ çiğ bir güzel gidiyorki .Hatta bugün bak bir dene akşama sabahına etkisini farkedersin
amin canım çok sağ ol. Benim de 21 aylık oğlum var. O daha küçükken borcum oldu onu tutuyorum.canım benim oruç olunca yorum yapamıyorum afiyet olsun,Allah kabul etsin oruçlarını bizede nasip etsin tutamadıklarımızı tutmaya.Suyu zorla içmiyorum ,yetmiyor hatta bazen 4ü bile buluyor.Emzirdiğim için heralde,gebelikten sonra hiç düzelmedi su tüketimim.Eğer 2.5 falan içersem hemen dudaklarım çatlıyor kanamaya başlıyor
bencede 1200 gayet ideal. 1500 çok geldi bana. Çok güzelmiş bu yemek olayı. Ödemeyi nasıl yapıyorsun. Taksitle mi. Yemek pişirme derdi de yok. Oh misCanim sabit kalmak icin 1700 kalori civari almam gerekiyormus. O zaman 12oo iyi gibi sanki. @ kucuk bardak sutun kalorisi de var zaten. Cunku 1500 kalori cok olur. seceneklerim: 1000, 1200 ve 1500. Galiba en iyisi 1200 olacak gibi.
Kız sen bu lahana yi bana bir ayrıntılı anlat bakalım.aynen canım 1200 kalori alman ideal bence de.Benim nadirde olsa 1400 kalori olabiliyor zaman zaman seninde olacak ertesi gün tekrar aynı şekilde devam edersin.Güzel kilo veriliyor valla bu şekilde.Bide lahana harika ya.Az önce yine yoğurtla yedim bak kesinlikle menüne koy.Çiğ çiğ bir güzel gidiyorki .Hatta bugün bak bir dene akşama sabahına etkisini farkedersin
Evet canim iyi olacak, bebegim cok kucukken denemistim.amin canım çok sağ ol. Benim de 21 aylık oğlum var. O daha küçükken borcum oldu onu tutuyorum.
Emzirdigini bilmiyordum yorumu geri alıyorum hemen :)))
Senin bebek ne kadarlik.
bencede 1200 gayet ideal. 1500 çok geldi bana. Çok güzelmiş bu yemek olayı. Ödemeyi nasıl yapıyorsun. Taksitle mi. Yemek pişirme derdi de yok. Oh mis
Kız sen bu lahana yi bana bir ayrıntılı anlat bakalım.
Beyaz lahana mi. Nasıl yapacaz. Doğrayıp yoğurtla karıştırıyoruz. Baharat filan var mi. Hemen marketten lahana alasim geldi.
Bende evde yemek bulamayınca yeşil elmayı küçük doğruyorum, yoğurda katıyorum. Biraz da tarçın. Çok lezzetli bisi oluyor. Bazen ayva da yaparım.
İnşallah darısı bana canım. Kaç kilo verdin merak ettim.
Menü çok güzel olsun afiyet olsun. Ev yoğurdu bayılırım.
o neydi gizzz. :)))
Gayet güzel olmuş afiyet olsun.
Su çok değil mi ama yahu. Suyun da fazlasi zarar. Böbrekleri yorar. 3u gecme bence canım. İnternette kiloya be yaşa göre ihtiyacımız olan su hesaplama var.
En az 4 saat geçmeli yatağa girene kadar ancak o zaman yakar vücut 9 çok geç yemek için en iyisi 7 süper bir karar almışsın bence yazdan beri gelseydin belki şimdi mezun olmuştun ama önümüzdeki yaz güzel olacak o zaman herşey kilolar verilmiş fit bir şekilde geçecekCanım Açıkçası bende gruba yeni girdim 1 hafta olacak.. Yazdan beri 2.5 kilo verdim ama sadece böyle beslenerek... Diğer istediğim şeyleri yiyordum.. Bide benim eşim işten eve geç geldiği için akşam yemeğini 9 da yiyoruz hep.. Buna rağmen bu kadar verdim.. Artık ben saat 7 de yiyeceğim eşimden önce.. Çünkü geç yiyince sağlıklı şeylerde yesen olmuyor zor kilo veriliyor
İnşallah kaptan... Bilmiyırdumki ben kadınlar kulübünde böyle birşey olduğunu öğrenince hemen katıldım zatenEn az 4 saat geçmeli yatağa girene kadar ancak o zaman yakar vücut 9 çok geç yemek için en iyisi 7 süper bir karar almışsın bence yazdan beri gelseydin belki şimdi mezun olmuştun ama önümüzdeki yaz güzel olacak o zaman herşey kilolar verilmiş fit bir şekilde geçecek
Benimki çok küçük daha 6 ayı 2 gün önce bitirdik.Sen maşallah az da olsa kolaylamışsın neredeyse 2 yaşına gelmiş ne güzel.Allah bağışlasın isteyenlerede çok bekletmeden nasip etsin.amin canım çok sağ ol. Benim de 21 aylık oğlum var. O daha küçükken borcum oldu onu tutuyorum.
Emzirdigini bilmiyordum yorumu geri alıyorum hemen :)))
Senin bebek ne kadarlik.
bencede 1200 gayet ideal. 1500 çok geldi bana. Çok güzelmiş bu yemek olayı. Ödemeyi nasıl yapıyorsun. Taksitle mi. Yemek pişirme derdi de yok. Oh mis
Kız sen bu lahana yi bana bir ayrıntılı anlat bakalım.
Beyaz lahana mi. Nasıl yapacaz. Doğrayıp yoğurtla karıştırıyoruz. Baharat filan var mi. Hemen marketten lahana alasim geldi.
Bende evde yemek bulamayınca yeşil elmayı küçük doğruyorum, yoğurda katıyorum. Biraz da tarçın. Çok lezzetli bisi oluyor. Bazen ayva da yaparım.
kuzum o ne hem simit hem sigara böreği.Sana bişey deyimmi.Ben o simit yüzünden hamileyken duba gibi şiştim,artık yerken en fazla yarısını yiyorum korkudan.Simit görünce benBugünki menüm... Öncelikle sabah kahvaltıyı geç yaptığım için 2 öğün yedim..
Sabah (12:00):
1 adet simit
1 adet sigara böreği
Az kaşar ve beyaz peynir
Salatalık domates
Çok az bal
5 yeşil zeytin
Ara :
1 fincan türk kahvesi şekersiz
Akşam(19:00):
1 küçük kase mercimek çorbası
3 yk bulgur pilavı
1 köy tavuğu bageti
1 kase doğranmış beyaz lahana
1 ayran
Uyumadan 1 saat önce:
3 yk yoğurt pulbiberli limonlu
Su: 1.5 lt (bugün çok tüketemedim)
Spor:
30 dk leslie: 45 p
10 dk hit cardio: 40 p
Toplam: 85 p
Evet canım simit çok tehlikeli bende çok seviyorum.. Söz uzun süre ağzıma sürmeyecem bi dahakuzum o ne hem simit hem sigara böreği.Sana bişey deyimmi.Ben o simit yüzünden hamileyken duba gibi şiştim,artık yerken en fazla yarısını yiyorum korkudan.Simit görünce ben(çokta severim )Belki senin metabolizma hızın benden hızlıdır onu bilemem ama dikkatli ol tatlım.Akşam yemeğini beğendim.suyu sende farketmişsin zaten az olduğunu.Afiyet olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?