Menüm çok güzelmiş canım.. insallah bende bu seviyelere gelebilirimMenüm
Sabaah
1 su bardağı süt
2 yk yulaf
1 yk dut kurusu
2 ceviz
Tarçın
Öğlen
H yumurta
1 tk çörek otu yağı
2 tk tahin
2 tk pekmez
(Yogaya gideceğim için hafif kahvaltı yapayım dedim bu sefer gözüm döndü galiba)
1 dlmden biraz fazla tb ekemk
Azcık yeşillik
1 dlm peynir
Ara
Yarım elma
Akşam
Çorba
3 yk kırmızı fasülye
1 kase yoğurt
1 kalem pirzola
Ara süt ve elmanın kalanı
Spor
50 dk yoga
10 dk fitness aletlerinde bacak kalça çalışmaları
İçebildiğim kadar su
3 yeşil 1 form
Ohhh iyi yapmışsın vallahi burası sorumluluk yüklüyor insana yiyemiyor insan hele listeye girinceİnşallah kaptan... Bilmiyırdumki ben kadınlar kulübünde böyle birşey olduğunu öğrenince hemen katıldım zaten
hosbulduk canım. Listeye girene kadar daha azimli oluyorum aslında :) böyle deneme süresinin uzun olması daha hayırlı olabilir benim için :)deniz diyette alıntı almıştım mesajlarından ama kaybolmuş bulamıyorum hoşgeldin ama artık tamamen gel yahu bir gelip bir kaybolarak kilo verilmez ki bacım biliyorsun sen sürekli görmek istiyorum seni burda bu defa biraz uzun deneme süren olacak senin listeye girebilmen için
Bugünki menüm... Öncelikle sabah kahvaltıyı geç yaptığım için 2 öğün yedim..
Sabah (12:00):
1 adet simit
1 adet sigara böreği
Az kaşar ve beyaz peynir
Salatalık domates
Çok az bal
5 yeşil zeytin
Ara :
1 fincan türk kahvesi şekersiz
Akşam(19:00):
1 küçük kase mercimek çorbası
3 yk bulgur pilavı
1 köy tavuğu bageti
1 kase doğranmış beyaz lahana
1 ayran
Uyumadan 1 saat önce:
3 yk yoğurt pulbiberli limonlu
Su: 1.5 lt (bugün çok tüketemedim)
Spor:
30 dk leslie: 45 p
10 dk hit cardio: 40 p
Toplam: 85 p
amin canım inşallah.Benimki çok küçük daha 6 ayı 2 gün önce bitirdik.Sen maşallah az da olsa kolaylamışsın neredeyse 2 yaşına gelmiş ne güzel.Allah bağışlasın isteyenlerede çok bekletmeden nasip etsin.
Canım bana da ya kaptanım tuzsuz ruh ya da Harpy önermişti dediğini hiç deneyemedim maalesef ama çok lezzetli olacağı kesin,onuda deneyeceğm inşallah.Ben baya yoğurda beyaz lahanayı bana bana yiyorum.Pul biberle yiyebilirsin o mis yağlarımızı da yakar.Özellikle acıkınca ya akşam ya da öğlen yiyorum.Hatta artık sadece öğlen yiyecem.WC ye süper çıkartıyor resmen 1 kilo gidiyor özellikle cuma öncesi yapılmasını öneririm
Vuhuu süper olmuş hem menü hem spor maşallah sana canım :)Bugünkü menüm
Saat 9.30 : 1 h. yumurta , 1 h. patates , roka dere otu ,1.5 kaşık peynir
Saat 12.00 : 1 tabak lahana , 2.5 y.k pulbiberli yoğurt
Saat 14.00 : 1 muz , 3 zeytin , yarım simit, 1 fincan sütlü kahve
Saat 16.00 : 2 y.k tahin pekmez , 2 ceviz , 10 badem
Saat 18.30 : 4 s.k portakellı kereviz , 1 dilim ekmek
Su 4lt yi bulurum herhalde
spor
90 dk temizlik : 30p
20 dk pilates : 40p
25 dk tempolu yürüş : 50p
10 dk yavaş templu yürüyüş : 10p
20 dk leslie : 30p
Toplam : 160p
Olsun canm yine iyi hftYa eksi gorursun,ben 3 hafta ust uste sabittim bu hafta dusebildim , yetrki eksilsin 300 grm da cok iyiGünaydın
Geçen hafta: 73
Bu hafta: 72.7
Fark: 300 gr
Oran: 0.4
Haftaya hedef: 71.9
Eki Görüntüle 2219748
Wc yok kaç gündür 2 gün önce tok karnına aynı çıkmıştım
Gunaydin canmmGünaydın kızlar. Güncel kilom 66.8
bravoGunaydin kizlar misafirim var hrmn kilo bildirim yapimEki Görüntüle 2219742
Sanirim 59,3 dum gecen haf5a
Yinede iyi canım bu arada foto nasık yüklüyon bende olmadıGünaydın
Eki Görüntüle 2219748
Tebrik ederim canımGunaydin kizlar misafirim var hrmn kilo bildirim yapimEki Görüntüle 2219742
Sanirim 59,3 dum gecen haf5a
yahuuuuu kızıyorum bu ifade nedir arkadaşım az mı 300 gram wc sorunum var diyorsun herkes aynı miktarda kilo veremez ki lütfen şu ifadeleri kullanmayın yaaaa üzülüyorum hem baktım da geçen hafta 700 gram vermişsin be mübarek daha ne olsunGünaydın
Eki Görüntüle 2219748
Afiyet olsun sen hakettin artık kaç kilo kaldı hedefeKaptanm kend8me odul bugun kahvaltida yarim simit yedim, ama cok seviyorummm
bak nasıl güzel bir sonuç tebrik ederim önce dosya yükleye basıp galeriden resim seçip yüklüyorsun eğer dosya boyutu diyorsa biraz uzaktan çekip resmî kırpman gerekliGeçen hafta: 63.3
Bu hafta:62.8
Fark:0.5
Yüzde:%0.79
Gelecek hafta için hedef kilo:62.2
Haftalık mesaj sayısı:50
(arkadaşlar ben fotograf yükleyemedim buraya nasıl yüklüyorsunuz telefonda)
Basıyorum onada olmuyor işte.. Teşekkür ederim canTebrik ederim canım
yahuuuuu kızıyorum bu ifade nedir arkadaşım az mı 300 gram wc sorunum var diyorsun herkes aynı miktarda kilo veremez ki lütfen şu ifadeleri kullanmayın yaaaa üzülüyorum hem baktım da geçen hafta 700 gram vermişsin be mübarek daha ne olsun
Afiyet olsun sen hakettin artık kaç kilo kaldı hedefe
bak nasıl güzel bir sonuç tebrik ederim önce dosya yükleye basıp galeriden resim seçip yüklüyorsun eğer dosya boyutu diyorsa biraz uzaktan çekip resmî kırpman gerekli
Telefonun hafızası dolu muValla olmuyır dosya yükleye basıyorum hiç bişey açılmıyor.. Akşama eşimin telefonundan deneyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?