- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Tabi canı sadece pazartesi.Ama nasıl hasret kaldıysam abur cubura şimdiden planlar yapmaya başladım.Valla güzel kaptanım yiyecem cipsleri tatlıları da gömecemPazartesi ye amaaaaaaa Salı’dan itibaren aynen devam ama diyet off değil sadece karbon çok tüketme bak ne kadarcık kalmış maşallah bitti gitti
Tebrikler canımGeçen hafta: 66.5
Bu hafta: 65.5
Fark: 1
Yüzde: %1.50
Gelecek hafta için hedef kilo: 64.8
Haftalık mesaj sayısı: 30+
Geçmiş olsun canım herşey biz insanlar için moralini bozma düzelir inşallah Allah dermansız dert vermesin@tuzsuz_ruh kaptanım geldim valla nası kötü bi hafta geçiriyorum eşim çocuk hasta elimi yaktım mı su topladı onun acısı bi yandan üstüne bi de reglim gecikti Allahım beterinden saklasın ama çok moralim bozuk.Bildirimi de hemen yapıyorum.
En azından artı değil*** 4. Takım 561. Etap ***
DeryaOnDiet(65.9///%)sabit
Tomrs(59.3 ///%)
stitch(66.5///%)
matilda34(75.3/75.2/0.1/%0.14)
inkpin(74.4///%)
Harpy(73///%)
selinbs(65.8/65.5/0.3/0.46%)
kaju(66.5 / 65.5 / 1 / %1.50 )
4. Takım ortalaması: %
AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü.
glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)
BamfirADB(88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60
Konus dinliyorum(65.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
Bence bir tek sen değilsin amaaaa kız o kadar şeyi nasıl yer insan bari insaflı davran birini ye cipsin ne güzel sağlıklı beslenirken nerden çıktı bu yılbaşı biraz daha vakit olsa iyiydi şimdi herkes yoldan çıkacakTabi canı sadece pazartesi.Ama nasıl hasret kaldıysam abur cubura şimdiden planlar yapmaya başladım.Valla güzel kaptanım yiyecem cipsleri tatlıları da gömecemGözüm döndü inan gittim 5 paket cips,5 paket soslu fıstık ve türevini aldım,yılda 1 kerecik kız.Bu arada tek ben miyim niyetini bozan
bu ara sende bişey mi var moralin mi bozuk hayırdır
Nasıl moralim iyi olsun kaptanım diyet yapıyorum ama yapmıyor gibi kilolarımGeçmiş olsun canım herşey biz insanlar için moralini bozma düzelir inşallah Allah dermansız dert vermesin
En azından artı değil
Bence bir tek sen değilsin amaaaa kız o kadar şeyi nasıl yer insan bari insaflı davran birini ye cipsin ne güzel sağlıklı beslenirken nerden çıktı bu yılbaşı biraz daha vakit olsa iyiydi şimdi herkes yoldan çıkacak
Cok guzel kilo verdin canim bence 1 gun off u coktan hakettinTeşekkür ederim canım,emzirmenin nimetleri.Benimde 3.5 kilom kaldı hedefe ulaşmak için ama yıl başında yeme içme konusunda dağıtabilirim.(tv karşısında çerezlere dalasım var valla,kaçamakların dibine vururum heralde.Diyet offdiyorum
Valla nerden çıktı bu ya,önceden Noel mi vardıGeçmiş olsun canım herşey biz insanlar için moralini bozma düzelir inşallah Allah dermansız dert vermesin
En azından artı değil
Bence bir tek sen değilsin amaaaa kız o kadar şeyi nasıl yer insan bari insaflı davran birini ye cipsin ne güzel sağlıklı beslenirken nerden çıktı bu yılbaşı biraz daha vakit olsa iyiydi şimdi herkes yoldan çıkacak
Sagol canimSabit senin için sevinilecek bişey zaten canım ne şekilde kilo vermeye uğraşıyorsun zor olanı başarıyorsun
Cook gecmis olsun canim. Dikkat et kendine@tuzsuz_ruh kaptanım geldim valla nası kötü bi hafta geçiriyorum eşim çocuk hasta elimi yaktım mı su topladı onun acısı bi yandan üstüne bi de reglim gecikti Allahım beterinden saklasın ama çok moralim bozuk.Bildirimi de hemen yapıyorum.
Fazla kafana takma bide sen kan tahlili yaptırdın mı hiç insülin direnci olmasın yada Demir eksikliği troid problemi falan yoksa kafanı çok meşgul ediyordur diyet stres yapıyorsun kendineNasıl moralim iyi olsun kaptanım diyet yapıyorum ama yapmıyor gibi kilolarım
Ay canım benim teşekkür ederimCok guzel kilo verdin canim bence 1 gun off u coktan hakettin
Ahhhh canımmm seni yalnız bıraktık dimi vallahi kusura bakma yaa bu ara kafamı kaşıyamadım ama bundan sonra buradayım merak etmeAyyy kimse yok valla pılımı pırtımı toplayıp başka takıma gidicem aaaaa sıkıldım kendi kendime konuşmaktan
Ayyyyy insallah kaptann,annemler vardi dun bugunbcok k8zdilar cok zqyiflam8ssin hasta olursun, bebek emziriyorsun sonra zayifla baya baya soylendiler bende d3dim gidin ablama kizin 85 kilo olmus dedim boyu da 155Vuuuuu Ocak ayında mezun ederiz seni artık inşallah
Sen mutlu musun bu şekilde sonuçta kendini sağlıklı hissediyorsan sorun yok hatta sen gayet güzel besleniyorsun hasta olacak olsan bu zamana kadar olurdun ama sen çok aç kalarak zayıflamıyorsun ki tıka kulaklarını çok az kaldı 1.55 boya o kilo çok fazla be canım bebeği mi oldu ablanındaAyyyyy insallah kaptann,annemler vardi dun bugunbcok k8zdilar cok zqyiflam8ssin hasta olursun, bebek emziriyorsun sonra zayifla baya baya soylendiler bende d3dim gidin ablama kizi 85 kilo olmus dedim boyu da 155 ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?