Tesekkur ederim canm sende cok cok iyi vermiss8n harikaAfiyet olsun canım helal olsun tatlı yememişsin oruç tutarken insanın canı çok tatlı ister
Tebrik ederim arkadaşım çok güzel vermişsin
wcden de kaynaklanmış olabilir ama kötü değilki niye üzülüyorsun.Artıya çıkmadıkça bence sıkıntı yapacak bir durum yok.Hatta zaman gelir artı bile çıkabiliriz insanız sonuçta makina değilizki sürekli artı çıkmayalım yeterki.Bence başarılı belki şişkinliğe rağmen(gerçi ben anladım neden üzüldüğünü,aslında daha fazla verdiğini bildiğin halde şişkinlik wc yüzünden daha az gördüğün için dimi)
tebrik ederim arkadaşım çok güzel
tebrik ederim arkadaşım
Tesekkur ederim ,evet iyi besleniyorum gercekten ilk kizimda da zayiflamistim 16 kilo kadar vermistim ama bu sefer gercekten saglikli beslendig8me inaniyorum iyiyik cook sukur, ablam oncesinde de kiloluydu asl8nda 80 lerdeydi 1 bucuk yasinda oglu var, emzirmeyle felan derken 85 lerde simdi zayiflamas8ni cok istiyor7m ama yiyor kisam8yir kendini ins birgun kendine gelirde zayiflamak isterSen mutlu musun bu şekilde sonuçta kendini sağlıklı hissediyorsan sorun yok hatta sen gayet güzel besleniyorsun hasta olacak olsan bu zamana kadar olurdun ama sen çok aç kalarak zayıflamıyorsun ki tıka kulaklarını çok az kaldı 1.55 boya o kilo çok fazla be canım bebeği mi oldu ablanında
Ay canım ya ne güldüm klasik anne babaAyyyyy insallah kaptann,annemler vardi dun bugunbcok k8zdilar cok zqyiflam8ssin hasta olursun, bebek emziriyorsun sonra zayifla baya baya soylendiler bende d3dim gidin ablama kizin 85 kilo olmus dedim boyu da 155
Aynan canm kil9 alinca aldin diyolar zayiflayinca cok zayifsin hasta olacan anlamadim gitti, Amin canm aminAy canım ya ne güldüm klasik anne babaPotansiyel tehlikeler bizim için,ağzın açıp birşeyler biler yedirirler valla.Allah başımızdan eksik etmesinler,çok komikler
Benim annem de aynı. Kilo alınca gözüyle bakışlarıyla ima eder. Verince de yüzün diyor. Napim yüzüm zaten küçük minyonum. 100 kilo da olsam yüzüm yine küçük. En güzeli sağlıklı beslenmek çok kafaya takmamakAynan canm kil9 alinca aldin diyolar zayiflayinca cok zayifsin hasta olacan anlamadim gitti, Amin canm amin
Güzel bir menü olmuş canım ,ilk defa sende spor görmedim sen ki sporun öncülerindendin neyse yakında dönersin eski formuna uzun sürmezMenü
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, 6 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, domates ve biber
Ara: sütlü kahve ve portakal
Öğlen: 6 yk biberle ıspanak yemeği, 4 yk yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği
Ara: altın süt
Akşam: 6 yk kıymalı pırasa yemeği, 4 yk yoğurt ve 1 kase ezo gelin çorbası
Ara: yeşil çay
Spor: yok
Afiyet olsun bugünkü menünü daha çok sevdim canım.Kayısı güç verir şeker ihtiyacını da karşılar,koca gün aç duruyorsun sonuçta.Bugünkü menü
3 tane içli köfte haşlama.
Salata
Ayran 1 sb
Su 3 lt
1 tabak pırasa yemeği
10 zeytin
1 avuç peynir
5 gün kurusu kayısı
Belki yatarken süt icerim
Tebrik ederim canım
yahuuuuu kızıyorum bu ifade nedir arkadaşım az mı 300 gram wc sorunum var diyorsun herkes aynı miktarda kilo veremez ki lütfen şu ifadeleri kullanmayın yaaaa üzülüyorum hem baktım da geçen hafta 700 gram vermişsin be mübarek daha ne olsun
Afiyet olsun sen hakettin artık kaç kilo kaldı hedefe
bak nasıl güzel bir sonuç tebrik ederim önce dosya yükleye basıp galeriden resim seçip yüklüyorsun eğer dosya boyutu diyorsa biraz uzaktan çekip resmî kırpman gerekli
Afiyet olsun canım helal olsun tatlı yememişsin oruç tutarken insanın canı çok tatlı ister
Tebrik ederim arkadaşım çok güzel vermişsin
wcden de kaynaklanmış olabilir ama kötü değilki niye üzülüyorsun.Artıya çıkmadıkça bence sıkıntı yapacak bir durum yok.Hatta zaman gelir artı bile çıkabiliriz insanız sonuçta makina değilizki sürekli artı çıkmayalım yeterki.Bence başarılı belki şişkinliğe rağmen(gerçi ben anladım neden üzüldüğünü,aslında daha fazla verdiğini bildiğin halde şişkinlik wc yüzünden daha az gördüğün için dimi)
tebrik ederim arkadaşım çok güzel
tebrik ederim arkadaşım
Geçen hafta: 66.5
Bu hafta: 65.5
Fark: 1
Yüzde: %1.50
Gelecek hafta için hedef kilo: 64.8
Haftalık mesaj sayısı: 30+
Sagol canim artik sabite bile sevinir oldum
Pazartesi ye amaaaaaaa Salı’dan itibaren aynen devam ama diyet off değil sadece karbon çok tüketme bak ne kadarcık kalmış maşallah bitti gitti
Tabi canı sadece pazartesi.Ama nasıl hasret kaldıysam abur cubura şimdiden planlar yapmaya başladım.Valla güzel kaptanım yiyecem cipsleri tatlıları da gömecemGözüm döndü inan gittim 5 paket cips,5 paket soslu fıstık ve türevini aldım,yılda 1 kerecik kız.Bu arada tek ben miyim niyetini bozan
Valla nerden çıktı bu ya,önceden Noel mi vardıNoel bahane yoldan çıkmak isteyene (ben gibi).
@matilda34 canım üzüldüm yaşadığın aksiliklere Allah daha büyük aksilik vermesin.Ama o moral bozukluğunu veren regldir regl.O var ya o
Teşekkür ederim canım. Biraz toparlanmaya çalışıyorum. Listeye girmem içün eski kilona 64 e dönmem lazım. Şimdi 67ye yakınım.Güzel bir menü olmuş canım ,ilk defa sende spor görmedim sen ki sporun öncülerindendin neyse yakında dönersin eski formuna uzun sürmez
Afiyet olsun bugünkü menünü daha çok sevdim canım.Kayısı güç verir şeker ihtiyacını da karşılar,koca gün aç duruyorsun sonuçta.
Bugünkü menüm kızlar
Saat 7.45 : yarım simit , 1.5 dilim kaşar , 1 hindi füme
Saat 9.30 : yarım mandalina , 2 y.k tahin pekmez (karadut ,kızlar tavsiye ederim çok lezzetli)
Saat 12.00 : 1 elma
Saat 14.00 : 1 fincan sütlü kahve
Saat 16.00 : chialı zendeçallı ballı süt(hazırladım ama içmeyi unutmuşum)
Saat 19.00 : 1 tane pide , 1 bardak ayran , 1 küçük kase acı biber turşusu , 1 minik baklava
Su 4 olur yatana kadar
Spor yok
Ben bugünki menümü yazmasam daha iyiçünkü yazsam buraya sığmaz herhalde.. Bugün şehir dışından kardeşim ve kuzenim geldi.. Kahvaltı hak getire siz düşünün artık o yüzden ne ceza verseniz razıyım.. Yarın toplayacam kendimi ve gayet iyi yiyecem..
Suyumu 2.5 lt üstünde içtim
Spor 15 da leslie:22 p
Ben bu menüyü öperim. Çok süper olmuş. :)Menüm
Sabah
2 Yumurta haşlanmış
1 dlm tbe
2 yk lor
Azıcık tahin pekmez (oğlumdan kalanı sıyırdım)
Ara yarım chialı bar
Öğlen
1 kase kırmızı fasülye domatesli
Salata
1 dlm ekmek
1 kase yoğurt
Akşam
Salata
Yarım kase Yoğurt
3 yk lor
2 küçük közlenmiş biber turşusu
Ara sütten kahve
3 kare bitter
Spor
Zumba
120 kalça hareketi
Su içebildiğim kadar
Arkadaşlar ben ne kendi telefonundan nede eşimin telefonundan foyografyukleyemedim
Hangisi canım benim menümmü
Ben bu menüyü öperim. Çok süper olmuş. :)
Kızım ben yılbaşı için hazırlanmış eğlence programlarını ayaklarımı uzatıp önüme çerezlerimi alıp yarının da tatil olduğunun verdiği hissiyatı doya doya yaşamadan Noel'i geçmiş saymıyorum.Bunları yapınca Noel gelmiş demektir.eee tabi bizim ülkede bunlar sadece 31 Aralıkta olduğu için Noel 31 AralıktırSelam kızlar ay kusura bakmayın anca gelebildim yine alıntılarım gidecek diye çok korktum ama neyseki gitmedi. Listeye kilomu da ekleyemedim nedir son durum?
Kilolar gene harika verilmiş :) herkesi tebrik ederim.. canım takımım :)
Ay kaptişim ne bilim takıma köstek oluyormuş gibi hissediyorum %0.4 nedir yaw
Tabi o da var aslında belki 72 falanım ama işte wc olmayınca olmuyor. Esas kendimi takıma zarar veriyormuş gibi hissediyorum ona üzüldüm..
Harikasın eriyorsun resmentebrikler..
Olsun canım ayağın iyileşsin de.. nadıl var mı bi iyiye gidiş?
Oooooh kaptişten izin çıktı
Eşimin iş yerinden kocaman bir kutu çerez göndermişler görünce resmen gözlerim yerinden fırladıyerim seni fıstık dedim resmen içimden ama cipsi sen aklıma düşürdün @tuzsuz_ruh kaptişim cips diyoooo
Dostum noel geçti yaw kaçırdın sen onu 25indeydi
*** 4. Takım 602. Etap ***
DeryaOnDiet(65.9///%)sabit
Tomrs(59.3 /58.1/1.2/%2.02)
stitch(66.5///%)bildirimde bulunmadı
matilda34(75.3/75.2/0.1/%0.14)
inkpin(74.4/74.3/0.1/%0.13)
Harpy(73/72.7/0.3/%0.41)
selinbs(65.8/65.5/0.3/%0.46)
kaju(66.5 / 65.5 / 1 / %1.50 )
4. Takım ortalaması: %0.582
Aomine Daiki(63.3/62.8/0.5/0.79)
AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü.
glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)
BamfirADB(88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60
Konus dinliyorum(65.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
Canımcım onun menüleri hep öpülesi.Bir kendi menülerime bakıyorum birde onunkilere,(hatta ben benimkilere hiç bakmayım bence
Ben bu menüyü öperim. Çok süper olmuş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?