Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tesekkur ederim canm sende cok cok iyi vermiss8n harika

T
Tesekkur ederim ,evet iyi besleniyorum gercekten ilk kizimda da zayiflamistim 16 kilo kadar vermistim ama bu sefer gercekten saglikli beslendig8me inaniyorum iyiyik cook sukur, ablam oncesinde de kiloluydu asl8nda 80 lerdeydi 1 bucuk yasinda oglu var, emzirmeyle felan derken 85 lerde simdi zayiflamas8ni cok istiyor7m ama yiyor kisam8yir kendini ins birgun kendine gelirde zayiflamak ister

Ayyyyy insallah kaptann,annemler vardi dun bugunbcok k8zdilar cok zqyiflam8ssin hasta olursun, bebek emziriyorsun sonra zayifla baya baya soylendiler bende d3dim gidin ablama kizin 85 kilo olmus dedim boyu da 155
Ay canım ya ne güldüm klasik anne baba Potansiyel tehlikeler bizim için,ağzın açıp birşeyler biler yedirirler valla.Allah başımızdan eksik etmesinler,çok komikler

Ay canım ya ne güldüm klasik anne baba Potansiyel tehlikeler bizim için,ağzın açıp birşeyler biler yedirirler valla.Allah başımızdan eksik etmesinler,çok komikler
Aynan canm kil9 alinca aldin diyolar zayiflayinca cok zayifsin hasta olacan anlamadim gitti, Amin canm amin

Aynan canm kil9 alinca aldin diyolar zayiflayinca cok zayifsin hasta olacan anlamadim gitti, Amin canm amin
Benim annem de aynı. Kilo alınca gözüyle bakışlarıyla ima eder. Verince de yüzün diyor. Napim yüzüm zaten küçük minyonum. 100 kilo da olsam yüzüm yine küçük. En güzeli sağlıklı beslenmek çok kafaya takmamak

İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız? Bütün kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
Uzun süredir aktif olamıyorum kusuruma bakmayın lütfen. Salı günü Londra’ya döndükten sonra artık daha düzenli aranızda olabileceğim.
Geçen hafta benim için çok iyi geçmedi. Kendimi çok sıkamadım açıkçası. Sağlıksız şeyler yemedim ama miktarları ayarlayamayınca haftayı -300 gr kapattım spor da yapmadım tabi

Menü
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, 6 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, domates ve biber
Ara: sütlü kahve ve portakal
Öğlen: 6 yk biberle ıspanak yemeği, 4 yk yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği
Ara: altın süt
Akşam: 6 yk kıymalı pırasa yemeği, 4 yk yoğurt ve 1 kase ezo gelin çorbası
Ara: yeşil çay
Spor: yok

Güzel bir menü olmuş canım ,ilk defa sende spor görmedim sen ki sporun öncülerindendin neyse yakında dönersin eski formuna uzun sürmez
Bugünkü menü
3 tane içli köfte haşlama.
Salata
Ayran 1 sb
Su 3 lt
1 tabak pırasa yemeği
10 zeytin
1 avuç peynir
5 gün kurusu kayısı
Belki yatarken süt icerim
Afiyet olsun bugünkü menünü daha çok sevdim canım.Kayısı güç verir şeker ihtiyacını da karşılar,koca gün aç duruyorsun sonuçta.

Bugünkü menüm kızlar
Saat 7.45 : yarım simit , 1.5 dilim kaşar , 1 hindi füme
Saat 9.30 : yarım mandalina , 2 y.k tahin pekmez (karadut ,kızlar tavsiye ederim çok lezzetli)
Saat 12.00 : 1 elma
Saat 14.00 : 1 fincan sütlü kahve
Saat 16.00 : chialı zendeçallı ballı süt(hazırladım ama içmeyi unutmuşum )
Saat 19.00 : 1 tane pide , 1 bardak ayran , 1 küçük kase acı biber turşusu , 1 minik baklava
Su 4 olur yatana kadar
Spor yok

Ben bugünki menümü yazmasam daha iyi çünkü yazsam buraya sığmaz herhalde.. Bugün şehir dışından kardeşim ve kuzenim geldi.. Kahvaltı hak getire siz düşünün artık o yüzden ne ceza verseniz razıyım.. Yarın toplayacam kendimi ve gayet iyi yiyecem..
Suyumu 2.5 lt üstünde içtim
Spor 15 da leslie:22 p

Selam kızlar ay kusura bakmayın anca gelebildim yine alıntılarım gidecek diye çok korktum ama neyseki gitmedi. Listeye kilomu da ekleyemedim nedir son durum?
Kilolar gene harika verilmiş :) herkesi tebrik ederim.. canım takımım :)

Ay kaptişim ne bilim takıma köstek oluyormuş gibi hissediyorum %0.4 nedir yaw

Tabi o da var aslında belki 72 falanım ama işte wc olmayınca olmuyor. Esas kendimi takıma zarar veriyormuş gibi hissediyorum ona üzüldüm..

Geçen hafta: 66.5
Bu hafta: 65.5
Fark: 1
Yüzde: %1.50
Gelecek hafta için hedef kilo: 64.8
Haftalık mesaj sayısı: 30+

Harikasın eriyorsun resmen tebrikler..

Sagol canim artik sabite bile sevinir oldum

Olsun canım ayağın iyileşsin de.. nadıl var mı bi iyiye gidiş?

Pazartesi ye amaaaaaaa Salı’dan itibaren aynen devam ama diyet off değil sadece karbon çok tüketme bak ne kadarcık kalmış maşallah bitti gitti

Oooooh kaptişten izin çıktı

Eşimin iş yerinden kocaman bir kutu çerez göndermişler görünce resmen gözlerim yerinden fırladı yerim seni fıstık dedim resmen içimden ama cipsi sen aklıma düşürdün @tuzsuz_ruh kaptişim cips diyoooo

Dostum noel geçti yaw kaçırdın sen onu 25indeydi

Menüm
Sabah
2 Yumurta haşlanmış
1 dlm tbe
2 yk lor
Azıcık tahin pekmez (oğlumdan kalanı sıyırdım)

Ara yarım chialı bar

Öğlen
1 kase kırmızı fasülye domatesli
Salata
1 dlm ekmek
1 kase yoğurt

Akşam
Salata
Yarım kase Yoğurt
3 yk lor
2 küçük közlenmiş biber turşusu

Ara sütten kahve
3 kare bitter
Spor
Zumba
120 kalça hareketi
Su içebildiğim kadar

Teşekkür ederim canım. Biraz toparlanmaya çalışıyorum. Listeye girmem içün eski kilona 64 e dönmem lazım. Şimdi 67ye yakınım.

Ben bu menüyü öperim. Çok süper olmuş. :)

Kızım ben yılbaşı için hazırlanmış eğlence programlarını ayaklarımı uzatıp önüme çerezlerimi alıp yarının da tatil olduğunun verdiği hissiyatı doya doya yaşamadan Noel'i geçmiş saymıyorum.Bunları yapınca Noel gelmiş demektir.eee tabi bizim ülkede bunlar sadece 31 Aralıkta olduğu için Noel 31 Aralıktır Getirin ulen pijama terliklerimi merry Christmas diyecem daha geç kalıyorum
Bana niye öyle hediyeler gelmezki,hediyeden anlayan birileriymiş onu getiren

tomrs sen de süper vermişsin şimdi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…