Kızım ben yılbaşı için hazırlanmış eğlence programlarını ayaklarımı uzatıp önüme çerezlerimi alıp yarının da tatil olduğunun verdiği hissiyatı doya doya yaşamadan Noel'i geçmiş saymıyorum.Bunları yapınca Noel gelmiş demektir.eee tabi bizim ülkede bunlar sadece 31 Aralıkta olduğu için Noel 31 AralıktırGetirin ulen pijama terliklerimi merry Christmas diyecem daha geç kalıyorum
Bana niye öyle hediyeler gelmezki,hediyeden anlayan birileriymiş onu getiren
Canımcım onun menüleri hep öpülesi.Bir kendi menülerime bakıyorum birde onunkilere,(hatta ben benimkilere hiç bakmayım bence) sağlık fışkırıyor dimi
Sana da tatlı rüyalarBen yatıyorum ya öf be iki lafın belini kıramıyorum yarın okul var öff.Çaliş çaliş çaliş......Harpy canım ya senin sohbetinde pek tatlı ama kaçmak zorundayım bebek bi ikimiz kaldık galiba Tatlı rüyalar canım
Arkadaşlar ben ne kendi telefonundan nede eşimin telefonundan foyografyukleyemedim
Kızım ben yılbaşı için hazırlanmış eğlence programlarını ayaklarımı uzatıp önüme çerezlerimi alıp yarının da tatil olduğunun verdiği hissiyatı doya doya yaşamadan Noel'i geçmiş saymıyorum.Bunları yapınca Noel gelmiş demektir.eee tabi bizim ülkede bunlar sadece 31 Aralıkta olduğu için Noel 31 AralıktırGetirin ulen pijama terliklerimi merry Christmas diyecem daha geç kalıyorum
Cok gecmis olsun canim. Ilac aliyor musun? Demek cok sancili geciyor.Günaydın kızlar..
Çok güzel kilolar vermişsiniz tebrik ederim..
Dün kötüydüm, okuyamadım hiç, bugün az biraz toparlandım da baktım yazılara..
@tuzsuz_ruh
Canım, kusura bakma, hep gereken zamanda yalnız bırakıyorum seni..
Cumalar benim için zaten yetmeyen bir gün, ne yapsam yetişemiyorum..
Aile yemeği var maalesef gitmek zorundayım.. Dün zaten yaşamıyor gibi birşeydim.. Çok kötü regl sancısı çekiyorum, yemeğe de gitmesine gittim ama kanepeye yığılıp kaldım, misafir geldi gitti ben bir köşede durdum.. Akşam da erkenden uyudum, dayanamadım artık..
Bugün biraz iyiyim, battaniyeye sarılıp oturuyorum kalkacak halim yok..
Sen kendini sağlıklı hissediyorsan sorun yok zaten sadece hedefe geldiğinde bırakmalı takıntı yapmamalısın çünkü takıntı çok kötü bişey iki lokma yiyemiyor insanT
Tesekkur ederim ,evet iyi besleniyorum gercekten ilk kizimda da zayiflamistim 16 kilo kadar vermistim ama bu sefer gercekten saglikli beslendig8me inaniyorum iyiyik cook sukur, ablam oncesinde de kiloluydu asl8nda 80 lerdeydi 1 bucuk yasinda oglu var, emzirmeyle felan derken 85 lerde simdi zayiflamas8ni cok istiyor7m ama yiyor kisam8yir kendini ins birgun kendine gelirde zayiflamak ister
Canım çok normal artık ama tatildesin yani sıkma zatenİyi akşamlar kızlar
Nasılsınız? Bütün kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
Uzun süredir aktif olamıyorum kusuruma bakmayın lütfen. Salı günü Londra’ya döndükten sonra artık daha düzenli aranızda olabileceğim.
Geçen hafta benim için çok iyi geçmedi. Kendimi çok sıkamadım açıkçası. Sağlıksız şeyler yemedim ama miktarları ayarlayamayınca haftayı -300 gr kapattım spor da yapmadım tabi
süper menü afiyet olsunMenü
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, 6 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, domates ve biber
Ara: sütlü kahve ve portakal
Öğlen: 6 yk biberle ıspanak yemeği, 4 yk yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği
Ara: altın süt
Akşam: 6 yk kıymalı pırasa yemeği, 4 yk yoğurt ve 1 kase ezo gelin çorbası
Ara: yeşil çay
Spor: yok
Hani kahvaltı nerde kızzzz kahvaltıda içli köfte mi yedinBugünkü menü
3 tane içli köfte haşlama.
Salata
Ayran 1 sb
Su 3 lt
1 tabak pırasa yemeği
10 zeytin
1 avuç peynir
5 gün kurusu kayısı
Belki yatarken süt icerim
bak nasıl azalttın kız aferin sana normal sen bu baklavayı bırakmaz yerdiBugünkü menüm kızlar
Saat 7.45 : yarım simit , 1.5 dilim kaşar , 1 hindi füme
Saat 9.30 : yarım mandalina , 2 y.k tahin pekmez (karadut ,kızlar tavsiye ederim çok lezzetli)
Saat 12.00 : 1 elma
Saat 14.00 : 1 fincan sütlü kahve
Saat 16.00 : chialı zendeçallı ballı süt(hazırladım ama içmeyi unutmuşum)
Saat 19.00 : 1 tane pide , 1 bardak ayran , 1 küçük kase acı biber turşusu , 1 minik baklava
Su 4 olur yatana kadar
Spor yok
Tamam dün dünde kaldı bitti gitti o zaman bugün toparlanma vakti ceza dedin yüreğim hopladı ip atla o zaman en az 100 tane atlayınca bana yazBen bugünki menümü yazmasam daha iyiçünkü yazsam buraya sığmaz herhalde.. Bugün şehir dışından kardeşim ve kuzenim geldi.. Kahvaltı hak getire siz düşünün artık o yüzden ne ceza verseniz razıyım.. Yarın toplayacam kendimi ve gayet iyi yiyecem..
Suyumu 2.5 lt üstünde içtim
Spor 15 da leslie:22 p
Cancağzım yüzdeleri virgülden sonra iki basamaklı yazıyoruz o yüzde 0.4 değil 0.40 falan oluyor o zaman biraz daha göz dolduruyor ayrıca hiç de köstek olduğun yok gayet destek oluyorsunSelam kızlar ay kusura bakmayın anca gelebildim yine alıntılarım gidecek diye çok korktum ama neyseki gitmedi. Listeye kilomu da ekleyemedim nedir son durum?
Kilolar gene harika verilmiş :) herkesi tebrik ederim.. canım takımım :)
Ay kaptişim ne bilim takıma köstek oluyormuş gibi hissediyorum %0.4 nedir yaw
Tabi o da var aslında belki 72 falanım ama işte wc olmayınca olmuyor. Esas kendimi takıma zarar veriyormuş gibi hissediyorum ona üzüldüm..
Harikasın eriyorsun resmentebrikler..
Olsun canım ayağın iyileşsin de.. nadıl var mı bi iyiye gidiş?
Oooooh kaptişten izin çıktı
Eşimin iş yerinden kocaman bir kutu çerez göndermişler görünce resmen gözlerim yerinden fırladıyerim seni fıstık dedim resmen içimden ama cipsi sen aklıma düşürdün @tuzsuz_ruh kaptişim cips diyoooo
Dostum noel geçti yaw kaçırdın sen onu 25indeydi
Daha ne olacak bu menüye yahuuu gayet süper not en son ki çikolatayı Yok saydımMenüm
Sabah
2 Yumurta haşlanmış
1 dlm tbe
2 yk lor
Azıcık tahin pekmez (oğlumdan kalanı sıyırdım)
Ara yarım chialı bar
Öğlen
1 kase kırmızı fasülye domatesli
Salata
1 dlm ekmek
1 kase yoğurt
Akşam
Salata
Yarım kase Yoğurt
3 yk lor
2 küçük közlenmiş biber turşusu
Ara sütten kahve
3 kare bitter
Spor
Zumba
120 kalça hareketi
Su içebildiğim kadar
ahahhahahahah tatilden dolayı sevilen yılbaşıKızım ben yılbaşı için hazırlanmış eğlence programlarını ayaklarımı uzatıp önüme çerezlerimi alıp yarının da tatil olduğunun verdiği hissiyatı doya doya yaşamadan Noel'i geçmiş saymıyorum.Bunları yapınca Noel gelmiş demektir.eee tabi bizim ülkede bunlar sadece 31 Aralıkta olduğu için Noel 31 AralıktırGetirin ulen pijama terliklerimi merry Christmas diyecem daha geç kalıyorum
yok kuzum farkettim zaten senin hasta falan olduğunu o yüzden ses etmedim işim yoksa acil çıkmam gerekmezse hakediyorum ben sen iyi misin şimdi dikkat et kendineGünaydın kızlar..
Çok güzel kilolar vermişsiniz tebrik ederim..
Dün kötüydüm, okuyamadım hiç, bugün az biraz toparlandım da baktım yazılara..
@tuzsuz_ruh
Canım, kusura bakma, hep gereken zamanda yalnız bırakıyorum seni..
Cumalar benim için zaten yetmeyen bir gün, ne yapsam yetişemiyorum..
Aile yemeği var maalesef gitmek zorundayım.. Dün zaten yaşamıyor gibi birşeydim.. Çok kötü regl sancısı çekiyorum, yemeğe de gitmesine gittim ama kanepeye yığılıp kaldım, misafir geldi gitti ben bir köşede durdum.. Akşam da erkenden uyudum, dayanamadım artık..
Bugün biraz iyiyim, battaniyeye sarılıp oturuyorum kalkacak halim yok..
Haftasonu ne okulu var canim?Ben yatıyorum ya öf be iki lafın belini kıramıyorum yarın okul var öff.Çaliş çaliş çaliş......Harpy canım ya senin sohbetinde pek tatlı ama kaçmak zorundayım bebek bi ikimiz kaldık galiba Tatlı rüyalar canım
Tesekkur ederim
Cok gecmis olsun canim. Ilac aliyor musun? Demek cok sancili geciyor.
Sen kendini sağlıklı hissediyorsan sorun yok zaten sadece hedefe geldiğinde bırakmalı takıntı yapmamalısın çünkü takıntı çok kötü bişey iki lokma yiyemiyor insan
Canım çok normal artık ama tatildesin yani sıkma zaten
süper menü afiyet olsun
Hani kahvaltı nerde kızzzz kahvaltıda içli köfte mi yedin
bak nasıl azalttın kız aferin sana normal sen bu baklavayı bırakmaz yerdi
Tamam dün dünde kaldı bitti gitti o zaman bugün toparlanma vakti ceza dedin yüreğim hopladı ip atla o zaman en az 100 tane atlayınca bana yaz
Cancağzım yüzdeleri virgülden sonra iki basamaklı yazıyoruz o yüzde 0.4 değil 0.40 falan oluyor o zaman biraz daha göz dolduruyor ayrıca hiç de köstek olduğun yok gayet destek oluyorsun
Daha ne olacak bu menüye yahuuu gayet süper not en son ki çikolatayı Yok saydım
ahahhahahahah tatilden dolayı sevilen yılbaşı
yok kuzum farkettim zaten senin hasta falan olduğunu o yüzden ses etmedim işim yoksa acil çıkmam gerekmezse hakediyorum ben sen iyi misin şimdi dikkat et kendine
Sen kendini sağlıklı hissediyorsan sorun yok zaten sadece hedefe geldiğinde bırakmalı takıntı yapmamalısın çünkü takıntı çok kötü bişey iki lokma yiyemiyor insan
süper menü afiyet olsun
Tamam dün dünde kaldı bitti gitti o zaman bugün toparlanma vakti ceza dedin yüreğim hopladı ip atla o zaman en az 100 tane atlayınca bana yaz
Cancağzım yüzdeleri virgülden sonra iki basamaklı yazıyoruz o yüzde 0.4 değil 0.40 falan oluyor o zaman biraz daha göz dolduruyor ayrıca hiç de köstek olduğun yok gayet destek oluyorsun
yok kuzum farkettim zaten senin hasta falan olduğunu o yüzden ses etmedim işim yoksa acil çıkmam gerekmezse hakediyorum ben sen iyi misin şimdi dikkat et kendine
Kaptanım 150 ip atladım.. 15 dk leslie 15 dk hit cardio yaptım.. Haftaya mutlaka hedefe ulaşacam.. Hatta altında bşr değerle karşınıza gelecemSen kendini sağlıklı hissediyorsan sorun yok zaten sadece hedefe geldiğinde bırakmalı takıntı yapmamalısın çünkü takıntı çok kötü bişey iki lokma yiyemiyor insan
süper menü afiyet olsun
Mutlu haftasonlari güzeller
9.takimdan sevgilerle...
Niye canın spor istemiyor? Hazırr yarışmalar da başlamışken spora ne dersin?Aylardır burada değilmişim gibi geliyor baya uzak kaldım buradan
27 aralık persembe
Sabah iştahım yoktu 3-4 dilim domates salatalık 1 kaşık peynir 1 dilim ekmek yedim
Öğlen 1 kase mercimek çorbası 4 kaşık pırasa 3 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt
Akşam büyük boy salata kase ve yumurtalı karnabahar
Arada yarım elma yarım portakal 1 mandalina
Su 1800-2000 arası
Spor 3000 adım evde spor yapmak istemiyor canım bu günlerde
K klbk33 @tuzsuz_ruh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?