Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

28 aralık Cuma listesi
Sabah 5-6 zeytin 1/4 simit 3-4 salatalık domates dilim 1/2 kibrit kutusu kadar kalıp peynir
Öğlen 1 kase yoğurt çorbası +salata + 4 kaşık yeşil fasulye 3 kaşık yoğurt
Ara 2 mandalina
Akşam büyük boy salata ve hamsi buğulama 300 gr kadar 1 dilim ekmek
2000 cc su
5600 adım
K klbk33 @tuzsuz_ruh

Bilmiyorum kaptanım çok Yorgunum bu aralar uyku bile yetmiyor işte akşam olsa da eve gidip uyusam diyorum sürekli
Kışın öyle oluyor. Bana da herşey zor geliyor bu aralar. Herşeyi sürekli erteliyorum. Sonra da dağ gibi oluyor.

Su az geldi canim. 2500ml filan olsa daha iyi olurdu. Ama guzel menu.

Bugünki menüm
Sabah
1 hşl yumrt
Salatalık domates
1 dilim peynir ve kaşar peynir

Öğlen
1 küçük kase Kıymalı patlıcan yemeği

Akşam
3 yk bulgur pilavı
1 tavuk baget

Su 2 lt

Spor
15 dk leslie: 22 p
15 dk hit kardio : 60 p
Toplam: 82 p

Kizlar dun itibariyle dukan diyetini yine sonlandirmak zorunda kaldim karin agrisi sebebiyle. Yillar once de aynisi olmustu su dukani bir turlu tamamlamak nasip olmadi. Onceden birakinca bir anda kilo almistim. Off cok korkuyorum. Zaten gram gram veriyorum hatta veremedim bu hafta sabittim.

Bugunku menum
09:00_ tereyaginda 2 yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 1 dilim ekmek, 3 tk pesto.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
13:30 _ 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates sosu.
17:00_ yarim kase yesil mercimek corbasi, yarim kase kadar rokali kuru domatesli salata, 2 elma dilim patates, 3 kucuk tavuk butu firinda, 1 kadeh sarap.

Su: 3 litreyi gecti
@tuzsuz_ruh K klbk33

Menunu cok begendim canim. Hem oranlari az hem saglikli. Afiyet olsn. Su biraz daha fazla olabilirdi sadece.

Su da menu de cok guzel canim. Afiyet olsn.

Menü
Sabah:
1 yk chia, 4 yk yoğurt, 1 elma ve biraz tarçın
Ara: yeşil çay
Öğle: 1 kase çoban salatası ve 150 gr ızgara tavuk
Ara: 1 dilim Doğum günü pastası
Akşam: 6 yk biberle ıspanak ve 1 kase cacık
Ara: Yeşil çay
Spor: yok
Su: 3l

Pastaya ragmen menun cok guzel canim.afiyet olsn.

Bana biraz az gibi geldi yediklerin. Detoks gibi olmuş. Sabaha sağlıklı yağlardan ekleyebilirsin (zeytin, avokado) ve belki 1-2 dilim esmer ekmek. Genel olarak da sebze miktarını arttırabilirsin menünde.

Sağol kaptan valla en azından eksi ben de ona dua ettim yoksa bunalımdaydım artık
Cook gecmis olsun canim. Dikkat et kendine
Sağol canım
Sağol canım amin ama hakkaten şu regl olamamak çok sinir bozucu yaa hala gelmedi bide şiştim çatlıcam

Sağol kaptan valla en azından eksi ben de ona dua ettim yoksa bunalımdaydım artık

Sağol canım

Sağol canım amin ama hakkaten şu regl olamamak çok sinir bozucu yaa hala gelmedi bide şiştim çatlıcam

Geçmiş olsun canım nasıl oldu elin? Hastalık eve bi girdi mi tüm üyeleri dolaşıyor zaten ;( benim de oğlumun ateşi çıktı dün akşam uzun zamandır hasta olmamıştı umarım kötüleşmez..

Selam kızlar ben 2 gündür çok bozdum yine de yazcam menümü fırçaları hazırlayın..

Canım bilmediğimden soruyorum dukn değil bu değil mi

Gecmis olsun canim. Umarim cabucak dussun atesi.

Teşekkür edrimcanım umarım yükselmez şuan çok hafif bakalım akşam nasıl olacak..

Dünün menüsü
Sabah
1 tk vişne reçeli
1 dlm Tbe
Lor
Omlet

Ölen
3 köfte
Salata
Çorba

Akşam
1 porsiyon döner az çorba
Avuç içi kadar lavaş (çok çok inceydi)
Ayran
2 minik lokma baklava

Ara süten kahve 2 kare bitter

Temizlik çamaşır bulaşık ve daha niceleri
Su miktarını bilmiyorum içebildiğim kadar diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…