Bilmiyorum kaptanım çok Yorgunum bu aralar uyku bile yetmiyor işte akşam olsa da eve gidip uyusam diyorum sürekliNiye canın spor istemiyor? Hazırr yarışmalar da başlamışken spora ne dersin?
Kışın öyle oluyor. Bana da herşey zor geliyor bu aralar. Herşeyi sürekli erteliyorum. Sonra da dağ gibi oluyor.Bilmiyorum kaptanım çok Yorgunum bu aralar uyku bile yetmiyor işte akşam olsa da eve gidip uyusam diyorum sürekli
Su az geldi canim. 2500ml filan olsa daha iyi olurdu. Ama guzel menu.Aylardır burada değilmişim gibi geliyor baya uzak kaldım buradan
27 aralık persembe
Sabah iştahım yoktu 3-4 dilim domates salatalık 1 kaşık peynir 1 dilim ekmek yedim
Öğlen 1 kase mercimek çorbası 4 kaşık pırasa 3 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt
Akşam büyük boy salata kase ve yumurtalı karnabahar
Arada yarım elma yarım portakal 1 mandalina
Su 1800-2000 arası
Spor 3000 adım evde spor yapmak istemiyor canım bu günlerde
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Menunu cok begendim canim. Hem oranlari az hem saglikli. Afiyet olsn. Su biraz daha fazla olabilirdi sadece.Bugünki menüm
Sabah
1 hşl yumrt
Salatalık domates
1 dilim peynir ve kaşar peynir
Öğlen
1 küçük kase Kıymalı patlıcan yemeği
Akşam
3 yk bulgur pilavı
1 tavuk baget
Su 2 lt
Spor
15 dk leslie: 22 p
15 dk hit kardio : 60 p
Toplam: 82 p
Su da menu de cok guzel canim. Afiyet olsn.29 aralık cumartesi menü
Sabah 5 kaşık menemen 2 dilim ekmek bir avuç kadar zeytin 2 kaşık peynir
Ara 1 bardak tarçınlı muzlu süt
Akşam 5 köfte 1 kase yoğurtlu lahana (haşlanmış) 1 dilim ekmek
Su 2000 cc (daha içerim 2500 olur muhtemelen
Spor 2500 adım
1 saat ev temizliği
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Pastaya ragmen menun cok guzel canim.afiyet olsn.Menü
Sabah:
1 yk chia, 4 yk yoğurt, 1 elma ve biraz tarçın
Ara: yeşil çay
Öğle: 1 kase çoban salatası ve 150 gr ızgara tavuk
Ara: 1 dilim Doğum günü pastası
Akşam: 6 yk biberle ıspanak ve 1 kase cacık
Ara: Yeşil çay
Spor: yok
Su: 3l
Teşekkürler canım. Annemin doğum günüydü. Pasta yemek için biraz daha az tuttum diğer öğünlerimi.Pastaya ragmen menun cok guzel canim.afiyet olsn.
Bana biraz az gibi geldi yediklerin. Detoks gibi olmuş. Sabaha sağlıklı yağlardan ekleyebilirsin (zeytin, avokado) ve belki 1-2 dilim esmer ekmek. Genel olarak da sebze miktarını arttırabilirsin menünde.Bugünki menüm
Sabah
1 hşl yumrt
Salatalık domates
1 dilim peynir ve kaşar peynir
Öğlen
1 küçük kase Kıymalı patlıcan yemeği
Akşam
3 yk bulgur pilavı
1 tavuk baget
Su 2 lt
Spor
15 dk leslie: 22 p
15 dk hit kardio : 60 p
Toplam: 82 p
Sağol kaptan valla en azından eksi ben de ona dua ettim yoksa bunalımdaydım artıkGeçmiş olsun canım herşey biz insanlar için moralini bozma düzelir inşallah Allah dermansız dert vermesin
En azından artı değil
Bence bir tek sen değilsin amaaaa kız o kadar şeyi nasıl yer insan bari insaflı davran birini ye cipsin ne güzel sağlıklı beslenirken nerden çıktı bu yılbaşı biraz daha vakit olsa iyiydi şimdi herkes yoldan çıkacak
bu ara sende bişey mi var moralin mi bozuk hayırdır
Sağol canımCook gecmis olsun canim. Dikkat et kendine
Sağol canım amin ama hakkaten şu regl olamamak çok sinir bozucu yaa hala gelmedi bide şiştim çatlıcamValla nerden çıktı bu ya,önceden Noel mi vardıNoel bahane yoldan çıkmak isteyene (ben gibi).
matilda34 canım üzüldüm yaşadığın aksiliklere Allah daha büyük aksilik vermesin.Ama o moral bozukluğunu veren regldir regl.O var ya o
Sağol kaptan valla en azından eksi ben de ona dua ettim yoksa bunalımdaydım artık
Sağol canım
Sağol canım amin ama hakkaten şu regl olamamak çok sinir bozucu yaa hala gelmedi bide şiştim çatlıcam
Daha nice saglikli mutlu yillari olsun canim annenin.Teşekkürler canım. Annemin doğum günüydü. Pasta yemek için biraz daha az tuttum diğer öğünlerimi.
Gecmis olsun canim. Umarim cabucak dussun atesi.Geçmiş olsun canım nasıl oldu elin? Hastalık eve bi girdi mi tüm üyeleri dolaşıyor zaten ;( benim de oğlumun ateşi çıktı dün akşam uzun zamandır hasta olmamıştıumarım kötüleşmez..
Bugunku menum
09:00_ tereyaginda 2 yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 1 dilim ekmek, 3 tk pesto.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
13:30 _ 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates sosu.
17:00_ yarim kase yesil mercimek corbasi, yarim kase kadar rokali kuru domatesli salata, 2 elma dilim patates, 3 kucuk tavuk butu firinda, 1 kadeh sarap.
Su: 3 litreyi gecti
@tuzsuz_ruh K klbk33
Gecmis olsun canim. Umarim cabucak dussun atesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?