Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm
3 dlm tbe
2 tk vişne reçeli
Ekmeklerin üzerine ince dilim tereyağı
1 minik bardak sıkma portakal
Omlet
5-6 dlm sucuk

Ara sütten kahve
2 kare bitter

Akşam
3 kepçe şehriyeli yeşil mercimek çorbası
2 yk p pilavı
5-6 yk kıymalı lahana yemeği

Ara belki bİr süt daha

Sabahtan akşama kadar hiç oturmadan temizlik ve yemek
Su yine içebildiğim kadar.

Yazıcam bunun analizini tam okumadan alıntı yaptım çıkmak zorundayım ama burda

Benim dukan kisa surdu canim yaa. Off cok sis hissediyorum kilo almis gibiyim. Yarin da yeni yil kutlamasi cok kalori alirim 3 ocaktan itibaren devam.

Tmm kh fazla olmus ama Canim en azindan saglikli yemissin.
Paket gida yok.

Kizlar gecen yazmistim. Yeni yildan sonra yine kalori sayimli diyete gecmek istiyorum. 1200 kalori ve gunluk 2 fincan sutlu kahve olacak. Aslinda keton diyeti yapmak istemistim ama burda domuz etini keton diyetinden cikaramadiklarini soylediler. Normal sadece kalori sayimli diyette cikariyorlar. Daha once denemistim. Artik normal yemek siparis edecegim. Sadece kalorisi 1200 olmak sartiyla.

Haftasonu ne okulu var canim?
Sorma arkadaşım ya hafta sonu kursları okulda açılıyor ya onlar.Yaptım böyle bir hata aldım o kursları ama 2. dönem almayacam.Kurs sonrası çok kötü oldum soğuk mu ne çarptı .Dün de o yüzden giremedim anca uyudum.
Peki karın ağrın geçince devam etsen olmuyormu. Merak etmiştim kız bende şu dukanı sende ne güzel vermeye başlamıştın.
Ah canım benim ya geçmiş olsun.EN korktuğum şey ateş.Oğlan diş çıkarırken 38 derece ateş yaptıda aklım gitti ki çok korkulcak bir ateş değil biliyorum diş ateşi ama ateşin her türlüsü korkutuyor insanı.İnşallah daha iyidir şimdi

Slm kızlar ben pek uğrayamadım bugün buraya.. Alışveriş koşturuyom hala
Bugünki menüm
Sabah (13:00)
1 hş yumurta
1 tatlı kaşığı bal
1 tost
1 dilim beyaz peynir
1 dilim peynirkaşar

Ara 18:00)
Türk kahvesi

Daha birşey yemedim.. Kahvaltıyı geç yaptığım için açıkmadım. Yatmadan yoğurt yiyeceğim
Su :2 lt
Spor yok ama 4 saattir avm de dolaşıyorum..

Ya bu menü dediğin kadar fena değil bence ev işi de yapmışsın.O ev işleri nötrlemiştir yediğin baklavaları bence.Afiyet olsun bebek.

evet tamda öyle bir menü olmuş valla sabah 3 dilimi görünce diyecektim ama gün boyu temizlik yapmışsın.Gerçi 3 dilimde fazla kız sanki.Neyse olur arada öyle daha önceki öpülesi menülerinin hatrı var.

eee kız burda menü yokki, ilahiOruç tutmuşsun sen baya baya Afiyet olsun ne diyeyim.Kız böyle menülerle zorlama kendini diyecem ama bende benzer hatalar yapıyorum.Afiyet olsun canım

Kahvaltı sağlam yapılmış sütlü kahve belki 2-3 saat sonra içilebilirdi,tabi takdir senin kuzucuğum.Afiyet olsun güzel menü su süper olmuş ayrıca

bu da benim dünkü menüm
Saat 9.00 : ılık limonlu su
Saat 10.00 : 1 h. patates , 1 h. yumurta , roka+dereoyu, 1.5 dilim peynir
Saat 14.00 :yarım mandalina
Saat 16.00 : 1 tane elma
Saat 20.30 : 1 tane tam pide( yanlış zamanda yedim ama o saatte uyandım dün iyi değildim)
Su sadece 2 lt
spor yok maalesef

KIzlar bugünkü menüm
Saat 11.30 : 1 h. yumurta ,1.5 dilim ekmek , 1 y.k dilim peynir, 1y.k biberli lor, 1y.k çikokrem, 1 domates
Saat 15.00 : 3 t.k tahin pekmez
Saat 17.00 : 1 tane mandalina
Saat 18.30 : 5 s.k portakallı kereviz
Saat 19.30 : 1 ince dilim kek
Su anca 2.5 olur heralde spor yok maalesef,(Bu hafta yapamam heralde)

Kızlar sol göğsümde üst tarafında bir sertlik var ağrıda yapıyor.Süt kanallarım mı tıkandı yoksa iltihap mı oldu bilmiyorum ama onun için herhalde doktora gitmem gerekiyor.Çok moralim bozuk işin aslı bütün gün düzeltebilmek için sıcak su torbasıyla orayı açmaya çalıştım ama banamısın demedi

Günaydınnnn :)
Herkese mutlu haftalar, mutlu seneler :)
Kimse olmaz artık bugün burda
Haftasonu uğrayamadım ben de, diyet de hak getire.. Emeğime acıyorum sonra da

Git mutlaka canım.
Kardeşimde de oldu doğumdan sonra, ağrı çoğalınca doktora gitti, süt birikip tıkanmış..

2 menü de iyi aslında ama her gün bir şeyle bozmuşsun..

Baklava dışında gayet iyi..

Afiyet olsun..

Çok az yemişsin, yorma böyle vücudunu..

Dene bakalım canım..
Umarım iyi sonuç alırsın..
Bacağın nasıl oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…