Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar herkese mutlu bir gün diliyorum bugün zumbaya noel baba şapkasıyla gitcez
Tmm kh fazla olmus ama Canim en azindan saglikli yemissin.
Paket gida yok.

Sağol canım bu akşam da muhtemelen böyle olur sonra toparlarım kaptişleri beni affetsin moda giremiyorum..

Ben ketoyu çok beğenmiyorum zaten canım boşver dengeli beslenmek en iyisi..

Çok şükür 38.5in üstüne çıkmadı.. oğlum küçükken kafayı yerdim bir keresinde 40.2 görmüştük hastanede az daaha aklımı oynatıyordum. İnatçı düşmeyen bir ateşi olurdu.. ilaç verirdim yarım saat sonra bi ölçerdim yükselmiş neyse bu sefer öyle olmadı tekrar da yükselmedi çok şükür..

Di mi yaa kesin erittim ben onları yine de salı gününe kadar

Geçmiş olsun canım inşallah kendi kendine dağılır benim de olurdu bazen iyice emzir o tarafı.. masaj yap emzirirken..

Git mutlaka canım.
Kardeşimde de oldu doğumdan sonra, ağrı çoğalınca doktora gitti, süt birikip tıkanmış..
Haklısın canım ,beklemek pek akılcı olmayacak gibi görünüyor.
İnşallah canım ilacı alacam ama 1- gün daha soğuk kompresi yapacağım dün gece yaptım sanki işe yaradı.
Bildirim
73.3 tabiki +600 gr.. hala wc yok bir hafta olmak üzere çarşambadan beri..
Canım o wc den valla bak.Bence wc bir çıksan gidiverecek o yük

Diğer menü bişey değil de bunda hep karbon olmuş tatlılar çıkolatalar ekmekler tereyagları reçeller tam dayaklık

Geçmiş olsun süt büyük ihtimalle tıkamıştır sen sıcak tut doktora gidene kadar biraz olsun fayda eder inşallah
Günaydınnnn :)
Herkese mutlu haftalar, mutlu seneler :)
Kimse olmaz artık bugün burda
Haftasonu uğrayamadım ben de, diyet de hak getire.. Emeğime acıyorum sonra da
bi moda giremedin sende

Bildirim
73.3 tabiki +600 gr.. hala wc yok bir hafta olmak üzere çarşambadan beri..
Posalı şeyler ye form çayı varsa iç evde bir karışım var bende tamamen bitkisel yani içinde keten tohumu falan fistan var akşam yemekten sonra bir kaşık içip üstüne yarım litre su içiyorsun ertesi gün ne varsa ama ne varsa gidiyor kurt parazit ne ararsan tabi o gün sıvı beslenmek gerekiyor keşke öyle bişey olsa sizdede kullansanız
Bugünkü kilom 65.2 yani -300gr adam gibi beslenmezsem işte böyle olur.Hasta bir olmak beni fena sarsıyor tabi diğer yandan işeme yarıyor
canım dikkat et kendine sen emzirdiğinden de böyle oluyorsun bence birde hastalık üstüne vitamin olacak seyler ye iç güç kuvvet versin pekmez bir kaşık yarım limon suyu bir bardak su karıştır iç bunu

Valla ya
Kendimi beğenmiyorum da böyle, ama neden iradesizim bilmiyorum.. Eski halimi özledim, eski kıyafetlerimi, görünüşümü.. Şimdi önemli bir yere gidecek olsam yeni kıyafet alıyorum her seferinde, eskiler olmuyor

Canm cok bgecmis olsun nasil oldun gogsun nasil oldu. Canm benimde gogsum sisti tikanmisti ben birvtek careyi ters yonde emzirmekle buldum, mesela sol gogsunde sorun diyel8m bebegin kafasinisol koluyun altindan getirip emzir , bu sekild3 emzirdikce gogsun acilir

Kimsecikler yok buralarda yılbaşı akşamı diye galiba neysem ben menumu yazayım

Sabah:
50 Gr tam buğday ekmeği
1 ince küçük dilim kaşar
1 ince kücuk dilim beyaz peynir
1 çeri domates

Ara:
1 dilim portakal

Öğle
1 kase ezogelin çorbası
100 Gr kıymalı patates oturtma
100 Gr havuç tarator

Ara
1 adet portakal

Akşam (19:00)

4 adet beyaz lahana dan sarma
2 büyük yaprak beyaz lahana
1 sıkım çiğköfte

Yatmadan 1 saat önce
3 yk limonlu pulbiberli yogurt

Su 2.5 lt üstü
Spor 15 dk Leslie: 22 p

Diğer menü bişey değil de bunda hep karbon olmuş tatlılar çıkolatalar ekmekler tereyagları reçeller tam dayaklık

ayy kaptişim öyle deme korkuyorum..

Ayy nerede bulabilirim acaba. Aktarda falan olmaz mı? Adı falan yok mu?

Nerelerdesiniz? Dün kimler neler neler yedi acaba?? Ben geçen hafta fazla kaçırdığım için burada daha aktif olmaya karar verdim.
Dünkü menümü paylaşmakla işe başlayayım.
Sabah: 1h yumurta, 1d.b.peynir, 5 zeytin, bol yeşillik, 1d.çavdar ekmeği
Öğle: çoban kavurma 1/2pors. - 2 mandalina - 1/4 kase mervimek çorbası
Akşam: 1/2 pors.tavuk sote, 1kase salata, 3yk pirinç pilavı, 1 ince dilim yaş pasta, 1dilim kabak tatlısı
Ara 22.00 7-8 fındık
Çok yememeye çalıştım ama ancak bu kadar dayanabildim.

Zayıf kalmak adına kendimi temizliğe adayacağım bu gidişle.

Bugün güne 50jj ile başladım.

Yılbaşı akşamı bahanesine sığınmayıp sağlıklı beslenmeni bozmadığını gördüğüme çok sevindim. Tartıdaki eksileri görünce sen de çook sevineceksin. Hele hele küçük beden kıyafetlerini giyip içinde salına salına yürürken kıskanç bakışlara karşı kilo vermenin gururuyla çook daha mutlu olacaksın.

Bu emzirme ayrı bir sanat dalı. Bebek doğunca hamilelikten kurtuluyorsun. Bu seferde emzirmenin zorlukları süt durumu vb birsürü şey çıkıyor.

Bu arada sporların harika. Bu gidişle çok yakın zamanda mezun olacaksın. Her hafta sporda birinci gelmek nasıl bir duygu acaba??

Bu arada son 3 kilo 100 gramın. 3kg100gr daha verirsen mezunsun. Mezuniyete en yakın sen ve kaju kajunun 3kg 500gr kaldı.

Selamlar kızlar yeni yil hepimize güzellikler bol bol kilo kayıpları ile gelsin.
Ben 30.12 18 pazar menüsü
Kahvaltı saat 11:00
1 bardak kayisili form çayi
1 haşlanmış yumurta +1 avuç zeytin +2 yemek kaşığı lor peynir + yarım elma yarım portakal 1 mandalina yarım avakado
Ara 1 bardak hazır sahlep
2 bardak yeşil çay
Akşam 18:00 gibi
4-5 kaşık et sote
4 kaşık bulgur pilavı
1 büyük bardak ayran
Su 2000 cc
Spor 1 saat ev temizliği
30 squat
15 dk leslie
K klbk33 @tuzsuz_ruh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…