Tmm kh fazla olmus ama Canim en azindan saglikli yemissin.
Paket gida yok.
Kizlar gecen yazmistim. Yeni yildan sonra yine kalori sayimli diyete gecmek istiyorum. 1200 kalori ve gunluk 2 fincan sutlu kahve olacak. Aslinda keton diyeti yapmak istemistim ama burda domuz etini keton diyetinden cikaramadiklarini soylediler. Normal sadece kalori sayimli diyette cikariyorlar. Daha once denemistim. Artik normal yemek siparis edecegim. Sadece kalorisi 1200 olmak sartiyla.
Sorma arkadaşım ya hafta sonu kursları okulda açılıyor ya onlar.Yaptım böyle bir hata aldım o kursları ama 2. dönem almayacam.Kurs sonrası çok kötü oldum soğuk mu ne çarptı .Dün de o yüzden giremedim anca uyudum.
Peki karın ağrın geçince devam etsen olmuyormu. Merak etmiştim kız bende şu dukanı sende ne güzel vermeye başlamıştın.
Ah canım benim ya geçmiş olsun.EN korktuğum şey ateş.Oğlan diş çıkarırken 38 derece ateş yaptıda aklım gitti ki çok korkulcak bir ateş değil biliyorum diş ateşi ama ateşin her türlüsü korkutuyor insanı.İnşallah daha iyidir şimdi
evet tamda öyle bir menü olmuş valla sabah 3 dilimi görünce diyecektim ama gün boyu temizlik yapmışsın.Gerçi 3 dilimde fazla kız sanki.Neyse olur arada öyle daha önceki öpülesi menülerinin hatrı var.
Kızlar sol göğsümde üst tarafında bir sertlik var ağrıda yapıyor.Süt kanallarım mı tıkandı yoksa iltihap mı oldu bilmiyorum ama onun için herhalde doktora gitmem gerekiyor.Çok moralim bozuk işin aslı bütün gün düzeltebilmek için sıcak su torbasıyla orayı açmaya çalıştım ama banamısın demedi
Haklısın canım ,beklemek pek akılcı olmayacak gibi görünüyor.Git mutlaka canım.
Kardeşimde de oldu doğumdan sonra, ağrı çoğalınca doktora gitti, süt birikip tıkanmış..
İnşallah canım ilacı alacam ama 1- gün daha soğuk kompresi yapacağım dün gece yaptım sanki işe yaradı.Günaydın kızlar herkese mutlu bir gün diliyorumbugün zumbaya noel baba şapkasıyla gitcez
Sağol canım bu akşam da muhtemelen böyle olur sonra toparlarım kaptişleri beni affetsin moda giremiyorum..
Ben ketoyu çok beğenmiyorum zaten canım boşver dengeli beslenmek en iyisi..
Çok şükür 38.5in üstüne çıkmadı.. oğlum küçükken kafayı yerdim bir keresinde 40.2 görmüştük hastanedeaz daaha aklımı oynatıyordum. İnatçı düşmeyen bir ateşi olurdu.. ilaç verirdim yarım saat sonra bi ölçerdim yükselmiş neyse bu sefer öyle olmadı tekrar da yükselmedi çok şükür..
Di mi yaa kesin erittim ben onlarıyine de salı gününe kadar
Geçmiş olsun canım inşallah kendi kendine dağılır benim de olurdu bazen iyice emzir o tarafı.. masaj yap emzirirken..
Canım o wc den valla bak.Bence wc bir çıksan gidiverecek o yükBildirim
73.3 tabiki +600 gr.. hala wc yokbir hafta olmak üzere çarşambadan beri..
Diğer menü bişey değil de bunda hep karbon olmuş tatlılar çıkolatalar ekmekler tereyagları reçeller tam dayaklıkBugünkü menüm
3 dlm tbe
2 tk vişne reçeli
Ekmeklerin üzerine ince dilim tereyağı
1 minik bardak sıkma portakal
Omlet
5-6 dlm sucuk
Ara sütten kahve
2 kare bitter
Akşam
3 kepçe şehriyeli yeşil mercimek çorbası
2 yk p pilavı
5-6 yk kıymalı lahana yemeği
Ara belki bİr süt daha
Sabahtan akşama kadar hiç oturmadan temizlik ve yemek
Su yine içebildiğim kadar.
Geçmiş olsun süt büyük ihtimalle tıkamıştır sen sıcak tut doktora gidene kadar biraz olsun fayda eder inşallahKızlar sol göğsümde üst tarafında bir sertlik var ağrıda yapıyor.Süt kanallarım mı tıkandı yoksa iltihap mı oldu bilmiyorum ama onun için herhalde doktora gitmem gerekiyor.Çok moralim bozuk işin aslı bütün gün düzeltebilmek için sıcak su torbasıyla orayı açmaya çalıştım ama banamısın demedi
bi moda giremedin sendeGünaydınnnn :)
Herkese mutlu haftalar, mutlu seneler :)
Kimse olmaz artık bugün burda
Haftasonu uğrayamadım ben de, diyet de hak getire.. Emeğime acıyorum sonra da
Posalı şeyler ye form çayı varsa iç evde bir karışım var bende tamamen bitkisel yani içinde keten tohumu falan fistan var akşam yemekten sonra bir kaşık içip üstüne yarım litre su içiyorsun ertesi gün ne varsa ama ne varsa gidiyor kurt parazit ne ararsan tabi o gün sıvı beslenmek gerekiyor keşke öyle bişey olsa sizdede kullansanızBildirim
73.3 tabiki +600 gr.. hala wc yokbir hafta olmak üzere çarşambadan beri..
canım dikkat et kendine sen emzirdiğinden de böyle oluyorsun bence birde hastalık üstüne vitamin olacak seyler ye iç güç kuvvet versin pekmez bir kaşık yarım limon suyu bir bardak su karıştır iç bunuBugünkü kilom 65.2 yani -300gr adam gibi beslenmezsem işte böyle olur.Hasta bir olmak beni fena sarsıyor tabi diğer yandan işeme yarıyor
Geçmiş olsun süt büyük ihtimalle tıkamıştır sen sıcak tut doktora gidene kadar biraz olsun fayda eder inşallah
bi moda giremedin sende
Posalı şeyler ye form çayı varsa iç evde bir karışım var bende tamamen bitkisel yani içinde keten tohumu falan fistan var akşam yemekten sonra bir kaşık içip üstüne yarım litre su içiyorsun ertesi gün ne varsa ama ne varsa gidiyor kurt parazit ne ararsan tabi o gün sıvı beslenmek gerekiyor keşke öyle bişey olsa sizdede kullansanız
canım dikkat et kendine sen emzirdiğinden de böyle oluyorsun bence birde hastalık üstüne vitamin olacak seyler ye iç güç kuvvet versin pekmez bir kaşık yarım limon suyu bir bardak su karıştır iç bunu
Canm cok bgecmis olsun nasil oldun gogsun nasil oldu. Canm benimde gogsum sisti tikanmisti ben birvtek careyi ters yonde emzirmekle buldum, mesela sol gogsunde sorun diyel8m bebegin kafasinisol koluyun altindan getirip emzir , bu sekild3 emzirdikce gogsun acilirKızlar sol göğsümde üst tarafında bir sertlik var ağrıda yapıyor.Süt kanallarım mı tıkandı yoksa iltihap mı oldu bilmiyorum ama onun için herhalde doktora gitmem gerekiyor.Çok moralim bozuk işin aslı bütün gün düzeltebilmek için sıcak su torbasıyla orayı açmaya çalıştım ama banamısın demedi
Diğer menü bişey değil de bunda hep karbon olmuş tatlılar çıkolatalar ekmekler tereyagları reçeller tam dayaklık
Geçmiş olsun süt büyük ihtimalle tıkamıştır sen sıcak tut doktora gidene kadar biraz olsun fayda eder inşallah
bi moda giremedin sende
Posalı şeyler ye form çayı varsa iç evde bir karışım var bende tamamen bitkisel yani içinde keten tohumu falan fistan var akşam yemekten sonra bir kaşık içip üstüne yarım litre su içiyorsun ertesi gün ne varsa ama ne varsa gidiyor kurt parazit ne ararsan tabi o gün sıvı beslenmek gerekiyor keşke öyle bişey olsa sizdede kullansanız
canım dikkat et kendine sen emzirdiğinden de böyle oluyorsun bence birde hastalık üstüne vitamin olacak seyler ye iç güç kuvvet versin pekmez bir kaşık yarım limon suyu bir bardak su karıştır iç bunu
ayy kaptişim öyle deme korkuyorum..
Ayy nerede bulabilirim acaba. Aktarda falan olmaz mı? Adı falan yok mu?
Yılbaşı akşamı bahanesine sığınmayıp sağlıklı beslenmeni bozmadığını gördüğüme çok sevindim. Tartıdaki eksileri görünce sen de çook sevineceksin. Hele hele küçük beden kıyafetlerini giyip içinde salına salına yürürken kıskanç bakışlara karşı kilo vermenin gururuyla çook daha mutlu olacaksın.Kimsecikler yok buralarda yılbaşı akşamı diye galibaneysem ben menumu yazayım
Sabah:
50 Gr tam buğday ekmeği
1 ince küçük dilim kaşar
1 ince kücuk dilim beyaz peynir
1 çeri domates
Ara:
1 dilim portakal
Öğle
1 kase ezogelin çorbası
100 Gr kıymalı patates oturtma
100 Gr havuç tarator
Ara
1 adet portakal
Akşam (19:00)
4 adet beyaz lahana dan sarma
2 büyük yaprak beyaz lahana
1 sıkım çiğköfte
Yatmadan 1 saat önce
3 yk limonlu pulbiberli yogurt
Su 2.5 lt üstü
Spor 15 dk Leslie: 22 p
Bu emzirme ayrı bir sanat dalı. Bebek doğunca hamilelikten kurtuluyorsun. Bu seferde emzirmenin zorlukları süt durumu vb birsürü şey çıkıyor.Canm cok bgecmis olsun nasil oldun gogsun nasil oldu. Canm benimde gogsum sisti tikanmisti ben birvtek careyi ters yonde emzirmekle buldum, mesela sol gogsunde sorun diyel8m bebegin kafasinisol koluyun altindan getirip emzir , bu sekild3 emzirdikce gogsun acilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?