Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünkü menüye gelince
31.12.18
Sabah 1 kayisili form çayı
1 haşlanmış yumurta
1 bardak filtre kahve içine hindistan cevizi yağı
2 kaşık peynir
1 portakal 1 mandalina

Ara 15:00 1 elma
Ara 17:00 1 avakado (limonlu tuzlu)
Akşam 4 kaşık etli türlü güvec
3 kaşık bulgur pilavı
Büyük kase salatanın yarısı
Ara Yarım elma yarım portakal
1-2 avuç kabak+aycekirdegi karışık
Su 2000.cc
Adım 7300
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Sabah kilosu da 74,5 di

Ahh onu okadar çok istiyorumki.. Kilom çok aşırı değil ama ben rahatsızım.. Böyle kilo vermeye çalışıp veremeyince benle espirisinede olsa dalga geçenlere o kadar sinşr oluyorumki anlatamm

Ahh onu okadar çok istiyorumki.. Kilom çok aşırı değil ama ben rahatsızım.. Böyle kilo vermeye çalışıp veremeyince benle espirisinede olsa dalga geçenlere o kadar sinşr oluyorumki anlatamm
sende bu azim olduktan sonra istediğin kiloya gelirsin. Buraya katılımın çok olursa daha da kolaylaşır işin. bu ara kimse yazmıyor. Kaptan dahil. Sen onlara uyma.

1 OCAK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
60dk ev işi = 20p
50jj = 50p
Toplam = 70p

DeryaOnDiet :

Dahlia_ :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2218519

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Valla yaaa giremedik bugun 3 gündür sağ boyun omuz kol el tutuk geziyorum yeni yıla tutulmuş olarak girdim boyun fıtığından şüpelendim en kısa zamanda doktora gidicem yılbaşı kutlamıyoruz ki biz eşimle bir masa kurdum korkma korkma cıss yok safi meze birde et yanına limonata sofrayı toplayıp uzandım koltuğa az kalsın yeni yıla uyuyarak giriyordum çeyrek kala uyanmışım sonra 2 ye kadar TRT 1 de 1 de nostalji diye bir program çıktı sırf eski şarkılar türküler onu izledim sonra uyumuşum sabah pardon öğle 12 de kalkmışız işte toparlan et bu saat oldu kısaca yine hastayım bu kışlar hep hasta geçiyor benim yaaa

2 menü de iyi aslında ama her gün bir şeyle bozmuşsun..
evet canım ya haklısın.Madem yedin sabah o çikokremi bari akşama keki yeme dimi,tam bir koca kafalılık örneği Kendime şyle bir vurasım var
sağol kaptanım çok ütü tuttum göğsümde işe yaramadı.Sonra eşim internette araştırmış süt yağlanınca( özellikle de yağlı şeyler yiyince de oluyormuş) sertleşen yere soğuk compres yapmak lazımmış yaptım işe yaradı çok şükür birde tomrs in dedğini yaptım baya işe yarıdı azıcık bir sertlik kaldı.Doktora da gitmeme gerek kalmadı.
aynen canım dediğin gibi çok işe yarıyor bende ters emziriyorum,buzda tutuyorum üstünde çok iyi oldu.tabi bide yağlı tüketmemeye çalışacam.(yaptırırsan pideyi kuyruk yağıyla sonuç bu olur,eşimde laf sokuyor "ye sen kuyruk yağlı kurufasülyeleri, pideleri")
Mutlu sağlıklı yıllar diliyorum kuzularım sevdiklerinizle birlikte incecik
amin canım benim
Kaptanım menün çok güzel olmuş ama bir yerde dinlemiştim yemekle birlikte meyve tüketildiği takdirde yağların emilimi daha fazla olduğu için kilo aldırıyormuş,nacizane fikrim en az 1 saat sonra yiyebilirsin.Afiyet olsun.Bu arada tatlıyı sevengillerdensin sende menünde pek eksik etmiyorsun.

bu da benim dünkü menüm acaba yazmasam mı
Sabah saat 7.00 : ılık limonlu su
Saat 8.45 : 1.5 dilim ekmek ,1 dilim peynir , 1 çeri domates ,dere otu+roka
Saat 12.00 : yarım simit (insan yanında ya yumurta ya zeytin yer dimi,resmen ofsayt)
Saat 15.00 : 1 mandalina
Saat 18.00 : 2 paçanga , 2 patatesli 1 peynirli milföy börek, 1 hindi dürüm , 1 ince dilim pasta , 2 kaşık kereviz salatası, 2 kaşık yoğurtlu kereviz otu kavurması , 5 tane boncuk tulumba( çok küçük) başka yemişte olabilirim bu kadrı aklımda kaldı.Cips ve çerez ama az midemde yer kalmadı.
Su 3 lt spor yoktu
İşte bu normal bir kaju menüsü. ama çarşambadan itibaren hizaya girecem söz.Tartıldım sabah sabitim çok şükür.

Ay çok geçmiş olsun kaptanım ya.Daha da kışın ortasındayız maalesef bol bol portakal ve greyfurt ye.
Meze iyi seçim olmuş biz hata ettik tüm gün hamurla uğraştık.ondan sonra ne olacak bunlar bitsin diye uğraş şuan çok pişmanım hemde feci yoruldum.Bir daha bende öyle yapacam gözüm doymadı resmen

Bugünkü menüm (bu da pek iç açıcı değil maalesef)
Saat 9.00 : yarım elma (kalktım tekrar yattım)
Saat 12.00 : 1 h. yumurta ,2 patatesli 1 peynirli milföy , 1 ince dilim peynir
Saat 15.00 : 1 mandalina ,2 ceviz , 30 tane üzüm ,9 tane badem
Saat 18.00 : 1 paçanga , 1/2 portakallı kereviz ,3 minik tulumba
Saat 21.00 : 1 bardak rezen
Su 3.5 olur yatana kadar
Spor(yapmayacaktım ama kendimi cezalandırdım)
35 dk tempolu yürüyüş = 70p
15 dakika leslie = 22p
20 dk Pilates = 40p
Toplam = 132 p

1 OCAK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
60dk ev işi = 20p
50jj = 50p
Toplam = 70p

DeryaOnDiet :

Dahlia_ :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :
35 dk tempolu yürüyüş = 70p
15 dakika leslie = 22p
20 dk Pilates = 40p
Toplam = 132 p

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2218519

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz[/QUOTE]

1 OCAK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
60dk ev işi = 20p
50jj = 50p
Toplam = 70p

DeryaOnDiet :

Dahlia_ :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :
20 dk tempolu yürüyüş : 40
20 dk eliptik bisiklet : 60

20 dk bisiklet : 40
Toplam 140 puan

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

Eki Görüntüle 2218519

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

1 Ocak salı menü
Sabah 11:30 1 bardak yoğurt içine 2 kaşık yulaf ezmesi 1 kalık chia
14:00 1 haşlanmış yumurta 2 kaşık peynir 10 zeytin domates salatalık ) 5-6 dilim) yarım portakal yarım elma , 1 küçük muz
Ara 17:00 1 fincan sütlü kahve
Akşam 4 kaşık etli türlü 2 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran
Su 2000 cc
1 saat fitness
K klbk33 @tuzsuz_ruh

Ay Yok ben öyle hamur falan uğraşamam gittik biraz et aldık fırına sürdüm patatesle soslu yanına da maş fasulyesi börülce köz biber Haydari humus peynir ezmesi kaşarlı mantar normal salata yaptım komşum pazı kavurması yollamış hepsinden yedim vallahi salata çok severim ben et bir parça yedim bolca salata meze yedim hem rahatsız etmiyor eşim pasta almış minicik bir dilim pasta yedim birde çay benim yılbaşı menüsü bu kadar işte yemem o kadar çok zaten midem öğütmüyor

Ben dün yazamadım arkadaşlar misafirim vardı baya ypğundum.. Bu misafirler benimahvedecek

01 ocak salı günki menüm

2 yağda yumurta
2 dilim beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Biraz bal
Salatalık domates

Akşam
Yarım kase mercimek çorbası
Haşlama et
2 kaşık yoğurt
2 sıkım çiğ köfte
Ayran
1 kase sütlaç

Spor yapmadım
Su:1.5 lt çok az

Dün kahvaltıyı geç haptığım için 2 öğün yedim. Ve hiç iç açıcı değil menüm bugün toplayacam

Çok haklısın canım..
Benim de şu sıralar günlerim pek iyi geçmiyor.. Hava soğuk, enerjim çok düşük, regl olucam diye asabiyim de biraz olamadım bir türlü, ipin ucu kaçınca kilo da aldım, başa döndüm resmen mutsuzum..
Bu sabah kalktım, kendim le anlaştım, bakalım hayırlısı bundan sonra..
Senin gibi temizliğe vermem gerek galiba kendimi, 1.5 saattir mutfakta temizlik yapıyorum, halim olmayınca işler de birikmiş.. Daha bitiremedim de..

Evet canim kiklo verme iyiydi ama cok kotu karnim agriyinca esim kizdi, daha iyilesmedin bile neden bu kadar zorluyorsun saglikli herseyden az ye filan deyince. Off tamam dedim biraktim
bu arada gecen konusmustuk ya yarindan itibaren kalori sayimli diyetim geliyor. Ama bana 1200un cok az oldugunu soyledi catering sirketinde calisan bayan 1300 kalorilik olacak ve gun icinde 2 sutlu kahve hakkim var. Keton diyet yapamayacagim domuz etini cikarmadikl;arindan dolayi. Bakalim bu ay sonuna kadar aldim. 30 ocaga kadar gunluk kalorili yemeklerim gelecek insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…