Ahh onu okadar çok istiyorumki.. Kilom çok aşırı değil ama ben rahatsızım.. Böyle kilo vermeye çalışıp veremeyince benle espirisinede olsa dalga geçenlere o kadar sinşr oluyorumki anlatammYılbaşı akşamı bahanesine sığınmayıp sağlıklı beslenmeni bozmadığını gördüğüme çok sevindim. Tartıdaki eksileri görünce sen de çook sevineceksin. Hele hele küçük beden kıyafetlerini giyip içinde salına salına yürürken kıskanç bakışlara karşı kilo vermenin gururuyla çook daha mutlu olacaksın.
sende bu azim olduktan sonra istediğin kiloya gelirsin. Buraya katılımın çok olursa daha da kolaylaşır işin.Ahh onu okadar çok istiyorumki.. Kilom çok aşırı değil ama ben rahatsızım.. Böyle kilo vermeye çalışıp veremeyince benle espirisinede olsa dalga geçenlere o kadar sinşr oluyorumki anlatamm
Valla yaaa giremedik bugun 3 gündür sağ boyun omuz kol el tutuk geziyorum yeni yıla tutulmuş olarak girdim boyun fıtığından şüpelendim en kısa zamanda doktora gidicem yılbaşı kutlamıyoruz ki biz eşimle bir masa kurdum korkma korkma cıss yok safi meze birde et yanına limonata sofrayı toplayıp uzandım koltuğa az kalsın yeni yıla uyuyarak giriyordum çeyrek kala uyanmışım sonra 2 ye kadar TRT 1 de 1 de nostalji diye bir program çıktı sırf eski şarkılar türküler onu izledim sonra uyumuşum sabah pardon öğle 12 de kalkmışız işte toparlan et bu saat oldu kısaca yine hastayım bu kışlar hep hasta geçiyor benim yaaaHarpy yoksa sen hala yiyor musun? kaju kaç kaçamak yaptın söyle bakalım? tomrs ne spor yaptın acaba? I inkpin menü paylaştığın için alkış @selinbs tatil ne zaman bitiyor? stitch hiç sesin çıkmıyor.. Nerelerdesin? matilda34 nasılsın? DeryaOnDiet ayağın nasıl oldu? Dahlia_ @tuzsuz_ruh buralar çok boş kalmış.. Yılbaşı ertesi herkes uyuyor olabilir mi? K Konus dinliyorum yazmaz oldun. @DenizinYosunKokusu özledim seni de selinbs tatil ne zaman bitiyor
evet canım ya haklısın.Madem yedin sabah o çikokremi bari akşama keki yeme dimi,tam bir koca kafalılık örneği2 menü de iyi aslında ama her gün bir şeyle bozmuşsun..
sağol kaptanım çok ütü tuttum göğsümde işe yaramadı.Sonra eşim internette araştırmış süt yağlanınca( özellikle de yağlı şeyler yiyince de oluyormuş) sertleşen yere soğuk compres yapmak lazımmış yaptım işe yaradı çok şükür birde tomrs in dedğini yaptım baya işe yarıdı azıcık bir sertlik kaldı.Doktora da gitmeme gerek kalmadı.Geçmiş olsun süt büyük ihtimalle tıkamıştır sen sıcak tut doktora gidene kadar biraz olsun fayda eder inşallah
bi moda giremedin sende
Posalı şeyler ye form çayı varsa iç evde bir karışım var bende tamamen bitkisel yani içinde keten tohumu falan fistan var akşam yemekten sonra bir kaşık içip üstüne yarım litre su içiyorsun ertesi gün ne varsa ama ne varsa gidiyor kurt parazit ne ararsan tabi o gün sıvı beslenmek gerekiyor keşke öyle bişey olsa sizdede kullansanız
canım dikkat et kendine sen emzirdiğinden de böyle oluyorsun bence birde hastalık üstüne vitamin olacak seyler ye iç güç kuvvet versin pekmez bir kaşık yarım limon suyu bir bardak su karıştır iç bunu
aynen canım dediğin gibi çok işe yarıyor bende ters emziriyorum,buzda tutuyorum üstünde çok iyi oldu.tabi bide yağlı tüketmemeye çalışacam.(yaptırırsan pideyi kuyruk yağıyla sonuç bu olur,eşimde laf sokuyor "ye sen kuyruk yağlı kurufasülyeleri, pideleri"Canm cok bgecmis olsun nasil oldun gogsun nasil oldu. Canm benimde gogsum sisti tikanmisti ben birvtek careyi ters yonde emzirmekle buldum, mesela sol gogsunde sorun diyel8m bebegin kafasinisol koluyun altindan getirip emzir , bu sekild3 emzirdikce gogsun acilir
amin canım benimMutlu sağlıklı yıllar diliyorum kuzularımsevdiklerinizle birlikte incecik
Kaptanım menün çok güzel olmuş ama bir yerde dinlemiştim yemekle birlikte meyve tüketildiği takdirde yağların emilimi daha fazla olduğu için kilo aldırıyormuş,nacizane fikrim en az 1 saat sonra yiyebilirsin.Afiyet olsun.Bu arada tatlıyı sevengillerdensin sende menünde pek eksik etmiyorsun.Nerelerdesiniz? Dün kimler neler neler yedi acaba?? Ben geçen hafta fazla kaçırdığım için burada daha aktif olmaya karar verdim.
Dünkü menümü paylaşmakla işe başlayayım.
Sabah: 1h yumurta, 1d.b.peynir, 5 zeytin, bol yeşillik, 1d.çavdar ekmeği
Öğle: çoban kavurma 1/2pors. - 2 mandalina - 1/4 kase mervimek çorbası
Akşam: 1/2 pors.tavuk sote, 1kase salata, 3yk pirinç pilavı, 1 ince dilim yaş pasta, 1dilim kabak tatlısı
Ara 22.00 7-8 fındık
Çok yememeye çalıştım ama ancak bu kadar dayanabildim.
Zayıf kalmak adına kendimi temizliğe adayacağım bu gidişle.
Bugün güne 50jj ile başladım.
Ay çok geçmiş olsun kaptanım ya.Daha da kışın ortasındayız maalesef bol bol portakal ve greyfurt ye.Valla yaaa giremedik bugun 3 gündür sağ boyun omuz kol el tutuk geziyorum yeni yıla tutulmuş olarak girdim boyun fıtığından şüpelendim en kısa zamanda doktora gidicem yılbaşı kutlamıyoruz ki biz eşimle bir masa kurdum korkma korkma cıss yok safi meze birde et yanına limonata sofrayı toplayıp uzandım koltuğa az kalsın yeni yıla uyuyarak giriyordum çeyrek kala uyanmışım sonra 2 ye kadar TRT 1 de 1 de nostalji diye bir program çıktı sırf eski şarkılar türküler onu izledim sonra uyumuşum sabah pardon öğle 12 de kalkmışız işte toparlan et bu saat oldu kısaca yine hastayım bu kışlar hep hasta geçiyor benim yaaa
Ay Yok ben öyle hamur falan uğraşamam gittik biraz et aldık fırına sürdüm patatesle soslu yanına da maş fasulyesi börülce köz biber Haydari humus peynir ezmesi kaşarlı mantar normal salata yaptım komşum pazı kavurması yollamış hepsinden yedim vallahi salata çok severim ben et bir parça yedim bolca salata meze yedim hem rahatsız etmiyor eşim pasta almış minicik bir dilim pasta yedim birde çay benim yılbaşı menüsü bu kadar işte yemem o kadar çok zaten midem öğütmüyorAy çok geçmiş olsun kaptanım ya.Daha da kışın ortasındayız maalesef bol bol portakal ve greyfurt ye.
Meze iyi seçim olmuş biz hata ettik tüm gün hamurla uğraştık.ondan sonra ne olacak bunlar bitsin diye uğraş şuan çok pişmanım hemde feci yoruldum.Bir daha bende öyle yapacam gözüm doymadı resmen
İnşallah açerken bırakmamda veririm kiloları inşallah..sende bu azim olduktan sonra istediğin kiloya gelirsin. Buraya katılımın çok olursa daha da kolaylaşır işin.bu ara kimse yazmıyor. Kaptan dahil. Sen onlara uyma.
Harpy yoksa sen hala yiyor musun? kaju kaç kaçamak yaptın söyle bakalım? tomrs ne spor yaptın acaba? I inkpin menü paylaştığın için alkış @selinbs tatil ne zaman bitiyor? stitch hiç sesin çıkmıyor.. Nerelerdesin? matilda34 nasılsın? DeryaOnDiet ayağın nasıl oldu? Dahlia_ @tuzsuz_ruh buralar çok boş kalmış.. Yılbaşı ertesi herkes uyuyor olabilir mi? K Konus dinliyorum yazmaz oldun. @DenizinYosunKokusu özledim seni de selinbs tatil ne zaman bitiyor
İyiyiz.. İnşallah daha iyi olacağız sen nasılsın canımGünaydın kızlar..
Gerçi geç oldu ama :)
Nasılsınız?
Evet canim kiklo verme iyiydi ama cok kotu karnim agriyinca esim kizdi, daha iyilesmedin bile neden bu kadar zorluyorsun saglikli herseyden az ye filan deyince. Off tamam dedim biraktimSorma arkadaşım ya hafta sonu kursları okulda açılıyor ya onlar.Yaptım böyle bir hata aldım o kursları ama 2. dönem almayacam.Kurs sonrası çok kötü oldum soğuk mu ne çarptı .Dün de o yüzden giremedim anca uyudum.
Peki karın ağrın geçince devam etsen olmuyormu. Merak etmiştim kız bende şu dukanı sende ne güzel vermeye başlamıştın.
Ah canım benim ya geçmiş olsun.EN korktuğum şey ateş.Oğlan diş çıkarırken 38 derece ateş yaptıda aklım gitti ki çok korkulcak bir ateş değil biliyorum diş ateşi ama ateşin her türlüsü korkutuyor insanı.İnşallah daha iyidir şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?