- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Daha iyi oldu sagol canim, hala devam tedaviye ama artik haftada 1 gidiyorum. O kadar yorucu olmuyor.Dene bakalım canım..
Umarım iyi sonuç alırsın..
Bacağın nasıl oldu ?
Sagol canim cok daha iyiyim. Tam iyilesmedi hala ama eskiye bakatrak cok buyuk gelisme var.Harpy yoksa sen hala yiyor musun? @kaju kaç kaçamak yaptın söyle bakalım? @tomrs ne spor yaptın acaba? I inkpin menü paylaştığın için alkış @selinbs tatil ne zaman bitiyor? stitch hiç sesin çıkmıyor.. Nerelerdesin? @matilda34 nasılsın? DeryaOnDiet ayağın nasıl oldu? Dahlia_ @tuzsuz_ruh buralar çok boş kalmış.. Yılbaşı ertesi herkes uyuyor olabilir mi? @Konus dinliyorum yazmaz oldun. @DenizinYosunKokusu özledim seni de @selinbs tatil ne zaman bitiyor
Selam kizlar.
Yeni yiliniz kutlu olsun. Umarim 2019 saglik, mutluluk ve huzur getirir hepimize.
İyiyiz.. İnşallah daha iyi olacağız sen nasılsın canım
Niden ?? takma kiloları hepsi gidcekÇok şükür, ben de iyi olmaya çalışıyorum..
Niden ?? takma kiloları hepsi gidcekbirlikte aşacağız bu yağ dağlarını
Aaaa cok sevindim canim. Umarim saglikla kucagina alirsin bebisini :*
AYYYY ÇOK sevindimm gözün aydın canım
Amin canım inşallahNedeni cevapladım sanırım :)
İyi değilim son günlerde, sebebi malum oldu
Darısı sana, isteğen herkese inşaAllah..
İnşallahİnşallah açerken bırakmamda veririm kiloları inşallah..
Ben dün yazamadım arkadaşlar misafirim vardı baya ypğundum.. Bu misafirler benimahvedecek
Sütlaç işi bozmuş. Olmasa iyiymiş. Ayran yoğurt sağlıklı ama aynı öğünde. Biraz fazla olmuş. Suyun az olduğunun farkındaasın zaten.01 ocak salı günki menüm
2 yağda yumurta
2 dilim beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Biraz bal
Salatalık domates
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası
Haşlama et
2 kaşık yoğurt
2 sıkım çiğ köfte
Ayran
1 kase sütlaç
Spor yapmadım
Su:1.5 lt çok az
Dün kahvaltıyı geç haptığım için 2 öğün yedim. Ve hiç iç açıcı değil menüm bugün toplayacam
Günaydın kızlar..
İyi. Sen?Gerçi geç oldu ama :)
Nasılsınız?
Temizlik yapınca hareket oluyor.Çok haklısın canım..
Benim de şu sıralar günlerim pek iyi geçmiyor.. Hava soğuk, enerjim çok düşük, regl olucam diye asabiyim de biraz olamadım bir türlü, ipin ucu kaçınca kilo da aldım, başa döndüm resmen mutsuzum..
Bu sabah kalktım, kendim le anlaştım, bakalım hayırlısı bundan sonra..
Senin gibi temizliğe vermem gerek galiba kendimi, 1.5 saattir mutfakta temizlik yapıyorum, halim olmayınca işler de birikmiş.. Daha bitiremedim de..
Evet canim kiklo verme iyiydi ama cok kotu karnim agriyinca esim kizdi, daha iyilesmedin bile neden bu kadar zorluyorsun saglikli herseyden az ye filan deyince. Off tamam dedim biraktim
bu arada gecen konusmustuk ya yarindan itibaren kalori sayimli diyetim geliyor. Ama bana 1200un cok az oldugunu soyledi catering sirketinde calisan bayan 1300 kalorilik olacak ve gun icinde 2 sutlu kahve hakkim var. Keton diyet yapamayacagim domuz etini cikarmadikl;arindan dolayi. Bakalim bu ay sonuna kadar aldim. 30 ocaga kadar gunluk kalorili yemeklerim gelecek insallah.
Sagol canim cok daha iyiyim. Tam iyilesmedi hala ama eskiye bakatrak cok buyuk gelisme var.
Sen nasilsin?
Selam kizlar.
Yeni yiliniz kutlu olsun. Umarim 2019 saglik, mutluluk ve huzur getirir hepimize.
Yeni yılın beklenmedik haberi
İnşallah. Çalışan annelere bir yenisi daha ekleniyor desene. İkramları yeme. Midem almıyor de. Bizim iş yerinde hergün ayrı bişey dağıtıyorlar. Herkesin bişey dağıtmak için sebebi var. Bugünü 2 küçük çikolata ile kapattım. Halbuki kendime söz vermiştim kaçamak yapmayacağım daha fazla yürüyüş yapacağım diyeKizlar herkese selam
Herkese mutlu huzurlu saglikli ve zayif bir yil dilerim :)
Kaptanlarim @tuzsuz_ruh K klbk33 büyük cezayi hakediyorum hem giremedim hem cuma gununu kacirmisim, ustune de çok yedim ama Noel tatili olunca burada arkadaslarla bayaa aktivite gezmeler yemekler oldu, sonra da yilbasi, yilbasi sabahi kilom sabitti, inşallah cuma biraz eksi olur :)
Bundan sonra buradayim, daha çok aktifim, haftaya ise basliyorum, hem heyecanliyim hem korkuyorum bebekle
Ama yogunlukla ve duzenle daha güzel kilo veririm herhalde artik
Bugün mesajlari okudum hepsini, ustune de kalkip 50 mekik, 50 squat, 10 push ups yaptim
Öpüyorum hepinizi
2019 cok çok güzel olsun hepimiz için
İnşallahAYYYY ÇOK sevindimm gözün aydın canımDarısı başıma inşallah
Tek kilo alan benim sanmistim. Umarim kisa surede verirsin canim hatta veririz aldigimiz kiloyu. Noel ve Yeni yil cok yakin birbirine kotu oldu.İnşallah
Sütlaç işi bozmuş. Olmasa iyiymiş. Ayran yoğurt sağlıklı ama aynı öğünde. Biraz fazla olmuş. Suyun az olduğunun farkındaasın zaten.
İyi. Sen?
Temizlik yapınca hareket oluyor.
Ben de sürekli kendimle anlaşıyorum.
Bu sefer de ben ve ben kaçamak yapmayacağım diye anlaşma yaptık. Ancak bugün iki lokma çikolata yedim. Şimdilik başka kaçamak yapmadım.
En iyisi diyetisyene gitmen ve harfiyen diyetine uyman olacak.
İyiyim. 2kg aldım geçen hafta. Onları vermeye çalışıyorum.
inşallah
Baya baya çift çizgi görüyorum. Haydi hayırlısısağlıkla kucağına alırsın inşallah
İnşallah. Çalışan annelere bir yenisi daha ekleniyor desene. İkramları yeme. Midem almıyor de. Bizim iş yerinde hergün ayrı bişey dağıtıyorlar. Herkesin bişey dağıtmak için sebebi var. Bugünü 2 küçük çikolata ile kapattım. Halbuki kendime söz vermiştim kaçamak yapmayacağım daha fazla yürüyüş yapacağım diye
İnşallah
Aynen oyle bol bebekli bir takim olduk. Darisi isteyen herkesin basina
Takimin 2. bebegi geliyor, tebrikler :)
Harikaaaa
Tutamadım kendimi yedim. En kısa sürede vereceğim inşallah.Tek kilo alan benim sanmistim. Umarim kisa surede verirsin canim hatta veririz aldigimiz kiloyu. Noel ve Yeni yil cok yakin birbirine kotu oldu.
Ama dedigin gibi artik diyetime harfiyen uyacagim. Catering sirketine gittim, onlarin diyetisyeni bana uygun menu ve kalori hesapladi. Bakalim 1 ay boyunca gunde 5 ogun onlar ne getirirse onu yiyecegim .
koyktun mu sen yemeseydin
Ayy kaptişim nası bildinHarpy yoksa sen hala yiyor musun? @kaju kaç kaçamak yaptın söyle bakalım? @tomrs ne spor yaptın acaba? I inkpin menü paylaştığın için alkış @selinbs tatil ne zaman bitiyor? stitch hiç sesin çıkmıyor.. Nerelerdesin? @matilda34 nasılsın? DeryaOnDiet ayağın nasıl oldu? Dahlia_ @tuzsuz_ruh buralar çok boş kalmış.. Yılbaşı ertesi herkes uyuyor olabilir mi? @Konus dinliyorum yazmaz oldun. @DenizinYosunKokusu özledim seni de @selinbs tatil ne zaman bitiyor
Sagol canim cok daha iyiyim. Tam iyilesmedi hala ama eskiye bakatrak cok buyuk gelisme var.
Sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?