Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sagol canim cok daha iyiyim. Tam iyilesmedi hala ama eskiye bakatrak cok buyuk gelisme var.

Sen nasilsin?

Kizlar herkese selam
Herkese mutlu huzurlu saglikli ve zayif bir yil dilerim :)
Kaptanlarim @tuzsuz_ruh K klbk33 büyük cezayi hakediyorum hem giremedim hem cuma gununu kacirmisim, ustune de çok yedim ama Noel tatili olunca burada arkadaslarla bayaa aktivite gezmeler yemekler oldu, sonra da yilbasi, yilbasi sabahi kilom sabitti, inşallah cuma biraz eksi olur :)
Bundan sonra buradayim, daha çok aktifim, haftaya ise basliyorum, hem heyecanliyim hem korkuyorum bebekle
Ama yogunlukla ve duzenle daha güzel kilo veririm herhalde artik
Bugün mesajlari okudum hepsini, ustune de kalkip 50 mekik, 50 squat, 10 push ups yaptim
Öpüyorum hepinizi
2019 cok çok güzel olsun hepimiz için

İnşallah açerken bırakmamda veririm kiloları inşallah..
İnşallah
Ben dün yazamadım arkadaşlar misafirim vardı baya ypğundum.. Bu misafirler benimahvedecek
Sütlaç işi bozmuş. Olmasa iyiymiş. Ayran yoğurt sağlıklı ama aynı öğünde. Biraz fazla olmuş. Suyun az olduğunun farkındaasın zaten.
Günaydın kızlar..
Gerçi geç oldu ama :)
Nasılsınız?
İyi. Sen?

Temizlik yapınca hareket oluyor.
Ben de sürekli kendimle anlaşıyorum.
Bu sefer de ben ve ben kaçamak yapmayacağım diye anlaşma yaptık. Ancak bugün iki lokma çikolata yedim. Şimdilik başka kaçamak yapmadım.
Evet canim kiklo verme iyiydi ama cok kotu karnim agriyinca esim kizdi, daha iyilesmedin bile neden bu kadar zorluyorsun saglikli herseyden az ye filan deyince. Off tamam dedim biraktim

En iyisi diyetisyene gitmen ve harfiyen diyetine uyman olacak.
Sagol canim cok daha iyiyim. Tam iyilesmedi hala ama eskiye bakatrak cok buyuk gelisme var.

İyiyim. 2kg aldım geçen hafta. Onları vermeye çalışıyorum.
Yeni yiliniz kutlu olsun. Umarim 2019 saglik, mutluluk ve huzur getirir hepimize.

inşallah
Yeni yılın beklenmedik haberi
Olabilirdi tabi, ama yine de sürpriz

Baya baya çift çizgi görüyorum. Haydi hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inşallah

İnşallah. Çalışan annelere bir yenisi daha ekleniyor desene. İkramları yeme. Midem almıyor de. Bizim iş yerinde hergün ayrı bişey dağıtıyorlar. Herkesin bişey dağıtmak için sebebi var. Bugünü 2 küçük çikolata ile kapattım. Halbuki kendime söz vermiştim kaçamak yapmayacağım daha fazla yürüyüş yapacağım diye
AYYYY ÇOK sevindimm gözün aydın canım Darısı başıma inşallah
İnşallah

Tek kilo alan benim sanmistim. Umarim kisa surede verirsin canim hatta veririz aldigimiz kiloyu. Noel ve Yeni yil cok yakin birbirine kotu oldu.
Ama dedigin gibi artik diyetime harfiyen uyacagim. Catering sirketine gittim, onlarin diyetisyeni bana uygun menu ve kalori hesapladi. Bakalim 1 ay boyunca gunde 5 ogun onlar ne getirirse onu yiyecegim .

Bugünki menüm

Sabah
1 hş yumurta
1 dilim beyaz peynir
Salatalık domates

Öğlen
Yayla çorbası
Bulgur pilavı
Haşlama et

Akşam
Yoğurtlu kırmızı köz biber
Az mercimek çorbası
2 yaprak beyaz lahana

Su
2 nin üstü yatana kadar 2.5 olur
Sporu daha yapmadım ama yatmadan mutlaka yapacağım.. Bu akşam eşim yok şimdi biraz evi toplayacağım sonrada spora

Tutamadım kendimi yedim. En kısa sürede vereceğim inşallah.

Selamlar canlarım nasılsınız an itibariyle raya döndüm dün misafirliğe gittik çok da sevdiğim biriydi börek pilav yapmış onları ellemedim ama fırında kaşarlı patatespüresi yapmış ondan ve çerez yedim biraz antep fıstığı falan hoş olmadı tabi.. ama zararın burasından dönüyorum umarım sabitle yırtarım bu hafta

koyktun mu senyemeseydin

Sen Öyle diyince çok mantıklı geldi kaptişim

Ayy kaptişim nası bildin o saatte tam tıkınıyordum

Sen nasilsin?

Çok sevindim canım inşallah spor yaptığın zamanlara çabucak geliriz :)

Yeni yılın beklenmedik haberi
Olabilirdi tabi, ama yine de sürpriz

ayy inanmıyorum allah tamamına erdirsin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…