Ayy canım ya inan gebelik testini görünce benim bile karşıdan içim heyecanla doldu
Menün çok güzel tatlım.. İnşallah bende bu seviyelere gelebiliriMenüm
Sabah
2 yk lor
1 h yumurta
1 dlm e yakın ekmek
Kıvırcık
5 zeytin
Öğlen
Bi parça kırmızı et
Salata
1 yk humus
1 yk avokadolu maş fasülyesi
3 yk patetes püresi
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
2 dlm ananas
Akşam
3 kepçe çorba
1 yk humus
Brokoli
Salata
Ara
Sütlü kahve
2 ceviz ya da 10 fındık yerim
Güzel spor da yapılmış. MiissBugünki menüm
Sabah
1 hş yumurta
1 dilim beyaz peynir
Salatalık domates
Öğlen
Yayla çorbası
Bulgur pilavı
Haşlama et
Akşam
Yoğurtlu kırmızı köz biber
Az mercimek çorbası
2 yaprak beyaz lahana
Su
2 nin üstü yatana kadar 2.5 olur
Sporu daha yapmadım ama yatmadan mutlaka yapacağım.. Bu akşam eşim yok şimdi biraz evi toplayacağım sonrada spora
Selamlar canlarımnasılsınız an itibariyle raya döndüm dün misafirliğe gittik çok da sevdiğim biriydi börek pilav yapmış onları ellemedim ama fırında kaşarlı patatespüresi yapmış ondan ve çerez yedim biraz antep fıstığı falan hoş olmadı tabi.. ama zararın burasından dönüyorum umarım sabitle yırtarım bu hafta
Sen Öyle diyince çok mantıklı geldi kaptişim
Ayy kaptişim nası bildino saatte tam tıkınıyordum
Çok sevindim canıminşallah spor yaptığın zamanlara çabucak geliriz :)
ayy inanmıyorum allah tamamına erdirsin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
merhabalar kızlar bugünkü menüm
Saat 7.45 : 3 y.k yoğurt , 1 t.k chia tohumu ,yarım muz, 1 ç.k. bal , 1 t.k keten tohumu
Saat 8.45 : 1 d. ekmek, 1 dilim peynir, 1 domates , roka
Saat 12.00 : 1 tane paçanga
Saat 14.00 : 1 tabak çiğ lahana , 3 tane lokma ,7 zeytinıslık:dışarda yürüyüşte gördüm dökmüşler)
Saat 18.00 : 1 tabak mantar çorbası, 5 s.k karnabahar
Saat 19.30 : 1 mandalina
su 3.5 bulur spor 80 dk yavaş t. yürüyüş= 80p
Sabah
2 yk lor
1 h yumurta
1 dlm e yakın ekmek
Kıvırcık
5 zeytin
Öğlen
Bi parça kırmızı et
Salata
1 yk humus
3 yk patetes püresi
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
2 dlm ananas
Akşam
3 kepçe çorba
1 yk humus
Brokoli
Salata
Ara
Sütlü kahve
gelirsin sıkıntı yapmaMenün çok güzel tatlım.. İnşallah bende bu seviyelere gelebiliri
Sporum
15 dk leslie: 22 p
15 dk egzersiz : 30 p
Toplam : 52 p
Yok acıkmadım tatlım... Çok şükür şu aralar açlık krizlerim olmuyor.. Haftaya regl zamanım o vakti atlatırsam iyiGüzel spor da yapılmış. Miiss
Akşam acıkmadın mı?
Bilirim ben. Sesi çıkmayan genelde yiyor.
paçanga ile lokmalar olmasaymış iyi olurmuş. Senin diğer menülerine göre iyi tabiki. Tohumlar işe yarıyor sanırım. Lahana da gaz yapmıyor mu? Lahanadan çok fayda sağlıyorum diyebilir misin? Ben de mi başlasam lahanaya
Menün güzel. Canım çekti şimdi sütlü kahveden. Kendime ceza verdim onu bile içmeyeceğim. Bütün gün tarçınlı su içtim. Yarın kaldığım yerden devam edeceğim tarçınlı suya.
Ben nasıl yedim o baklavaları yaanerden yedim ya al bana al bana. İçime beni tokatlayan biri kaaçtı. Sizin içinize de kaçsın ondan. birde spor yapan biri kaçsın içime inşallah. Hatta sizin içinize de kaçsın
gelirsin sıkıntı yapma
listeeye yazabilirsin. Puanlamaya girersin
Aaaa cok sevindim canim. Umarim saglikla kucagina alirsin bebisini :*
Takimin 2. bebegi geliyor, tebrikler :)
AYYYY ÇOK sevindimm gözün aydın canımDarısı başıma inşallah
İnşallah
Sütlaç işi bozmuş. Olmasa iyiymiş. Ayran yoğurt sağlıklı ama aynı öğünde. Biraz fazla olmuş. Suyun az olduğunun farkındaasın zaten.
İyi. Sen?
Temizlik yapınca hareket oluyor.
Ben de sürekli kendimle anlaşıyorum.
Bu sefer de ben ve ben kaçamak yapmayacağım diye anlaşma yaptık. Ancak bugün iki lokma çikolata yedim. Şimdilik başka kaçamak yapmadım.
En iyisi diyetisyene gitmen ve harfiyen diyetine uyman olacak.
İyiyim. 2kg aldım geçen hafta. Onları vermeye çalışıyorum.
inşallah
Baya baya çift çizgi görüyorum. Haydi hayırlısısağlıkla kucağına alırsın inşallah
İnşallah. Çalışan annelere bir yenisi daha ekleniyor desene. İkramları yeme. Midem almıyor de. Bizim iş yerinde hergün ayrı bişey dağıtıyorlar. Herkesin bişey dağıtmak için sebebi var. Bugünü 2 küçük çikolata ile kapattım. Halbuki kendime söz vermiştim kaçamak yapmayacağım daha fazla yürüyüş yapacağım diye
İnşallah
Harikaaaa
Selamlar canlarımnasılsınız an itibariyle raya döndüm dün misafirliğe gittik çok da sevdiğim biriydi börek pilav yapmış onları ellemedim ama fırında kaşarlı patatespüresi yapmış ondan ve çerez yedim biraz antep fıstığı falan hoş olmadı tabi.. ama zararın burasından dönüyorum umarım sabitle yırtarım bu hafta
Sen Öyle diyince çok mantıklı geldi kaptişim
Ayy kaptişim nası bildino saatte tam tıkınıyordum
Çok sevindim canıminşallah spor yaptığın zamanlara çabucak geliriz :)
ayy inanmıyorum allah tamamına erdirsin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayy canım ya inan gebelik testini görünce benim bile karşıdan içim heyecanla doldu.Allah diğer isteyen herkese de nasip etsin sanada sağlıkla kucağına almayı inşallah.
Bugünki menüm
Sabah
1 hş yumurta
1 dilim beyaz peynir
Salatalık domates
Öğlen
Yayla çorbası
Bulgur pilavı
Haşlama et
Akşam
Yoğurtlu kırmızı köz biber
Az mercimek çorbası
2 yaprak beyaz lahana
Su
2 nin üstü yatana kadar 2.5 olur
Sporu daha yapmadım ama yatmadan mutlaka yapacağım.. Bu akşam eşim yok şimdi biraz evi toplayacağım sonrada spora
merhabalar kızlar bugünkü menüm
Saat 7.45 : 3 y.k yoğurt , 1 t.k chia tohumu ,yarım muz, 1 ç.k. bal , 1 t.k keten tohumu
Saat 8.45 : 1 d. ekmek, 1 dilim peynir, 1 domates , roka
Saat 12.00 : 1 tane paçanga
Saat 14.00 : 1 tabak çiğ lahana , 3 tane lokma ,7 zeytinıslık:dışarda yürüyüşte gördüm dökmüşler)
Saat 18.00 : 1 tabak mantar çorbası, 5 s.k karnabahar
Saat 19.30 : 1 mandalina
su 3.5 bulur spor 80 dk yavaş t. yürüyüş= 80p
Sporum
15 dk leslie: 22 p
15 dk egzersiz : 30 p
Toplam : 52 p
Menüm
Sabah
2 yk lor
1 h yumurta
1 dlm e yakın ekmek
Kıvırcık
5 zeytin
Öğlen
Bi parça kırmızı et
Salata
1 yk humus
3 yk patetes püresi
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
2 dlm ananas
Akşam
3 kepçe çorba
1 yk humus
Brokoli
Salata
Ara
Sütlü kahve
İnşallah canım.. Yavaş yavaş arttırmayı düşünüyorum... Bide ben çalıştığım için sadece akşamları yapabiliyorum.. Oda sıkıntı işte..Biraz daha artırabilirsen süper olur..
Cokk t3sekkur ederim kaptan emzirmej cok guzel birsey , bebeginizin karnini doyurmak ayri bisey ,rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin ins ,cok sukur hedefe az kaldi, gecen haf5a ve bu haf5a cok doluydum yog7 d7m gunum vardi pazartesi ,bugun de misafirim vardi,r3gl de olomusum ,3 gundur kacamak yaptim, sporumu da biraz aksqttim ama tam hiz yarina ins, cok istahliyim zor tutuyorum kendimi regl olmamdan kaynakli sanirim,Bu emzirme ayrı bir sanat dalı. Bebek doğunca hamilelikten kurtuluyorsun. Bu seferde emzirmenin zorlukları süt durumu vb birsürü şey çıkıyor.
Bu arada sporların harika. Bu gidişle çok yakın zamanda mezun olacaksın. Her hafta sporda birinci gelmek nasıl bir duygu acaba??
Bu arada son 3 kilo 100 gramın. 3kg100gr daha verirsen mezunsun. Mezuniyete en yakın sen vekaju kajunun 3kg 500gr kaldı.
Kaptan dun yuruyus yapabild8m bir bucuk saat bugunde cikacaktim ama misafirim geldi yarina ins, evde de yapmayi dusunuyorum gunumude atlattim rahat rahat spor yapab8lirm sikilasmak icin gerekliHarpy yoksa sen hala yiyor musun? kaju kaç kaçamak yaptın söyle bakalım? tomrs ne spor yaptın acaba? I inkpin menü paylaştığın için alkış @selinbs tatil ne zaman bitiyor? stitch hiç sesin çıkmıyor.. Nerelerdesin? matilda34 nasılsın? DeryaOnDiet ayağın nasıl oldu? Dahlia_ @tuzsuz_ruh buralar çok boş kalmış.. Yılbaşı ertesi herkes uyuyor olabilir mi? K Konus dinliyorum yazmaz oldun. @DenizinYosunKokusu özledim seni de selinbs tatil ne zaman bitiyor
Yoganın nasıl bir etkisi oluyor vucudunuza.. Yani zayıflamak yönünden.. Bende başlamak istiyorum merak etyimCokk t3sekkur ederim kaptan emzirmej cok guzel birsey , bebeginizin karnini doyurmak ayri bisey ,rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin ins ,cok sukur hedefe az kaldi, gecen haf5a ve bu haf5a cok doluydum yog7 d7m gunum vardi pazartesi ,bugun de misafirim vardi,r3gl de olomusum ,3 gundur kacamak yaptim, sporumu da biraz aksqttim ama tam hiz yarina ins, cok istahliyim zor tutuyorum kendimi regl olmamdan kaynakli sanirim,
Sporu cok severim ,bi48nci olunca cok sasirdim cok sevindim, guzel birsey sikislasmam lazim b7 aralar biraz daha gayret ,biraz daha ustune gitmeliyim, bugunlerde aynanin karsisina gecip kendime donup donup bakiyorum ,cok guzel sahane ,17 kilonun g8tmesi muhtesem ayri bir ben , bwzen inanamiyorum ben o kadar kiloyu verdim mi,sasiriyorum bir zamanlar kendimi zor tasiyordum cok cab7k yoruluyo4d7m, oysa simdi cok hafifim cok rahatim, insv takim arkadaslarim da vhedefine ulasir
Bu arada yaş kaç canım.. İlk çocuğunmuAfiyet olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?