Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhabalar kızlar bugünkü menüm
Saat 7.45 : 3 y.k yoğurt , 1 t.k chia tohumu ,yarım muz, 1 ç.k. bal , 1 t.k keten tohumu
Saat 8.45 : 1 d. ekmek, 1 dilim peynir, 1 domates , roka
Saat 12.00 : 1 tane paçanga
Saat 14.00 : 1 tabak çiğ lahana , 3 tane lokma ,7 zeytinıslık:dışarda yürüyüşte gördüm dökmüşler)
Saat 18.00 : 1 tabak mantar çorbası, 5 s.k karnabahar
Saat 19.30 : 1 mandalina
su 3.5 bulur spor 80 dk yavaş t. yürüyüş= 80p

2 OCAK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

Dahlia_ :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :
80 dk yavaş t. yürüyüş = 80p
Toplam = 80 p

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2218519

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz[/QUOTE][/QUOTE]

Menüm
Sabah
2 yk lor
1 h yumurta
1 dlm e yakın ekmek
Kıvırcık
5 zeytin

Öğlen
Bi parça kırmızı et
Salata
1 yk humus
1 yk avokadolu maş fasülyesi
3 yk patetes püresi

Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
2 dlm ananas

Akşam
3 kepçe çorba
1 yk humus
1 yk avokadolu maş fasülyesi
Brokoli
Salata

Ara
Sütlü kahve
2 ceviz ya da 10 fındık yerim

Menün çok güzel tatlım.. İnşallah bende bu seviyelere gelebiliri

Güzel spor da yapılmış. Miiss
Akşam acıkmadın mı?

Bilirim ben. Sesi çıkmayan genelde yiyor.
merhabalar kızlar bugünkü menüm

paçanga ile lokmalar olmasaymış iyi olurmuş. Senin diğer menülerine göre iyi tabiki. Tohumlar işe yarıyor sanırım. Lahana da gaz yapmıyor mu? Lahanadan çok fayda sağlıyorum diyebilir misin? Ben de mi başlasam lahanaya

Menün güzel. Canım çekti şimdi sütlü kahveden. Kendime ceza verdim onu bile içmeyeceğim. Bütün gün tarçınlı su içtim. Yarın kaldığım yerden devam edeceğim tarçınlı suya.

Ben nasıl yedim o baklavaları yaanerden yedim ya al bana al bana. İçime beni tokatlayan biri kaaçtı. Sizin içinize de kaçsın ondan. birde spor yapan biri kaçsın içime inşallah. Hatta sizin içinize de kaçsın
Menün çok güzel tatlım.. İnşallah bende bu seviyelere gelebiliri
gelirsin sıkıntı yapma
15 dk leslie: 22 p
15 dk egzersiz : 30 p
Toplam : 52 p

listeeye yazabilirsin. Puanlamaya girersin

2 OCAK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

Dahlia_ :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :
80 dk yavaş t. yürüyüş = 80p
Toplam = 80 p

BamfirADB :

saribaykus :

@Konus dinliyorum :

@Aomine Daiki :

15 dk leslie: 22 p
15 dk egzersiz : 30 p
Toplam: 52 p

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2218519

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz[/QUOTE][/QUOTE]

Yok acıkmadım tatlım... Çok şükür şu aralar açlık krizlerim olmuyor.. Haftaya regl zamanım o vakti atlatırsam iyi

Aaaa cok sevindim canim. Umarim saglikla kucagina alirsin bebisini :*

Çok teşekkür ederim canım..

Takimin 2. bebegi geliyor, tebrikler :)

AYYYY ÇOK sevindimm gözün aydın canım Darısı başıma inşallah

Çok sağol canım, inşaAllah

Çok sağol canım benim

Aleykum selam..
Çok teşekkür ederim canım

Ayy canım ya inan gebelik testini görünce benim bile karşıdan içim heyecanla doldu.Allah diğer isteyen herkese de nasip etsin sanada sağlıkla kucağına almayı inşallah.

İnşaAllah canım.. Çok teşekkür ederim

İyi akşamlar canlar..
Ben devam edicem edebildiğim kadar, şimdi sağlıklı beslenmek için kendimden daha önemli nedenim var..
Gerçi pek birşey yiyemedim ama yine de menü vereyim..

Sabah
1 kupa karışık bitki çayı
(test yapmadan önceydi)

Akşam üzeri
1 kupa kakaolu az şekerli süt

Akşam
Et kavurma
3-4 dilim patates
1 pişmiş domates
Salatalık, domates
Azıcık karışık turşu

Az önce 1 ayva :)

Su sayamadım, hala istiyorum ama içicem daha..

Afiyet olsun canım, güzel :)

Paçanga börekti dimi?

Afiyet olsun canım..

Cokk t3sekkur ederim kaptan emzirmej cok guzel birsey , bebeginizin karnini doyurmak ayri bisey ,rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin ins ,cok sukur hedefe az kaldi, gecen haf5a ve bu haf5a cok doluydum yog7 d7m gunum vardi pazartesi ,bugun de misafirim vardi,r3gl de olomusum ,3 gundur kacamak yaptim, sporumu da biraz aksqttim ama tam hiz yarina ins, cok istahliyim zor tutuyorum kendimi regl olmamdan kaynakli sanirim,
Sporu cok severim ,bi48nci olunca cok sasirdim cok sevindim, guzel birsey sikislasmam lazim b7 aralar biraz daha gayret ,biraz daha ustune gitmeliyim, bugunlerde aynanin karsisina gecip kendime donup donup bakiyorum ,cok guzel sahane ,17 kilonun g8tmesi muhtesem ayri bir ben , bwzen inanamiyorum ben o kadar kiloyu verdim mi,sasiriyorum bir zamanlar kendimi zor tasiyordum cok cab7k yoruluyo4d7m, oysa simdi cok hafifim cok rahatim, insv takim arkadaslarim da vhedefine ulasir

Kaptan dun yuruyus yapabild8m bir bucuk saat bugunde cikacaktim ama misafirim geldi yarina ins, evde de yapmayi dusunuyorum gunumude atlattim rahat rahat spor yapab8lirm sikilasmak icin gerekli

Yoganın nasıl bir etkisi oluyor vucudunuza.. Yani zayıflamak yönünden.. Bende başlamak istiyorum merak etyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…