- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Aaa cok sevindim, coook tebrik ederim canim benim. Saglicakla gelsin insallah.
Canim kac gundur ben de cok dikkat edemedim. Off cumaya da az kaldi.Selamlar canlarımnasılsınız an itibariyle raya döndüm dün misafirliğe gittik çok da sevdiğim biriydi börek pilav yapmış onları ellemedim ama fırında kaşarlı patatespüresi yapmış ondan ve çerez yedim biraz antep fıstığı falan hoş olmadı tabi.. ama zararın burasından dönüyorum umarım sabitle yırtarım bu hafta
Sen Öyle diyince çok mantıklı geldi kaptişim
Ayy kaptişim nası bildino saatte tam tıkınıyordum
Çok sevindim canıminşallah spor yaptığın zamanlara çabucak geliriz :)
ayy inanmıyorum allah tamamına erdirsin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canim folik asit almayi unutma. Ve hergun 1 muz, 2ceviz. Hamilelik vitamini de alirsan faydasini gorursun.İyi akşamlar canlar..
Ben devam edicem edebildiğim kadar, şimdi sağlıklı beslenmek için kendimden daha önemli nedenim var..
Gerçi pek birşey yiyemedim ama yine de menü vereyim..
Sabah
1 kupa karışık bitki çayı
(test yapmadan önceydi)
Akşam üzeri
1 kupa kakaolu az şekerli süt
Akşam
Et kavurma
3-4 dilim patates
1 pişmiş domates
Salatalık, domates
Azıcık karışık turşu
Az önce 1 ayva :)
Su sayamadım, hala istiyorum ama içicem daha..
Afiyet olsun canim. Iyi yine de 3 lokmayla kurtulmussun.merhabalar kızlar bugünkü menüm
Saat 7.45 : 3 y.k yoğurt , 1 t.k chia tohumu ,yarım muz, 1 ç.k. bal , 1 t.k keten tohumu
Saat 8.45 : 1 d. ekmek, 1 dilim peynir, 1 domates , roka
Saat 12.00 : 1 tane paçanga
Saat 14.00 : 1 tabak çiğ lahana , 3 tane lokma ,7 zeytinıslık:dışarda yürüyüşte gördüm dökmüşler)
Saat 18.00 : 1 tabak mantar çorbası, 5 s.k karnabahar
Saat 19.30 : 1 mandalina
su 3.5 bulur spor 80 dk yavaş t. yürüyüş= 80p
Cok guzel canim menun. Afiyet olsun.Menüm
Sabah
2 yk lor
1 h yumurta
1 dlm e yakın ekmek
Kıvırcık
5 zeytin
Öğlen
Bi parça kırmızı et
Salata
1 yk humus
1 yk avokadolu maş fasülyesi
3 yk patetes püresi
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
2 dlm ananas
Akşam
3 kepçe çorba
1 yk humus
Brokoli
Salata
Ara
Sütlü kahve
2 ceviz ya da 10 fındık yerim
Cok mu fazla baklava yedin canim? Ve butun gun sadece tarcinli su mu ictin?Güzel spor da yapılmış. Miiss
Akşam acıkmadın mı?
Bilirim ben. Sesi çıkmayan genelde yiyor.
paçanga ile lokmalar olmasaymış iyi olurmuş. Senin diğer menülerine göre iyi tabiki. Tohumlar işe yarıyor sanırım. Lahana da gaz yapmıyor mu? Lahanadan çok fayda sağlıyorum diyebilir misin? Ben de mi başlasam lahanaya
Menün güzel. Canım çekti şimdi sütlü kahveden. Kendime ceza verdim onu bile içmeyeceğim. Bütün gün tarçınlı su içtim. Yarın kaldığım yerden devam edeceğim tarçınlı suya.
Ben nasıl yedim o baklavaları yaanerden yedim ya al bana al bana. İçime beni tokatlayan biri kaaçtı. Sizin içinize de kaçsın ondan. birde spor yapan biri kaçsın içime inşallah. Hatta sizin içinize de kaçsın
gelirsin sıkıntı yapma
listeeye yazabilirsin. Puanlamaya girersin
Menün çok güzel tatlım.. İnşallah bende bu seviyelere gelebiliri
Aman vitaminsiz kalma kaptişim süt ürünleri önemli..Güzel spor da yapılmış. Miiss
Akşam acıkmadın mı?
Bilirim ben. Sesi çıkmayan genelde yiyor.
paçanga ile lokmalar olmasaymış iyi olurmuş. Senin diğer menülerine göre iyi tabiki. Tohumlar işe yarıyor sanırım. Lahana da gaz yapmıyor mu? Lahanadan çok fayda sağlıyorum diyebilir misin? Ben de mi başlasam lahanaya
Menün güzel. Canım çekti şimdi sütlü kahveden. Kendime ceza verdim onu bile içmeyeceğim. Bütün gün tarçınlı su içtim. Yarın kaldığım yerden devam edeceğim tarçınlı suya.
Ben nasıl yedim o baklavaları yaanerden yedim ya al bana al bana. İçime beni tokatlayan biri kaaçtı. Sizin içinize de kaçsın ondan. birde spor yapan biri kaçsın içime inşallah. Hatta sizin içinize de kaçsın
gelirsin sıkıntı yapma
listeeye yazabilirsin. Puanlamaya girersin
Yoganın nasıl bir etkisi oluyor vucudunuza.. Yani zayıflamak yönünden.. Bende başlamak istiyorum merak etyim
Ben bu hafta kendimi hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum ya sanki her tarafım şişinşallah yanlış hissediyorumdur.
Bu arada yaş kaç canım.. İlk çocuğunmu
Aaa cok sevindim, coook tebrik ederim canim benim. Saglicakla gelsin insallah.
Canim folik asit almayi unutma. Ve hergun 1 muz, 2ceviz. Hamilelik vitamini de alirsan faydasini gorursun.
Ayvayi da yemissinne derler ye eksiyi cikar Ayseyi miudi
İnşallah bişey olmaz canım.. Gönlünü ferah tut
Off ya menüye bak "burdayım sağlık benden sorulur diyor" Şimdi bu menüden sonra insan menüsünü yazmak bile istemiyorMenüm
Sabah
2 yk lor
1 h yumurta
1 dlm e yakın ekmek
Kıvırcık
5 zeytin
Öğlen
Bi parça kırmızı et
Salata
1 yk humus
3 yk patetes püresi
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
2 dlm ananas
Akşam
3 kepçe çorba
1 yk humus
Brokoli
Salata
Ara
Sütlü kahve
2 ceviz ya da 10 fındık yerim
Evet lokmalar çok yanlış oldu.Valla kaptanım yiyorum henüz anlamadım işe yarayıp yaramadığını çünkü bu hafta çok karıştırdım yemeklerimi hiç olmadı istediğim gibi.Evet bugün çok fena gaz yaptı,artık lahana mıydı yoksa lokmalarmı bilemedim.Ama lahana bana iyi geliyor resmen içimi boşaltıyorpaçanga ile lokmalar olmasaymış iyi olurmuş. Senin diğer menülerine göre iyi tabiki. Tohumlar işe yarıyor sanırım. Lahana da gaz yapmıyor mu? Lahanadan çok fayda sağlıyorum diyebilir misin? Ben de mi başlasam lahanaya
İyi akşamlar canlar..
Ben devam edicem edebildiğim kadar, şimdi sağlıklı beslenmek için kendimden daha önemli nedenim var..
Gerçi pek birşey yiyemedim ama yine de menü vereyim..
Sabah
1 kupa karışık bitki çayı
(test yapmadan önceydi)
Akşam üzeri
1 kupa kakaolu az şekerli süt
Akşam
Et kavurma
3-4 dilim patates
1 pişmiş domates
Salatalık, domates
Azıcık karışık turşu
Az önce 1 ayva :)
Su sayamadım, hala istiyorum ama içicem daha..
Afiyet olsun canım, güzel :)
Paçanga börekti dimi?
Cokk t3sekkur ederim kaptan emzirmej cok guzel birsey , bebeginizin karnini doyurmak ayri bisey ,rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin ins ,cok sukur hedefe az kaldi, gecen haf5a ve bu haf5a cok doluydum yog7 d7m gunum vardi pazartesi ,bugun de misafirim vardi,r3gl de olomusum ,3 gundur kacamak yaptim, sporumu da biraz aksqttim ama tam hiz yarina ins, cok istahliyim zor tutuyorum kendimi regl olmamdan kaynakli sanirim,
Sporu cok severim ,bi48nci olunca cok sasirdim cok sevindim, guzel birsey sikislasmam lazim b7 aralar biraz daha gayret ,biraz daha ustune gitmeliyim, bugunlerde aynanin karsisina gecip kendime donup donup bakiyorum ,cok guzel sahane ,17 kilonun g8tmesi muhtesem ayri bir ben , bwzen inanamiyorum ben o kadar kiloyu verdim mi,sasiriyorum bir zamanlar kendimi zor tasiyordum cok cab7k yoruluyo4d7m, oysa simdi cok hafifim cok rahatim, insv takim arkadaslarim da vhedefine ulasir
Canim kac gundur ben de cok dikkat edemedim. Off cumaya da az kaldi.
Afiyet olsun canim. Iyi yine de 3 lokmayla kurtulmussun.
Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:00_ yarim kase kiymali yumurta, 1 dilim ekmek
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
13:00_ 1 fincan sutlu kahve
14:00_ 150 gr kadar kirmizi et, 1 buyuk tabak salata
16:30_ 1 avuc ceri domates, 1 elma.
19:000_ yarimkase mercimek corbasi, 3yk haslanmis bugday, 100gr kadar firinda tavuk, yogurt, salata.
Su: 2.5 lt
Doktorla da konuştuk, şimdi gelme diyor..
Kan tahlili falan hepsi 2 aydan sonra..
2 ilaç söyledi, tam anlamadım alınca bakıcam onlara da.. Biri düşük riskine karşı ama, 6 ay önce ameliyat olduğum için
korkma arkadaşım onlar önlem için verilen ilaçlar,sonuçta doktorlar önlemini almak zorunda bu senin düşük riskinin olduğunu göstermez,sonuçta temkinli davranmak lazım.Bende kullanmıştım.Crinone jel ve progeston du galiba adı.12. haftaya kadar kullandırtıyorlar genelde canımDoktorla da konuştuk, şimdi gelme diyor..
Kan tahlili falan hepsi 2 aydan sonra..
2 ilaç söyledi, tam anlamadım alınca bakıcam onlara da.. Biri düşük riskine karşı ama, 6 ay önce ameliyat olduğum için
korkma arkadaşım onlar önlem için verilen ilaçlar,sonuçta doktorlar önlemini almak zorunda bu senin düşük riskinin olduğunu göstermez,sonuçta temkinli davranmak lazım.Bende kullanmıştım.Crinone jel ve progeston du galiba adı.12. haftaya kadar kullandırtıyorlar genelde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?