Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim kac gundur ben de cok dikkat edemedim. Off cumaya da az kaldi.

Canim folik asit almayi unutma. Ve hergun 1 muz, 2ceviz. Hamilelik vitamini de alirsan faydasini gorursun.
Ayvayi da yemissin ne derler ye eksiyi cikar Ayseyi miudi

Afiyet olsun canim. Iyi yine de 3 lokmayla kurtulmussun.

Cok guzel canim menun. Afiyet olsun.

Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:00_ yarim kase kiymali yumurta, 1 dilim ekmek
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
13:00_ 1 fincan sutlu kahve
14:00_ 150 gr kadar kirmizi et, 1 buyuk tabak salata
16:30_ 1 avuc ceri domates, 1 elma.
19:000_ yarimkase mercimek corbasi, 3yk haslanmis bugday, 100gr kadar firinda tavuk, yogurt, salata.

Su: 2.5 lt

Cok mu fazla baklava yedin canim? Ve butun gun sadece tarcinli su mu ictin?
Ceza vermen guzel ama cezayi yerine getirmen superr.

Günaydın herkese

Menün çok güzel tatlım.. İnşallah bende bu seviyelere gelebiliri

Teşekkürler ederim canım.. istemek başarmanın yarısıdır

Aman vitaminsiz kalma kaptişim süt ürünleri önemli..

Yoganın nasıl bir etkisi oluyor vucudunuza.. Yani zayıflamak yönünden.. Bende başlamak istiyorum merak etyim

Canım ben de yoga yapıyorum bazen ertesi gün sanki ağırlık kaldırmış gibi kas ağrılarım oluyor.. emin ol çok yoğun çalışıyor kaslar.. dahası benim omuz ve kolda tutulmalarım oluyordu sporu bırakma noktasına gelmiştim 3-4 yoga seansından sonra neredeyse tamamen geçti. Stressi azaltması da çok iyi çünkü yüksek stress seviyesi de kilo vermeye engel..

Ben bu hafta kendimi hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum ya sanki her tarafım şiş inşallah yanlış hissediyorumdur.

Adet dönemin yakınsa normal..
Kilo vermeyi zorlaştırır, aşırı şişkinlik de ondan..

Bu arada yaş kaç canım.. İlk çocuğunmu

24 canım.. Evet, ilk :)

Aaa cok sevindim, coook tebrik ederim canim benim. Saglicakla gelsin insallah.

Çok teşekkür ederim canım

Canim folik asit almayi unutma. Ve hergun 1 muz, 2ceviz. Hamilelik vitamini de alirsan faydasini gorursun.
Ayvayi da yemissin ne derler ye eksiyi cikar Ayseyi miudi

Tamam canım..
Zaten doktora da gidicem bakalım o ne diyecek..
Zaten ayvayı çok severim, akşam da canım çekti yedim :)

Off ya menüye bak "burdayım sağlık benden sorulur diyor" Şimdi bu menüden sonra insan menüsünü yazmak bile istemiyorKıvırcıklarına hayranım senin sayende bende yeşillik yemeye başladım sabahları
Evet lokmalar çok yanlış oldu.Valla kaptanım yiyorum henüz anlamadım işe yarayıp yaramadığını çünkü bu hafta çok karıştırdım yemeklerimi hiç olmadı istediğim gibi.Evet bugün çok fena gaz yaptı,artık lahana mıydı yoksa lokmalarmı bilemedim.Ama lahana bana iyi geliyor resmen içimi boşaltıyor

Afiyet olsun canım, güzel :)

Paçanga börekti dimi?

Canim kac gundur ben de cok dikkat edemedim. Off cumaya da az kaldi.

Afiyet olsun canim. Iyi yine de 3 lokmayla kurtulmussun.

Doktorla da konuştuk, şimdi gelme diyor..
Kan tahlili falan hepsi 2 aydan sonra..
2 ilaç söyledi, tam anlamadım alınca bakıcam onlara da.. Biri düşük riskine karşı ama, 6 ay önce ameliyat olduğum için

Doktorla da konuştuk, şimdi gelme diyor..
Kan tahlili falan hepsi 2 aydan sonra..
2 ilaç söyledi, tam anlamadım alınca bakıcam onlara da.. Biri düşük riskine karşı ama, 6 ay önce ameliyat olduğum için
korkma arkadaşım onlar önlem için verilen ilaçlar,sonuçta doktorlar önlemini almak zorunda bu senin düşük riskinin olduğunu göstermez,sonuçta temkinli davranmak lazım.Bende kullanmıştım.Crinone jel ve progeston du galiba adı.12. haftaya kadar kullandırtıyorlar genelde canım

Anladım canım..
Teşekkür ederim :)

Kizlar bugun ilk kalori sayimli yemegim geldi. 1300 kalorilik. Demekki normalde cok daha fazla yiyordum ki bu gelenlerle pek doymadim Ama birkac gune alisirim galiba. Simdilik hafta ici yani isteyken haftanin bes gunu bu catering menulerini yiyecegim (gunde 5 ogun) hafta sonu da elimden geldigince dikkat edecegim.
Hafta sonu ya disarda yendigi ya da birileri geliyor veya biz gidiyoruz o yuzden hafta sonuna almanin pek bir almani yok, cunku uyamam cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…