- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Hayırlı olsun canım inşallah faydasını görürsünKizlar bugun ilk kalori sayimli yemegim geldi. 1300 kalorilik. Demekki normalde cok daha fazla yiyordum ki bu gelenlerle pek doymadimAma birkac gune alisirim galiba. Simdilik hafta ici yani isteyken haftanin bes gunu bu catering menulerini yiyecegim (gunde 5 ogun) hafta sonu da elimden geldigince dikkat edecegim.
Hafta sonu ya disarda yendigi ya da birileri geliyor veya biz gidiyoruz o yuzden hafta sonuna almanin pek bir almani yok, cunku uyamam cok zor.
Off ya menüye bak "burdayım sağlık benden sorulur diyor" Şimdi bu menüden sonra insan menüsünü yazmak bile istemiyorKıvırcıklarına hayranım senin sayende bende yeşillik yemeye başladım sabahları
Evet lokmalar çok yanlış oldu.Valla kaptanım yiyorum henüz anlamadım işe yarayıp yaramadığını çünkü bu hafta çok karıştırdım yemeklerimi hiç olmadı istediğim gibi.Evet bugün çok fena gaz yaptı,artık lahana mıydı yoksa lokmalarmı bilemedim.Ama lahana bana iyi geliyor resmen içimi boşaltıyor
korkma arkadaşım onlar önlem için verilen ilaçlar,sonuçta doktorlar önlemini almak zorunda bu senin düşük riskinin olduğunu göstermez,sonuçta temkinli davranmak lazım.Bende kullanmıştım.Crinone jel ve progeston du galiba adı.12. haftaya kadar kullandırtıyorlar genelde canım
Merakla bekliyorum menünüKizlar bugun ilk kalori sayimli yemegim geldi. 1300 kalorilik. Demekki normalde cok daha fazla yiyordum ki bu gelenlerle pek doymadimAma birkac gune alisirim galiba. Simdilik hafta ici yani isteyken haftanin bes gunu bu catering menulerini yiyecegim (gunde 5 ogun) hafta sonu da elimden geldigince dikkat edecegim.
Hafta sonu ya disarda yendigi ya da birileri geliyor veya biz gidiyoruz o yuzden hafta sonuna almanin pek bir almani yok, cunku uyamam cok zor.
Yt ne canım ? Süt ürününü arttırmalısın diye düşünüuorum. Öğlen arana 1 bdk süt ekleyebilirsin meselaBugünki menüm
Sabah: 09:00
1 hş yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
25 gr tam buğday ekmeği
Salatalık domates
Öğlen: 12:30
1 yt nohut yemeği
100 gr pirinç pilavı
1 kase cacık
Ara : 15:00
1 adet kırmızı elma
Akşam : 17:00
5 adet marul ve limon eşliğinde etli çiğ köfte
(lavaş yok)
Su 2.5 lt üstünde
Sporu daha yapmadım amaama yapacağım. . Onu sonra yazayım..
Bugunku menum:
08:00--1 dilim tt ekmek ekmek, 1yk kadar yesil pestolu ve domatesli sos, yaninda 1 avuc yesillik
10:30 --mango ve findikli omlet, 1 fincan sutlu kahve.
12:30 --peynirli ve domatesli kucuk yagsiz borek, 1 fincan sutlu kahve.
14:30 -- parmezan ve balkabakli 3 yk kadar spagetti.
17:00 --icerisinde frenk uzumu ve misir bulunan dana etli corba. 2 yk kara bugday haslamasi, 1 kase yesillik ve turpla yapilmis salata.
Su: simdilik 2lt
Yemek tabağı canım kısaltayım dedim ama olmadıHerkese selam, nedense bugün heyheylerim üzerimde anlamafım gittikendimle bile kavga ediyorum.
Öyle deme canım yaa çok mu yiyorum acabamenüye bakınca hep onu düşünüyorum..
Aynen ben de oğlumda kullanmıştım. @AKovser
Merakla bekliyorum menünü
Yt ne canım ? Süt ürününü arttırmalısın diye düşünüuorum. Öğlen arana 1 bdk süt ekleyebilirsin mesela
Yemek tabağı canım kısaltayım dedim ama olmadıSüt olabilir haftaya biraz daha arttırırım belki kefir eklerim bir iki güne
Amin isteyenleri evlatsız bırakmasın rabbim. 17 kilo az değil tabi. Tebrik ederim. Hedefine çook çok az kaldı. İnşallah herkes en kısa zamanda hedefine ulaşır. Sen spor yaptıkça motive olup bende spor yapıyorum.Cokk t3sekkur ederim kaptan emzirmej cok guzel birsey , bebeginizin karnini doyurmak ayri bisey ,rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin ins ,cok sukur hedefe az kaldi, gecen haf5a ve bu haf5a cok doluydum yog7 d7m gunum vardi pazartesi ,bugun de misafirim vardi,r3gl de olomusum ,3 gundur kacamak yaptim, sporumu da biraz aksqttim ama tam hiz yarina ins, cok istahliyim zor tutuyorum kendimi regl olmamdan kaynakli sanirim,
Sporu cok severim ,bi48nci olunca cok sasirdim cok sevindim, guzel birsey sikislasmam lazim b7 aralar biraz daha gayret ,biraz daha ustune gitmeliyim, bugunlerde aynanin karsisina gecip kendime donup donup bakiyorum ,cok guzel sahane ,17 kilonun g8tmesi muhtesem ayri bir ben , bwzen inanamiyorum ben o kadar kiloyu verdim mi,sasiriyorum bir zamanlar kendimi zor tasiyordum cok cab7k yoruluyo4d7m, oysa simdi cok hafifim cok rahatim, insv takim arkadaslarim da vhedefine ulasir
O yoğunlukta bir buçuk saat yürüyüş harika.Kaptan dun yuruyus yapabild8m bir bucuk saat bugunde cikacaktim ama misafirim geldi yarina ins, evde de yapmayi dusunuyorum gunumude atlattim rahat rahat spor yapab8lirm sikilasmak icin gerekli
Güzel. Afiyet olsun.Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:00_ yarim kase kiymali yumurta, 1 dilim ekmek
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
13:00_ 1 fincan sutlu kahve
14:00_ 150 gr kadar kirmizi et, 1 buyuk tabak salata
16:30_ 1 avuc ceri domates, 1 elma.
19:000_ yarimkase mercimek corbasi, 3yk haslanmis bugday, 100gr kadar firinda tavuk, yogurt, salata.
Su: 2.5 lt
Cok mu fazla baklava yedin canim? Ve butun gun sadece tarcinli su mu ictin?
çok çok yedim ama çok güzeldi.Ceza vermen guzel ama cezayi yerine getirmen superr.
Günaydın herkese
Süt içiyorum şu andaTeşekkürler ederim canım.. istemek başarmanın yarısıdır
Aman vitaminsiz kalma kaptişim süt ürünleri önemli..
Canım ben de yoga yapıyorum bazen ertesi gün sanki ağırlık kaldırmış gibi kas ağrılarım oluyor.. emin ol çok yoğun çalışıyor kaslar.. dahası benim omuz ve kolda tutulmalarım oluyordu sporu bırakma noktasına gelmiştim 3-4 yoga seansından sonra neredeyse tamamen geçti. Stressi azaltması da çok iyi çünkü yüksek stress seviyesi de kilo vermeye engel..
Doktorla da konuştuk, şimdi gelme diyor..
Dikkat et ama iyi düşün iyi olsunKan tahlili falan hepsi 2 aydan sonra..
2 ilaç söyledi, tam anlamadım alınca bakıcam onlara da.. Biri düşük riskine karşı ama, 6 ay önce ameliyat olduğum için
Off ya menüye bak "burdayım sağlık benden sorulur diyor" Şimdi bu menüden sonra insan menüsünü yazmak bile istemiyorKıvırcıklarına hayranım senin sayende bende yeşillik yemeye başladım sabahları
Alıntılar şahaneEvet lokmalar çok yanlış oldu.Valla kaptanım yiyorum henüz anlamadım işe yarayıp yaramadığını çünkü bu hafta çok karıştırdım yemeklerimi hiç olmadı istediğim gibi.Evet bugün çok fena gaz yaptı,artık lahana mıydı yoksa lokmalarmı bilemedim.Ama lahana bana iyi geliyor resmen içimi boşaltıyor
Haydi bakalımKizlar bugun ilk kalori sayimli yemegim geldi. 1300 kalorilik. Demekki normalde cok daha fazla yiyordum ki bu gelenlerle pek doymadimAma birkac gune alisirim galiba. Simdilik hafta ici yani isteyken haftanin bes gunu bu catering menulerini yiyecegim (gunde 5 ogun) hafta sonu da elimden geldigince dikkat edecegim.
SüperBugünki menüm
1 hş yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
25 gr tam buğday ekmeği
Salatalık domates
1 yt nohut yemeği
100 gr pirinç pilavı
1 kase cacık
1 adet kırmızı elma
(lavaş yok)
Su 2.5 lt üstünde
Güzelmiş ve değişikmişBugunku menum:
08:00--1 dilim tt ekmek ekmek, 1yk kadar yesil pestolu ve domatesli sos, yaninda 1 avuc yesillik
17:00 --icerisinde frenk uzumu ve misir bulunan dana etli corba. 2 yk kara bugday haslamasi, 1 kase yesillik ve turpla yapilmis salata.
BenimdeKafam çok karıştı
GüzelMenüm
Sabah
3 yk yulaf
Süt
1 yk kuru dut
2 ceviz tarçın
1 dlm ananas
Öğlen
2 h yumurta
1 dlm otb ekmeği
Salata
Çeyrek avokado
Karnabahar- brokoli
1 kase yoğurt
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
Akşam
Karnabahar brokoli
1 sk kavrulmuş kıyma makarna sosu (makarnasız)
1 dlm otb ekmeği
Sarımsaklı yoğurt
2 kpç çorba
Salata
Ara
Kahve 10 fındık olabilir.
Spor yok malesef bu hafta tembelliğim tuttu.. yarın zumbaya gideceğim ama
Su içebildiğim kadar
1 form 2 yeşil çay
yine seni çok yakından izliyorum babeKizlar bugun ilk kalori sayimli yemegim geldi. 1300 kalorilik. Demekki normalde cok daha fazla yiyordum ki bu gelenlerle pek doymadimAma birkac gune alisirim galiba. Simdilik hafta ici yani isteyken haftanin bes gunu bu catering menulerini yiyecegim (gunde 5 ogun) hafta sonu da elimden geldigince dikkat edecegim.
ne güzel bir menü bu afiyet olsun canım.(burda göre göre galiba alıcam bende mangoyu,elime alıp alıp bırakmıştım)Balkabaklı makarna nasıldı peki beğendinmi.Çorbasını yapmıştımda biraz tatlımsı oluyor.Bugunku menum:
işte yine senden güzel bir menü.bugün spor vardı galiba 2 h. yumurta yenmiş yine.Asabiyet durumların nasıl bakim.Spor iyi asabiyete birebir belki biraz seni sakinleştirmiştir arkadaşım.Menüm
Sabah
3 yk yulaf
Süt
1 yk kuru dut
2 ceviz tarçın
1 dlm ananas
Öğlen
2 h yumurta
1 dlm otb ekmeği
Salata
Çeyrek avokado
Karnabahar- brokoli
1 kase yoğurt
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
Akşam
Karnabahar brokoli
1 dlm otb ekmeği
Sarımsaklı yoğurt
2 kpç çorba
Salata
Ara
Su içebildiğim kadar
1 form 2 yeşil çay
Menün sahiden az ama perşembe için güzelBugünkü menüm (midem kötüydü o yüzden hiç acıkmadım menüm çok az o yüzden)
7.45 : yarım yeşil elma
12.00 : 1 h. patates, 1 h. yumurta , roka+dere otu, 1.5 y.k lor, 1 ince dilim peynir
14.00 : yarım yeşil elma, 1 mandalina
15.00 : 2 kare bitter çikolata ,1 bardak rezene
19.00 : 4 y.k portakallı kereviz
su 3 lt olur yatana kadar
spor 90 dk temizlik = 30 p
20 dk pilates = 40p
15 dk leslie = 22p
toplam = 92p
Aslindaaksam yemegi saatin erken. 5 cigkofte cok degil gibi. Bakalim yarinki tarti sonucuna amabana cok gelmedi canim. Afiyet olsun.Bugünki menüm
1 hş yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
25 gr tam buğday ekmeği
Salatalık domates
1 yt nohut yemeği
100 gr pirinç pilavı
1 kase cacık
1 adet kırmızı elma
(lavaş yok)
Su 2.5 lt üstünde
Reglin mi yaklasti ki canim. O aralar ben de oyle hissederim. Niye kavgacisin bugun bakalimHerkese selam, nedense bugün heyheylerim üzerimde anlamafım gittikendimle bile kavga ediyorum.
Öyle deme canım yaa çok mu yiyorum acabamenüye bakınca hep onu düşünüyorum..
Aynen ben de oğlumda kullanmıştım. @AKovser
Merakla bekliyorum menünü
Yt ne canım ? Süt ürününü arttırmalısın diye düşünüuorum. Öğlen arana 1 bdk süt ekleyebilirsin mesela
Benim sucum yok. 5 ogun geliyor diyetisyen kontrolundagelen yiyecekler . Ne gelirse onu yiyorumKafam çok karıştı
Menun gayet guzel canim..afiyetolsun.Menüm
Sabah
3 yk yulaf
Süt
1 yk kuru dut
2 ceviz tarçın
1 dlm ananas
Öğlen
2 h yumurta
1 dlm otb ekmeği
Salata
Çeyrek avokado
Karnabahar- brokoli
1 kase yoğurt
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
Akşam
Karnabahar brokoli
1 dlm otb ekmeği
Sarımsaklı yoğurt
2 kpç çorba
Salata
Ara
Su içebildiğim kadar
1 form 2 yeşil çay
Ben de bugun oyle yaptim isyerinden Rus arkadasim memleketindrn seker getirmis. Ne diyeyim aldim gostermeden kaldirdim ortadanAmin isteyenleri evlatsız bırakmasın rabbim. 17 kilo az değil tabi. Tebrik ederim. Hedefine çook çok az kaldı. İnşallah herkes en kısa zamanda hedefine ulaşır. Sen spor yaptıkça motive olup bende spor yapıyorum.
O yoğunlukta bir buçuk saat yürüyüş harika.
Güzel. Afiyet olsun.
çok çok yedim ama çok güzeldi.
Gündüz hep tarçınlı su içtim. Akşam normal su içtim.
Cezaları bugünde uygulandım. Çikolata verdiler almadım. 2 kez bisküvi dağıttılar çekmeceye kaldırdım yemedim. 1kurabiye dağıttılar yemedim kaldırdım. Almayınca ısrar ediyorlar. Alıp yemiş gibi yapıyorum
Süt içiyorum şu anda
Dikkat et ama iyi düşün iyi olsun
Alıntılar şahane
Haydi bakalım
Süper
Güzelmiş ve değişikmiş
Benimde
Güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?