Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayırlı olsun canım inşallah faydasını görürsün gitsin yağlar oh oh

Bugünki menüm
Sabah: 09:00
1 hş yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
25 gr tam buğday ekmeği
Salatalık domates

Öğlen: 12:30

1 yt nohut yemeği
100 gr pirinç pilavı
1 kase cacık

Ara : 15:00

1 adet kırmızı elma

Akşam : 17:00

5 adet marul ve limon eşliğinde etli çiğ köfte
(lavaş yok )

Su 2.5 lt üstünde
Sporu daha yapmadım amaama yapacağım. . Onu sonra yazayım..

Bugunku menum:
08:00--1 dilim tt ekmek ekmek, 1yk kadar yesil pestolu ve domatesli sos, yaninda 1 avuc yesillik
10:30 --mango ve findikli omlet, 1 fincan sutlu kahve.
12:30 --peynirli ve domatesli kucuk yagsiz borek, 1 fincan sutlu kahve.
14:30 -- parmezan ve balkabakli 3 yk kadar spagetti.
17:00 --icerisinde frenk uzumu ve misir bulunan dana etli corba. 2 yk kara bugday haslamasi, 1 kase yesillik ve turpla yapilmis salata.

Su: simdilik 2lt

Herkese selam, nedense bugün heyheylerim üzerimde anlamafım gitti kendimle bile kavga ediyorum.

Öyle deme canım yaa çok mu yiyorum acaba menüye bakınca hep onu düşünüyorum..

Aynen ben de oğlumda kullanmıştım. @AKovser

Merakla bekliyorum menünü

Yt ne canım ? Süt ürününü arttırmalısın diye düşünüuorum. Öğlen arana 1 bdk süt ekleyebilirsin mesela

Kafam çok karıştı

Yemek tabağı canım kısaltayım dedim ama olmadı Süt olabilir haftaya biraz daha arttırırım belki kefir eklerim bir iki güne

Yemek tabağı canım kısaltayım dedim ama olmadı Süt olabilir haftaya biraz daha arttırırım belki kefir eklerim bir iki güne

Heee şimdi anladım tbk diye kısaltıyorum ben onu. Yemek tabağı olacak tabi ne tabağı olabilir ki başka
Süt önemli

Menüm
Sabah
3 yk yulaf
Süt
1 yk kuru dut
2 ceviz tarçın
1 dlm ananas

Öğlen
2 h yumurta
1 dlm otb ekmeği
Salata
Çeyrek avokado
Karnabahar- brokoli
1 kase yoğurt

Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter

Akşam
Karnabahar brokoli
1 sk kavrulmuş kıyma makarna sosu (makarnasız)
1 dlm otb ekmeği
Sarımsaklı yoğurt
2 kpç çorba
Salata

Ara
Kahve 10 fındık olabilir.
Spor yok malesef bu hafta tembelliğim tuttu.. yarın zumbaya gideceğim ama
Su içebildiğim kadar
1 form 2 yeşil çay

Amin isteyenleri evlatsız bırakmasın rabbim. 17 kilo az değil tabi. Tebrik ederim. Hedefine çook çok az kaldı. İnşallah herkes en kısa zamanda hedefine ulaşır. Sen spor yaptıkça motive olup bende spor yapıyorum.
Kaptan dun yuruyus yapabild8m bir bucuk saat bugunde cikacaktim ama misafirim geldi yarina ins, evde de yapmayi dusunuyorum gunumude atlattim rahat rahat spor yapab8lirm sikilasmak icin gerekli
O yoğunlukta bir buçuk saat yürüyüş harika.
Güzel. Afiyet olsun.
Cok mu fazla baklava yedin canim? Ve butun gun sadece tarcinli su mu ictin?
Ceza vermen guzel ama cezayi yerine getirmen superr.
çok çok yedim ama çok güzeldi.
Gündüz hep tarçınlı su içtim. Akşam normal su içtim.
Cezaları bugünde uygulandım. Çikolata verdiler almadım. 2 kez bisküvi dağıttılar çekmeceye kaldırdım yemedim. 1kurabiye dağıttılar yemedim kaldırdım. Almayınca ısrar ediyorlar. Alıp yemiş gibi yapıyorum
Günaydın herkese
Süt içiyorum şu anda
Doktorla da konuştuk, şimdi gelme diyor..
Kan tahlili falan hepsi 2 aydan sonra..
2 ilaç söyledi, tam anlamadım alınca bakıcam onlara da.. Biri düşük riskine karşı ama, 6 ay önce ameliyat olduğum için
Dikkat et ama iyi düşün iyi olsun
Off ya menüye bak "burdayım sağlık benden sorulur diyor" Şimdi bu menüden sonra insan menüsünü yazmak bile istemiyorKıvırcıklarına hayranım senin sayende bende yeşillik yemeye başladım sabahları
Alıntılar şahane

Haydi bakalım
Süper
Güzelmiş ve değişikmiş
Kafam çok karıştı
Benimde
Güzel

yine seni çok yakından izliyorum babe
ne güzel bir menü bu afiyet olsun canım.(burda göre göre galiba alıcam bende mangoyu,elime alıp alıp bırakmıştım)Balkabaklı makarna nasıldı peki beğendinmi.Çorbasını yapmıştımda biraz tatlımsı oluyor.

işte yine senden güzel bir menü.bugün spor vardı galiba 2 h. yumurta yenmiş yine.Asabiyet durumların nasıl bakim.Spor iyi asabiyete birebir belki biraz seni sakinleştirmiştir arkadaşım.

Bugünkü menüm (midem kötüydü o yüzden hiç acıkmadım menüm çok az o yüzden)
7.45 : yarım yeşil elma
12.00 : 1 h. patates, 1 h. yumurta , roka+dere otu, 1.5 y.k lor, 1 ince dilim peynir
14.00 : yarım yeşil elma, 1 mandalina
15.00 : 2 kare bitter çikolata ,1 bardak rezene
19.00 : 4 y.k portakallı kereviz
su 3 lt olur yatana kadar
spor 90 dk temizlik = 30 p
20 dk pilates = 40p
15 dk leslie = 22p
toplam = 92p

3 OCAK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

@AKovser :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :
90 dk temizlik = 30 p
20 dk pilates = 40p
15 dk leslie = 22p
toplam = 92p

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2218519

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Menün sahiden az ama perşembe için güzel

3 OCAK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

40dk yürüyüş (yavaş) = 40p
60dk ev işi = 20p
Toplam 60p

DeryaOnDiet :

@AKovser :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :
90 dk temizlik = 30 p
20 dk pilates = 40p
15 dk leslie = 22p
toplam = 92p

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2218519

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz[/QUOTE]

Aslindaaksam yemegi saatin erken. 5 cigkofte cok degil gibi. Bakalim yarinki tarti sonucuna amabana cok gelmedi canim. Afiyet olsun.

Reglin mi yaklasti ki canim. O aralar ben de oyle hissederim. Niye kavgacisin bugun bakalim

Menun gayet guzel canim..afiyetolsun.

Ben de bugun oyle yaptim isyerinden Rus arkadasim memleketindrn seker getirmis. Ne diyeyim aldim gostermeden kaldirdim ortadan . Insanlari kirmak da olmaz.
Ama 2 gun su diyetine bayildim. Aslinda benim de yapmam lazimdi oyle bir ceza ama yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…