Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim spagetti ama kucucuk bir porsiyon, uzerine bolca balkabagi koymuslar kucuk kare kare. Azicik haslamislar neredeyse cigdi yani. Onun ustune de az parmezan. Degisiklik oluyor boyle.
En azindan hafta ici yemek yapmiyoruz. Eskiden yavas ama guzel kilo vermistim. Bakalim bu sefer de umarim oyle olur. Gerci yarindan cok umutsuzum. Dukana baslayip birakinca adeta sistim @tuzsuz_ruh demisti. Khyi birakip baslamak kotudiye. Cok kotu yaptim cok.

Afiyet olsun canim. Gecmis olsun. Simdi nasil miden?

işte yine senden güzel bir menü.bugün spor vardı galiba 2 h. yumurta yenmiş yine.Asabiyet durumların nasıl bakim.Spor iyi asabiyete birebir belki biraz seni sakinleştirmiştir arkadaşım.

Yok canım spora gidemedim bugün oğlumun koşturmacası vardı kaç gündür.. Evde de yapamıyorum işler çağırıyor
Öğlen yemeği olunca bi taneyle doymam diye düşündüm ama sonra yerken doyarmışım dedim çok geldi.. Bunarada avokadoyla yumurtayı bir arada yersen yağ yakıyormuş bunu arada yapcam ben çok da güzel oluyor..

Geçmiş olsun canım neyi var midenin? Akşam çok hafif olmuş diğerleri gayet iyi görünüyor..

Reglin mi yaklasti ki canim. O aralar ben de oyle hissederim. Niye kavgacisin bugun bakalim

Yaklaşmamış aslında ama oğlum bi sınava hazırlanıyor çok daraldım sanki öğrenmesi değil sadece cevaplaması gerekiyormuş gibi hareket ediyor.. Yordu beni sabah sabah sonra da geçmedi üstümde kaldı öyle.. Spor yapsam atardım da onu da yapmayınca..

Benim sucum yok. 5 ogun geliyor diyetisyen kontrolundagelen yiyecekler . Ne gelirse onu yiyorum ama porsiyonlar kucuk.

Balkabağımgörüp duruyorum ben de canım istiyor ama çorbasını sevmedi benimkiler onu böyle şekersiz tatlı yapsak olmamı acaba.. Kaptişlerime de soralım @tuzsuz_ruh K klbk33

Öyle olur canım kh ödem yapar. Ama önemli olan tartıda kaç çıktığın değil. Yağ kaybetmek..

Kullanıcı Adı :canfeb
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:kimyager ev hanımı
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 (12 aylik)
Yaşadığınız şehir:izmit
Boyunuz :165
Kilonuz:68
Hedef kilonuz :56
Kilo alma hikayeniz :Hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?eski halime dönmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?hayir

Hoşgeldin canım böreklerde ilk böreği yapansın dimi sen maşallah kilo vermede de böyle hızlı olursun inşallah ben Sibel bu Arada memnun oldum sana tümmmm kuralları yarın yazsam olur mu

Hosbulduk canım inşallah öyle olur okudum biraz ama yazarsın yarın gene

Bugün kendimi baya şimarttim yarın diyete basliycam diye hadi hayirlisibu arada emziriyorum bide o beni zorluyor
Aaaaa bir emziren daha o zaman tomrs ve kaju ya sende katıldın çünkü hem emzirip hem aç kalmadan süper kilolar veriyorlar kendileri özellikle tomrs 17 kilo verdi ve yakında mezun olacak

58 ile hamile kaldım 78 ile doğuma gittim yani en son tartildigimda 78 dim geçmişte olabilirim 10 kilo kaldı üstümde
Sen yarın tartıl tartının resmini çek buraya at ve menülerle başlayalım herkesin menüsüne bak gerisini yarın detaylı anlatırım canım iyi geceler sana yatıyorum artık saat bir olmuş

İyi geceler kızlar
Nasılsınız?
En sonunda evime dönüp yerleştim sayılır. Dün neredeyse bütün günüm yollarda geçti. Uçak trafik derken buraya girme şansım olmadı.
Neyse... geçen haftanın özetini bir geçeyim. Biraz erken ama yüzleşmek gerekiyor. Yılbaşı günü pek bir şey yemedim. Akşam serbest öğün yaptım. Her şeyden azar azar yedim. Ama sonraki gün ailemin yanında son günümdü. Gelen yedirdi giden yedirdi. Dün pek bir şey yemedim. Sabah ağır bir kahvaltı yaptım ve hafif bir öğle. Akşam eve girdiğimde geçti. Bavulları falan bırakıp direkt yatağa attım kendimi. Yarınki hedef benim için kilo almamış olmak. Artı olmadığım müddetçe her şeye razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…