- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canim spagetti ama kucucuk bir porsiyon, uzerine bolca balkabagi koymuslar kucuk kare kare. Azicik haslamislar neredeyse cigdi yani. Onun ustune de az parmezan. Degisiklik oluyor boyle.yine seni çok yakından izliyorum babe
ne güzel bir menü bu afiyet olsun canım.(burda göre göre galiba alıcam bende mangoyu,elime alıp alıp bırakmıştım)Balkabaklı makarna nasıldı peki beğendinmi.Çorbasını yapmıştımda biraz tatlımsı oluyor.
Afiyet olsun canim. Gecmis olsun. Simdi nasil miden?Bugünkü menüm (midem kötüydü o yüzden hiç acıkmadım menüm çok az o yüzden)
7.45 : yarım yeşil elma
12.00 : 1 h. patates, 1 h. yumurta , roka+dere otu, 1.5 y.k lor, 1 ince dilim peynir
14.00 : yarım yeşil elma, 1 mandalina
15.00 : 2 kare bitter çikolata ,1 bardak rezene
19.00 : 4 y.k portakallı kereviz
su 3 lt olur yatana kadar
spor 90 dk temizlik = 30 p
20 dk pilates = 40p
15 dk leslie = 22p
toplam = 92p
işte yine senden güzel bir menü.bugün spor vardı galiba 2 h. yumurta yenmiş yine.Asabiyet durumların nasıl bakim.Spor iyi asabiyete birebir belki biraz seni sakinleştirmiştir arkadaşım.
Bugünkü menüm (midem kötüydü o yüzden hiç acıkmadım menüm çok az o yüzden)
7.45 : yarım yeşil elma
12.00 : 1 h. patates, 1 h. yumurta , roka+dere otu, 1.5 y.k lor, 1 ince dilim peynir
14.00 : yarım yeşil elma, 1 mandalina
15.00 : 2 kare bitter çikolata ,1 bardak rezene
19.00 : 4 y.k portakallı kereviz
su 3 lt olur yatana kadar
spor 90 dk temizlik = 30 p
20 dk pilates = 40p
15 dk leslie = 22p
toplam = 92p
Reglin mi yaklasti ki canim. O aralar ben de oyle hissederim. Niye kavgacisin bugun bakalim
Benim sucum yok. 5 ogun geliyor diyetisyen kontrolundagelen yiyecekler . Ne gelirse onu yiyorumama porsiyonlar kucuk.
Canim spagetti ama kucucuk bir porsiyon, uzerine bolca balkabagi koymuslar kucuk kare kare. Azicik haslamislar neredeyse cigdi yani. Onun ustune de az parmezan. Degisiklik oluyor boyle.
En azindan hafta ici yemek yapmiyoruz. Eskiden yavas ama guzel kilo vermistim. Bakalim bu sefer de umarim oyle olur. Gerci yarindan cok umutsuzum. Dukana baslayip birakinca adeta sistim@tuzsuz_ruh demisti. Khyi birakip baslamak kotudiye. Cok kotu yaptim cok.
Yine tahmin etmiştim ama söylememiştim hayırlısı olsun kuzum bana hiçççç süpriz olmadı geçenki gecikmeden sonra
Hoşgeldin canım böreklerde ilk böreği yapansın dimi sen maşallah kilo vermede de böyle hızlı olursun inşallah ben Sibel bu Arada memnun oldum sana tümmmm kuralları yarın yazsam olur muKullanıcı Adı :canfeb
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:kimyager ev hanımı
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 (12 aylik)
Yaşadığınız şehir:izmit
Boyunuz :165
Kilonuz:68
Hedef kilonuz :56
Kilo alma hikayeniz :Hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?eski halime dönmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?hayir
Aaaa gelen herkese kapımız açık yer olmaz mı hiçFormumu doldurdum sayın yönetici yarından itibaren burdayım yer varsa
Sen yarın tartıl tartının resmini çek buraya at ve menülerle başlayalım herkesin menüsüne bak gerisini yarın detaylı anlatırım canım iyi geceler sana yatıyorum artık saat bir olmuş58 ile hamile kaldım 78 ile doğuma gittim yani en son tartildigimda 78 dim geçmişte olabilirim 10 kilo kaldı üstümde
Hoşgeldin canBugün kendimi baya şimarttim yarın diyete basliycam diye hadi hayirlisibu arada emziriyorum bide o beni zorluyor
HosbuldukHoşgeldin can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?