Ben manga ve anime hayranıyım... Normalde hayranı olduşum anime karakteri var ama bir kız karakter koymak istedim. Hangi karakter bilmiyorum ama çok hoşuma gittiAvatarin in bi anlamı varmıAomine Daiki
Ben eksiyi gördüm gençler hedefimi tutturdumBen manga ve anime hayranıyım... Normalde hayranı olduşum anime karakteri var ama bir kız karakter koymak istedim. Hangi karakter bilmiyorum ama çok hoşuma gitti
Hosgeldin canm,kaptan dedigi g8bi emziriyorsan sanslisin dikka5l8 olup saglikl8 beslenirsen o kilolardan eser kalmwz canimVay iyiymiş takipteyim ozaman
Günaydın canımGunaydin kizlar
Hoşgeldin canım bir iki gün gitmez o yorgunluk dinlen güzelce kaldığın yerden devam artık ama tatilde de gayet iyiydin maşallahİyi geceler kızlar
Nasılsınız?
En sonunda evime dönüp yerleştim sayılır. Dün neredeyse bütün günüm yollarda geçti. Uçak trafik derken buraya girme şansım olmadı.
Neyse... geçen haftanın özetini bir geçeyim. Biraz erken ama yüzleşmek gerekiyor. Yılbaşı günü pek bir şey yemedim. Akşam serbest öğün yaptım. Her şeyden azar azar yedim. Ama sonraki gün ailemin yanında son günümdü. Gelen yedirdi giden yedirdi. Dün pek bir şey yemedim. Sabah ağır bir kahvaltı yaptım ve hafif bir öğle. Akşam eve girdiğimde geçti. Bavulları falan bırakıp direkt yatağa attım kendimi. Yarınki hedef benim için kilo almamış olmak. Artı olmadığım müddetçe her şeye razıyım
Gayet güzellll süperGecen hafta kilom 58,1 bu hafta 57,6Eki Görüntüle 2221806 hedef 57 inss
Harikasın dostum :) tebriklerGecen hafta kilom 58,1 bu hafta 57,6Eki Görüntüle 2221806 hedef 57 inss
sütlaç harici herşey güzel tek fazlalık sütlaçBen dün yazamadım arkadaşlar misafirim vardı baya ypğundum.. Bu misafirler benimahvedecek
01 ocak salı günki menüm
2 yağda yumurta
2 dilim beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Biraz bal
Salatalık domates
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası
Haşlama et
2 kaşık yoğurt
2 sıkım çiğ köfte
Ayran
1 kase sütlaç
Spor yapmadım
Su:1.5 lt çok az
Dün kahvaltıyı geç haptığım için 2 öğün yedim. Ve hiç iç açıcı değil menüm bugün toplayacam
Bende diyorum ki bişey oldu galiba vallahi ceza lazım o zaman 200 squat ve bir daha Cuma’yı kaçırma çünkü bildirim yapmayana ceza geliyorKizlar herkese selam
Herkese mutlu huzurlu saglikli ve zayif bir yil dilerim :)
Kaptanlarim @tuzsuz_ruh @klbk33 büyük cezayi hakediyorum hem giremedim hem cuma gununu kacirmisim, ustune de çok yedim ama Noel tatili olunca burada arkadaslarla bayaa aktivite gezmeler yemekler oldu, sonra da yilbasi, yilbasi sabahi kilom sabitti, inşallah cuma biraz eksi olur :)
Bundan sonra buradayim, daha çok aktifim, haftaya ise basliyorum, hem heyecanliyim hem korkuyorum bebekle
Ama yogunlukla ve duzenle daha güzel kilo veririm herhalde artik
Bugün mesajlari okudum hepsini, ustune de kalkip 50 mekik, 50 squat, 10 push ups yaptim
Öpüyorum hepinizi
2019 cok çok güzel olsun hepimiz için
Börek lokmaaaa neyse emziriyorsun bişey demiyorummerhabalar kızlar bugünkü menüm
Saat 7.45 : 3 y.k yoğurt , 1 t.k chia tohumu ,yarım muz, 1 ç.k. bal , 1 t.k keten tohumu
Saat 8.45 : 1 d. ekmek, 1 dilim peynir, 1 domates , roka
Saat 12.00 : 1 tane paçanga
Saat 14.00 : 1 tabak çiğ lahana , 3 tane lokma ,7 zeytinıslık:dışarda yürüyüşte gördüm dökmüşler)
Saat 18.00 : 1 tabak mantar çorbası, 5 s.k karnabahar
Saat 19.30 : 1 mandalina
su 3.5 bulur spor 80 dk yavaş t. yürüyüş= 80p
Menü süper ama karışık bu hafta seni takipteyim bakalım kaç çıkacak tartıMenüm
Sabah
2 yk lor
1 h yumurta
1 dlm e yakın ekmek
Kıvırcık
5 zeytin
Öğlen
Bi parça kırmızı et
Salata
1 yk humus
1 yk avokadolu maş fasülyesi
3 yk patetes püresi
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
2 dlm ananas
Akşam
3 kepçe çorba
1 yk humus
1 yk avokadolu maş fasülyesi
Brokoli
Salata
Ara
Sütlü kahve
2 ceviz ya da 10 fındık yerim
Gayet iyi menü ama maydonoz çok yeme bitki çayı sadece ıhlamur içiyorsun başka bişey Yok şu dönem temizlik falan yapmak uzanmak dar kıyafetler Yok kendine dikkat et kaç gün geçikti tahmini kaç haftalıkİyi akşamlar canlar..
Ben devam edicem edebildiğim kadar, şimdi sağlıklı beslenmek için kendimden daha önemli nedenim var..
Gerçi pek birşey yiyemedim ama yine de menü vereyim..
Sabah
1 kupa karışık bitki çayı
(test yapmadan önceydi)
Akşam üzeri
1 kupa kakaolu az şekerli süt
Akşam
Et kavurma
3-4 dilim patates
1 pişmiş domates
Salatalık, domates
Azıcık karışık turşu
Az önce 1 ayva :)
Su sayamadım, hala istiyorum ama içicem daha..
senin ihtiyacın olan menü bu bence merakla bekliyorumBugunku menum
@tuzsuz_ruh @klbk33
09:00_ yarim kase kiymali yumurta, 1 dilim ekmek
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
13:00_ 1 fincan sutlu kahve
14:00_ 150 gr kadar kirmizi et, 1 buyuk tabak salata
16:30_ 1 avuc ceri domates, 1 elma.
19:000_ yarimkase mercimek corbasi, 3yk haslanmis bugday, 100gr kadar firinda tavuk, yogurt, salata.
Su: 2.5 lt
Normal vermesi önlem amaçlı veriyor çoğu insan kullanıyor biri folik asittir günde iki dal marul ye çiğDoktorla da konuştuk, şimdi gelme diyor..
Kan tahlili falan hepsi 2 aydan sonra..
2 ilaç söyledi, tam anlamadım alınca bakıcam onlara da.. Biri düşük riskine karşı ama, 6 ay önce ameliyat olduğum için
Kötü değil ama sen karbonu bırakmıyorsun canım hiçBugünki menüm
Sabah: 09:00
1 hş yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
25 gr tam buğday ekmeği
Salatalık domates
Öğlen: 12:30
1 yt nohut yemeği
100 gr pirinç pilavı
1 kase cacık
Ara : 15:00
1 adet kırmızı elma
Akşam : 17:00
5 adet marul ve limon eşliğinde etli çiğ köfte
(lavaş yok)
Su 2.5 lt üstünde
Sporu daha yapmadım amaama yapacağım. . Onu sonra yazayım..
frenk üzümlü çorbayı gözümde canlandıramadım yabancıların ne garip yemekleri varBugunku menum:
08:00--1 dilim tt ekmek ekmek, 1yk kadar yesil pestolu ve domatesli sos, yaninda 1 avuc yesillik
10:30 --mango ve findikli omlet, 1 fincan sutlu kahve.
12:30 --peynirli ve domatesli kucuk yagsiz borek, 1 fincan sutlu kahve.
14:30 -- parmezan ve balkabakli 3 yk kadar spagetti.
17:00 --icerisinde frenk uzumu ve misir bulunan dana etli corba. 2 yk kara bugday haslamasi, 1 kase yesillik ve turpla yapilmis salata.
Su: simdilik 2lt
Senin şu menülere hastayım cano herşey var maşallahMenüm
Sabah
3 yk yulaf
Süt
1 yk kuru dut
2 ceviz tarçın
1 dlm ananas
Öğlen
2 h yumurta
1 dlm otb ekmeği
Salata
Çeyrek avokado
Karnabahar- brokoli
1 kase yoğurt
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
Akşam
Karnabahar brokoli
1 sk kavrulmuş kıyma makarna sosu (makarnasız)
1 dlm otb ekmeği
Sarımsaklı yoğurt
2 kpç çorba
Salata
Ara
Kahve 10 fındık olabilir.
Spor yok malesef bu hafta tembelliğim tuttu.. yarın zumbaya gideceğim ama
Su içebildiğim kadar
1 form 2 yeşil çay
Afiyet olsun az gerçektenBugünkü menüm (midem kötüydü o yüzden hiç acıkmadım menüm çok az o yüzden)
7.45 : yarım yeşil elma
12.00 : 1 h. patates, 1 h. yumurta , roka+dere otu, 1.5 y.k lor, 1 ince dilim peynir
14.00 : yarım yeşil elma, 1 mandalina
15.00 : 2 kare bitter çikolata ,1 bardak rezene
19.00 : 4 y.k portakallı kereviz
su 3 lt olur yatana kadar
spor 90 dk temizlik = 30 p
20 dk pilates = 40p
15 dk leslie = 22p
toplam = 92p
Sen karbonu tamamen kısabilecek biri değilsin malesef yemeyi seviyorsun çok o yüzden dukan sana göre değil benceCanim spagetti ama kucucuk bir porsiyon, uzerine bolca balkabagi koymuslar kucuk kare kare. Azicik haslamislar neredeyse cigdi yani. Onun ustune de az parmezan. Degisiklik oluyor boyle.
En azindan hafta ici yemek yapmiyoruz. Eskiden yavas ama guzel kilo vermistim. Bakalim bu sefer de umarim oyle olur. Gerci yarindan cok umutsuzum. Dukana baslayip birakinca adeta sistim@tuzsuz_ruh demisti. Khyi birakip baslamak kotudiye. Cok kotu yaptim cok.
Şekersiz süper olur tabiki üzerine azcık pekmez dökebilirsin tatsız olursa çok sonra ceviz gayet sağlıklı neden yenmesin ki kabak lifli bağırsak çalıştıran bir sebze birde mercimek çorbasına birazcık eklersen tatlı yapmaz çorbayıYok canım spora gidemedim bugün oğlumun koşturmacası vardı kaç gündür.. Evde de yapamıyorum işler çağırıyor
Öğlen yemeği olunca bi taneyle doymam diye düşündüm ama sonra yerken doyarmışım dedim çok geldi.. Bunarada avokadoyla yumurtayı bir arada yersen yağ yakıyormuş bunu arada yapcam ben çok da güzel oluyor..
Geçmiş olsun canım neyi var midenin? Akşam çok hafif olmuş diğerleri gayet iyi görünüyor..
Yaklaşmamış aslında ama oğlum bi sınava hazırlanıyor çok daraldım sanki öğrenmesi değil sadece cevaplaması gerekiyormuş gibi hareket ediyor.. Yordu beni sabah sabah sonra da geçmedi üstümde kaldı öyle.. Spor yapsam atardım da onu da yapmayınca..
Balkabağımgörüp duruyorum ben de canım istiyor ama çorbasını sevmedi benimkiler onu böyle şekersiz tatlı yapsak olmamı acaba.. Kaptişlerime de soralım @tuzsuz_ruh @klbk33
Öyle olur canım kh ödem yapar. Ama önemli olan tartıda kaç çıktığın değil. Yağ kaybetmek..
afiyet olsun gayet detoks olmuşBugünü de özet geçeyim.
Sabah muhteşem bir ödemli uyandım. Uçağa her bindiğimde böyle oluyor. Bugün ve yarın detoks yapıyor olacağım.
Menü
Sabah(10.30) 1 dilim ananas, 1 yk chia, 4 yk light yoğurt, biraz tarçın
Ara: yeşil çay
Öğle (14:30)
6 yk yağsız kabak yemeği ve 1 kutu sade activia
Ara: zerdeçallı laktozsuz süt
Akşam: 2 yumurta ve 6 zeytinli yeşil salata
Ara: yeşil çay
Spor: 40 dk yürüyüş
Su: 3l
Cancağzım kalori saysana şu yukarıdaki menüyü bence koruma kalorisi alıyorsun senBildirim
Geçen hafta: 72.7
Bu hafta: 72.5
Fark: 0.2
Oran: 0.28
Haftaya hedef: 71.9
Foto yüklemiyo daha sonra tekrar denerim
Sağol canım elim su topladı sonra bi kabuk gibi oldu şimdi o kabuk düşüyor ama çok acıyor merhem kullanıyorum.oğlun nası oldu inşallah atlatmışsınızdır havalar birden soğudu.Geçmiş olsun canım nasıl oldu elin? Hastalık eve bi girdi mi tüm üyeleri dolaşıyor zaten ;( benim de oğlumun ateşi çıktı dün akşam uzun zamandır hasta olmamıştıumarım kötüleşmez..
sütlaç harici herşey güzel tek fazlalık sütlaç
Bende diyorum ki bişey oldu galiba vallahi ceza lazım o zaman 200 squat ve bir daha Cuma’yı kaçırma çünkü bildirim yapmayana ceza geliyor
Börek lokmaaaa neyse emziriyorsun bişey demiyorum
Menü süper ama karışık bu hafta seni takipteyim bakalım kaç çıkacak tartı
Gayet iyi menü ama maydonoz çok yeme bitki çayı sadece ıhlamur içiyorsun başka bişey Yok şu dönem temizlik falan yapmak uzanmak dar kıyafetler Yok kendine dikkat et kaç gün geçikti tahmini kaç haftalık
senin ihtiyacın olan menü bu bence merakla bekliyorum
Normal vermesi önlem amaçlı veriyor çoğu insan kullanıyor biri folik asittir günde iki dal marul ye çiğ
Kötü değil ama sen karbonu bırakmıyorsun canım hiç
frenk üzümlü çorbayı gözümde canlandıramadım yabancıların ne garip yemekleri var
Senin şu menülere hastayım cano herşey var maşallah
Afiyet olsun az gerçekten
Sen karbonu tamamen kısabilecek biri değilsin malesef yemeyi seviyorsun çok o yüzden dukan sana göre değil bence
Şekersiz süper olur tabiki üzerine azcık pekmez dökebilirsin tatsız olursa çok sonra ceviz gayet sağlıklı neden yenmesin ki kabak lifli bağırsak çalıştıran bir sebze birde mercimek çorbasına birazcık eklersen tatlı yapmaz çorbayı
afiyet olsun gayet detoks olmuş
Bugün saycam kaptanım benim de aklıma geldi.. gerçi bu hafta yılbaşı dolayısıyla biraz saçma oldu bi kaç gün. Haftaya daha net belli olur.Cancağzım kalori saysana şu yukarıdaki menüyü bence koruma kalorisi alıyorsun sen
Çok şükür hastalıkları atlattık elim işte biraz zorluyor inşallah geçecek bide aksi gibi bugün regl oldum valla tartılmaya korkuyorum zaten bi hafta geç geldiHarpy yoksa sen hala yiyor musun? @kaju kaç kaçamak yaptın söyle bakalım? tomrs ne spor yaptın acaba? @inkpin menü paylaştığın için alkış @selinbs tatil ne zaman bitiyor? @stitch hiç sesin çıkmıyor.. Nerelerdesin? matilda34 nasılsın? @DeryaOnDiet ayağın nasıl oldu? @AKovser @tuzsuz_ruh buralar çok boş kalmış.. Yılbaşı ertesi herkes uyuyor olabilir mi? @Konus dinliyorum yazmaz oldun. @DenizinYosunKokusu özledim seni de selinbs tatil ne zaman bitiyor
Birde çok karışık yeme bence mide şaşıyor çok çok çeşit olmasın ekmeksiz soyana kadar salata yoğurtla yeBugün saycam kaptanım benim de aklıma geldi.. gerçi bu hafta yılbaşı dolayısıyla biraz saçma oldu bi kaç gün. Haftaya daha net belli olur.
Eşimin yeğeni de anime hayranı gecelerce izleyebilir çizgi film diyince kızıyor bizeBen manga ve anime hayranıyım... Normalde hayranı olduşum anime karakteri var ama bir kız karakter koymak istedim. Hangi karakter bilmiyorum ama çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?