Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünü de özet geçeyim.
Sabah muhteşem bir ödemli uyandım. Uçağa her bindiğimde böyle oluyor. Bugün ve yarın detoks yapıyor olacağım.
Menü
Sabah(10.30) 1 dilim ananas, 1 yk chia, 4 yk light yoğurt, biraz tarçın
Ara: yeşil çay
Öğle (14:30)
6 yk yağsız kabak yemeği ve 1 kutu sade activia
Ara: zerdeçallı laktozsuz süt
Akşam: 2 yumurta ve 6 zeytinli yeşil salata
Ara: yeşil çay
Spor: 40 dk yürüyüş
Su: 3l

Ben manga ve anime hayranıyım... Normalde hayranı olduşum anime karakteri var ama bir kız karakter koymak istedim. Hangi karakter bilmiyorum ama çok hoşuma gitti
Ben eksiyi gördüm gençler hedefimi tutturdum öğleden sonrao bilgisayardan fotoğrafla birlikte paylaşacağım. Telefondan bir türlü yükleyemdm

Hoşgeldin canım bir iki gün gitmez o yorgunluk dinlen güzelce kaldığın yerden devam artık ama tatilde de gayet iyiydin maşallah

sütlaç harici herşey güzel tek fazlalık sütlaç

Bende diyorum ki bişey oldu galiba vallahi ceza lazım o zaman 200 squat ve bir daha Cuma’yı kaçırma çünkü bildirim yapmayana ceza geliyor
Börek lokmaaaa neyse emziriyorsun bişey demiyorum
Menü süper ama karışık bu hafta seni takipteyim bakalım kaç çıkacak tartı
Gayet iyi menü ama maydonoz çok yeme bitki çayı sadece ıhlamur içiyorsun başka bişey Yok şu dönem temizlik falan yapmak uzanmak dar kıyafetler Yok kendine dikkat et kaç gün geçikti tahmini kaç haftalık

senin ihtiyacın olan menü bu bence merakla bekliyorum

Doktorla da konuştuk, şimdi gelme diyor..
Kan tahlili falan hepsi 2 aydan sonra..
2 ilaç söyledi, tam anlamadım alınca bakıcam onlara da.. Biri düşük riskine karşı ama, 6 ay önce ameliyat olduğum için
Normal vermesi önlem amaçlı veriyor çoğu insan kullanıyor biri folik asittir günde iki dal marul ye çiğ
Kötü değil ama sen karbonu bırakmıyorsun canım hiç
frenk üzümlü çorbayı gözümde canlandıramadım yabancıların ne garip yemekleri var

Senin şu menülere hastayım cano herşey var maşallah
Afiyet olsun az gerçekten
Sen karbonu tamamen kısabilecek biri değilsin malesef yemeyi seviyorsun çok o yüzden dukan sana göre değil bence
Şekersiz süper olur tabiki üzerine azcık pekmez dökebilirsin tatsız olursa çok sonra ceviz gayet sağlıklı neden yenmesin ki kabak lifli bağırsak çalıştıran bir sebze birde mercimek çorbasına birazcık eklersen tatlı yapmaz çorbayı
afiyet olsun gayet detoks olmuş

Bildirim
Geçen hafta: 72.7
Bu hafta: 72.5
Fark: 0.2
Oran: 0.28
Haftaya hedef: 71.9
Foto yüklemiyo daha sonra tekrar denerim
Cancağzım kalori saysana şu yukarıdaki menüyü bence koruma kalorisi alıyorsun sen

*** 4. Takım 602. Etap ***

DeryaOnDiet(65.9///%)
Tomrs(58.1/57.6//%))
stitch(66.5///%)bildirimde bulunmadı
matilda34(75.2///%)
inkpin(74.3///%))

Harpy(72.7///%)
selinbs(65.5///%)
kaju(65.5 ///%)

4. Takım ortalaması:
Aomine Daiki(62.8///%)
Canfeb (///%)

AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri dönemedi hamile
glsmhmt(52.3///%)
Papillon_ (?///%)

Sağol canım elim su topladı sonra bi kabuk gibi oldu şimdi o kabuk düşüyor ama çok acıyor merhem kullanıyorum.oğlun nası oldu inşallah atlatmışsınızdır havalar birden soğudu.

Cancağzım kalori saysana şu yukarıdaki menüyü bence koruma kalorisi alıyorsun sen
Bugün saycam kaptanım benim de aklıma geldi.. gerçi bu hafta yılbaşı dolayısıyla biraz saçma oldu bi kaç gün. Haftaya daha net belli olur.

Çok şükür hastalıkları atlattık elim işte biraz zorluyor inşallah geçecek bide aksi gibi bugün regl oldum valla tartılmaya korkuyorum zaten bi hafta geç geldi

Bugün saycam kaptanım benim de aklıma geldi.. gerçi bu hafta yılbaşı dolayısıyla biraz saçma oldu bi kaç gün. Haftaya daha net belli olur.
Birde çok karışık yeme bence mide şaşıyor çok çok çeşit olmasın ekmeksiz soyana kadar salata yoğurtla ye

Ben manga ve anime hayranıyım... Normalde hayranı olduşum anime karakteri var ama bir kız karakter koymak istedim. Hangi karakter bilmiyorum ama çok hoşuma gitti
Eşimin yeğeni de anime hayranı gecelerce izleyebilir çizgi film diyince kızıyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…