Hadi inşallahHosgeldin canm,kaptan dedigi g8bi emziriyorsan sanslisin dikka5l8 olup saglikl8 beslenirsen o kilolardan eser kalmwz canim
Tesekkur ederimmmGayet güzellll süper
Yapppp küçük bir kase ye yanına sebze falan pişir bol yoğurtla ama diğer öğünler ekmek olursa bile çok az olsun erkekler bayılır diyeti sabote etmeyeEşime de soz verdim bugün mantı yapıcam diye kızlar diyetimin bu ilk gününde zaten sabah poğaça simit ne bulduysa almış gelmiş sinir etti beni
Gün içinde kaç kalori alıyorsun ne kadar su iciyorsun sutunde azalma oluyormuTesekkur ederimmm dostumm
Hiç sorma ya diyetteyim deyince ne diyeti ya diyip gülüyor hiç ciddiye almıyor beniYapppp küçük bir kase ye yanına sebze falan pişir bol yoğurtla ama diğer öğünler ekmek olursa bile çok az olsun erkekler bayılır diyeti sabote etmeye
Gecen hafta kilom 58,1 bu hafta 57,6Eki Görüntüle 2221806 hedef 57 inss
Canm beb8m bebis 1 yas 3 aylik ek gida oldugu icin ogun emzirme yapiyorum ,onceleri 3 litre yakin iciyordum kisa girince 2 litreyi buluyor, kalori hesaplama yapmiyorum protein agirlikki besleniyorum bol salata arada meyve cig cerez tuketirim menu nu yazdigin surece bir duzen olusturuyorsun ,kaptan ve arkadaslar seni yonlendirecektir, ama menunu kesinlikle yaz ne yiyorsan aksatma,sutumde azalma olmadi cok sukur dedigim gibi ptotein agirlikli yersen sutunde de artma olacaktirGün içinde kaç kalori alıyorsun ne kadar su iciyorsun sutunde azalma oluyormu
Çalıştığım için öğlen iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum.. Ona müdahalem pek olmuyor... O yüzden ben yaşam şeklimin çik dışına çıkmadan bazı şeylere dikkat edip bazılarınj hayatımdan çıkararak bir beslenme düzeni yapmak istiyorum... Diğr türlüsü bana uymuyor çünkü.. Uyamıyırum ve çabuk bırakıyorum.. Bakalım kademe kademe proteinide arttırmaya çalışacağım inşallahsütlaç harici herşey güzel tek fazlalık sütlaç
Bende diyorum ki bişey oldu galiba vallahi ceza lazım o zaman 200 squat ve bir daha Cuma’yı kaçırma çünkü bildirim yapmayana ceza geliyor
Börek lokmaaaa neyse emziriyorsun bişey demiyorum
Menü süper ama karışık bu hafta seni takipteyim bakalım kaç çıkacak tartı
Gayet iyi menü ama maydonoz çok yeme bitki çayı sadece ıhlamur içiyorsun başka bişey Yok şu dönem temizlik falan yapmak uzanmak dar kıyafetler Yok kendine dikkat et kaç gün geçikti tahmini kaç haftalık
senin ihtiyacın olan menü bu bence merakla bekliyorum
Normal vermesi önlem amaçlı veriyor çoğu insan kullanıyor biri folik asittir günde iki dal marul ye çiğ
Kötü değil ama sen karbonu bırakmıyorsun canım hiç
frenk üzümlü çorbayı gözümde canlandıramadım yabancıların ne garip yemekleri var
Senin şu menülere hastayım cano herşey var maşallah
Afiyet olsun az gerçekten
Sen karbonu tamamen kısabilecek biri değilsin malesef yemeyi seviyorsun çok o yüzden dukan sana göre değil bence
Şekersiz süper olur tabiki üzerine azcık pekmez dökebilirsin tatsız olursa çok sonra ceviz gayet sağlıklı neden yenmesin ki kabak lifli bağırsak çalıştıran bir sebze birde mercimek çorbasına birazcık eklersen tatlı yapmaz çorbayı
afiyet olsun gayet detoks olmuş
Ayyy işte oda bendenEşimin yeğeni de anime hayranı gecelerce izleyebilir çizgi film diyince kızıyor bize
Bildirim
Geçen hafta: 62.8
Bu hafta: 62.3
Fark: - 0.5
Oran: 0.8
Haftaya hedef: 61.7 (haftaya adet olabilirm regl durumuna göre değişebilir)
Fotoyu öğleden sonra bilgisayatdan yükleyecem
Bugün de tarçınlı suya devam. Cezalar tamam da bir gram eksilme olmadıBen de bugun oyle yaptim isyerinden Rus arkadasim memleketindrn seker getirmis. Ne diyeyim aldim gostermeden kaldirdim ortadan. Insanlari kirmak da olmaz.
Ama 2 gun su diyetine bayildim. Aslinda benim de yapmam lazimdi oyle bir ceza ama yapmadim
Canim spagetti ama kucucuk bir porsiyon, uzerine bolca balkabagi koymuslar kucuk kare kare. Azicik haslamislar neredeyse cigdi yani. Onun ustune de az parmezan. Degisiklik oluyor boyle.
Ne güzel bir uygulamaymış. Onların yolladığı kadar yiyorsun.En azindan hafta ici yemek yapmiyoruz. Eskiden yavas ama guzel kilo vermistim. Bakalim bu sefer de umarim oyle olur. Gerci yarindan cok umutsuzum. Dukana baslayip birakinca adeta sistim@tuzsuz_ruh demisti. Khyi birakip baslamak kotudiye. Cok kotu yaptim cok.
Yok canım spora gidemedim bugün oğlumun koşturmacası vardı kaç gündür.. Evde de yapamıyorum işler çağırıyor
Ah o ev işleri... Beni de çağırıyor. Bazen gitmiyorumÖğlen yemeği olunca bi taneyle doymam diye düşündüm ama sonra yerken doyarmışım dedim çok geldi.. Bunarada avokadoyla yumurtayı bir arada yersen yağ yakıyormuş bunu arada yapcam ben çok da güzel oluyor..
Geçmiş olsun canım neyi var midenin? Akşam çok hafif olmuş diğerleri gayet iyi görünüyor..
Yaklaşmamış aslında ama oğlum bi sınava hazırlanıyor çok daraldım sanki öğrenmesi değil sadece cevaplaması gerekiyormuş gibi hareket ediyor.. Yordu beni sabah sabah sonra da geçmedi üstümde kaldı öyle.. Spor yapsam atardım da onu da yapmayınca..
Balkabağımgörüp duruyorum ben de canım istiyor ama çorbasını sevmedi benimkiler onu böyle şekersiz tatlı yapsak olmamı acaba.. Kaptişlerime de soralım @tuzsuz_ruh K klbk33
Öyle olur canım kh ödem yapar. Ama önemli olan tartıda kaç çıktığın değil. Yağ kaybetmek..
Kullanıcı Adı :canfeb
Hoşgeldin canım. 12 kg. Tez zamanda verirsin umarım. Bizden ayrılma. Bızimlesın.İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:kimyager ev hanımı
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 (12 aylik)
Yaşadığınız şehir:izmit
Boyunuz :165
Kilonuz:68
Hedef kilonuz :56
Kilo alma hikayeniz :Hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?eski halime dönmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?hayir
İsteyenlere yer her zaman var. Biz mevlana gibiyizdir.Formumu doldurdum sayın yönetici yarından itibaren burdayım yer varsa
Ben bugün spor yapamadım.. bide saat 9 dan sonra kestane yedim..inşallah yarın tartıda fazlaliklara neden olmaz... Dün akşam eve gelip subfalan içtikten sonra tartilmistim gayet iyiydi.. kendi ayağına sıkıyorum resmen yaaa
Hoşgeldin. Yememeye çalışmışsın. Biraz başarmışsın. Toparlayacağından şüphem yok. Kısa zamanda harika kilo verdinİyi geceler kızlar
Nasılsınız?
En sonunda evime dönüp yerleştim sayılır. Dün neredeyse bütün günüm yollarda geçti. Uçak trafik derken buraya girme şansım olmadı.
Neyse... geçen haftanın özetini bir geçeyim. Biraz erken ama yüzleşmek gerekiyor. Yılbaşı günü pek bir şey yemedim. Akşam serbest öğün yaptım. Her şeyden azar azar yedim. Ama sonraki gün ailemin yanında son günümdü. Gelen yedirdi giden yedirdi. Dün pek bir şey yemedim. Sabah ağır bir kahvaltı yaptım ve hafif bir öğle. Akşam eve girdiğimde geçti. Bavulları falan bırakıp direkt yatağa attım kendimi. Yarınki hedef benim için kilo almamış olmak. Artı olmadığım müddetçe her şeye razıyım
Bugünü de özet geçeyim.
Harika bir menü daha. Afiyet olsun.Sabah muhteşem bir ödemli uyandım. Uçağa her bindiğimde böyle oluyor. Bugün ve yarın detoks yapıyor olacağım.
Menü
Sabah(10.30) 1 dilim ananas, 1 yk chia, 4 yk light yoğurt, biraz tarçın
Ara: yeşil çay
Öğle (14:30)
6 yk yağsız kabak yemeği ve 1 kutu sade activia
Ara: zerdeçallı laktozsuz süt
Akşam: 2 yumurta ve 6 zeytinli yeşil salata
Ara: yeşil çay
Spor: 40 dk yürüyüş
Su: 3l
Bekliyoruz. Tebrikler.Ben eksiyi gördüm gençler hedefimi tutturdumöğleden sonrao bilgisayardan fotoğrafla birlikte paylaşacağım. Telefondan bir türlü yükleyemdm
TebriklerGecen hafta kilom 58,1 bu hafta 57,6Eki Görüntüle 2221806 hedef 57 inss
Tebrikler. Az da olsa vermişsin. Daha iyileri senin olsun.Bildirim
Geçen hafta: 72.7
Bu hafta: 72.5
Fark: 0.2
Oran: 0.28
Haftaya hedef: 71.9
Foto yüklemiyo daha sonra tekrar denerim
Şu hayatta en önemli şey sağlık. Biraz zorlayacak kolay değil. Kendine dikkat et.Çok şükür hastalıkları atlattık elim işte biraz zorluyor inşallah geçecek bide aksi gibi bugün regl oldum valla tartılmaya korkuyorum zaten bi hafta geç geldi
Uyma sen ona. Kendine köfte ya da tavuk yap. Süt yapıyor ben bunu yiyeceğim de. Midem mantıyı kaldırmayacak midem kötü de. Uydur bişeyler. Kandır onu yeme. Akşam menüne bakacağım ona göre. Eğer yersen de 250 mekik çekeceksin her kaşık için 250 mekik. Sen bilirsin gerisini sen düşün.Eşime de soz verdim bugün mantı yapıcam diye kızlar diyetimin bu ilk gününde zaten sabah poğaça simit ne bulduysa almış gelmiş sinir etti beni
İlk günden yesin mi? Zaten yarın diyete gireceğim diye dünden ne varsa yemiş kaptanım. Dün yediyse bugünün hakkını vermeli.Yapppp küçük bir kase ye yanına sebze falan pişir bol yoğurtla ama diğer öğünler ekmek olursa bile çok az olsun erkekler bayılır diyeti sabote etmeye
@tomrs Takımın en iyi spor yapanıdırGün içinde kaç kalori alıyorsun ne kadar su iciyorsun sutunde azalma oluyormu
Diyetteyim deme. Midem kötü de. Bu ara bende yemiyorum. Eşim beni hayretle izliyor.Hiç sorma ya diyetteyim deyince ne diyeti ya diyip gülüyor hiç ciddiye almıyor beni
Sütün kalitesi için bencede akşama tavuk veya köfte ye. Boşver karbonhidratı. Karbonhidratı yedikçe yiyesin gelir. Kısır döngüye girersin.Canm beb8m bebis 1 yas 3 aylik ek gida oldugu icin ogun emzirme yapiyorum ,onceleri 3 litre yakin iciyordum kisa girince 2 litreyi buluyor, kalori hesaplama yapmiyorum protein agirlikki besleniyorum bol salata arada meyve cig cerez tuketirim menu nu yazdigin surece bir duzen olusturuyorsun ,kaptan ve arkadaslar seni yonlendirecektir, ama menunu kesinlikle yaz ne yiyorsan aksatma,sutumde azalma olmadi cok sukur dedigim gibi ptotein agirlikli yersen sutunde de artma olacaktir
Bildirim
TebriklerGeçen hafta: 62.8
Bu hafta: 62.3
Fark: - 0.5
Oran: 0.8
Haftaya hedef: 61.7 (haftaya adet olabilirm regl durumuna göre değişebilir)
Fotoyu öğleden sonra bilgisayatdan yükleyecem
Kesinlikle haklisin canim. Keske hic baslamasaydim metabolizmami alt ust ettim. Bugunku kilomu yazmaya utaniyorum ve tartiya cikinca defal;erca tartildim bir yanlislik mi var diye kizimi tarttim esimi tarttimsütlaç harici herşey güzel tek fazlalık sütlaç
Bende diyorum ki bişey oldu galiba vallahi ceza lazım o zaman 200 squat ve bir daha Cuma’yı kaçırma çünkü bildirim yapmayana ceza geliyor
Börek lokmaaaa neyse emziriyorsun bişey demiyorum
Menü süper ama karışık bu hafta seni takipteyim bakalım kaç çıkacak tartı
Gayet iyi menü ama maydonoz çok yeme bitki çayı sadece ıhlamur içiyorsun başka bişey Yok şu dönem temizlik falan yapmak uzanmak dar kıyafetler Yok kendine dikkat et kaç gün geçikti tahmini kaç haftalık
senin ihtiyacın olan menü bu bence merakla bekliyorum
Normal vermesi önlem amaçlı veriyor çoğu insan kullanıyor biri folik asittir günde iki dal marul ye çiğ
Kötü değil ama sen karbonu bırakmıyorsun canım hiç
frenk üzümlü çorbayı gözümde canlandıramadım yabancıların ne garip yemekleri var
Senin şu menülere hastayım cano herşey var maşallah
Afiyet olsun az gerçekten
Sen karbonu tamamen kısabilecek biri değilsin malesef yemeyi seviyorsun çok o yüzden dukan sana göre değil bence
Şekersiz süper olur tabiki üzerine azcık pekmez dökebilirsin tatsız olursa çok sonra ceviz gayet sağlıklı neden yenmesin ki kabak lifli bağırsak çalıştıran bir sebze birde mercimek çorbasına birazcık eklersen tatlı yapmaz çorbayı
afiyet olsun gayet detoks olmuş
Aa 2 gun su diyeti ve eksilme yok mu? cook sasirdim.Bugün de tarçınlı suya devam. Cezalar tamam da bir gram eksilme olmadıhergün tartılıyorum. Abur cubur yemiyorum. Tarçınlı su içiyorum. Gram azalmıyor. Azalmadı. Nasıl yedim o baklavaları. Nasıl kandım ya ben yaptım siz yapmayın
Ne güzel bir uygulamaymış. Onların yolladığı kadar yiyorsun.
Ah o ev işleri... Beni de çağırıyor. Bazen gitmiyorum
Tatlı her türlü tatlı. Ben yedim siz yemeyin. Bunu kendinize yapmayın. İlla yiyecekseniz elmayı fırına verip üstüne tarçın ekin onu yiyin. Başka da tatlı yemeyin.. Birde tatlıların üstüne yaş nane koyarlar. İştah azaltıyor diye. Nane yiyin tatlıdan önce abartmadan tabi. Not: bunu okuyanlar nane yedik diye istediğimiz tatlıdan istediğimiz kadar yiyeceğiz diye bir anlam çıkarmasınlar
Hoşgeldin canım. 12 kg. Tez zamanda verirsin umarım. Bizden ayrılma. Bızimlesın.
İsteyenlere yer her zaman var. Biz mevlana gibiyizdir.
Hoşgeldin. Yememeye çalışmışsın. Biraz başarmışsın. Toparlayacağından şüphem yok. Kısa zamanda harika kilo verdin
Harika bir menü daha. Afiyet olsun.
Bekliyoruz. Tebrikler.
Tebrikler
Tebrikler. Az da olsa vermişsin. Daha iyileri senin olsun.
Benimde olsun
Şu hayatta en önemli şey sağlık. Biraz zorlayacak kolay değil. Kendine dikkat et.
Uyma sen ona. Kendine köfte ya da tavuk yap. Süt yapıyor ben bunu yiyeceğim de. Midem mantıyı kaldırmayacak midem kötü de. Uydur bişeyler. Kandır onu yeme. Akşam menüne bakacağım ona göre. Eğer yersen de 250 mekik çekeceksin her kaşık için 250 mekik. Sen bilirsin gerisini sen düşün.
İlk günden yesin mi? Zaten yarın diyete gireceğim diye dünden ne varsa yemiş kaptanım. Dün yediyse bugünün hakkını vermeli.
@tomrs Takımın en iyi spor yapanıdırtomrs
Diyetteyim deme. Midem kötü de. Bu ara bende yemiyorum. Eşim beni hayretle izliyor.
Sütün kalitesi için bencede akşama tavuk veya köfte ye. Boşver karbonhidratı. Karbonhidratı yedikçe yiyesin gelir. Kısır döngüye girersin.Canfeb
Tebrikler
Benimkide tam 1 yaş azalsa da çok etkilemez aslında yemek te yiyoCanm beb8m bebis 1 yas 3 aylik ek gida oldugu icin ogun emzirme yapiyorum ,onceleri 3 litre yakin iciyordum kisa girince 2 litreyi buluyor, kalori hesaplama yapmiyorum protein agirlikki besleniyorum bol salata arada meyve cig cerez tuketirim menu nu yazdigin surece bir duzen olusturuyorsun ,kaptan ve arkadaslar seni yonlendirecektir, ama menunu kesinlikle yaz ne yiyorsan aksatma,sutumde azalma olmadi cok sukur dedigim gibi ptotein agirlikli yersen sutunde de artma olacaktir
Hepimiz yaşadık malesef bunları azim şartHiç sorma ya diyetteyim deyince ne diyeti ya diyip gülüyor hiç ciddiye almıyor beni
Yemiycem o mantıyı irademe sahip çıkıcam kendi payimi buzluga atarım sonra kendimi ödüllendirmek için yerimBugün de tarçınlı suya devam. Cezalar tamam da bir gram eksilme olmadıhergün tartılıyorum. Abur cubur yemiyorum. Tarçınlı su içiyorum. Gram azalmıyor. Azalmadı. Nasıl yedim o baklavaları. Nasıl kandım ya ben yaptım siz yapmayın
Tatlı her türlü tatlı. Ben yedim siz yemeyin. Bunu kendinize yapmayın. İlla yiyecekseniz elmayı fırına verip üstüne tarçın ekin onu yiyin. Başka da tatlı yemeyin.. Birde tatlıların üstüne yaş nane koyarlar. İştah azaltıyor diye. Nane yiyin tatlıdan önce abartmadan tabi. Not: bunu okuyanlar nane yedik diye istediğimiz tatlıdan istediğimiz kadar yiyeceğiz diye bir anlam çıkarmasınlar
Hoşgeldin canım. 12 kg. Tez zamanda verirsin umarım. Bizden ayrılma. Bızimlesın.
Hoşgeldin. Yememeye çalışmışsın. Biraz başarmışsın. Toparlayacağından şüphem yok. Kısa zamanda harika kilo verdin
Bekliyoruz. Tebrikler.
Tebrikler
Benimde olsun
Şu hayatta en önemli şey sağlık. Biraz zorlayacak kolay değil. Kendine dikkat et.
Uyma sen ona. Kendine köfte ya da tavuk yap. Süt yapıyor ben bunu yiyeceğim de. Midem mantıyı kaldırmayacak midem kötü de. Uydur bişeyler. Kandır onu yeme. Akşam menüne bakacağım ona göre. Eğer yersen de 250 mekik çekeceksin her kaşık için 250 mekik. Sen bilirsin gerisini sen düşün.
İlk günden yesin mi? Zaten yarın diyete gireceğim diye dünden ne varsa yemiş kaptanım. Dün yediyse bugünün hakkını vermeli.
Diyetteyim deme. Midem kötü de. Bu ara bende yemiyorum. Eşim beni hayretle izliyor.
Sütün kalitesi için bencede akşama tavuk veya köfte ye. Boşver karbonhidratı. Karbonhidratı yedikçe yiyesin gelir. Kısır döngüye girersin.Canfeb
Tebrikler
Midem kötü de iyiymişBugün de tarçınlı suya devam. Cezalar tamam da bir gram eksilme olmadıhergün tartılıyorum. Abur cubur yemiyorum. Tarçınlı su içiyorum. Gram azalmıyor. Azalmadı. Nasıl yedim o baklavaları. Nasıl kandım ya ben yaptım siz yapmayın
Bekliyoruz. Tebrikler.
Tebrikler
Benimde olsun
Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?