Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende kaldığı günler banada izletti bi kaç kez Mokoko prensesi mi öyle bişey hatırlıyorum o çok seviyo manga olayını bilmiyorum konusunu açarım bi ara ona

ben onu görmemişim yemesin o zaman yeterince yemiş zaten

O zaman diyetine odaklan kendi payını buzluda koy yeterince kilo verdiğini ve Azmini görürsem söz ödül olarak ye diyeceğim akşam güzel bir menü bekliyorum
Ay bu arada benim aksamim sabahim farklı sizden biraz benim velet ne yaptıysam degistiremedim 2 aydır sabah 7 ye kadar ayakta bazen sabah 9 da yattığımız bile oluyo bakmayın bugün erken kalktigima daha yatıyor sipa ogleden sonra kalkar

Bildirim
Geçen hafta: 62.8
Bu hafta: 62.3
Fark: - 0.5
Oran: 0.8
Haftaya hedef: 61.7 (haftaya adet olabilirm regl durumuna göre değişebilir)

Fotoyu öğleden sonra bilgisayatdan yükleyecem
Gayet güzellll ben bunu alıntılanmıştım gitmiş sanırım

Çocuklar çok değişik o konuda yorum bile yapamıyorum mecbur oturtana kadar onun keyfine göre gidecek

Benimkide tam 1 yaş azalsa da çok etkilemez aslında yemek te yiyo
Azalmaz canm emin ol sut arttirici okadar besin va4 ki bkarbonhitrat ha4ici dene ve gor protein agirlikli ye yes8k sebzelerden ye bal8k tuket soganli yumurta sucuklu 6umurta,kabak kuru yap kabak benm sutumu arttirmisti, bebeginde buyumus tam zamani zayiflamanin

Bugün sınavım var kızlar. Sabah erkenden üniversiteye geldim. Tartı resmini akşama bilgisayardan atarım. Telefondan denedim olmadı. Bütün kilo veren ve veremeye çalışanları tebrik ederim.
Bana şans dileyin

Ayyyyy kaptann simartiyosun beniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…