- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Veriyorsun zaten farkındaysanteşekkürler kaptanımİnşallah haftayada tutturdummu gerçekten kilo veriyorum demektir
Ben de varim bu ekipte ama tek farkla, emziren ama kilo veremeyen
Hemen 200 squat cekip haber vericem kaptanimsütlaç harici herşey güzel tek fazlalık sütlaç
Bende diyorum ki bişey oldu galiba vallahi ceza lazım o zaman 200 squat ve bir daha Cuma’yı kaçırma çünkü bildirim yapmayana ceza geliyor
Börek lokmaaaa neyse emziriyorsun bişey demiyorum
Menü süper ama karışık bu hafta seni takipteyim bakalım kaç çıkacak tartı
Gayet iyi menü ama maydonoz çok yeme bitki çayı sadece ıhlamur içiyorsun başka bişey Yok şu dönem temizlik falan yapmak uzanmak dar kıyafetler Yok kendine dikkat et kaç gün geçikti tahmini kaç haftalık
senin ihtiyacın olan menü bu bence merakla bekliyorum
Normal vermesi önlem amaçlı veriyor çoğu insan kullanıyor biri folik asittir günde iki dal marul ye çiğ
Kötü değil ama sen karbonu bırakmıyorsun canım hiç
frenk üzümlü çorbayı gözümde canlandıramadım yabancıların ne garip yemekleri var
Senin şu menülere hastayım cano herşey var maşallah
Afiyet olsun az gerçekten
Sen karbonu tamamen kısabilecek biri değilsin malesef yemeyi seviyorsun çok o yüzden dukan sana göre değil bence
Şekersiz süper olur tabiki üzerine azcık pekmez dökebilirsin tatsız olursa çok sonra ceviz gayet sağlıklı neden yenmesin ki kabak lifli bağırsak çalıştıran bir sebze birde mercimek çorbasına birazcık eklersen tatlı yapmaz çorbayı
afiyet olsun gayet detoks olmuş
Dün tartıldın mıBen de varim bu ekipte ama tek farkla, emziren ama kilo veremeyen
Kaptanim ben bugunun cuma oldugunu unuttum yine ve kahvalti ettim, ne yapsak? Kahvalti sonrasi da olsa şimdi mi tartilsam?
Kaptanim sen beni diskalifiye mi etsen? Basaramiyorum ben bu işi bir turlu
Sen bi ara gayet kilo verdin hiç yalan deme şimdi hiç bir yere gitmek Yok kusura bakma o kilolar verilecek nasıl unuttun bugünü kırıcam bacaklarınıBen de varim bu ekipte ama tek farkla, emziren ama kilo veremeyen
Kaptanim ben bugunun cuma oldugunu unuttum yine ve kahvalti ettim, ne yapsak? Kahvalti sonrasi da olsa şimdi mi tartilsam?
Kaptanim sen beni diskalifiye mi etsen? Basaramiyorum ben bu işi bir turlu
Princess Mononoke!! Çok severimBende kaldığı günler banada izletti bi kaç kez Mokoko prensesi mi öyle bişey hatırlıyorum o çok seviyo manga olayını bilmiyorum konusunu açarım bi ara ona
Evet 67.2ydimDün tartıldın mı
Takima zarar veriyorum diye yoksa takimda yarismasam bile burada olurum, haftaya ise geri basliyorum, en azindan elimin altinda surekli yemek olmayacak:)Sen bi ara gayet kilo verdin hiç yalan deme şimdi hiç bir yere gitmek Yok kusura bakma o kilolar verilecek nasıl unuttun bugünü kırıcam bacaklarını
hani diyorlarya 1-2 kilo ödem oluyo diye ondan yaniVeriyorsun zaten farkındaysan
Yani artı kesicem vallahi seni kesicemEvet 67.2ydim
Aynı şekilde +şu kadar kilo yüzde kısmına - yazıyorsunArtı çıkınca hesap nası yapılıyor bide listeyi göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?