Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aaaaa bir emziren daha o zaman @tomrs ve kaju ya sende katıldın çünkü hem emzirip hem aç kalmadan süper kilolar veriyorlar kendileri özellikle tomrs 17 kilo verdi ve yakında mezun olacak
Ben de varim bu ekipte ama tek farkla, emziren ama kilo veremeyen
Kaptanim ben bugunun cuma oldugunu unuttum yine ve kahvalti ettim, ne yapsak? Kahvalti sonrasi da olsa şimdi mi tartilsam?
Kaptanim sen beni diskalifiye mi etsen? Basaramiyorum ben bu işi bir turlu

Hemen 200 squat cekip haber vericem kaptanim

Dün tartıldın mı

Sen bi ara gayet kilo verdin hiç yalan deme şimdi hiç bir yere gitmek Yok kusura bakma o kilolar verilecek nasıl unuttun bugünü kırıcam bacaklarını

Sen bi ara gayet kilo verdin hiç yalan deme şimdi hiç bir yere gitmek Yok kusura bakma o kilolar verilecek nasıl unuttun bugünü kırıcam bacaklarını
Takima zarar veriyorum diye yoksa takimda yarismasam bile burada olurum, haftaya ise geri basliyorum, en azindan elimin altinda surekli yemek olmayacak:)
Bu aralar cok istahim acildi, k.validem de olmayan irademi besliyor

Arkadaşlar ben yulaf ezmesi sipariş ettim... Öğlen yemeğinde yoğurtla chia ve yulaf kepeği yesem olurmu sizce nasıl olur ? yada akşam mı yiyeyim. yada akşama meyve mi ayırayım. hftaya gelince yeniden şekillendirecem beslenmemi

*** 4. Takım 603. Etap ***

DeryaOnDiet(65.9///%)
Tomrs(58.1/57.6//%))
stitch(66.5///%)bildirimde bulunmadı
matilda34(75.2///%)
inkpin(74.3///%))

Harpy(72.7///%)
selinbs(65.5///%)
kaju(65.5 ///%)

4. Takım ortalaması:
Aomine Daiki(62.8///%)
Canfeb (///%)

AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri dönemedi hamile
glsmhmt(52.3///%)
Papillon_ (?///%)

[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…