Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canim. Gecmis olsun. Simdi nasil miden?
sağol canım bugün düne göre daha iyi.Bir daha mı kızartma yemekKesin lokmalar beni mahvetti
Dün yanlış yazmışım mango demişim şaşırdım avokado diyecektim.Yumurtayla da nasıl olur bilemedim.Daha tadını bile bilmiyorum :)) Peki dünkü halin geçtimi,nasılsın bebeğim bugün.
Formumu doldurdum sayın yönetici yarından itibaren burdayım yer varsa
Hoş geldin kuzucuk.Bende emzirenlerdenim Buraya geldiğimden beri(2 ayım daha dolmadı) 8 kilo verdim aşağı yukarı.Burası çok etkili.
58 ile hamile kaldım 78 ile doğuma gittim yani en son tartildigimda 78 dim geçmişte olabilirim 10 kilo kaldı üstümde
Bende senin gibi 20 kilo almıştım doğum sonrası sadece 4 kilo gitmişti.82 ile doğuma girdim 78 le çıktım.Sonraki ilk 40 gün sonunda 73-72 lere düşüştüm kendi kendine uğraşmadım.Ama sonra orada takılıp kalmıştım

komikmiş "midem kötü" haAma benim 2-3 gündür mideö kötü ya anem birşey diyemiyor işe yarıyor yani.Midem kalkıyor çok kötü midem yanıyor diyorum,üzülüyor sadece
Gecen haftaki kilo: 65.9
Bugunku kilo: 68.6
yuzde: -4.10 %

Cok uzgunum. Dukana baslayip birakmanin beni bu kadar kotu etkileyecegini dusunemezdim.
Fotograf telefonumda aksam eve gidince atarim.
abooo kız ne gıcık bir şeymiş ya,niyeki böyle oluyor.Herkesde aynı etkiyi yapıyor mu bu dukan.Kof içi boş kilodur o ya öyle 1 haftada insan nasıl 4 kilo alırki

Vallahi maşallah size gerçekten tomrs sen ve harpy düzenli kilo verenlersiniz
teşekkür ederiz kaptanım,takdirini kazanmak güzel Valla anneme rağmen veriyorum bir şekilde.Kadın sütün bu yüzden gelmiyor tavırları yapıyor valla sinir ediyor beni.Halbuki çocuk arada ek gıda alması gerekiyor,az verince beni sömürüyor tabi yetmiyor. Kadın spor yapmama hatta size yazı yazmama bile taktı,feci sinirlerimi zorluyor

*** 4. Takım 603. Etap ***

DeryaOnDiet(65.9///%)
Tomrs(58.1/57.6//%))
stitch(66.5///%)bildirimde bulunmadı
matilda34(75.2///%)
inkpin(74.3///%))

Harpy(72.7///%)
selinbs(65.5///%)
kaju(65.5 /64.9 /0.6/%0.91)

4. Takım ortalaması:
Aomine Daiki(62.8///%)
Canfeb (///%)

AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri dönemedi hamile
glsmhmt(52.3///%)
Papillon_ (?///%)

Ahahahhaha annene selamlar da ikinci çocuk istiyorsun bildiğim kadarıyla sonra kiloları veremez hamile kalır öyle şişman doğurursan o zamanda söylenmeye başlayacak kilo aldın veremiyorsun yok kocan beğenmeyecek diye bebek biraz başka şeylerden vitamin alsın sütüm Yok deme bir iki sebze ye arada meyve falan sadece sütle tabiki hem sana zor çünkü senin vücudunda ne varsa bebek çekiyor

Umarim oyledir ve bir anda gider. Canim adeta pompayla sisrilmis gibi oldum. Oyle bir sisirdi ki beni cok fena

ya Sibelim inan sıkıldım,Hem ne kadar kilo verdim çok zayıfım farkındamısın sanki tığ gibi oldum deyince " yok daha o kadar olmadı eski haline biraz daha var" demesini biliyor.İnan çok bunaldım Tavırları beni sinir ediyor şubat tatilinde gidecek biraz ayrı kalsak çok iyi olacak,hiç sevmem işime karışılmasını ben bir kovayım,isyan edesim geliyor valla (kız sırf spor yapmayım diye bütün işleri bana yıktı evde demiyor ama ben anlıyorum görür o hem spor yapacam hem işimi hem çocuğuma bakacam.Senmisin bana savaş açan)

Yavrucum bak hep anlatırım annem bana hep kilo aldın der ben diyete başladım geçen yıl beraber yemek yediğimizde hep kızıyor birgün börek yapmış gözleme çağırdı bizi eşin seviyor diye tamam dedim kendime yemeğimi evden aldım gittim onlar börek yedi ben de yoğurtlu kabak yedim bak hatırlıyorum bugun gibi bana bir dünya laf saydı yemedim diye Yok ben delirmişim manyakmışım nasıl yemezmişim temelli güçten düşer hasta olur anamın örekesini görürmüşüm ama sayamayacağım şeyler dinledim mi hayır 83 kilodan 65 düştüm tabi şimdi aldım ama dinlemedim kimseyi takma yaşadım biliyorum tek eşim hiç ses etmedi bana ye de demedi yeme de tek desteğin oydu siz biraz uzaklaşın bence de iyi gelecek

Aa 2 gun su diyeti ve eksilme yok mu? cook sasirdim.
akşam turşu yemiştim.
Yemiycem o mantıyı irademe sahip çıkıcam kendi payimi buzluga atarım sonra kendimi ödüllendirmek için yerim
Evet. En iyisi bu. Buzluğa atmak. Evet. Ödüllendirmek için vakti geldiğinde yemelisin.
Midem kötü de iyiymiş
İnan çok işe yarıyor
ben onu görmemişim yemesin o zaman yeterince yemiş zaten
Bencede.
Yedim valla ne yalan söyliyim
İtiraflar itiraflar
O zaman diyetine odaklan kendi payını buzluda koy yeterince kilo verdiğini ve Azmini görürsem söz ödül olarak ye diyeceğim akşam güzel bir menü bekliyorum
Ben de bekliyorum. Canfeb

Çocuklar hep öyle. Çocuk olmak varmış..
Gecen haftaki kilo: 65.9
Bugunku kilo: 68.6
yuzde: -4.10 %

Cok uzgunum. Dukana baslayip birakmanin beni bu kadar kotu etkileyecegini dusunemezdim.
Fotograf telefonumda aksam eve gidince atarim.
Sağlık olsun. Şok diyet yapmamak lazım.
Güncel: 65.5
Geçen hafta 65.5
Sabit
Buna da şükür.
Bugün sınavım var kızlar. Sabah erkenden üniversiteye geldim. Tartı resmini akşama bilgisayardan atarım. Telefondan denedim olmadı. Bütün kilo veren ve veremeye çalışanları tebrik ederim.
Bana şans dileyin
Şansın bol olsun.
Başarılar
Ayyyyy kaptann simartiyosun beniiii
Hakettin sen bunu. Şımar tabi.

Daha neler diskalifiye mi olurmuş bundan hiç
K klbk33 kuzum Burdamısın listeyi hallediverirmisin
Bu hafta srn hallediver canım. Ben eve gitmiyorum çarşıda işim var

Tamam

aynı işte ne gıcık ya.Hep kendi dediklerini yaptırmak istiyorlar.Tatlım bende yapmıyorum dediğini ama soğuk savaş gibi,kız her yaptığı batıyor gözüme evde artık.Dediğin gibi bir nefes alacam 15 gün kadar inşallah.

Akşam yiyerek bir başla bakalım bazen öğün değiştirirsin

Sen yine iyi dayanıyorsun ben anneme şu halimde dayanamam sanırım evlenince 100 kaplan gücüne çıktı kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…