- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
sağol canım bugün düne göre daha iyi.Bir daha mı kızartma yemekAfiyet olsun canim. Gecmis olsun. Simdi nasil miden?
Dün yanlış yazmışım mango demişim şaşırdım avokado diyecektim.Yumurtayla da nasıl olur bilemedim.Daha tadını bile bilmiyorum :)) Peki dünkü halin geçtimi,nasılsın bebeğim bugün.Yok canım spora gidemedim bugün oğlumun koşturmacası vardı kaç gündür.. Evde de yapamıyorum işler çağırıyor
Öğlen yemeği olunca bi taneyle doymam diye düşündüm ama sonra yerken doyarmışım dedim çok geldi.. Bunarada avokadoyla yumurtayı bir arada yersen yağ yakıyormuş bunu arada yapcam ben çok da güzel oluyor..
Geçmiş olsun canım neyi var midenin? Akşam çok hafif olmuş diğerleri gayet iyi görünüyor..
Yaklaşmamış aslında ama oğlum bi sınava hazırlanıyor çok daraldım sanki öğrenmesi değil sadece cevaplaması gerekiyormuş gibi hareket ediyor.. Yordu beni sabah sabah sonra da geçmedi üstümde kaldı öyle.. Spor yapsam atardım da onu da yapmayınca..
Balkabağımgörüp duruyorum ben de canım istiyor ama çorbasını sevmedi benimkiler onu böyle şekersiz tatlı yapsak olmamı acaba.. Kaptişlerime de soralım @tuzsuz_ruh K klbk33
Öyle olur canım kh ödem yapar. Ama önemli olan tartıda kaç çıktığın değil. Yağ kaybetmek..
Hoş geldin kuzucuk.Bende emzirenlerdenim Buraya geldiğimden beri(2 ayım daha dolmadı) 8 kilo verdim aşağı yukarı.Burası çok etkili.Formumu doldurdum sayın yönetici yarından itibaren burdayım yer varsa
Bende senin gibi 20 kilo almıştım doğum sonrası sadece 4 kilo gitmişti.82 ile doğuma girdim 78 le çıktım.Sonraki ilk 40 gün sonunda 73-72 lere düşüştüm kendi kendine uğraşmadım.Ama sonra orada takılıp kalmıştım58 ile hamile kaldım 78 ile doğuma gittim yani en son tartildigimda 78 dim geçmişte olabilirim 10 kilo kaldı üstümde
komikmiş "midem kötü" haBugün de tarçınlı suya devam. Cezalar tamam da bir gram eksilme olmadıhergün tartılıyorum. Abur cubur yemiyorum. Tarçınlı su içiyorum. Gram azalmıyor. Azalmadı. Nasıl yedim o baklavaları. Nasıl kandım ya ben yaptım siz yapmayın
Ne güzel bir uygulamaymış. Onların yolladığı kadar yiyorsun.
Ah o ev işleri... Beni de çağırıyor. Bazen gitmiyorum
Tatlı her türlü tatlı. Ben yedim siz yemeyin. Bunu kendinize yapmayın. İlla yiyecekseniz elmayı fırına verip üstüne tarçın ekin onu yiyin. Başka da tatlı yemeyin.. Birde tatlıların üstüne yaş nane koyarlar. İştah azaltıyor diye. Nane yiyin tatlıdan önce abartmadan tabi. Not: bunu okuyanlar nane yedik diye istediğimiz tatlıdan istediğimiz kadar yiyeceğiz diye bir anlam çıkarmasınlar
Hoşgeldin canım. 12 kg. Tez zamanda verirsin umarım. Bizden ayrılma. Bızimlesın.
İsteyenlere yer her zaman var. Biz mevlana gibiyizdir.
Hoşgeldin. Yememeye çalışmışsın. Biraz başarmışsın. Toparlayacağından şüphem yok. Kısa zamanda harika kilo verdin
Harika bir menü daha. Afiyet olsun.
Bekliyoruz. Tebrikler.
Tebrikler
Tebrikler. Az da olsa vermişsin. Daha iyileri senin olsun.
Benimde olsun
Şu hayatta en önemli şey sağlık. Biraz zorlayacak kolay değil. Kendine dikkat et.
Uyma sen ona. Kendine köfte ya da tavuk yap. Süt yapıyor ben bunu yiyeceğim de. Midem mantıyı kaldırmayacak midem kötü de. Uydur bişeyler. Kandır onu yeme. Akşam menüne bakacağım ona göre. Eğer yersen de 250 mekik çekeceksin her kaşık için 250 mekik. Sen bilirsin gerisini sen düşün.
İlk günden yesin mi? Zaten yarın diyete gireceğim diye dünden ne varsa yemiş kaptanım. Dün yediyse bugünün hakkını vermeli.
@tomrs Takımın en iyi spor yapanıdır @tomrs
Diyetteyim deme. Midem kötü de. Bu ara bende yemiyorum. Eşim beni hayretle izliyor.
Sütün kalitesi için bencede akşama tavuk veya köfte ye. Boşver karbonhidratı. Karbonhidratı yedikçe yiyesin gelir. Kısır döngüye girersin.Canfeb
Tebrikler
abooo kız ne gıcık bir şeymiş ya,niyeki böyle oluyor.Herkesde aynı etkiyi yapıyor mu bu dukan.Kof içi boş kilodur o ya öyle 1 haftada insan nasıl 4 kilo alırkiGecen haftaki kilo: 65.9
Bugunku kilo: 68.6
yuzde: -4.10 %
Cok uzgunum. Dukana baslayip birakmanin beni bu kadar kotu etkileyecegini dusunemezdim.
Fotograf telefonumda aksam eve gidince atarim.
Vallahi maşallah size gerçekten tomrs sen ve harpy düzenli kilo verenlersinizkilo veren veremeyen ve sabit olan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Bize
teşekkür ederiz kaptanım,takdirini kazanmak güzelVallahi maşallah size gerçekten tomrs sen ve harpy düzenli kilo verenlersiniz
Ahahahhaha annene selamlar da ikinci çocuk istiyorsun bildiğim kadarıyla sonra kiloları veremez hamile kalır öyle şişman doğurursan o zamanda söylenmeye başlayacak kilo aldın veremiyorsun yok kocan beğenmeyecek diye bebek biraz başka şeylerden vitamin alsın sütüm Yok deme bir iki sebze ye arada meyve falan sadece sütle tabiki hem sana zor çünkü senin vücudunda ne varsa bebek çekiyorteşekkür ederiz kaptanım,takdirini kazanmak güzelValla anneme rağmen veriyorum bir şekilde.Kadın sütün bu yüzden gelmiyor tavırları yapıyor valla sinir ediyor beni.Halbuki çocuk arada ek gıda alması gerekiyor,az verince beni sömürüyor tabi yetmiyor. Kadın spor yapmama hatta size yazı yazmama bile taktı,feci sinirlerimi zorluyor
Umarim oyledir ve bir anda gider. Canim adeta pompayla sisrilmis gibi oldum. Oyle bir sisirdi ki beni cok fenasağol canım bugün düne göre daha iyi.Bir daha mı kızartma yemekKesin lokmalar beni mahvetti
Dün yanlış yazmışım mango demişim şaşırdım avokado diyecektim.Yumurtayla da nasıl olur bilemedim.Daha tadını bile bilmiyorum :)) Peki dünkü halin geçtimi,nasılsın bebeğim bugün.
Hoş geldin kuzucuk.Bende emzirenlerdenim Buraya geldiğimden beri(2 ayım daha dolmadı) 8 kilo verdim aşağı yukarı.Burası çok etkili.
Bende senin gibi 20 kilo almıştım doğum sonrası sadece 4 kilo gitmişti.82 ile doğuma girdim 78 le çıktım.Sonraki ilk 40 gün sonunda 73-72 lere düşüştüm kendi kendine uğraşmadım.Ama sonra orada takılıp kalmıştım
komikmiş "midem kötü" haAma benim 2-3 gündür mideö kötü ya anem birşey diyemiyor işe yarıyor yani.Midem kalkıyor çok kötü midem yanıyor diyorum,üzülüyor sadece
abooo kız ne gıcık bir şeymiş ya,niyeki böyle oluyor.Herkesde aynı etkiyi yapıyor mu bu dukan.Kof içi boş kilodur o ya öyle 1 haftada insan nasıl 4 kilo alırki
ya Sibelim inan sıkıldım,Hem ne kadar kilo verdim çok zayıfım farkındamısın sanki tığ gibi oldum deyince " yok daha o kadar olmadı eski haline biraz daha var" demesini biliyor.İnan çok bunaldım Tavırları beni sinir ediyor şubat tatilinde gidecek biraz ayrı kalsak çok iyi olacak,hiç sevmem işime karışılmasını ben bir kovayım,isyan edesim geliyor vallaAhahahhaha annene selamlar da ikinci çocuk istiyorsun bildiğim kadarıyla sonra kiloları veremez hamile kalır öyle şişman doğurursan o zamanda söylenmeye başlayacak kilo aldın veremiyorsun yok kocan beğenmeyecek diye bebek biraz başka şeylerden vitamin alsın sütüm Yok deme bir iki sebze ye arada meyve falan sadece sütle tabiki hem sana zor çünkü senin vücudunda ne varsa bebek çekiyor
Yavrucum bak hep anlatırım annem bana hep kilo aldın der ben diyete başladım geçen yıl beraber yemek yediğimizde hep kızıyor birgün börek yapmış gözleme çağırdı bizi eşin seviyor diye tamam dedim kendime yemeğimi evden aldım gittim onlar börek yedi ben de yoğurtlu kabak yedim bak hatırlıyorum bugun gibi bana bir dünya laf saydı yemedim diye Yok ben delirmişim manyakmışım nasıl yemezmişim temelli güçten düşer hasta olur anamın örekesini görürmüşüm ama sayamayacağım şeyler dinledim mi hayır 83 kilodan 65 düştüm tabi şimdi aldım ama dinlemedim kimseyi takma yaşadım biliyorum tek eşim hiç ses etmedi bana ye de demedi yeme de tek desteğin oydu siz biraz uzaklaşın bence de iyi gelecekya Sibelim inan sıkıldım,Hem ne kadar kilo verdim çok zayıfım farkındamısın sanki tığ gibi oldum deyince " yok daha o kadar olmadı eski haline biraz daha var" demesini biliyor.İnan çok bunaldım Tavırları beni sinir ediyor şubat tatilinde gidecek biraz ayrı kalsak çok iyi olacak,hiç sevmem işime karışılmasını ben bir kovayım,isyan edesim geliyor valla(kız sırf spor yapmayım diye bütün işleri bana yıktı evde demiyor ama ben anlıyorum görür o hem spor yapacam hem işimi hem çocuğuma bakacam.Senmisin bana savaş açan )
Aa 2 gun su diyeti ve eksilme yok mu? cook sasirdim.
Evet. En iyisi bu. Buzluğa atmak. Evet. Ödüllendirmek için vakti geldiğinde yemelisin.Yemiycem o mantıyı irademe sahip çıkıcam kendi payimi buzluga atarım sonra kendimi ödüllendirmek için yerim
İnan çok işe yarıyorMidem kötü de iyiymiş
Bencede.ben onu görmemişim yemesin o zaman yeterince yemiş zaten
İtiraflar itiraflarYedim valla ne yalan söyliyim
Ben de bekliyorum.O zaman diyetine odaklan kendi payını buzluda koy yeterince kilo verdiğini ve Azmini görürsem söz ödül olarak ye diyeceğim akşam güzel bir menü bekliyorum
Çocuklar hep öyle. Çocuk olmak varmış..Ay bu arada benim aksamim sabahim farklı sizden biraz benim velet ne yaptıysam degistiremedim 2 aydır sabah 7 ye kadar ayakta bazen sabah 9 da yattığımız bile oluyo bakmayın bugün erken kalktigima daha yatıyor sipa ogleden sonra kalkar
Gecen haftaki kilo: 65.9
Sağlık olsun. Şok diyet yapmamak lazım.Bugunku kilo: 68.6
yuzde: -4.10 %
Cok uzgunum. Dukana baslayip birakmanin beni bu kadar kotu etkileyecegini dusunemezdim.
Fotograf telefonumda aksam eve gidince atarim.
Kilo bildirimi
Buna da şükür.Güncel: 65.5
Geçen hafta 65.5
Sabit
Bugün sınavım var kızlar. Sabah erkenden üniversiteye geldim. Tartı resmini akşama bilgisayardan atarım. Telefondan denedim olmadı. Bütün kilo veren ve veremeye çalışanları tebrik ederim.
Şansın bol olsun.Bana şans dileyin
Hakettin sen bunu. Şımar tabi.Ayyyyy kaptann simartiyosun beniiii
Daha neler diskalifiye mi olurmuş bundan hiçBen de varim bu ekipte ama tek farkla, emziren ama kilo veremeyen
Kaptanim ben bugunun cuma oldugunu unuttum yine ve kahvalti ettim, ne yapsak? Kahvalti sonrasi da olsa şimdi mi tartilsam?
Kaptanim sen beni diskalifiye mi etsen? Basaramiyorum ben bu işi bir turlu
Bu hafta srn hallediver canım. Ben eve gitmiyorum çarşıda işim var
Tamamakşam turşu yemiştim.
Evet. En iyisi bu. Buzluğa atmak. Evet. Ödüllendirmek için vakti geldiğinde yemelisin.
İnan çok işe yarıyor
Bencede.
İtiraflar itiraflar
Ben de bekliyorum.Canfeb
Çocuklar hep öyle. Çocuk olmak varmış..
Sağlık olsun. Şok diyet yapmamak lazım.
Buna da şükür.
Şansın bol olsun.
Başarılar
Hakettin sen bunu. Şımar tabi.
Daha neler diskalifiye mi olurmuş bundan hiç
Bu hafta srn hallediver canım. Ben eve gitmiyorum çarşıda işim var
Yavrucum bak hep anlatırım annem bana hep kilo aldın der ben diyete başladım geçen yıl beraber yemek yediğimizde hep kızıyor birgün börek yapmış gözleme çağırdı bizi eşin seviyor diye tamam dedim kendime yemeğimi evden aldım gittim onlar börek yedi ben de yoğurtlu kabak yedim bak hatırlıyorum bugun gibi bana bir dünya laf saydı yemedim diye Yok ben delirmişim manyakmışım nasıl yemezmişim temelli güçten düşer hasta olur anamın örekesini görürmüşüm ama sayamayacağım şeyler dinledim mi hayır 83 kilodan 65 düştüm tabi şimdi aldım ama dinlemedim kimseyi takma yaşadım biliyorum tek eşim hiç ses etmedi bana ye de demedi yeme de tek desteğin oydu siz biraz uzaklaşın bence de iyi gelecek
Akşam yiyerek bir başla bakalım bazen öğün değiştirirsinArkadaşlar ben yulaf ezmesi sipariş ettim... Öğlen yemeğinde yoğurtla chia ve yulaf kepeği yesem olurmu sizce nasıl olur ? yada akşam mı yiyeyim. yada akşama meyve mi ayırayım. hftaya gelince yeniden şekillendirecem beslenmemi
Sen yine iyi dayanıyorsun ben anneme şu halimde dayanamam sanırım evlenince 100 kaplan gücüne çıktı kadınaynı işte ne gıcık ya.Hep kendi dediklerini yaptırmak istiyorlar.Tatlım bende yapmıyorum dediğini ama soğuk savaş gibi,kız her yaptığı batıyor gözüme evde artık.Dediğin gibi bir nefes alacam 15 gün kadar inşallah.
Bebişko bundan sonra her Cuma en ince kıyafetle sabah kahvaltı yapmadan ve wc ye çıkmış olarak tartılmam gerekli
Sen yine iyi dayanıyorsun ben anneme şu halimde dayanamam sanırım evlenince 100 kaplan gücüne çıktı kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?