Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

*** 4. Takım 603. Etap ***

DeryaOnDiet(65.9/68.6//%-4.10)
Tomrs(58.1/57.6/0.5/%0.86)
stitch(66.5/67.2/+0.7/%-1.05)bildirimde bulunmadı kilo aldığı için yüzdesi bölünmedi
matilda34(75.2/75.8/+0.5/%-0.66)
inkpin(74.3///%))bildirimde bulunmadı

Harpy(72.7/72.5/0.2/%0.28)
selinbs(65.5///%)sabit
kaju(65.5 /64.9 /0.6/%0.91)

4. Takım ortalaması: -0.470
Aomine Daiki(62.3///%)
Canfeb (68///%)

AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri dönemedi hamile
glsmhmt(52.3///%)
Papillon_ (?///%)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaptan fark 600 müş ben geçen haftayı yanlış hatırlamışım düzeltiyorum şimdi birde bu haftadan itibaren daha sıkıyor düzeltmem bu durumumu

*** 4. Takım 603. Etap ***

DeryaOnDiet(65.9/68.6//%-4.10)
Tomrs(58.1/57.6/0.5/%0.86)
stitch(66.5/67.2/+0.7/%-1.05)bildirimde bulunmadı kilo aldığı için yüzdesi bölünmedi
matilda34(75.2/75.8/+0.6/%-0.79)
inkpin(74.3///%))bildirimde bulunmadı

Harpy(72.7/72.5/0.2/%0.28)
selinbs(65.5///%)sabit
kaju(65.5 /64.9 /0.6/%0.91)

4. Takım ortalaması: -0.470
Aomine Daiki(62.3///%)
Canfeb (68///%)

AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri dönemedi hamile
glsmhmt(52.3///%)
Papillon_ (?///%)

Aynen canim

Ayyy kızlaaarr yeni yıl kutlamaları bize hiç iyi gelmemiş galiba kaptişim üzülme haftaya telafi ederiz takımca.. hem geçen senelerde bu haftaya özel ceza vermeme kararı almışlardı belki yine öyle olur...

Birde çok karışık yeme bence mide şaşıyor çok çok çeşit olmasın ekmeksiz soyana kadar salata yoğurtla ye

Canım o humuslu menü biraz yılbaşı artığı menüsü bundan sonra öyle karışık bir menü dikkatini çekerse mutlaka söyle.

Aa 2 gun su diyeti ve eksilme yok mu? cook sasirdim.

Su diyeti ne yaaa ciddi değilsiniz değil mi kaptişim ne diyorlar K klbk33 sadece su mu içtin 2 gün?

allah kolaylık versin canım nasıl dayanıyorsun inşallah en kısa zamanda normale döner...

Gecen haftaki kilo: 65.9
Bugunku kilo: 68.6
yuzde: -4.10 %

Cok uzgunum. Dukana baslayip birakmanin beni bu kadar kotu etkileyecegini dusunemezdim.
Fotograf telefonumda aksam eve gidince atarim.

bu kadarını beklemiyordum gerçekten.. bi daha dukan yapma canım..

Başarılar canım umarım çok iyi geçmiştir sınavın..

Bu varyaaa çok kötü oldu çokkkk

üzülme kaptişim yaa

Benim diyetisyenim öğlen yemeği için yoğurt yulaf ananasla bi öğün vermişti bana.. 3 yk yulaf 1 kase yoğurt tarçın, 2 dlm ananas ve 10 çiğ badem. Öğlen için vermişti beb pek sevmiyorum ana öğünde soğuk şeyler yemeyi.. bu arada ananasın yerine başka bir meyve de olabilir.

Ay geçti canım zumbaya gittim rahatladım..

Vallahi maşallah size gerçekten tomrs sen ve harpy düzenli kilo verenlersiniz

kaptişim ama sabah başka demiştin. Geçti mi şimdi

Annelerinizin değerini bilin canlarım keşke benimki de hayatta olsa de canımı sıksa biraz

Diyetimin ilk gününde çok zor sınavlardan geçiyorum kizlarrrrrrmantı dan sonra gözleme getirdi komsum
sağlıksız şeyler uyma onlara sen..

Menümü bugün my fitness pal da hesaplattım 1263 kalori çıktı siz de bi klntrol edin sanki daha çok yemiş gibi hissediyorum..

Harpy canımcı vermişsin sende hayırlı olsun - 200gr mın :) Canım tabi haklısın Allah eksik etmesin başımızdan ama işte bazen insanı zorluyorlar sağolsunlar.
Zumba (dans) insana çok iyi geliyor valla.İnsana pozitif enerji yüklüyor

Ayşşş bi türlü düzeltemedim neyse ben bi de yazim en iyisi

Sabah
1 dlm otb ekmek
2 haşlanmış yumurta
1 çk çörek otu yağı
2 yk lor
3 zeytin
Marul

Ara yarım chia bar

Öğlen
7 yk siyah fasülye
Salata
Tarhana çorbası 1 kase

Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter

Akşam
5 yk kapuska
2 kpç yayla
Salata

Sütlü kahve
2 ceviz

Yaklaşık 2 lt su
60 dk zumba

Haftaya malesef spora gidemeyeceğim oğlumun öğretmeni her güne etüt koymuş
@tuzsuz_ruh K klbk33

Teşekkür ederim canım sen de her zamanki gibi harikasın. Aynen sporun her türlüsü bana çok iyi geliyor..

Kız bu ne güzel olmuş uygulama heralde bu çok mantıklı valla,benim tel kaldırsa bende indirirdim ama maalesef kaldırmıyor.Tatlım baktım ama normal geldi.
Sadece şöyle bir durum var öğlen yemekleri sana fazla yemiş hissi yapmış olabilir bende öğlen yersem öyle hissediyorum.Onun yerine çorba yada yoğurt süt çerez gibi şeylerle geçiştiriyorum yine kalorisi aşağı yukarı o kadar oluyor ama tıka basa olmuşum gibi hissetmiyorum.Bilmiyorum acaba bana mı öyle geliyorNe kadar doğrudur bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…