- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Bozulmasın benim bozuluyor mu bu kadar darlamak neden Bırak kendi halime çok dertliyim çokkkçok güldürdün beni ya Allah ta gani gani seni güldürsün inşallah.Aynen valla ayarları bozuluyor kızım bunların
farkettim canım demek sende muzdaripsin,meğersem bunlar her evde aynı model deseneBozulmasın benim bozuluyor mu bu kadar darlamak neden Bırak kendi halime çok dertliyim çokkk
Tatlım tartım kırıldı alana kadar böyle idare educuk en kisa zamanda alıyorumBebişko bundan sonra her Cuma en ince kıyafetle sabah kahvaltı yapmadan ve wc ye çıkmış olarak tartılmam gerekli
Kaptan fark 600 müş ben geçen haftayı yanlış hatırlamışım düzeltiyorum şimdi birde bu haftadan itibaren daha sıkıyor düzeltmem bu durumumu*** 4. Takım 603. Etap ***
DeryaOnDiet(65.9/68.6//%-4.10)
Tomrs(58.1/57.6/0.5/%0.86)
stitch(66.5/67.2/+0.7/%-1.05)bildirimde bulunmadı kilo aldığı için yüzdesi bölünmedi
matilda34(75.2/75.8/+0.5/%-0.66)
inkpin(74.3///%))bildirimde bulunmadı
Harpy(72.7/72.5/0.2/%0.28)
selinbs(65.5///%)sabit
kaju(65.5 /64.9 /0.6/%0.91)
4. Takım ortalaması: -0.470
Aomine Daiki(62.3///%)
Canfeb (68///%)
AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri dönemedi hamile
glsmhmt(52.3///%)
Papillon_ (?///%)
Aynen canimakşam turşu yemiştim.
Evet. En iyisi bu. Buzluğa atmak. Evet. Ödüllendirmek için vakti geldiğinde yemelisin.
İnan çok işe yarıyor
Bencede.
İtiraflar itiraflar
Ben de bekliyorum.Canfeb
Çocuklar hep öyle. Çocuk olmak varmış..
Sağlık olsun. Şok diyet yapmamak lazım.
Buna da şükür.
Şansın bol olsun.
Başarılar
Hakettin sen bunu. Şımar tabi.
Daha neler diskalifiye mi olurmuş bundan hiç
Bu hafta srn hallediver canım. Ben eve gitmiyorum çarşıda işim var
Diyetimin ilk gününde çok zor sınavlardan geçiyorum kizlarrrrrrmantı dan sonra gözleme getirdi komsum
Hemde nasıl"yanlış bir gün mü yoksa diyet için" diye düşünüyorsun dimi ama düşünme tatlım,o günler bitmek bilmiyor çünkü
Birde çok karışık yeme bence mide şaşıyor çok çok çeşit olmasın ekmeksiz soyana kadar salata yoğurtla ye
Aa 2 gun su diyeti ve eksilme yok mu? cook sasirdim.
Ay bu arada benim aksamim sabahim farklı sizden biraz benim velet ne yaptıysam degistiremedim 2 aydır sabah 7 ye kadar ayakta bazen sabah 9 da yattığımız bile oluyo bakmayın bugün erken kalktigima daha yatıyor sipa ogleden sonra kalkar
Gecen haftaki kilo: 65.9
Bugunku kilo: 68.6
yuzde: -4.10 %
Cok uzgunum. Dukana baslayip birakmanin beni bu kadar kotu etkileyecegini dusunemezdim.
Fotograf telefonumda aksam eve gidince atarim.
Bugün sınavım var kızlar. Sabah erkenden üniversiteye geldim. Tartı resmini akşama bilgisayardan atarım. Telefondan denedim olmadı. Bütün kilo veren ve veremeye çalışanları tebrik ederim.
Bana şans dileyin
Bu varyaaa çok kötü oldu çokkkk
Benim diyetisyenim öğlen yemeği için yoğurt yulaf ananasla bi öğün vermişti bana.. 3 yk yulaf 1 kase yoğurt tarçın, 2 dlm ananas ve 10 çiğ badem. Öğlen için vermişti beb pek sevmiyorum ana öğünde soğuk şeyler yemeyi.. bu arada ananasın yerine başka bir meyve de olabilir.Arkadaşlar ben yulaf ezmesi sipariş ettim... Öğlen yemeğinde yoğurtla chia ve yulaf kepeği yesem olurmu sizce nasıl olur ? yada akşam mı yiyeyim. yada akşama meyve mi ayırayım. hftaya gelince yeniden şekillendirecem beslenmemi
sağol canım bugün düne göre daha iyi.Bir daha mı kızartma yemekKesin lokmalar beni mahvetti
Dün yanlış yazmışım mango demişim şaşırdım avokado diyecektim.Yumurtayla da nasıl olur bilemedim.Daha tadını bile bilmiyorum :)) Peki dünkü halin geçtimi,nasılsın bebeğim bugün.
Hoş geldin kuzucuk.Bende emzirenlerdenim Buraya geldiğimden beri(2 ayım daha dolmadı) 8 kilo verdim aşağı yukarı.Burası çok etkili.
Bende senin gibi 20 kilo almıştım doğum sonrası sadece 4 kilo gitmişti.82 ile doğuma girdim 78 le çıktım.Sonraki ilk 40 gün sonunda 73-72 lere düşüştüm kendi kendine uğraşmadım.Ama sonra orada takılıp kalmıştım
komikmiş "midem kötü" haAma benim 2-3 gündür mideö kötü ya anem birşey diyemiyor işe yarıyor yani.Midem kalkıyor çok kötü midem yanıyor diyorum,üzülüyor sadece
abooo kız ne gıcık bir şeymiş ya,niyeki böyle oluyor.Herkesde aynı etkiyi yapıyor mu bu dukan.Kof içi boş kilodur o ya öyle 1 haftada insan nasıl 4 kilo alırki
Vallahi maşallah size gerçekten tomrs sen ve harpy düzenli kilo verenlersiniz
ya Sibelim inan sıkıldım,Hem ne kadar kilo verdim çok zayıfım farkındamısın sanki tığ gibi oldum deyince " yok daha o kadar olmadı eski haline biraz daha var" demesini biliyor.İnan çok bunaldım Tavırları beni sinir ediyor şubat tatilinde gidecek biraz ayrı kalsak çok iyi olacak,hiç sevmem işime karışılmasını ben bir kovayım,isyan edesim geliyor valla(kız sırf spor yapmayım diye bütün işleri bana yıktı evde demiyor ama ben anlıyorum görür o hem spor yapacam hem işimi hem çocuğuma bakacam.Senmisin bana savaş açan )
sağlıksız şeylerDiyetimin ilk gününde çok zor sınavlardan geçiyorum kizlarrrrrrmantı dan sonra gözleme getirdi komsum
Akşam yemeğiyle kaç oldu peki.Ben 1300 1400 falan kapatıyorum günü .Aslında 1800 190 kadar alabilirim ama doyuyorum artık(şükür)Şu saate kadar 680 kalori almışım benim için başarı bu
Menümü bugün my fitness pal da hesaplattım 1263 kalori çıktı siz de bi klntrol edin sanki daha çok yemiş gibi hissediyorum..
Eki Görüntüle 2221981
Eki Görüntüle 2221980
Eki Görüntüle 2221979
Eki Görüntüle 2221978
Eki Görüntüle 2221977
Şu saate kadar 680 kalori almışım benim için başarı bu
Harpy canımcı vermişsin sende hayırlı olsun - 200gr mın :) Canım tabi haklısın Allah eksik etmesin başımızdan ama işte bazen insanı zorluyorlar sağolsunlar.
Zumba (dans) insana çok iyi geliyor valla.İnsana pozitif enerji yüklüyor
Kız bu ne güzel olmuş uygulama heralde bu çok mantıklı valla,benim tel kaldırsa bende indirirdim ama maalesef kaldırmıyor.Tatlım baktım ama normal geldi.Menümü bugün my fitness pal da hesaplattım 1263 kalori çıktı siz de bi klntrol edin sanki daha çok yemiş gibi hissediyorum..
Eki Görüntüle 2221981
Eki Görüntüle 2221980
Eki Görüntüle 2221979
Eki Görüntüle 2221978
Eki Görüntüle 2221977
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?