Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay ben öğlen çerez meyve yesem akşam kesin pilava saldırırım

Akşam yemeğiyle kaç oldu peki.Ben 1300 1400 falan kapatıyorum günü .Aslında 1800 190 kadar alabilirim ama doyuyorum artık(şükür)
Aksam yemegi çorba içtim 2 3 kaşık mantı yedim onunla 680 ama sabaha kadar ayaktayim ben artar o

Ay ben öğlen çerez meyve yesem akşam kesin pilava saldırırım
,barikat çekiyorsun yani pilav ve karbonhidratgillerin önüne desene.Bak menünü yazınca daha net oldu bu arada.Ama bana öğlenin dolu dolu geliyor akşam öyle yesem akşam hiç bir şey yiyemem herhalde.Belki araları kaldırabilirsin ya da çorbayı çıkarabilirsin öğlen menüsünden,bilemedimki ya da sen bana hiç bakma.Aslında kiloda veriyorsun.

Aksam yemegi çorba içtim 2 3 kaşık mantı yedim onunla 680 ama sabaha kadar ayaktayim ben artar o
artsın tabi emziriyorsun sen,bak rezene demledim şindi onu içecem sende iç işe yarıyor.Bu arada bak ilk günden başladın yediklerini takip etmeye.Burasının böyle bir güzelliği var işte

bugünkü menüm kızlar
7.00 : limonlu ılık su
7.45 : 1 orta elma
10.30 : 1 h. patates, 1 h. yumurta , 2 y.k biberli lor, 1 dilim(ince) peynir, roka+dere otu
13.30 : 9 badem ,30 kadar üzüm, 2 ceviz , 2 y.k tahin pekmez
15.30 : 2 kepçe mantar çorbası ,yarım dilim
19.00 : 1 ince yufkaya hindi (150gr kadar) dürüm , 9-10 tane acı biber turşusu
su 2.5 olur yatana kadar spor yok maalesef

Cok guzel canim menun. Afiyet olsn
Guzel olmus canim. Afiyet olsun. Yaa senin menulerin ne kadar degisti. Masallah.

Bugunku menum
09:00 _ karabugdandan yapilma kabakli 2 kucuk cubuk, 1 yk kadar yaban turbu ve kizilcik sosu, 1 fincan sutlu kahve
11:00_ 1 yk kadar kakaolu humus, 2 kuru incir, 4 tane uzum, 2 tane kepekli undan yapilma kraker, 1 fincan sutlu kahve
13:00_ somon baligi, 1 yk kadar domatesli aci salsa sosu, 1 yk haslanmis kuskus.1 kase lahana salatasi.
16:00_ 1 kase sutlu portakalli sekersiz musle.
18:00_ 3 tane kraker, 2 yk suzme peynir, 1y1yk aci domatesli sos.

Su: 2.5 lt
2 fincan yesil cay

Bugünki menüm

Sabah
1 hş yumurta
1/2 haşlnmış patates
30 gr haşlanmış havuç

Ara
Çeyrek portakal

Öğle
1 kase mercimek çorbası
130 gr et haşlama
150 gr bulgur pilavı
Yeşillik salatası

Ara
Bir dilim bitter çikolata (canım çok tatlı istedi)

Akşam

3 yk Yoğurtlu beyaz lahana
1 avakado

Su : 2.5 lt
Spor yok bugün şehir dışına çıktım....

Canim ben dunden beri 1300 kalorilik diyete basladim ya. Cok az geliyor
öyle az geliyor başta ama inan alışıyorsun doymadığın yerde çak lahanayı :))
canım sizin menüleri yarın yorumlayacam özürdilerim çıkıyorum yatacam
Buarada 1 bardak rezene (akşam) içmiştim ve mandalina (öğlen) yemiştim yazmayı unutmuşum menüme

Iyi geceler canim

Yooo sabahki de benim düşüncem oradaki menün o yorumu hakediyordu bir haftaki verdiğin kilo da ama genele bakarsam düzenli az da olsa düzenli kilo verenlersiniz tomrs bu konuda birinci selinbs yeni olmasına rağmen kasıp kavurdu bence kaju yi saymıyorum bile süper ötesi gidiyor ve sende varsın bünyeleriniz kilo vermeye elverişli azim de var aslında sen biraz sıksan varya neler olacak da kendin de kasmıyorsun çok

Kullanıcı Adı :biricik1272
İsim (İsteğe Bağlı ):biricik
Mesleginiz ev hanımı
Yaşınız : 46
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: Türkiye
Boyunuz : 157
Kilonuz: 86.2
Hedef kilonuz : 68
Kilo alma hikayeniz : doğumlar vs
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Ayağımdan ameliyat oldum Doktorum kilo vermemi istiyor ayağıma yuk binmesin diye kısaca sağlığıma kavuşmak için

Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet 9 zuncu takımda idim şimdi buraya geldim:))

Menünü görelim
Başarı değil maalesef
Emziren anne olsuğunu unutma.
Hasta olursun böyle
Yeterli düzenli sağlıklı beslenmen gerek.
Menünü acilen görmemiz lazım
Poğaça bile yedim daha kapanmadi dukkan kızlar panik yok 1000 i geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…