Kız bu ne güzel olmuş uygulama heralde bu çok mantıklı valla,benim tel kaldırsa bende indirirdim ama maalesef kaldırmıyor.Tatlım baktım ama normal geldi.
Sadece şöyle bir durum var öğlen yemekleri sana fazla yemiş hissi yapmış olabilir bende öğlen yersem öyle hissediyorum.Onun yerine çorba yada yoğurt süt çerez gibi şeylerle geçiştiriyorum yine kalorisi aşağı yukarı o kadar oluyor ama tıka basa olmuşum gibi hissetmiyorum.Bilmiyorum acaba bana mı öyle geliyorNe kadar doğrudur bilemem
Aksam yemegi çorba içtim 2 3 kaşık mantı yedim onunla 680 ama sabaha kadar ayaktayim ben artar oAkşam yemeğiyle kaç oldu peki.Ben 1300 1400 falan kapatıyorum günü .Aslında 1800 190 kadar alabilirim ama doyuyorum artık(şükür)
Ay ben öğlen çerez meyve yesem akşam kesin pilava saldırırım
Bende diyetkolikte hesapliyorumMenümü bugün my fitness pal da hesaplattım 1263 kalori çıktı siz de bi klntrol edin sanki daha çok yemiş gibi hissediyorum..
Eki Görüntüle 2221981
Eki Görüntüle 2221980
Eki Görüntüle 2221979
Eki Görüntüle 2221978
Eki Görüntüle 2221977
artsın tabi emziriyorsun sen,bak rezene demledim şindi onu içecem sende iç işe yarıyor.Bu arada bak ilk günden başladın yediklerini takip etmeye.Burasının böyle bir güzelliği var işteAksam yemegi çorba içtim 2 3 kaşık mantı yedim onunla 680 ama sabaha kadar ayaktayim ben artar o
Canim ben dunden beri 1300 kalorilik diyete basladim ya. Cok az geliyorAkşam yemeğiyle kaç oldu peki.Ben 1300 1400 falan kapatıyorum günü .Aslında 1800 190 kadar alabilirim ama doyuyorum artık(şükür)
Cok guzel canim menun. Afiyet olsnAyşşş bi türlü düzeltemedim neyse ben bi de yazim en iyisi
Sabah
1 dlm otb ekmek
2 haşlanmış yumurta
1 çk çörek otu yağı
2 yk lor
3 zeytin
Marul
Ara yarım chia bar
Öğlen
7 yk siyah fasülye
Salata
Tarhana çorbası 1 kase
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
Akşam
5 yk kapuska
2 kpç yayla
Salata
Sütlü kahve
2 ceviz
Yaklaşık 2 lt su
60 dk zumba
Haftaya malesef spora gidemeyeceğim oğlumun öğretmeni her güne etüt koymuş
@tuzsuz_ruh K klbk33
Guzel olmus canim. Afiyet olsun. Yaa senin menulerin ne kadar degisti. Masallah.bugünkü menüm kızlar
7.00 : limonlu ılık su
7.45 : 1 orta elma
10.30 : 1 h. patates, 1 h. yumurta , 2 y.k biberli lor, 1 dilim(ince) peynir, roka+dere otu
13.30 : 9 badem ,30 kadar üzüm, 2 ceviz , 2 y.k tahin pekmez
15.30 : 2 kepçe mantar çorbası ,yarım dilim
19.00 : 1 ince yufkaya hindi (150gr kadar) dürüm , 9-10 tane acı biber turşusu
su 2.5 olur yatana kadar spor yok maalesef
öyle az geliyor başta ama inan alışıyorsun doymadığın yerde çak lahanayı :))Canim ben dunden beri 1300 kalorilik diyete basladim ya. Cok az geliyor
Menünü görelimŞu saate kadar 680 kalori almışım benim için başarı bu
Iyi geceler canimöyle az geliyor başta ama inan alışıyorsun doymadığın yerde çak lahanayı :))
canım sizin menüleri yarın yorumlayacam özürdilerim çıkıyorum yatacam
Buarada 1 bardak rezene (akşam) içmiştim ve mandalina (öğlen) yemiştim yazmayı unutmuşum menüme
Yooo sabahki de benim düşüncem oradaki menün o yorumu hakediyordu bir haftaki verdiğin kilo da ama genele bakarsam düzenli az da olsa düzenli kilo verenlersinizAyyy kızlaaarr yeni yıl kutlamaları bize hiç iyi gelmemiş galibakaptişim üzülme haftaya telafi ederiz takımca.. hem geçen senelerde bu haftaya özel ceza vermeme kararı almışlardı belki yine öyle olur...
Canım o humuslu menü biraz yılbaşı artığı menüsübundan sonra öyle karışık bir menü dikkatini çekerse mutlaka söyle.
Su diyeti ne yaaaciddi değilsiniz değil mi kaptişim ne diyorlar K klbk33 sadece su mu içtin 2 gün?
allah kolaylık versin canım nasıl dayanıyorsun inşallah en kısa zamanda normale döner...
bu kadarını beklemiyordum gerçekten.. bi daha dukan yapma canım..
Başarılar canım umarım çok iyi geçmiştir sınavın..
üzülme kaptişim yaa
Benim diyetisyenim öğlen yemeği için yoğurt yulaf ananasla bi öğün vermişti bana.. 3 yk yulaf 1 kase yoğurt tarçın, 2 dlm ananas ve 10 çiğ badem. Öğlen için vermişti beb pek sevmiyorum ana öğünde soğuk şeyler yemeyi.. bu arada ananasın yerine başka bir meyve de olabilir.
Ay geçti canımzumbaya gittim rahatladım..
kaptişim ama sabah başka demiştin. Geçti mi şimdi
Annelerinizin değerini bilin canlarım keşke benimki de hayatta olsa de canımı sıksa biraz
sağlıksız şeyleruyma onlara sen..
Aslaaaa menünü yaz bakayım ben yorumlayayım sana bu kadar azŞu saate kadar 680 kalori almışım benim için başarı bu
Alışırsın canım aslında 1000 bile yetiyor insana.. senin yemeğini şirket getiriyordu dimiCanim ben dunden beri 1300 kalorilik diyete basladim ya. Cok az geliyor
Poğaça bile yedim daha kapanmadi dukkan kızlar panik yok 1000 i geçerimMenünü görelim
Başarı değil maalesef
Emziren anne olsuğunu unutma.
Hasta olursun böyle
Yeterli düzenli sağlıklı beslenmen gerek.
Menünü acilen görmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?