Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menumu yazayım
Sabah
Sade poğaça
Ev yapımı tuzsuz lor bir kaşık
Şekersiz çay

Ara
Elma
Öğle
Süt burger*120 kalori kizmayin:)
2 adet ceviz

Akşam
3 kaşık mantı
Bir kase Şehriyeli tavuk çorbası
2 lt su
Şimdi rezene içiçem 600ml

Sabaha kadar acikirsam ev yoğurdu yicem bugunluk böyle ilk gün biraz karbonhidratli ama hiç ekmek yemedim o da bişey
Spor yapamadım 15 dk spor olsun diye markete gidip geldim Bayır çıktım yaparsam yazarim

Alışırsın canım aslında 1000 bile yetiyor insana.. senin yemeğini şirket getiriyordu dimi
Evet canim. Bana 1500den az almamalisin dedi osirketin diyetisyeni degilse kas erimesi olurmus. 1300 kalori ordan gelen ve gunluk 2 fincan sutlu kahve iciyorum. 1500 civari oluyor.

Şu saate kadar 680 kalori almışım benim için başarı bu
Kalori önemli tabi ama daha önemlisi o kalorilerin içeriği. Düşük kalorili beslenirsen kısa vadede hızlı kilo verebilirsin ama bu kalıcı olmaz. Metabolizman yavaşlar ve en ufak aldığın kalorileri yükselttiğin an kilo alırsın ve bu bir kısır döngüye dönüşür. O yüzden dikkat etmek gerekiyor.

İlk menum umarım beğenirsiniz
12,00 kahvaltı
Yedi zeytin
1parça yağsız keçi peyniri
Beş kaşık menemen
Salata
Şekersiz çay

Ara 15.00
2 avuç kabak çekirdeği

Akşam 17 .30
Sebzeli bulgur pilavı
İki bardak ayran

Ara 20.00
1 avuç fındık 1 avuç siyah uzum
1 incir
Su 3 lt 20 dakika yürüyüş

Harika canim. Menu de spor da su da.

Sabah biraz daha protein almalısın bence. Süt, peynir veya yumurtadan. Ayrıca yanılmıyorsam bir poğaça 3 dilim ekmeğe denk geliyor. Dikkatli olmak gerek
Akşam da sadece karbonhidrat olmuş. Çorba ve mantı da ekmek yerine verilen yiyecekler.
Bu arada hoş geldin aramıza

Hosbulduk yarın daha iyi olacak insallah

Öğle yemeğine bence bulgur pilavını ya da çorbayı çıkartman gerekiyormuş. İkisi de karbonhidrat kaynağı. Sanki biraz fazla olmuş. Onun dışında beğendim. Unutmadan 1 avokado da sanki fazla

Gecmis olsun canim. Tekrar hosgeldin

Canim pogaca pastaneden alma sade pogaca mi?

Canim afiyet olsun. Bulgur pilavinin miktari 3-5 yk kadarsa iyi. Ancak 20deki atistirmaligin biraz cok geldi gozume. Haftaya kadar bakarsin bu sekilde kilo verebilirsen sorun yok

Canım herkes bişeyler yazmış ben de fikrimi yazayım umarım seni demotive etmiyoruzdur.. arkidişlere katılmakla birlikte, menünde hiç süt ürünü yok kalsiyum çok önemli kadınlar için.. ayrıca menüne farklı farklı faydalı yağlardan eklemelisin ama bunların miktarları da önemli. Mesela bir bütün avokado yiyeceğine biraz fındık ceviz z yağı zeytin badem vs den azar azar tüketsen öok dha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…