- 20 Aralık 2018
- 610
- 1.698
- 33
Canim afiyet olsun. Bulgur pilavinin miktari 3-5 yk kadarsa iyi. Ancak 20deki atistirmaligin biraz cok geldi gozume. Haftaya kadar bakarsin bu sekilde kilo verebilirsen sorun yok
Tmm o zamanTeşekkür ediyorum tatlım
Evet o kadar ancak vardı
Bugün Cuma kendime ödül olarak verdim 20 öğununu
Pastane canımCanim pogaca pastaneden alma sade pogaca mi?
Canim 1 adet pastane pogacasi 500-600 kalori civari.Pastane canım
Sadesi 360-400 kalori civariymis pardon canimCanim 1 adet pastane pogacasi 500-600 kalori civari.
Sadesi daha azmis canim. 360-400 arasi .Sitede öyle gostermiyodu
Himm tmm o zamanEvet 360 kaydetmistim bende
Hadi inşallahHimm tmm o zamanpardon canim demekki ben hep peynirli filan yemisim ondan aklimda oyle yuksek kalori kalmis.
Gerci sen emziriyorsun cok guzel kilo verirsin. Bebisin emdikce sen eriyeceksin
Hoşgeldin canım ne kadarlık bebisMerhaba kızlar :) ben geldim ama pek hoş gelmedim burdan 40 li kilolarda ayrılmıştım o zamanlar 70 lerden inmiştim bu kiloya ancak hamilelik ve emzirme döneminde abartısız süt olsun diye atistirmaliklar ve bazı sağlık sorunları nedeniyle eski halime döndümşuan 75 kiloyum.. Tekrar araniza katılmak istiyorum kabul ederseniz tabi
Hosbulduk canım :) 5.5 aylik canımHoşgeldin canım ne kadarlık bebis
Başvuru Formu var onu doldurman gerekiyo sanirsamHosbulduk canım :) 5.5 aylik canım
Tamam canımBaşvuru Formu var onu doldurman gerekiyo sanirsam
Merhaba kızlar :) ben geldim ama pek hoş gelmedim burdan 40 li kilolarda ayrılmıştım o zamanlar 70 lerden inmiştim bu kiloya ancak hamilelik ve emzirme döneminde abartısız süt olsun diye atistirmaliklar ve bazı sağlık sorunları nedeniyle eski halime döndümşuan 75 kiloyum.. Tekrar araniza katılmak istiyorum kabul ederseniz tabi
Yine tahmin etmiştim ama söylememiştim hayırlısı olsun kuzum bana hiçççç süpriz olmadı geçenki gecikmeden sonra
*** 4. Takım 602. Etap ***
DeryaOnDiet(65.9///%)
Tomrs(58.1/57.6//%))
stitch(66.5///%)bildirimde bulunmadı
matilda34(75.2///%)
inkpin(74.3///%))
Harpy(72.7///%)
selinbs(65.5///%)
kaju(65.5 ///%)
4. Takım ortalaması:
Aomine Daiki(62.8///%)
Canfeb (///%)
AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri dönemedi hamile
glsmhmt(52.3///%)
Papillon_ (?///%)
sütlaç harici herşey güzel tek fazlalık sütlaç
Bende diyorum ki bişey oldu galiba vallahi ceza lazım o zaman 200 squat ve bir daha Cuma’yı kaçırma çünkü bildirim yapmayana ceza geliyor
Börek lokmaaaa neyse emziriyorsun bişey demiyorum
Menü süper ama karışık bu hafta seni takipteyim bakalım kaç çıkacak tartı
Gayet iyi menü ama maydonoz çok yeme bitki çayı sadece ıhlamur içiyorsun başka bişey Yok şu dönem temizlik falan yapmak uzanmak dar kıyafetler Yok kendine dikkat et kaç gün geçikti tahmini kaç haftalık
senin ihtiyacın olan menü bu bence merakla bekliyorum
Normal vermesi önlem amaçlı veriyor çoğu insan kullanıyor biri folik asittir günde iki dal marul ye çiğ
Kötü değil ama sen karbonu bırakmıyorsun canım hiç
frenk üzümlü çorbayı gözümde canlandıramadım yabancıların ne garip yemekleri var
Senin şu menülere hastayım cano herşey var maşallah
Afiyet olsun az gerçekten
Sen karbonu tamamen kısabilecek biri değilsin malesef yemeyi seviyorsun çok o yüzden dukan sana göre değil bence
Şekersiz süper olur tabiki üzerine azcık pekmez dökebilirsin tatsız olursa çok sonra ceviz gayet sağlıklı neden yenmesin ki kabak lifli bağırsak çalıştıran bir sebze birde mercimek çorbasına birazcık eklersen tatlı yapmaz çorbayı
afiyet olsun gayet detoks olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?