Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim afiyet olsun. Bulgur pilavinin miktari 3-5 yk kadarsa iyi. Ancak 20deki atistirmaligin biraz cok geldi gozume. Haftaya kadar bakarsin bu sekilde kilo verebilirsen sorun yok

Teşekkür ediyorum tatlım
Evet o kadar ancak vardı
Bugün Cuma kendime ödül olarak verdim 20 öğununu inş veririm

Son düzenleme:
Merhaba kızlar :) ben geldim ama pek hoş gelmedim burdan 40 li kilolarda ayrılmıştım o zamanlar 70 lerden inmiştim bu kiloya ancak hamilelik ve emzirme döneminde abartısız süt olsun diye atistirmaliklar ve bazı sağlık sorunları nedeniyle eski halime döndüm şuan 75 kiloyum.. Tekrar araniza katılmak istiyorum kabul ederseniz tabi

Hoşgeldin canım ne kadarlık bebis

1. 4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :isimsiz965
    İsim (İsteğe Bağlı ):---
    Mesleginiz:evhanimi
    Yaşınız :23
    Medeni Durumunuz :evli
    Çocuk Sayısı ve yaşları:2 tane 3.5 yaş ve 5.5 aylık
    Yaşadığınız şehir:konya
    Boyunuz :1.58
    Kilonuz:75
    Hedef kilonuz :55
    Kilo alma hikayeniz :hamilelik emzirme ve bazı sağlık nedenleri ile
    Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Tekrar 36 38 beden giymek ve özgüvenimi kazanmak istiyorum git bir anne olmak ve yeniden yapabildiğimi herkese kanıtlamak istiyorum Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet katıldım.

Hoş geldin canım bebişin le beraber

Günaydınn..

Yine tahmin etmiştim ama söylememiştim hayırlısı olsun kuzum bana hiçççç süpriz olmadı geçenki gecikmeden sonra

Çok sağol canım benimm, çok teşekkür ederim..

Dönemiyor dimi :)
Çok kötüyüm ya, hasta oldum bir de. Dün bütün günü yattım neredeyse.. Malum ilaç da alamıyorum artık, doktor sadece sıcak çay iç bol bol diyor, öyle atlatırmışım..

11 gün gecikti, yaklaşık 5.5 haftalık oluyor..
Geçen adetin ilk gününden hesaplanıyordu değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…