Birde bu şekilde dene bakalım bir hafta sonunda nasıl olacak afiyet olsunAyşşş bi türlü düzeltemedim neyse ben bi de yazim en iyisi
Sabah
1 dlm otb ekmek
2 haşlanmış yumurta
1 çk çörek otu yağı
2 yk lor
3 zeytin
Marul
Ara yarım chia bar
Öğlen
7 yk siyah fasülye
Salata
Tarhana çorbası 1 kase
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
Akşam
5 yk kapuska
2 kpç yayla
Salata
Sütlü kahve
2 ceviz
Yaklaşık 2 lt su
60 dk zumba
Haftaya malesef spora gidemeyeceğim oğlumun öğretmeni her güne etüt koymuş
@tuzsuz_ruh @klbk33
Gayet güzel bir menü önce ben emziriyorum yapamam diyenler şimdi süper menüler ve sonuçlarla geliyor maşallahbugünkü menüm kızlar
7.00 : limonlu ılık su
7.45 : 1 orta elma
10.30 : 1 h. patates, 1 h. yumurta , 2 y.k biberli lor, 1 dilim(ince) peynir, roka+dere otu
13.30 : 9 badem ,30 kadar üzüm, 2 ceviz , 2 y.k tahin pekmez
15.30 : 2 kepçe mantar çorbası ,yarım dilim
19.00 : 1 ince yufkaya hindi (150gr kadar) dürüm , 9-10 tane acı biber turşusu
su 2.5 olur yatana kadar spor yok maalesef
senin bunlarla rahat doyman lazım sebze yemeği olabilse bu menüde akşam gayet güzel olurdu ama biraz dene bakalım senin olduğun yerde sebze Yok mu fasulye bezelye enginar falanBugunku menum
09:00 _ karabugdandan yapilma kabakli 2 kucuk cubuk, 1 yk kadar yaban turbu ve kizilcik sosu, 1 fincan sutlu kahve
11:00_ 1 yk kadar kakaolu humus, 2 kuru incir, 4 tane uzum, 2 tane kepekli undan yapilma kraker, 1 fincan sutlu kahve
13:00_ somon baligi, 1 yk kadar domatesli aci salsa sosu, 1 yk haslanmis kuskus.1 kase lahana salatasi.
16:00_ 1 kase sutlu portakalli sekersiz musle.
18:00_ 3 tane kraker, 2 yk suzme peynir, 1y1yk aci domatesli sos.
Su: 2.5 lt
2 fincan yesil cay
Canım birde saatlerini yazsan menülerin afiyet olsun ama çorbayla pilav aynı öğün olmasınBugünki menüm
Sabah
1 hş yumurta
1/2 haşlnmış patates
30 gr haşlanmış havuç
Ara
Çeyrek portakal
Öğle
1 kase mercimek çorbası
130 gr et haşlama
150 gr bulgur pilavı
Yeşillik salatası
Ara
Bir dilim bitter çikolata (canım çok tatlı istedi)
Akşam
3 yk Yoğurtlu beyaz lahana
1 avakado
Su : 2.5 lt
Spor yok bugün şehir dışına çıktım....
Meraba arkadaslar artik bende aranizdayim:)
İnsallah birlikte fazla kilolarimizdan kurtuluruz.
Birlikte saglikli kilo vermeler
Hoşgeldin inşallah hep beraber güzel kilolar vereceksinizKullanıcı Adı :biricik1272
İsim (İsteğe Bağlı ):biricik
Mesleginiz ev hanımı
Yaşınız : 46
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: Türkiye
Boyunuz : 157
Kilonuz: 86.2
Hedef kilonuz : 68
Kilo alma hikayeniz : doğumlar vs
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Ayağımdan ameliyat oldum Doktorum kilo vermemi istiyor ayağıma yuk binmesin diye kısaca sağlığıma kavuşmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet 9 zuncu takımda idim şimdi buraya geldim:))
Şu menülere hastayım Selin süper örnekMenü
Sabah:
2 dilim ananas
1 yk chia
4 yk light yoğurt
Ara: 15 badem ve yeşil çay
Öğle:
6 yk biberli ıspanak ve 1 kutu sade activia
Ara: sütlü kahve
Akşam: 2 yumurta, 1/2 avokado ve bol yeşillikli salata
Su: 3l
Spor: 45dk yürüyüş
Akşam güzel tamam öğle ceviz hariç faydalı olmayan hatta zararlı olan süt burger olmadı sabah kahvaltısı şöyle olmalı yumurta iki tane bile olabilir haşlanmış olursa süper olur peynir zeytin bol yeşillik yeniyorsa domates biber genelde mevsiminde tüketmeye çalışalım öğle akşam sebze protein olursa sabah bir küçük haşlanmış patates bile yenir çok canın isterse az tereyağı bir kaşık reçel yada ara öğünde bitter çikolata yada kayısı kuru erik hurma falan hem doyurucu hem sütün azalmaz hem kilo verirsinMenumu yazayım
Sabah
Sade poğaça
Ev yapımı tuzsuz lor bir kaşık
Şekersiz çay
Ara
Elma
Öğle
Süt burger*120 kalori kizmayin:)
2 adet ceviz
Akşam
3 kaşık mantı
Bir kase Şehriyeli tavuk çorbası
2 lt su
Şimdi rezene içiçem 600ml
Sabaha kadar acikirsam ev yoğurdu yicem bugunluk böyle ilk gün biraz karbonhidratli ama hiç ekmek yemedim o da bişey
Spor yapamadım 15 dk spor olsun diye markete gidip geldim Bayır çıktım yaparsam yazarim
Tek fazlalık bana göre akşamki fındık onu yemeyip üzümle incirin üstüne bolca su içsen ooooo bağırsaklar bayram ederdiİlk menum umarım beğenirsiniz
12,00 kahvaltı
Yedi zeytin
1parça yağsız keçi peyniri
Beş kaşık menemen
Salata
Şekersiz çay
Ara 15.00
2 avuç kabak çekirdeği
Akşam 17 .30
Sebzeli bulgur pilavı
İki bardak ayran
Ara 20.00
1 avuç fındık 1 avuç siyah uzum
1 incir
Su 3 lt 20 dakika yürüyüş
Geçmiş olsun canım hoşgeldin tabiki gelebilirsin moralini bozma vereceksin sende inşallah kiloların hepsini biraz aZim lazım sadece ama çok sevindim seni gördüğümeMerhaba kızlar :) ben geldim ama pek hoş gelmedim burdan 40 li kilolarda ayrılmıştım o zamanlar 70 lerden inmiştim bu kiloya ancak hamilelik ve emzirme döneminde abartısız süt olsun diye atistirmaliklar ve bazı sağlık sorunları nedeniyle eski halime döndümşuan 75 kiloyum.. Tekrar araniza katılmak istiyorum kabul ederseniz tabi
Ihlamur içebilirsin birer fincan içine bal koyup yada sabah pekmez birer ikişer kaşık bundan sonra daha dikkatli olman lazım bağışıklığı kuvvetlendirmek lazımGünaydınn..
Çok sağol canım benimm, çok teşekkür ederim..
Dönemiyor dimi :)
Çok kötüyüm ya, hasta oldum bir de. Dün bütün günü yattım neredeyse.. Malum ilaç da alamıyorum artık, doktor sadece sıcak çay iç bol bol diyor, öyle atlatırmışım..
evet adetin ilk günü sayılmaya başlanıyor daha minik belki kese anca oluştu bence de gitme daha doktora11 gün gecikti, yaklaşık 5.5 haftalık oluyor..
Geçen adetin ilk gününden hesaplanıyordu değil mi ?
Birde bu şekilde dene bakalım bir hafta sonunda nasıl olacak afiyet olsun
Gayet güzel bir menü önce ben emziriyorum yapamam diyenler şimdi süper menüler ve sonuçlarla geliyor maşallah
senin bunlarla rahat doyman lazım sebze yemeği olabilse bu menüde akşam gayet güzel olurdu ama biraz dene bakalım senin olduğun yerde sebze Yok mu fasulye bezelye enginar falan
Canım birde saatlerini yazsan menülerin afiyet olsun ama çorbayla pilav aynı öğün olmasın
Hoşgeldin inşallah hep beraber güzel kilolar vereceksiniz
Şu menülere hastayım Selin süper örnek
Akşam güzel tamam öğle ceviz hariç faydalı olmayan hatta zararlı olan süt burger olmadı sabah kahvaltısı şöyle olmalı yumurta iki tane bile olabilir haşlanmış olursa süper olur peynir zeytin bol yeşillik yeniyorsa domates biber genelde mevsiminde tüketmeye çalışalım öğle akşam sebze protein olursa sabah bir küçük haşlanmış patates bile yenir çok canın isterse az tereyağı bir kaşık reçel yada ara öğünde bitter çikolata yada kayısı kuru erik hurma falan hem doyurucu hem sütün azalmaz hem kilo verirsin
Tek fazlalık bana göre akşamki fındık onu yemeyip üzümle incirin üstüne bolca su içsen ooooo bağırsaklar bayram ederdi
Geçmiş olsun canım hoşgeldin tabiki gelebilirsin moralini bozma vereceksin sende inşallah kiloların hepsini biraz aZim lazım sadece ama çok sevindim seni gördüğüme
Ihlamur içebilirsin birer fincan içine bal koyup yada sabah pekmez birer ikişer kaşık bundan sonra daha dikkatli olman lazım bağışıklığı kuvvetlendirmek lazım
evet adetin ilk günü sayılmaya başlanıyor daha minik belki kese anca oluştu bence de gitme daha doktora
Ahahhahaha kaç kilo verecekmişsin 5 gün içinde
Hoş geldin canım bebişin le beraber
Günaydınn..
Çok sağol canım benimm, çok teşekkür ederim..
Dönemiyor dimi :)
Çok kötüyüm ya, hasta oldum bir de. Dün bütün günü yattım neredeyse.. Malum ilaç da alamıyorum artık, doktor sadece sıcak çay iç bol bol diyor, öyle atlatırmışım..
Yeni gelen arkadaşlarımız varmış, hoşgeldiniz :)
Gayet güzel bir menü önce ben emziriyorum yapamam diyenler şimdi süper menüler ve sonuçlarla geliyor maşallah
senin bunlarla rahat doyman lazım sebze yemeği olabilse bu menüde akşam gayet güzel olurdu ama biraz dene bakalım senin olduğun yerde sebze Yok mu fasulye bezelye enginar falan
Canım birde saatlerini yazsan menülerin afiyet olsun ama çorbayla pilav aynı öğün olmasın
Akşam güzel tamam öğle ceviz hariç faydalı olmayan hatta zararlı olan süt burger olmadı sabah kahvaltısı şöyle olmalı yumurta iki tane bile olabilir haşlanmış olursa süper olur peynir zeytin bol yeşillik yeniyorsa domates biber genelde mevsiminde tüketmeye çalışalım öğle akşam sebze protein olursa sabah bir küçük haşlanmış patates bile yenir çok canın isterse az tereyağı bir kaşık reçel yada ara öğünde bitter çikolata yada kayısı kuru erik hurma falan hem doyurucu hem sütün azalmaz hem kilo verirsin
Tek fazlalık bana göre akşamki fındık onu yemeyip üzümle incirin üstüne bolca su içsen ooooo bağırsaklar bayram ederdi
Geçmiş olsun canım hoşgeldin tabiki gelebilirsin moralini bozma vereceksin sende inşallah kiloların hepsini biraz aZim lazım sadece ama çok sevindim seni gördüğüme
Ihlamur içebilirsin birer fincan içine bal koyup yada sabah pekmez birer ikişer kaşık bundan sonra daha dikkatli olman lazım bağışıklığı kuvvetlendirmek lazım
evet adetin ilk günü sayılmaya başlanıyor daha minik belki kese anca oluştu bence de gitme daha doktora
Tünaydın kızlar huzurlu hafta sonu diliyorum bol eksili
Tammdır dikkate alacağım başkanım
@tuzsuz_ruh sutburgeri dedesi bebise almış ona yedirmis gibi yapıp kendim yedim malesefbu sabah kahvaltimi güzel yaptım
Hosbulduk canım :)
Hamile misin
Hosbulduk canım :)
İnsAllah canım benim bende sizi gördüğüme cook sevindim
@tuzsuz_ruh sutburgeri dedesi bebise almış ona yedirmis gibi yapıp kendim yedim malesefbu sabah kahvaltimi güzel yaptım
Haklısın canım..
Çok şükür bu gün daha iyiyim, dün yataktan çıkamıyordum..
Doktor gelsen bile birşey yapamam dedi..
Kendine dikkat et, ameliyat olduğum için daha fazla dikkatli olmam gerekiyormuş, normal ağrılar dışında ameliyat yeri de ağrı yapacakmış, ilaçları kullanmaya başladım, biri folik asit diğeri de düşük riskine karşı.. İnşaAllah sorunsuz geçiririm..
Evet canım :)
Cook sevindim canım Rabbim sağlıklı ca kucağına almayı nasip etsin :)
Ahahhahaha kaç kilo verecekmişsin 5 gün içinde
Yok artıkkk :)
5 günde 6 kilo nasıl veriliyormuşş onu da bir sor ona :))
Çok sağol canım benim, çok teşekkür ederim..
Senin minnaklar nasıl?
Bayağı da kilo almışsın minnak için :)
İnşaAllah en kısa zamanda verirsin..
12 aylık canimMasAllah bebişin ne kadarlık canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?