Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Birde bu şekilde dene bakalım bir hafta sonunda nasıl olacak afiyet olsun
Gayet güzel bir menü önce ben emziriyorum yapamam diyenler şimdi süper menüler ve sonuçlarla geliyor maşallah
senin bunlarla rahat doyman lazım sebze yemeği olabilse bu menüde akşam gayet güzel olurdu ama biraz dene bakalım senin olduğun yerde sebze Yok mu fasulye bezelye enginar falan

Canım birde saatlerini yazsan menülerin afiyet olsun ama çorbayla pilav aynı öğün olmasın
Meraba arkadaslar artik bende aranizdayim:)
İnsallah birlikte fazla kilolarimizdan kurtuluruz.
Birlikte saglikli kilo vermeler

Hoşgeldin inşallah hep beraber güzel kilolar vereceksiniz
Şu menülere hastayım Selin süper örnek
Akşam güzel tamam öğle ceviz hariç faydalı olmayan hatta zararlı olan süt burger olmadı sabah kahvaltısı şöyle olmalı yumurta iki tane bile olabilir haşlanmış olursa süper olur peynir zeytin bol yeşillik yeniyorsa domates biber genelde mevsiminde tüketmeye çalışalım öğle akşam sebze protein olursa sabah bir küçük haşlanmış patates bile yenir çok canın isterse az tereyağı bir kaşık reçel yada ara öğünde bitter çikolata yada kayısı kuru erik hurma falan hem doyurucu hem sütün azalmaz hem kilo verirsin
Tek fazlalık bana göre akşamki fındık onu yemeyip üzümle incirin üstüne bolca su içsen ooooo bağırsaklar bayram ederdi
Geçmiş olsun canım hoşgeldin tabiki gelebilirsin moralini bozma vereceksin sende inşallah kiloların hepsini biraz aZim lazım sadece ama çok sevindim seni gördüğüme
Ihlamur içebilirsin birer fincan içine bal koyup yada sabah pekmez birer ikişer kaşık bundan sonra daha dikkatli olman lazım bağışıklığı kuvvetlendirmek lazım
11 gün gecikti, yaklaşık 5.5 haftalık oluyor..
Geçen adetin ilk gününden hesaplanıyordu değil mi ?
evet adetin ilk günü sayılmaya başlanıyor daha minik belki kese anca oluştu bence de gitme daha doktora

Nu ekrandan sonra biraz güvenimi kaybetmiş olabilirim..

Hoş geldin canım bebişin le beraber

Hosbulduk canım :)

Hamile misin

Yeni gelen arkadaşlarımız varmış, hoşgeldiniz :)

İnsAllah canım benim bende sizi gördüğüme cook sevindim

Hoşgeldin inşallah hep beraber güzel kilolar vereceksiniz

Hoş buldum kaptanim inşallah fazlalıklardan kurtuluruz

Tek fazlalık bana göre akşamki fındık onu yemeyip üzümle incirin üstüne bolca su içsen ooooo bağırsaklar bayram ederdi

Teşekkür ediyorum kaptanım
İnciri onun için tercih ediyorum ve ustune bol su
aynen bağırsaklar çalışsın diye :)))

Haklısın canım..
Çok şükür bu gün daha iyiyim, dün yataktan çıkamıyordum..
Doktor gelsen bile birşey yapamam dedi..
Kendine dikkat et, ameliyat olduğum için daha fazla dikkatli olmam gerekiyormuş, normal ağrılar dışında ameliyat yeri de ağrı yapacakmış, ilaçları kullanmaya başladım, biri folik asit diğeri de düşük riskine karşı.. İnşaAllah sorunsuz geçiririm..

Hamile misin

İnsAllah canım benim bende sizi gördüğüme cook sevindim

Evet canım :)

Cook sevindim canım Rabbim sağlıklı ca kucağına almayı nasip etsin :)

Çok sağol canım benim, çok teşekkür ederim..
Senin minnaklar nasıl?
Bayağı da kilo almışsın minnak için :)
İnşaAllah en kısa zamanda verirsin..

İyiler canım oğlum kardeşini kıskanıyor bolca onunla uğraşıyorum.. Bir yandan da minnak kızım çok ağlıyor durmuyor öyle geçiyor günlerim evet baya aldırdı

Yarışmamız 603. Etap sonuncusu 4. Takımdan DeryaOnDiet

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…