- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
12 aylık canim
Bana az geldi aralarda bişey yemiyomusn kayısı incir falan ye bariBugün neler yedim :)
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 kaşık biberli kıyma kavurma
1 bardak süt (1 çay kaşığı bal)
Öğle
1 tabak yoğurtlu karnabahar haşlama
Akşam
1.5 kase çorba
Su 2 lt
Egzersiz
20 sn plank
20 squat
50 ip atlama
Bana az geldi aralarda bişey yemiyomusn kayısı incir falan ye bari
Aynen öyle. Süt arttırıcı o kadar çok şey var kiAzalmaz canm emin ol sut arttirici okadar besin va4 ki bkarbonhitrat ha4ici dene ve gor protein agirlikli ye yes8k sebzelerden ye bal8k tuket soganli yumurta sucuklu 6umurta,kabak kuru yap kabak benm sutumu arttirmisti, bebeginde buyumus tam zamani zayiflamanin
inşallahteşekkürler kaptanımİnşallah haftayada tutturdummu gerçekten kilo veriyorum demektir
@tuzsuz_ruh kaptanım artıdayım bende çok Üzgünüm reglinin ilk günü bide ondan oldu sanırım
haftaya senden bol katılım ve eksi bekliyoruzGeçen hafta 75.3
Bu hafta 75.8
Fark +500
Geçen hafta: 65.5
tebriklerBu hafta: 64.9
Fark: - 0.6
Oran: 0.91
Haftaya Hedefim : 64.2
herşeyden dengeli yemeye çalışArkadaşlar ben yulaf ezmesi sipariş ettim... Öğlen yemeğinde yoğurtla chia ve yulaf kepeği yesem olurmu sizce nasıl olur ? yada akşam mı yiyeyim. yada akşama meyve mi ayırayım. hftaya gelince yeniden şekillendirecem beslenmemi
kimi kesiyoruzYani artı kesicem vallahi seni kesicem
bencedeBundan sonra hergün menü vermek mecburi hergün takıma gelmek mecburi I inkpin en son Çarşamba gelmişsinstitch sende yapıyorsun bunu gözümden kaçmıyor @matilda34 seninde hergün gelmen menü vermen lazım
sağol canım bugün düne göre daha iyi.Bir daha mı kızartma yemekKesin lokmalar beni mahvetti
midem kötü en iyi bahanedir
Dün yanlış yazmışım mango demişim şaşırdım avokado diyecektim.Yumurtayla da nasıl olur bilemedim.Daha tadını bile bilmiyorum :)) Peki dünkü halin geçtimi,nasılsın bebeğim bugün.
Hoş geldin kuzucuk.Bende emzirenlerdenim Buraya geldiğimden beri(2 ayım daha dolmadı) 8 kilo verdim aşağı yukarı.Burası çok etkili.
Bende senin gibi 20 kilo almıştım doğum sonrası sadece 4 kilo gitmişti.82 ile doğuma girdim 78 le çıktım.Sonraki ilk 40 gün sonunda 73-72 lere düşüştüm kendi kendine uğraşmadım.Ama sonra orada takılıp kalmıştım
komikmiş "midem kötü" haAma benim 2-3 gündür mideö kötü ya anem birşey diyemiyor işe yarıyor yani.Midem kalkıyor çok kötü midem yanıyor diyorum,üzülüyor sadece
abooo kız ne gıcık bir şeymiş ya,niyeki böyle oluyor.Herkesde aynı etkiyi yapıyor mu bu dukan.Kof içi boş kilodur o ya öyle 1 haftada insan nasıl 4 kilo alırki
kilo verenleri tebrik eden çok diye mi böylekilo veren veremeyen ve sabit olan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Bize
anneler hep böyle. Yedirmeden duramıyorlarteşekkür ederiz kaptanım,takdirini kazanmak güzelValla anneme rağmen veriyorum bir şekilde.Kadın sütün bu yüzden gelmiyor tavırları yapıyor valla sinir ediyor beni.Halbuki çocuk arada ek gıda alması gerekiyor,az verince beni sömürüyor tabi yetmiyor. Kadın spor yapmama hatta size yazı yazmama bile taktı,feci sinirlerimi zorluyor
aynen. Anneler hep böyleAhahahhaha annene selamlar da ikinci çocuk istiyorsun bildiğim kadarıyla sonra kiloları veremez hamile kalır öyle şişman doğurursan o zamanda söylenmeye başlayacak kilo aldın veremiyorsun yok kocan beğenmeyecek diye bebek biraz başka şeylerden vitamin alsın sütüm Yok deme bir iki sebze ye arada meyve falan sadece sütle tabiki hem sana zor çünkü senin vücudunda ne varsa bebek çekiyor
bu haftaki kilonu merakla bekliyorum. Ayağın ne durumda?Umarim oyledir ve bir anda gider. Canim adeta pompayla sisrilmis gibi oldum. Oyle bir sisirdi ki beni cok fena
işte kadının gücü.ya Sibelim inan sıkıldım,Hem ne kadar kilo verdim çok zayıfım farkındamısın sanki tığ gibi oldum deyince " yok daha o kadar olmadı eski haline biraz daha var" demesini biliyor.İnan çok bunaldım Tavırları beni sinir ediyor şubat tatilinde gidecek biraz ayrı kalsak çok iyi olacak,hiç sevmem işime karışılmasını ben bir kovayım,isyan edesim geliyor valla(kız sırf spor yapmayım diye bütün işleri bana yıktı evde demiyor ama ben anlıyorum görür o hem spor yapacam hem işimi hem çocuğuma bakacam.Senmisin bana savaş açan )
midem kötü desen bu kadar kızmazdı işteYavrucum bak hep anlatırım annem bana hep kilo aldın der ben diyete başladım geçen yıl beraber yemek yediğimizde hep kızıyor birgün börek yapmış gözleme çağırdı bizi eşin seviyor diye tamam dedim kendime yemeğimi evden aldım gittim onlar börek yedi ben de yoğurtlu kabak yedim bak hatırlıyorum bugun gibi bana bir dünya laf saydı yemedim diye Yok ben delirmişim manyakmışım nasıl yemezmişim temelli güçten düşer hasta olur anamın örekesini görürmüşüm ama sayamayacağım şeyler dinledim mi hayır 83 kilodan 65 düştüm tabi şimdi aldım ama dinlemedim kimseyi takma yaşadım biliyorum tek eşim hiç ses etmedi bana ye de demedi yeme de tek desteğin oydu siz biraz uzaklaşın bence de iyi gelecek
tebrikler ve başarılar.Tam 68 ciktim
Kız bu menü çok leziz görünüyor ve çok da farklı.Severim farklı şeyleriBugunku menum
09:00 _ karabugdandan yapilma kabakli 2 kucuk cubuk, 1 yk kadar yaban turbu ve kizilcik sosu, 1 fincan sutlu kahve
11:00_ 1 yk kadar kakaolu humus, 2 kuru incir, 4 tane uzum, 2 tane kepekli undan yapilma kraker, 1 fincan sutlu kahve
13:00_ somon baligi, 1 yk kadar domatesli aci salsa sosu, 1 yk haslanmis kuskus.1 kase lahana salatasi.
16:00_ 1 kase sutlu portakalli sekersiz musle.
18:00_ 3 tane kraker, 2 yk suzme peynir, 1y1yk aci domatesli sos.
Su: 2.5 lt
2 fincan yesil cay
Afiyet olsun canım güzel menü olmuşBugünki menüm
Sabah
1 hş yumurta
1/2 haşlnmış patates
30 gr haşlanmış havuç
Ara
Çeyrek portakal
Öğle
1 kase mercimek çorbası
130 gr et haşlama
150 gr bulgur pilavı
Yeşillik salatası
Ara
Bir dilim bitter çikolata (canım çok tatlı istedi)
Akşam
3 yk Yoğurtlu beyaz lahana
1 avakado
Su : 2.5 lt
Spor yok bugün şehir dışına çıktım....
Hoşgeldin aramıza kuzumMeraba arkadaslar artik bende aranizdayim:)
İnsallah birlikte fazla kilolarimizdan kurtuluruz.
Birlikte saglikli kilo vermeler
canım bir çok arkadaş yazmış ,sana tavsiyelerde bulunmuş.Ben de başlarda daha farklı besleniyordum ama zamanla küçük değişiklikler yaptım arkadaşların önerisiyleMenumu yazayım
Sabah
Sade poğaça
Ev yapımı tuzsuz lor bir kaşık
Şekersiz çay
Ara
Elma
Öğle
Süt burger*120 kalori kizmayin:)
2 adet ceviz
Akşam
3 kaşık mantı
Bir kase Şehriyeli tavuk çorbası
2 lt su
Şimdi rezene içiçem 600ml
Sabaha kadar acikirsam ev yoğurdu yicem bugunluk böyle ilk gün biraz karbonhidratli ama hiç ekmek yemedim o da bişey
Spor yapamadım 15 dk spor olsun diye markete gidip geldim Bayır çıktım yaparsam yazarim
Sanki 20.00de yediğin çerez biraz geç saatte olmuş yoksa gerekli besinler ama saati yanlış.Diğer arkadaşlar da yorum yazmışlardır.İlk menum umarım beğenirsiniz
12,00 kahvaltı
Yedi zeytin
1parça yağsız keçi peyniri
Beş kaşık menemen
Salata
Şekersiz çay
Ara 15.00
2 avuç kabak çekirdeği
Akşam 17 .30
Sebzeli bulgur pilavı
İki bardak ayran
Ara 20.00
1 avuç fındık 1 avuç siyah uzum
1 incir
Su 3 lt 20 dakika yürüyüş
Canım ben içmiyorum ama zararı yokmuş ben sütü azalır ve de kafein çocuğa da geçer diye bırakmıştım ama öyle zararı yokmuş ama nedense bir daha da içmedim,genelde rezene içiyorum yatmadan önce.Yeşil çay iciyormusunuz emziren arkadaslar
Hoş geldin canım bende 2 ay önce o kilolardaydım ama verdim sende verirsin,aramıza katıldın ya ilk adımı attın bileMerhaba kızlar :) ben geldim ama pek hoş gelmedim burdan 40 li kilolarda ayrılmıştım o zamanlar 70 lerden inmiştim bu kiloya ancak hamilelik ve emzirme döneminde abartısız süt olsun diye atistirmaliklar ve bazı sağlık sorunları nedeniyle eski halime döndümşuan 75 kiloyum.. Tekrar araniza katılmak istiyorum kabul ederseniz tabi
slm canım benimdeki de 6.5 olacak neredeyse(5 gün var) Emziren anneler çoğuldu bu guruptaHosbulduk canım :) 5.5 aylik canım
Sanki 20.00de yediğin çerez biraz geç saatte olmuş yoksa gerekli besinler ama saati yanlış.Diğer arkadaşlar da yorum yazmışlardır.
Çok geçmiş olsun canım portakal sık bol bol ben o şekilde hiç grip mrip olmamıştım o dönemde.Kivi ye bol C vitaminiGünaydınn..
Çok sağol canım benimm, çok teşekkür ederim..
Dönemiyor dimi :)
Çok kötüyüm ya, hasta oldum bir de. Dün bütün günü yattım neredeyse.. Malum ilaç da alamıyorum artık, doktor sadece sıcak çay iç bol bol diyor, öyle atlatırmışım..
Afiyet olsun canım,ama nacizane tavsiyem 2 dilimi teke düşür onun yerine yumurtayı sok devreye ama tabi sen daha iyi bilirsin.Hatta ben artık ekmeği hiç yemiyorum kahvaltıda patates ve yeşillik desteğiyle de doyuyorum.hem hiç aç kalmıyorsun. Sütü de heralde başka öğüne kaydırırdım diğer arkadaşlar bakalım ne diyecek.Akşam da bana az geldi,doydunmu onunla zaten öğlende karnabahar yemişsin o da çok hafif. Sporda başlamışsın çok güzelBugün neler yedim :)
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 kaşık biberli kıyma kavurma
1 bardak süt (1 çay kaşığı bal)
Öğle
1 tabak yoğurtlu karnabahar haşlama
Akşam
1.5 kase çorba
Su 2 lt
Egzersiz
20 sn plank
20 squat
50 ip atlama
Ya ne deyim kaptanım onlar da uğraşıyorlar verebilmek için çaba içerisindeler,insanın zaten canı sıkılıyordur tartıda artıları görüncekilo verenleri tebrik eden çok diye mi böyle
anneler hep böyle. Yedirmeden duramıyorlar
aynen. Anneler hep böyle
işte kadının gücü.
Sabah dışında baya güzel ama sabahı görünce benSelam canlarım iyi akşamlar
Menüm
1.5 yumurtadan omlet( eşim yaptı 4 kişiyiz 2si çocuk 7 yumurta kırmış yawailece yumurtacı olunca )
2 dlm otb ekmeğinden tost (kaşarlı)
10 ince dilim sucuk
Yarım greyfurt
(Burası zaten 500kalori falan ediyor)
Öğlen
Dışardaydık eşim garip bir yere oturmuş salata bardan bişeyler alayım dedim salata barda yeşil bişey yoktu resmen insan yalandan bi göbek roka bişey koyar yaa
1 yk buğday salatası
1 yk nohut salatası
1 yk mantar salatası
Az mercimek çorbası
Büyük bardak ayran
Ara
Sütlü kahve
2 bitter
Akşam
5 yk etli yeşil fasülye
Yarım kase yoğurt
Salata
Ara 10 fındık
1 sütlü kahve
3000 adım
Ben menünü beğendim bakalım kızlar ne diyecek.Bak keşke bende sen gibi yapsaydım elma falan yeseydim ama dayanamadım pastayı gömdüm hasta olucam herhalde, başladı bende şeker manyaklığı,öğlende ne güzel kapuska yemişsin mis gibi valla.Afiyet olsun ,bol bol süt olsun canım benimBugün ne yedim
SABAH
1haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
Ince dilim kaşar
3 yeşil zeytin 3 dilim sucuk
1 tatlı kaşığı tuzsuz lor
Domates salatalık
ARA
Yoğurt
ÖĞLE
Kapuska 1 tabak
ARA
Elma
AKSAM
Kuru bamya yemeği 2 kaşık
Kapuska 1 tabak
4 kaşık Yoğurtlu kabak salatası
Bir avuç kuruyemiş (çiğ badem leblebi üzüm )
2 lt su
3 4 bardak (kupa)şekersiz çay
1 bardak rezene
Spor
IP atlama 50 yatmadan gene atlarim
Selam canlarım iyi akşamlar
Menüm
1.5 yumurtadan omlet( eşim yaptı 4 kişiyiz 2si çocuk 7 yumurta kırmış yawailece yumurtacı olunca )
2 dlm otb ekmeğinden tost (kaşarlı)
10 ince dilim sucuk
Yarım greyfurt
(Burası zaten 500kalori falan ediyor)
Öğlen
Dışardaydık eşim garip bir yere oturmuş salata bardan bişeyler alayım dedim salata barda yeşil bişey yoktu resmen insan yalandan bi göbek roka bişey koyar yaa
1 yk buğday salatası
1 yk nohut salatası
1 yk mantar salatası
Az mercimek çorbası
Büyük bardak ayran
Ara
Sütlü kahve
2 bitter
Akşam
5 yk etli yeşil fasülye
Yarım kase yoğurt
Salata
Ara 10 fındık
1 sütlü kahve
3000 adım
Saol canım severim ben sebze yemeklerini bugün tatlı yemedim ama ara larda elma yoğurt leblebi falan yiyince hiç aramadim tatliyiBen menünü beğendim bakalım kızlar ne diyecek.Bak keşke bende sen gibi yapsaydım elma falan yeseydim ama dayanamadım pastayı gömdüm hasta olucam herhalde, başladı bende şeker manyaklığı,öğlende ne güzel kapuska yemişsin mis gibi valla.Afiyet olsun ,bol bol süt olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?