Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün neler yedim :)

Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 kaşık biberli kıyma kavurma
1 bardak süt (1 çay kaşığı bal)

Öğle
1 tabak yoğurtlu karnabahar haşlama

Akşam
1.5 kase çorba

Su 2 lt
Egzersiz
20 sn plank
20 squat
50 ip atlama

Bana az geldi aralarda bişey yemiyomusn kayısı incir falan ye bari

Aynen öyle. Süt arttırıcı o kadar çok şey var ki
teşekkürler kaptanım İnşallah haftayada tutturdummu gerçekten kilo veriyorum demektir
inşallah

@tuzsuz_ruh kaptanım artıdayım bende çok Üzgünüm reglinin ilk günü bide ondan oldu sanırım
Geçen hafta 75.3
Bu hafta 75.8
Fark +500
haftaya senden bol katılım ve eksi bekliyoruz
Geçen hafta: 65.5
Bu hafta: 64.9
Fark: - 0.6
Oran: 0.91
Haftaya Hedefim : 64.2
tebrikler
herşeyden dengeli yemeye çalış
Yani artı kesicem vallahi seni kesicem
kimi kesiyoruz stitch mi I inkpin mi

I inkpin sen kilonu yazdın mı ben mi kaçırdım saat 4 oldu bildirim neden erken yapılmıyor tok karna tartılmıyoruz ki
bencede
sağol canım bugün düne göre daha iyi.Bir daha mı kızartma yemekKesin lokmalar beni mahvetti
midem kötü en iyi bahanedir
kilo veren veremeyen ve sabit olan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Bize
kilo verenleri tebrik eden çok diye mi böyle

anneler hep böyle. Yedirmeden duramıyorlar
aynen. Anneler hep böyle
Umarim oyledir ve bir anda gider. Canim adeta pompayla sisrilmis gibi oldum. Oyle bir sisirdi ki beni cok fena
bu haftaki kilonu merakla bekliyorum. Ayağın ne durumda?

işte kadının gücü.
midem kötü desen bu kadar kızmazdı işte bir daha midem kötü de
tebrikler ve başarılar.

Kız bu menü çok leziz görünüyor ve çok da farklı.Severim farklı şeyleriAfiyet olsun bebeğim.
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş
Meraba arkadaslar artik bende aranizdayim:)
İnsallah birlikte fazla kilolarimizdan kurtuluruz.
Birlikte saglikli kilo vermeler
Hoşgeldin aramıza kuzum

canım bir çok arkadaş yazmış ,sana tavsiyelerde bulunmuş.Ben de başlarda daha farklı besleniyordum ama zamanla küçük değişiklikler yaptım arkadaşların önerisiyle Gerçi hala saçma sapan davrandığım oluyor
Sanki 20.00de yediğin çerez biraz geç saatte olmuş yoksa gerekli besinler ama saati yanlış.Diğer arkadaşlar da yorum yazmışlardır.
Yeşil çay iciyormusunuz emziren arkadaslar
Canım ben içmiyorum ama zararı yokmuş ben sütü azalır ve de kafein çocuğa da geçer diye bırakmıştım ama öyle zararı yokmuş ama nedense bir daha da içmedim,genelde rezene içiyorum yatmadan önce.
Hoş geldin canım bende 2 ay önce o kilolardaydım ama verdim sende verirsin,aramıza katıldın ya ilk adımı attın bile
Hosbulduk canım :) 5.5 aylik canım
slm canım benimdeki de 6.5 olacak neredeyse(5 gün var) Emziren anneler çoğuldu bu gurupta

Selam canlarım iyi akşamlar
Menüm
1.5 yumurtadan omlet( eşim yaptı 4 kişiyiz 2si çocuk 7 yumurta kırmış yaw ailece yumurtacı olunca )
2 dlm otb ekmeğinden tost (kaşarlı)
10 ince dilim sucuk
Yarım greyfurt
(Burası zaten 500kalori falan ediyor )

Öğlen
Dışardaydık eşim garip bir yere oturmuş salata bardan bişeyler alayım dedim salata barda yeşil bişey yoktu resmen insan yalandan bi göbek roka bişey koyar yaa
1 yk buğday salatası
1 yk nohut salatası
1 yk mantar salatası
Az mercimek çorbası
Büyük bardak ayran

Ara
Sütlü kahve
2 bitter

Akşam
5 yk etli yeşil fasülye
Yarım kase yoğurt
Salata

Ara 10 fındık
1 sütlü kahve

3000 adım

Çok geçmiş olsun canım portakal sık bol bol ben o şekilde hiç grip mrip olmamıştım o dönemde.Kivi ye bol C vitamini
Afiyet olsun canım,ama nacizane tavsiyem 2 dilimi teke düşür onun yerine yumurtayı sok devreye ama tabi sen daha iyi bilirsin.Hatta ben artık ekmeği hiç yemiyorum kahvaltıda patates ve yeşillik desteğiyle de doyuyorum.hem hiç aç kalmıyorsun. Sütü de heralde başka öğüne kaydırırdım diğer arkadaşlar bakalım ne diyecek.Akşam da bana az geldi,doydunmu onunla zaten öğlende karnabahar yemişsin o da çok hafif. Sporda başlamışsın çok güzel
kilo verenleri tebrik eden çok diye mi böyle
anneler hep böyle. Yedirmeden duramıyorlar
aynen. Anneler hep böyle
işte kadının gücü.
Ya ne deyim kaptanım onlar da uğraşıyorlar verebilmek için çaba içerisindeler,insanın zaten canı sıkılıyordur tartıda artıları görünce Empati yapmak istedim

Sabah dışında baya güzel ama sabahı görünce ben ama oluyor hafta sonları böyle dimi Bende yarından korkuyorum valla.Bide canım aklında olsun meyve yiyeceksen 1.5- 2 saat sonra ye yemekten.Yediğimiz yağlar meyveyle daha kolay emiliyormuş.Bende greyfurt aldım bu hafta yiyecem inşallah

Bugün ne yedim
SABAH
1haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
Ince dilim kaşar
3 yeşil zeytin 3 dilim sucuk
1 tatlı kaşığı tuzsuz lor
Domates salatalık
ARA
Yoğurt
ÖĞLE
Kapuska 1 tabak
ARA
Elma
AKSAM
Kuru bamya yemeği 2 kaşık
Kapuska 1 tabak
4 kaşık Yoğurtlu kabak salatası

Bir avuç kuruyemiş (çiğ badem leblebi üzüm )
2 lt su
3 4 bardak (kupa)şekersiz çay
1 bardak rezene
Spor
IP atlama 50 yatmadan gene atlarim

Bugünkü menüm
10.00 : 3 dolu y.k yoğurt, 1 t.k bal, 1 t.k keten tohumu , yarım portakal, az zerdeçal ve tarçın (meyveli yoğut yaptım)
12.00 : 1 h. yumurta , 1 h. patates , 2 y.k biberli lor , marul+maydanoz
15.00 : ince dilim ev yapımı pasta , 2 ceviz , 10 badem
17.00 : 1 küçük patatesli acılı poğaça (ev poğaçası)
18.30 : 1.5 kepçe kıymalı y. mercimek, 2 y.k hindili bulgur pilavı
19.00 : 1 bardak rezene
Su 2.5 bulur yatana kadar hiç canım su istemiyor.spor yok maalesef

Ben menünü beğendim bakalım kızlar ne diyecek.Bak keşke bende sen gibi yapsaydım elma falan yeseydim ama dayanamadım pastayı gömdüm hasta olucam herhalde, başladı bende şeker manyaklığı,öğlende ne güzel kapuska yemişsin mis gibi valla.Afiyet olsun ,bol bol süt olsun canım benim

Menum

Sabah 12
1 yumurta 5 zeytin
1parça peynir
Bol salata
açık şekersiz çay

15
1 çay bardağı sut
İki ceviz

Akşam 17 00
1 kase çorba
İki yemek kaşığı haşlama et
1 koz biber
Soğan sumaklı
1 kıl biber acı iki bardak ayran

ara
Bol limonlu açık çay

Su iki litre
Spor 5000 adim yürüyüş

Son düzenleme:

Bu arada 1460 kalori oluyor toplam. K klbk33 @tuzsuz_ruh

Saol canım severim ben sebze yemeklerini bugün tatlı yemedim ama ara larda elma yoğurt leblebi falan yiyince hiç aramadim tatliyi
Sen kalori hesapliyomusun yapmıyosan yap mutlaka dizginliyo insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…